Video’s

TEDx Talk (oktober 2020)

Robert Bridgeman neemt je in deze talk mee in de talloze keren dat hij faalde in zijn eigen leven en werk. Leren falen is essentieel voor een volwaardig leven volgens Robert. Succes is zelfs 99% falen is zijn credo en hij legt uit wat de emotionele en mentale aspecten van falen zijn zodat je beter met falen om leert gaat. Robert Bridgeman is bewustzijnsonderzoeker. Hij publiceerde zes non fictie boeken, een roman en drie internetdocumentaires. Als social entrepreneur richtte hij de Bridgeman Lichtwerkers Academie en Human Potentials op. Vanuit Bridgeman Foundation vraagt Robert bewustzijn voor misstanden in de wereld zoals o.a. de bio- industrie, kindermisbruik en vluchtelingenkampen. Robert Bridgeman is bewustzijnsonderzoeker. Hij bestudeert sinds twaalf jaar oud en modernen methoden, culturen, profetieën en geschrifte die gaan over zelfrealisatie en transformatie. Vanuit Bridgeman Foundation vraagt Robert bewustzijn voor misstanden in de wereld zoals o.a. de bio- industrie, kindermisbruik en vluchtelingenkampen. Ook geeft hij lezingen en trainingen binnen grotere organisaties, banken en overheden.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx

 

Bodyscan

Verbinding met je lichaam is belangrijk voor de kwaliteit van je leven want je ervaart het leven tenslotte met/in je lijf. Hoe meer contact je kunt maken met je fysieke lichaam hoe bewuster je bent van datgene wat er zich in je afspeelt. Sensaties en emoties voelen of waarnemen in je lichaam zijn belangrijke richtingaanwijzers voor verdere heling en groei. De bodyscan is een heel krachtige beoefening om verbinding te maken met je fysieke lichaam en bewust te ontspannen.

Vitaliteit en gezondheid

Robert deelt zijn eigen ervaring hiermee. Verhalen over een periode uit zijn leven waarin hij heel dol was op o.a. wijnarrangementen en veel en ongezond eten. Hoe dit vervolgens veranderde na zijn ontwaken. Hoe zijn uiterst gezonde leefwijze vervolgens allerlei inzichten en ervaringen brachten waarop o.a. het ‘Lichter leven’ programma van Bridgeman is gebaseerd. Eigenaarschap over je eigen fysieke, mentale, emotioneel en spirituele vitaliteit. Vandaag de dag is er sprake van een nieuwe fase, een herbalancering. Een balans tussen genieten en rigiditeit. Tussen wilskracht en vanuit ontspannen wat je nodig hebt.

Source

De Bron, de Schepper, de Creater en God. Wat zijn de misverstanden hierover en welke zienswijzen zijn er? Wat is het nu eigenlijk het verschil tussen God met de grote G (de god van de bijbel) en Source? De duiding van de Christelijke God is n.l. niet dezelfde energie als die van de bron of de Creator. De kabbalisten, indianen, Abraham Hicks of de gnostici, spreken over het goddelijk licht, de Devine light, de Pleroma, de Goddelijke vonk in jezelf of Boeddha natuur. Dit gaat over de plek in jezelf waar je al een bent met alles. Je plek waar jij verbonden bent met het licht. Jij bent source. Alles wat IS, is Source.

 

Anunnaki en het ontstaan van de mensheid

Als je niet weet waar je vandaan komt is het heel lastig te weten wie je bent, wat je te doen hebt, waarom je doet wat je doet en waarom je leven gaat zoals het gaat. De aarde bestaat al zo’n 5 miljard jaar, maar hoe zit het met ontstaan van de diverse beschavingen die deze aarde bewoond hebben? De Sumerische kleitabletten vertellen hierover een bijzonder verhaal. 

8 minuten meditatie

Krachtige meditatie van enkele minuten waarmee je efficiënt en effectief je bewustzijn terugbrengt naar je essentie. Verbinding maakt met je lichaam en kunt ontspannen. Een gerichte korte reset van je energie, bewustzijn en focus. 

 

Eenzaamheid en de illusie van afgescheidenheid

Iedereen ervaart wel eens een bepaalde mate eenzaamheid. Of gevoel van alleen zijn. Eenzaamheid is echter het tegenovergestelde van verbinding. Als je je verbonden voelt, voel je je niet eenzaam. Je voelt je aangesloten en in verbinding met de wereld, de eenheid en met jezelf. De momenten die sensaties geven van eenzaamheid, leegte en af gevoel van gescheidenheid zijn een prachtige spiegel. Want welke energetische blokkades draag jij in jouw systeem die gezien en geheeld willen worden? Wat staat er energetisch tussen jou en jouw verbinding met de ware bron in? In deze podcast neemt Robert je mee in de mogelijkheden van jouw heling hierin. 

Moed en vertrouwen

We leven in een bijzondere tijd, een geboorte van een nieuw tijdperk. Door het COVID-19 virus worden we wereldwijd gedwongen om naar binnen te keren. Letterlijk, maar vooral ook energetisch. Robert neemt je mee in deze podcast in het belang van ontspanning, focus op liefde en de goddelijke essentie in jezelf. Hoe je kunt omgaan met deze situatie en wezenlijke vrijheid ervaren in de verbinding met ‘alles wat IS’.

In gesprek met Janosh

Afgelopen week had ik een prachtig gesprek met Janosh. Wij hebben het over de gebeurtenissen in de wereld en hoe wij daar allebei op onze eigen manier mee omgaan.

Nieuw bij Bridgeman! Stay in Flow

Om jou te helpen met het vinden van balans bieden we je de gelegenheid om vanuit je huiskamer jouw energiesysteem te herbalanceren op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Iedere week is er op donderdag van 20.30-22.30 uur een besloten livesessie met Altazar Rossiter óf met Robert Bridgeman. Wil je liever een van de twee volgen, dat is ook mogelijk!

.

Eenheid en het oceaanmodel

Er wordt veel gesproken over eenheid en het collectief bewustzijn, het universum en de schepper. Die verbinding met eenheid is essentieel voor een licht en authentiek leven. Maar wat is eenheid en hoe werkt dat dan?

Techniek om je ware zelf te leren kennen

Een oefening om erachter te komen wie je in werkelijkheid bent. Het klinkt heel groot, maar is het in feite niet. Ik kwam er zelf achter tijdens een retraite op Terschelling. Ik ben niet mijn lichaam, ik ben niet mijn emoties, ik ben niet mijn herinneringen en niet mijn persoonlijkheid etc. In deze oefening meer hierover.

De functie van pijn

Pijn is een hele belangrijke energie in een mensenleven. Ieder mens is op zeker niveau pijnvermijdend. In deze video vertel ik je meer hierover.

De wet van aantrekkingskracht

Deze video gaat over bewuste manifestatie, oftewel de wet van aantrekkingskracht. Ieder moment van je dag creëer je je eigen realiteit. In alles wat je doet.

Freestyle gesprek tussen Mathijs Bos en Robert Bridgeman

Een freestyle gesprek tussen Robert Bridgeman en Mathijs Bos over transformatie.

Allebei een grote missie om het bewustzijn van de mensheid te verhogen zodat we met elkaar een mooiere wereld creëren.

Boeddha en de bedelaar

Een verhaal geïnspireerd op een verhaal van een Thaise verteller Sean Buranahiran . Het is een bekend verhaal met vele (levens)lessen. Het inspireerde mij om er zelf een uitgebreider verhaal van te maken. Dit vertel ik regelmatig aan onze gasten op Terra Nova. Een verhaal over Karma, comfort, het universum en het loslaten van gehechtheden.

Deel dit!