Online kennistraining: Maak kennis met ‘De Essentie van Transformatief Coachen’

Start direct en volg het in je eigen tempo!
Speciaal voor mensen die de Bridgeman Methode willen leren kennen.
Meer dan 17 uur videomateriaal & 6 uur live demo

 

Heb jij al ervaring met holistisch transformeren? Heb je meegemaakt welke fantastische effecten transformatie op je heeft? En wil je leren om zelf tot de kern te komen van je blokkerende overtuigingen? Leren om zelf je eigen blokkades te ontwortelen?

Of ben je een coach, healer of psycholoog (praktiserend of in opleiding)? Merk je dat je er (soms) moeite mee hebt om tot de kern van de issues van je cliënten te komen?

In beide gevallen is deze kennistraining Transformatief Coachen Online bij uitstek geschikt voor jou. Om jezelf te leren transformeren. Of om te ontdekken of jij de opleiding tot transformatief coach wil volgen en carriérematig aan de slag wilt met de materie (je kunt de materie alleen toepassen op cliënten na onder begeleiding van ervaren transformatief coaches in de fysieke opleiding te hebben geoefend).

Grijp deze nieuwe en unieke kans om online toegang te krijgen tot de wijsheid van 35 groot internationale spiritueel leraren en deze kennis toe te passen. Om je eigen blokkades en belemmerende overtuigingen bij de kern op te sporen en te ontwortelen.

Bridgeman Academy presenteert met trots de training van Robert Bridgeman: Transformatief Coachen Online. Jij leert in deze training de theoretische kennis om doorbraken te realiseren die eerder jaren nodig hadden. Of die je misschien nooit zou bereiken! Wil je dit vakmatig voor cliënten doen? Dan vormt de online kennistraining de perfecte basis voor de fysieke opleiding, waarmee je gecertificeerd raakt.

Robert Bridgeman, spiritueel leraar, auteur en documentairemaker, heeft in de afgelopen 13 jaar bij 35 spiritueel leraren verspreid over de hele wereld onderzoek gedaan naar talloze traditionele en moderne technieken die leiden tot een lichter leven. De kennis die hij heeft opgedaan heeft hij gebundeld in de Transformatief Coachen volgens de Bridgeman Methode. Deze kennis ligt voor jou nu online voor het oprapen, gebundeld in een nieuw en uniek product. Kennis over onder andere regressietechnieken en reïncarnatiewerk, EFT, energiewerk, healingmethoden, trance-inductie, sjamanistische technieken en nog meer.

Met zijn beproefde methode heeft Robert bij meer dan 4500 mensen hardnekkige blokkades doorbroken, diepgaande, blijvende transformaties gefaciliteerd én meer dan 260 coaches en psychologen opgeleid tot transformatief coach. Daarnaast is Robert auteur van zeven boeken, waaronder De Essentie van Transformatief Coachen. Van dit boek zijn inmiddels duizenden exemplaren verkocht.

Dit is een unieke kans voor jou om je holistisch te ontwikkelen en verdiepen. Je leert de theorie over energetisch werk op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Om snel en effectief tot de kern te komen.

Als jij de onlinetraining tot Transformatiecoach hebt doorlopen heb je:

 • Inzicht in multidimensionaal werken in het bewustzijn;
 • Inzicht hoe tot de kern van de issues van je cliënten te komen;
 • Inzicht in hoe de issues op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te ontwortelen;
 • Inzicht in het bewaken van je eigen energie in nabijheid van anderen of tijdens het werken met anderen;
 • Inzicht in het helen van je trauma’s in deze- en voorgaande incarnaties;
 • Inzicht in hoe je jouw karmische stukken doorgrondt en oplost;
 • Inzicht in het doorbreken van blokkades en overtuigingen in alle dimensies;
 • Inzicht in hoe je dieper en (veel) sneller tot een doorbraak in je blokkades komt;
 • Inzicht in het faciliteren van blijvende, helende transformaties die voor jou leiden tot een lichter leven;
 • Inzicht in de beproefde 8 stappen van Transformatief coachen.

De onlinetraining bestaat uit vier verschillende modules die jij inplant zoals ze jou uitkomen. De materialen blijven minimaal een jaar beschikbaar voor jou.

Transformatief Coachen Online is een buitenkans om je toolset wat betreft coping enorm uit te breiden. In vier modules leer jij de kennis om je diepste, moeilijkste issues te doorgronden én te ontwortelen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Zo realiseer jij snel en effectief doorbraken en blijvende transformaties bij jezelf.

De vier modules van de opleiding

De onlineopleiding Transformatief Coachen bestaat uit vier modules. Tijdens de eerste twee modules leer jij met duidelijke en handige instructievideo’s van Robert Bridgeman meer over de essentie van transformatief coachen, maar ook over jouw rol als Transformatief Coach, als je die overstap ooit wilt maken naar de fysieke opleiding. Je werkt namelijk wel met een beproefd model, maar bent tegelijkertijd heel intuïtief aan het werk.

In de laatste twee modules leer jij problemen echt te doorgronden én hoe je deze ontwortelt. Met andere woorden, je leert de kennis het transformatieproces van a tot z te faciliteren. In acht simpele stappen maak jij elke interventie diepgaand en effectief. Door kennis over de acht eenvoudige stappen weet jij hoe een Transformatief Coach elke interventie diepgaand en effectief maakt.

Module 1: De fundering

In module 1 maak je kennis met de invloeden van de 35 wereldwijde spiritueel leraren bij wie Robert verschillende traditionele technieken en moderne methoden heeft bestudeerd. Dit vormt de Bridgeman Methode, de kern van transformatief coachen. Deze bundeling van technieken en methoden is uniek in zijn soort. Inhoudelijk leer je onder andere over:

 • De 7 bestaanslagen doorgronden en helen;
 • Maak kennis met de 8 beproefde stappen van transformatief  ;
 • Chakra’s kennen en gebruiken;
 • Het NU beter begrijpen in de context van Transformatie coachen;
 • Het levenswiel en de kracht van holistisch manifesteren;
 • Het nieuwe bewustzijn van de mens;
 • De essentie van het menselijk wezen.
 • De onfeilbare werkstructuur van het T-Model;
 • De wet van manifestatie begrijpen en toepassen voor je praktijk;
 • Wie je in essentie bent en wat je daarmee kunt.

Module 2: Jij als transformatief coach

Tijdens module 2 leer je meer over jezelf als transformatief coach. Je leert of je vakmatig wilt werken met de Bridgemanmethode en hoe dit aansluit bij jouw unieke werkwijze als coach (LET OP: JE LEERT DE THEORIE – NA HET VOLGEN VAN DE KENNISTRAINING BEN JE NOG GEEN TRANSFORMATIEF COACH). Je vergaart kennis over onder andere:

 • Wat is een lichtwerker en wat betekent het om lichtwerker te zijn?;
 • Energetisch reinigen van je praktijkruimte;
 • Samenwerken met gidsen en helpers;
 • Jij als kanaal en hoe je dat optimaal inzet;
 • De magie van het pendelen;
 • Je hogere zelf als mentor en collega.

Module 3: Doorgronden

In de derde module -doorgronden- leer jij om je problemen écht te begrijpen en om in te voelen waar je moet beginnen. Hierdoor kun je (veel) sneller en diepgaander werken en snel doorbraken realiseren. Waar ligt het startpunt bij het ontwortelen van een blokkade? Is het karmisch? Ligt het in dit leven of een vorig leven? In deze dimensie of een andere? Je leert over:

 • De 5 basisbehoeften die ieder mens heeft en hoe je er mee werkt;
 • De kracht van karma en hoe je karmische blokkades ontdekt;
 • Het werken met jouw vier persoonlijkheden;
 • Het pijn/genotprincipe en motivatie;
 • De werking van hersenen in de context van Transformatief coachen.

Module 4: Ontwortelen

De vierde en laatste module is gericht op het ontwortelen van jouw problematiek. De ontworteling zorgt voor het transformatieproces, waardoor jij blijvend lichter gaat leven. Je leert meer over de interventie zelf: hoe je dit aanvliegt, hoe het in zijn werk gaat. Zaken die aan bod komen zijn:

 • Hoe breng je iemand in trance?;
 • Hoe kun je de energetische banden tussen mensen transformeren?;
 • Regressietherapie, methodes en technieken;
 • Reïncarnatietherapie, begrijpen wat het is;
 • Innerlijk-kind-healing en het belang van het werken met kindstukken;
 • Niemand is meer oncoachbaar als je weet hoe je beschermingsmechanismen kunt transformeren;
 • Het werken met verschillende soorten entiteiten.
 • Externe entiteiten.
 • Diverse Live demo’s (6 uur)

 

Recensie Jim

Ik zat al langer te kijken naar de opleiding Transformatief coachen, maar heb nooit de stap genomen omdat ik een full time job heb en 2 jonge kinderen. Ik wilde wel, maar kon het niet gepland krijgen dus dit is een mooie tussenstap, zodat ik het op mijn eigen tempo kan doen. Grote kans dat ik de volledige opleiding nog ga volgen, maar dan heb ik iig het voorwerk al gedaan en zal het me dan minder tijd kosten.

LET OP
De kennistraining bevat een enorme waardevolle schat aan kennis. Tijdens de training zul je horen dat je -om transformatief coach te zijn- veel zult moeten oefenen. Dit kan alleen door de fysieke opleiding te volgen. We roepen je op om dit niet zonder begeleiding te doen bij cliënten! Deze online kennistraining is een kennisoverdracht, niet een opleiding die je gecertificeerd transformatief coach maakt.

Na afloop van de kennistraining kun je met jezelf werken: jouw systeem is immers volledig aangesloten op jouw energie. Als je professioneel wilt werken met cliënten, moet je onder begeleiding van ervaren coaches vlieguren maken. Dit kan alleen tijdens de fysieke opleiding. Bedenk je altijd goed dat je in/met iemands energie werkt! Dit vergt stevige, professionele training.

Wil jij naar aanleiding van de kennistraining transformatie coach worden door de fysieke opleiding te volgen? Dan krijg jij jouw inleg van deze training als korting!

Neem daarvoor contact met ons op via info@Bridgeman.nl.

Jij als energiewerker 
Wil jij weten hoe je met energie kunt werken om zo blokkades te doorbreken en transformaties te faciliteren? En wil je dat (nog) niet vakmatig doen? Grijp dan nu jouw kans. Jij kunt met een exclusieve korting de kennistraining afnemen en erachter komen of jouw roeping professioneel werken met energie is.

Direct inschrijven onlineopleiding
Om de doorontwikkeling van de online kennistraining te vieren geven we je nu betaal je nu slechts 199,00 Wij zijn namelijk enorm trots op deze kans. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om in één training de kennis van 35 spiritueel leraren en wetenschappers wereldwijd tot je te nemen. Neem de volledige onlineopleiding Transformatief Coachen t.w.v. €1.499,00 incl. btw nu af voor €199,00 incl. btw. Klik hier om je direct in te schrijven >

 * Wil jij de tools die je na de onlineopleiding hebt verworven optimaal kunnen gebruiken en inzetten? Dan kun je opvolgen met de reguliere opleiding, waarbij je door bezielende en ervaren transformatiecoaches begeleid wordt en de vlieguren maakt die je nodig hebt om je toolset écht optimaal te ontwikkelen. Dan draag je officieel de titel ‘Transformatief Coach’.

Je houdt onbeperkt toegang tot deze training!

ALLE MODULES

Volg de volledige training t.w.v. €1.499,00 nu voor €199 incl. BTW

*Besluit je na betaling van €199,- en na het volgen van alle modules om mee te doen met de Live opleiding? Dan krijg jij een korting van jouw betaalde bedrag op de opleiding.

Deelname aan de online modules van deze training leidt tot de theoretische kennis van het Bridgeman Transformatiemodel. Het doorlopen van de online kennistraining leidt niet tot certificering als transformatief coach. Deze certificering is gekoppeld aan deelname aan het fysieke opleidingstraject waarbij de deelnemer maandenlang diepgaand begeleid wordt in het volledig integreren van de aangeboden kennis en interventietechnieken. Deelnemers aan deze online kennistraining dragen de volledige verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van eigen expertise en vakkundigheid als zij deze toegereikte kennis integreren en toepassen in de praktijk. Bridgeman Academy kan op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk gesteld worden voor (mogelijk onjuiste) toepassing.