Podcasts Robert Bridgeman

Chakra Meditatie

In deze begeleide Vipassana meditatie van een half uur neem ik je mee in een uitgebreide bodyscan en activeren we alle chakra’s middels een korte klankmeditatie.

Een mooie en heel krachtige manier om je dag te beginnen of tussendoor als je je wilt opladen.

Healing challenge Altazar Rossiter

There’s a challenge that presents itself to pretty much everyone who starts to embrace their spiritual development via the intuitive healing arts. It’s the desire to heal the world and the BELIEF that it’s your job. It’s as if a way through all the suffering suddenly starts to open up … and the impulse to share it can be immense.

Robert & Patrick Kicken

In gesprek over ‘Passie is de taal van de ziel’.

Podcast met Eindbazen

Wiggert Meerman & Michel Vos
Wat is spiritualiteit en waarom zijn veel mensen op zoek naar verlichting. Volgens Robert zijn we allemaal al verlicht en zitten we juist in een lichaam wat ons in staat stelt menselijke ervaringen te hebben. We bespreken de verschillende lagen van ons bewustzijn en het collectief bewustzijn en hoe je daar op kan intunen. Ook komen er verschillende mantra’s aan bod die daar bij kunnen helpen. Als laatste praten we over Robert zijn werkzaamheden in het bedrijfsleven met Bridgeman in Business. Wat bedoelt hij met het opleiden van “lichtwerkers”. Volgens Robert heeft iedereen een. zielsmissie. Hoe vind je deze? En waarom is dit belangrijk? Niet om iedereen anders te laten worden maar juist om meer jezelf te worden

In gesprek met Dingeman Boot

Robert: het universum gaf me in mijn ontwakingsproces diverse richtingaanwijzers. Een ervan wees naar een leraar in zijn geboortestad. Op 27 maart 2008 als 29 jarige liep ik het meditatiecentrum binnen van mijn eerste meditatieleraar. Een ervaren leraar die in Thailand en Birma Boeddhistisch monnik was geweest. Toen ik voor het eerst ging zitten om te mediteren voelde ik mij ‘thuiskomen’. De lessen van Dingeman maakten mij wakker en motiveerden me om aan mezelf te gaan werken. Yoga, sporten en vegetarisch en bewust eten maakten dat ik 30 kilo gewicht verloor in een half jaar tijd. In deze podcast delen Dingeman en ik onze gedachten over meditatie en over het pad van Zelfrealisatie.

Robert en Dingeman Boot | Het belang van vertrouwen

Vertrouwen is een belangrijke kwaliteit en is als een kurk waarop het spirituele proces drijft. Vertrouwen is een belangrijk medicijn tegen angst. Het is een essentieel onderdeel in het opbouwen van je meditatiebeoefening maar zeker ook later. Als je begint met meditatie dan wordt je vertrouwen vaak op de proef gesteld. Het zitten gaat veelal gepaard met pijn. Het kan moeilijk zijn om tot concentratie te komen. Dat is de reden waarom veelal mensen stoppen met de beoefening. Dingeman Boot neemt je in deze podcast mee in het belang van motivatie, zelfvertrouwen, angst en de 3 juwelen.

Michael Pilarczyk over Stoppen met Vlees

Michael :”Hoe ongezond is vlees? Welke schadelijke gevolgen heeft vlees voor je gezondheid? In deze podcast vertelt Robert Bridgeman over zijn nieuwe boek Stoppen met vlees. Het boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn. Cindy en ik eten al vrijwel geen vlees meer. En jij? Deze podcast bevat schokkende feiten en cijfers.”

Michael Pilarczyk ‘Terug naar jezelf’ met Robert Bridgeman

Michael :”Hoe ongezond is vlees? Welke schadelijke gevolgen heeft vlees voor je gezondheid? In deze podcast vertelt Robert Bridgeman over zijn nieuwe boek Stoppen met vlees. Het boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn. Cindy en ik eten al vrijwel geen vlees meer. En jij? Deze podcast bevat schokkende feiten en cijfers.”

Tips voor een energetisch zuivere praktijkruimte

Voor veel coaches, therapeuten en psychologen is het reinigen van de werkruimte dagelijkse kost. Echter, nog niet alle professionals zijn zich bewust van de noodzaak hiervan. Met name tijdens de sessies waarbij veel negatieve emoties, blokkades en pijnstukken worden losgelaten, komt energie vrij. Deze energie is vaak duister. Als er stukken worden losgelaten, mag het besef er zijn dat deze niet zomaar zijn verdwenen. Emoties, blokkades, trauma’s, gedachten, Het goed schoonmaken op energetisch vlak is dus essentieel voor een goede praktijkvoering!

Verruimen van bewustzijn

Robert, waarom is het nu nodig om mijn blokkades en pijnstukken uit het verleden op de schonen? Die vraag krijg ik vaker. In deze podcast neem ik je mee in het nut en doel van het verruimen van je bewustzijn. Het verruimen van je bewustzijn gaat over het weer in contact komen met wie je in werkelijkheid bent. Je bewustzijn is al 100%, maar je verbinding ermee kan geblokkeerd zijn. In deze podcast neem ik je mee in de analogie van de luchtballen, de sluiers van onwetendheid en waaromheen optimaliseren van je bestaanslagen zo essentieel is.

De essentie van transformatief coachen

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze vorm van coaching is de laatste jaren in Nederland aan het opkomen. Transformatief coachen kent een eigen bandbreedte tussen life coaching en spirituele coaching in. De vorm van transformatief coachen waar dit boek over gaat is het best te duiden als zelfrealisatie coachen. In deze podcast neemt Robert Bridgeman je mee in de essentie hiervan.

Ben jij een lichtwerker?

Steeds meer mensen echter worden wakker in de vergeten realiteit die zich in de vijfde dimensie weer manifesteert en ontdekken dat alles wat ze zochten en niet konden vinden in de tastbare realiteit: Geluk, passie, vitaliteit, inspiratie, compassie, wijsheid, bewustzijn, te vinden is in het verdrongen deel van de werkelijkheid.
Jouw werk als lichtwerker is je cliënt te introduceren in het vergeten deel van zichzelf om via die weg de aansluiting met het grote geheel terug te vinden. Door mensen stapje voor stapje mee te nemen in het nieuwe bewustzijn.

Manifesteer je Zielsverlangens met de 3 V’s

Tevreden zijn met wat je hebt is een mooie basis voor een rijk en gelukkig leven. Zijn verlangens dan slecht? Geenszins. Je hebt verlangens nodig om verder te komen in het leven en om je potentieel te vervullen.oor Zielsmanifestatie zijn handige richtlijnen die je kunt gebruiken bij het manifesteren van je diepste passies. In deze podcast neem ik je hierin mee.

Zelfliefde

Alles begint bij het hart. Alle liefde, alle verbinding, alle persoonlijke ontwikkeling. Als je hart niet open is wordt het lastig je vrij, blij en gelukkig te voelen. Het hart is tenslotte de poort naar je ziel. Wat als je (nog) meer van jezelf zou houden? Wat zou dat je opleveren? En kun je dat leren? Het antwoord is ja: Zelfliefde begint bij het openen van je hartchakra en het opschonen van je blokkades. In deze podcast neem ik je mee op het pad naar meer zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfcompassie.

Stoppen met vlees

Verontrustende berichten over de productie en consumptie van vlees zijn aan de orde van de dag. En na het paardenvleesschandaal in 2013 en de 20.000 varkens die gruwelijk verbrandden in een megastal in Gelderland, zetten steeds meer Nederlanders hun vraagtekens bij het product vlees. Toch blijven we het massaal eten; waarom doen we dat? Dit deze podcast neemt Robert je mee in de kennis uit zijn nieuwe boek Stoppen met vlees. Op zoek naar het antwoord en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie wil minderen of stoppen met het eten van vlees.

Vond je deze podcast inspirerend? Bestel dan het boek ‘Stoppen met vlees’ via onze shop.

Deel dit!