Bedankt!

Hartelijk dank voor jouw vraag, reservering, inschrijving of bestelling!

Bestelling gedaan?
In je mailbox tref je de bevestiging (check eventueel ook je spambox).

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@bridgeman.nl en wij helpen je graag verder.

Onze agenda

Benieuwd welke trainingen wij binnenkort starten?
Bekijk dan onze agenda.

De vrije stroom van levensenergie (Rianne)

levensenergie; het heilige huwelijk tussen bewustzijn en materie De vrije stroom van levensenergie vraagt vrije doorgang in en door je hele systeem vanuit verschillende richtingen. In je lichaam zijn heel veel plekken waar energie samenkomt, als het ware verzamelplekken. Energie van gevoelens, gedachten, imprints, triggers, identificaties… Deze energiecentra, -ook wel chakra’s of schijf genoemd- bevinden […]

Nieuws over Terra Nova

In nog geen 5 jaar tijd hebben Robert en Monique het retraitecentrum Terra Nova Center in Zuid-Frankrijk op de kaart gezet. Van een nagenoeg stilliggend centrum met een enorm achterstallig onderhoud transformeerde het in een florerend en goedlopend retraitecentrum. De levens van velen werden naar een hoger level getild. In de periode dat Robert en […]

Verlangen naar Rust (Rianne Manten)

De avond voor mijn laatste dagretreat in aanloop naar de zomervakantie voelde ik een diep verlangen naar rust. Een zomerse time-out creëren in het faciliteren van groepswerk en ruimte voor andere prikkels. Het deed mij denken aan deze quote van een grootmeester waar ik veel mee resoneer. “Niets doen is niet de beste manier om […]

Call for Volunteers… [Altazar Rossiter]

So here we are, on this sticky planet … again. Although it may be the first time for some. It’s always a bit of a shock coming into Earth-human form, no matter how many times we’ve done it before. What are we here for? … What am I here for? … Those are the deeper […]

Schuurpapier voor mijn hart [Rianne Manten]

  Het is een paar jaar geleden dat ik smoorverliefd werd op een man. Mijn droomprins na de scheiding. Ik kwam er echter pas na een aantal maanden achter dat hij me bedroog. En niet zomaar. Hij had gelogen over zijn identiteit. Zijn naam. Zijn beroep. Zijn privégegevens en bovendien over zijn kinderen en zijn […]

SPACE HOLDERS FOR THE LIGHT … (Altazar Rossiter)

As a child I used to wonder what people were thinking, to be as they were. It appeared to me that the adult world was completely disconnected from everything that I felt was true. Grown-ups were seriously switched off, as far as I could tell. Yet I couldn’t wait to be grown up because so […]

Lekker onzuiver (Rianne Manten)

Zo’n dag dat je voelt; okay?…. dusssssssss…. Met zo’n blik erbij als op deze foto. Zo’n dag. Vandaag heb ik zo’n dag want vanmorgen had ik een pijnlijk confronterende wandeling. Niet een mega charmante foto. Maar ja… zo waren mijn sensaties ook niet hahaha! Dus perfect match. Het was overigens alleen pijnlijk voor mijn ego. […]

Balans vinden als de wereld uit balans is (Yvonne Toeset)

De afgelopen weken zat ik niet lekker in mijn vel. Ik voelde me labiel, werd ziek en maakte me zorgen. Hoe kan ik balans vinden als de wereld uit balans is? Want zo ervaar ik het; er verschuift zoveel in de wereld op dit moment en ik voel deze disbalans. Werken aan mezelf Het was […]

SITEMAP

Deel dit!