Bedankt!

Hartelijk dank voor jouw vraag, reservering, inschrijving of bestelling!

Bestelling gedaan?
In je mailbox tref je de bevestiging (check eventueel ook je spambox).

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@bridgeman.nl en wij helpen je graag verder.

Onze agenda

Benieuwd welke trainingen wij binnenkort starten?
Bekijk dan onze agenda.

SPACE HOLDERS FOR THE LIGHT … (Altazar Rossiter)

As a child I used to wonder what people were thinking, to be as they were. It appeared to me that the adult world was completely disconnected from everything that I felt was true. Grown-ups were seriously switched off, as far as I could tell. Yet I couldn’t wait to be grown up because so […]

Lekker onzuiver (Rianne Manten)

Zo’n dag dat je voelt; okay?…. dusssssssss…. Met zo’n blik erbij als op deze foto. Zo’n dag. Vandaag heb ik zo’n dag want vanmorgen had ik een pijnlijk confronterende wandeling. Niet een mega charmante foto. Maar ja… zo waren mijn sensaties ook niet hahaha! Dus perfect match. Het was overigens alleen pijnlijk voor mijn ego. […]

Balans vinden als de wereld uit balans is (Yvonne Toeset)

De afgelopen weken zat ik niet lekker in mijn vel. Ik voelde me labiel, werd ziek en maakte me zorgen. Hoe kan ik balans vinden als de wereld uit balans is? Want zo ervaar ik het; er verschuift zoveel in de wereld op dit moment en ik voel deze disbalans. Werken aan mezelf Het was […]

De eenzame weg van de pionier (Janosh)

Allemaal staan we wel eens op een kruispunt in ons leven, met de keuze uit twee routes: de ‘veilige’ route of de onbekende. Het kan gaan over geld en investeringen. Het kan gaan over een verandering van omgeving of richting. Je twijfelt: wat ga ik doen? Je puzzelt: welke gevolgen kan ik wel of niet […]

Verlating en verwaarlozing van mijzelf (Rianne Manten)

Ik was denk ik zo’n 19 jaar en ik zat de psychiater vreemd aan te kijken. Ik woonde op mijzelf en ik had hulp gezocht. Het zag er vast uit alsof ik water zag branden. Ik had me laten onderzoeken want ik was innerlijk alles behalve relaxed en happy. Ik liep als een gespannen veer […]

What’s coming next…. (Altazar)

I saw this headline on a recent article, but it was preceded by “THIS IS …” and it occurred to me that nobody actually knows. Because the future reality is unfolding according to the frequency of its creators. Those creators are us, you and me. And our frequencies are shifting … evolving … all the […]

Miss Calimero (Rianne Manten)

Als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren dan is het wel het proces van voluit belichamen van mijn eigen levensenergie. Ik werd niet voor niets ‘muis’ genoemd. Of Calimero. In je kracht staan had voor mij veel te maken met voluit verbinden met je eigen levenslust, levenskracht en levensplezier! Vanuit zachtheid en integriteit. Ik […]

Waarom ontspannen mensen minder hartklachten hebben (Robert Bridgeman)

Stress, Type A gedrag (de invloed ervan op hartkwalen) Waarom ontspannen mensen minder hartklachten hebben. Bij het lezen van het onvolprezen boek over gezond leven “Hoe word je 100” van Dr. William Cortvriendt (met wie ik het genoegen heb gehad kennis te maken) viel me het volgende verhaal op. Ik moest het gewoon met je […]

SITEMAP

Deel dit!