Video’s

Trauma

In deze KUKURU aflevering van Giel Beelen hebben Giel, Robert en Christine het over het helen van trauma. Kan je trauma helen? Is het ooit een keer voorbij? En hoe haal jij je levenskracht eruit? Hun missie is om het verschil te maken in het leven van velen en hun nalatenschap zal nog vele generaties voortleven als een bron van hoop, heling en veerkracht voor degenen die getroffen zijn door trauma.

Bezielde seksualiteit en de huid

Rianne Manten spreek met huidarts en energiewerker Willemijn Bos. Samen verkennen ze verschillende aspecten in vrije stroom van seksualiteit en (levens)genot en hoe verkrampingen hierin symbolisch terug te vinden zijn i.r.t. huidaandoeningen en de huidlagen. Zowel de verwonde en verkrampte expressie vanuit de innerlijk mannelijk en vrouwelijk energie als de vrije stroom ervan.

Het heilige huwelijk en de huid: Rianne in gesprek met Willemijn Bos

Rianne Manten spreek met huidarts Willemijn Bos. Hoe ze haar reis binnen de opleiding .Into me I see van Rianne heeft door vertaald in haar vak als dermatoloog. En hiermee nu zelf als energiewerker zich inzet voor cliënten met huid vraagstukken. Niet alleen medisch kijkt maar hierin ook de energetische verkrampingen meeneemt in de heling. Hoe het basisconcept van aarde en eenheid, mannelijk en vrouwelijk, vrije stroom van levensenergie, contractie en expansie [ content van .Into me ] ook allemaal in de huid en huidlagen symbolisch terug te vinden zijn. Zowel de verwonde en verkrampte expressie als de vrije stroom ervan.

Spirituele talkshow

Bekijk hier de spirituele talkshow met Bonnie Bessum, Robert en Monique.

Studio New Earth

Bekijk hier het gesprek van Jasper en Rianne Manten. Gesprekken over liefde en de nieuwe wereld.

Traumatalk 3 (met Giel Beelen)
(verschenen op Kukuru.nl)

In de derde aflevering van Trauma Talk bespreken we: De oorzaken van trauma’s Waar komen trauma’s nou vandaan? Vaak komen trauma’s niet uit het huidige leven, maar komen die van je voorouders of nog groter vanuit een karmische wond.

De unieke zelfheling module waarover we het hebben kun je hier vinden: https://bridgeman.nl/traumatalk/

Traumatalk 4 (met Giel Beelen)
(verschenen op Kukuru.nl)

In de vierde aflevering van Trauma Talk bespreken we: Trauma herstelmethodes

Het brein is continu in beweging en alles is aanpasbaar, ook een trauma. Veel mensen zijn pijnvermijdend, zo ook bij het oplossen van trauma’s. Maar het oplossen van een trauma helpt je bij het bevrijden van jezelf. Het is belangrijk dat je die demonen onder ogen komt. Leer door middel van deze podcast welke methodes er bij jou passen.

De unieke zelfheling module waarover we het hebben kun je hier vinden: https://bridgeman.nl/traumatalk/

Traumatalk 1 (met Giel Beelen)
(verschenen op Kukuru.nl)

In de eerste aflevering van Trauma Talk bespreken we: Wat is een trauma?

Trauma’s zijn er in het groot en klein, maar hoe ga je hier nou mee om? En hoe belangrijk is een helingsproces? We hebben het over de verschillende soorten trauma’s en wat voor belangrijke rol de jeugd speelt bij trauma’s. Zo heb ik het ook even over mijn jeugd.

Trauma Talk is een nieuwe serie die ik samen doe met moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker Robert Bridgeman. Robert doorgrond, combineert en ontwikkelt methoden die trauma’s kunnen genezen. Deze 4-delige serie beantwoorden al jouw vragen over trauma’s. Wat is een trauma precies? Wat zijn de oorzaken en gevolgen van een trauma? En wat zijn de herstelmethodes?

De unieke zelfheling module waarover we het hebben kun je hier vinden: https://bridgeman.nl/traumatalk/

 

Traumatalk 2 (met Giel Beelen)
(verschenen op Kukuru.nl)

In de tweede aflevering van Trauma Talk bespreken we:De gevolgen van trauma’s De gevolgen van trauma’s op persoonlijk gebied, maar ook in de maatschappij. Zo zien we dat we wereldwijd structureel in trauma worden gehouden en er ieder jaar iets gebeurt wat ons traumatiseert. Ook hebben we het over het zenuwstelsel en de werking van de hersenen die anders gaan functioneren wanneer je getraumatiseerd bent.

De unieke zelfheling module waarover we het hebben kun je hier vinden: https://bridgeman.nl/traumatalk/

Bodyscan

Verbinding met je lichaam is belangrijk voor de kwaliteit van je leven want je ervaart het leven tenslotte met/in je lijf. Hoe meer contact je kunt maken met je fysieke lichaam hoe bewuster je bent van datgene wat er zich in je afspeelt. Sensaties en emoties voelen of waarnemen in je lichaam zijn belangrijke richtingaanwijzers voor verdere heling en groei. De bodyscan is een heel krachtige beoefening om verbinding te maken met je fysieke lichaam en bewust te ontspannen.

Vitaliteit en gezondheid

Robert deelt zijn eigen ervaring hiermee. Verhalen over een periode uit zijn leven waarin hij heel dol was op o.a. wijnarrangementen en veel en ongezond eten. Hoe dit vervolgens veranderde na zijn ontwaken. Hoe zijn uiterst gezonde leefwijze vervolgens allerlei inzichten en ervaringen brachten waarop o.a. het ‘Lichter leven’ programma van Bridgeman is gebaseerd. Eigenaarschap over je eigen fysieke, mentale, emotioneel en spirituele vitaliteit. Vandaag de dag is er sprake van een nieuwe fase, een herbalancering. Een balans tussen genieten en rigiditeit. Tussen wilskracht en vanuit ontspannen wat je nodig hebt.

Source

De Bron, de Schepper, de Creater en God. Wat zijn de misverstanden hierover en welke zienswijzen zijn er? Wat is het nu eigenlijk het verschil tussen God met de grote G (de god van de bijbel) en Source? De duiding van de Christelijke God is n.l. niet dezelfde energie als die van de bron of de Creator. De kabbalisten, indianen, Abraham Hicks of de gnostici, spreken over het goddelijk licht, de Devine light, de Pleroma, de Goddelijke vonk in jezelf of Boeddha natuur. Dit gaat over de plek in jezelf waar je al een bent met alles. Je plek waar jij verbonden bent met het licht. Jij bent source. Alles wat IS, is Source.

 

Anunnaki en het ontstaan van de mensheid

Als je niet weet waar je vandaan komt is het heel lastig te weten wie je bent, wat je te doen hebt, waarom je doet wat je doet en waarom je leven gaat zoals het gaat. De aarde bestaat al zo’n 5 miljard jaar, maar hoe zit het met ontstaan van de diverse beschavingen die deze aarde bewoond hebben? De Sumerische kleitabletten vertellen hierover een bijzonder verhaal. 

8 minuten meditatie

Krachtige meditatie van enkele minuten waarmee je efficiënt en effectief je bewustzijn terugbrengt naar je essentie. Verbinding maakt met je lichaam en kunt ontspannen. Een gerichte korte reset van je energie, bewustzijn en focus. 

 

Eenzaamheid en de illusie van afgescheidenheid

Iedereen ervaart wel eens een bepaalde mate eenzaamheid. Of gevoel van alleen zijn. Eenzaamheid is echter het tegenovergestelde van verbinding. Als je je verbonden voelt, voel je je niet eenzaam. Je voelt je aangesloten en in verbinding met de wereld, de eenheid en met jezelf. De momenten die sensaties geven van eenzaamheid, leegte en af gevoel van gescheidenheid zijn een prachtige spiegel. Want welke energetische blokkades draag jij in jouw systeem die gezien en geheeld willen worden? Wat staat er energetisch tussen jou en jouw verbinding met de ware bron in? In deze podcast neemt Robert je mee in de mogelijkheden van jouw heling hierin. 

Moed en vertrouwen

We leven in een bijzondere tijd, een geboorte van een nieuw tijdperk. Door het COVID-19 virus worden we wereldwijd gedwongen om naar binnen te keren. Letterlijk, maar vooral ook energetisch. Robert neemt je mee in deze podcast in het belang van ontspanning, focus op liefde en de goddelijke essentie in jezelf. Hoe je kunt omgaan met deze situatie en wezenlijke vrijheid ervaren in de verbinding met ‘alles wat IS’.

In gesprek met Janosh

Afgelopen week had ik een prachtig gesprek met Janosh. Wij hebben het over de gebeurtenissen in de wereld en hoe wij daar allebei op onze eigen manier mee omgaan.

Nieuw bij Bridgeman! Stay in Flow

Om jou te helpen met het vinden van balans bieden we je de gelegenheid om vanuit je huiskamer jouw energiesysteem te herbalanceren op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Iedere week is er op donderdag van 20.30-22.30 uur een besloten livesessie met Altazar Rossiter óf met Robert Bridgeman. Wil je liever een van de twee volgen, dat is ook mogelijk!

.

Eenheid en het oceaanmodel

Er wordt veel gesproken over eenheid en het collectief bewustzijn, het universum en de schepper. Die verbinding met eenheid is essentieel voor een licht en authentiek leven. Maar wat is eenheid en hoe werkt dat dan?

Techniek om je ware zelf te leren kennen

Een oefening om erachter te komen wie je in werkelijkheid bent. Het klinkt heel groot, maar is het in feite niet. Ik kwam er zelf achter tijdens een retraite op Terschelling. Ik ben niet mijn lichaam, ik ben niet mijn emoties, ik ben niet mijn herinneringen en niet mijn persoonlijkheid etc. In deze oefening meer hierover.

De functie van pijn

Pijn is een hele belangrijke energie in een mensenleven. Ieder mens is op zeker niveau pijnvermijdend. In deze video vertel ik je meer hierover.

De wet van aantrekkingskracht

Deze video gaat over bewuste manifestatie, oftewel de wet van aantrekkingskracht. Ieder moment van je dag creëer je je eigen realiteit. In alles wat je doet.

Freestyle gesprek tussen Mathijs Bos en Robert Bridgeman

Een freestyle gesprek tussen Robert Bridgeman en Mathijs Bos over transformatie.

Allebei een grote missie om het bewustzijn van de mensheid te verhogen zodat we met elkaar een mooiere wereld creëren.

Boeddha en de bedelaar

Een verhaal geïnspireerd op een verhaal van een Thaise verteller Sean Buranahiran . Het is een bekend verhaal met vele (levens)lessen. Het inspireerde mij om er zelf een uitgebreider verhaal van te maken. Dit vertel ik regelmatig aan onze gasten op Terra Nova. Een verhaal over Karma, comfort, het universum en het loslaten van gehechtheden.

In deze videoserie van 5 weken delen Altazar en Robert gedachten en zienswijzen over ’the mystery of who we are’.

#1 Awakening

What is our meaning of awakening process of human mankind? We talk about the Pleroma of Original Source, the source of all being. About the process of remembering the direct energetic connection we all have with our Devine presence. Learn to live in alignment with original source again by understanding and shifting our internal (and external) control mechanisms. We talk about the importance of connecting with people around you with a high vibrational energy, dealing with judgements of your own and others and owning your own identity and the reality you live in. Learn more about our visions and our personal sharing’s in this video.

#2 Empowerment

Everybody is already empowered, but not everybody understands or beliefs this. It is all about making your decision to explore. It’s also a choose not to explore your spiritual process and truth and that is also empowerment. The awakening is about recognising that you are empowered to be who you truly are. In the process of becoming more empowered you will recognise that your triggers are your ‘friends’. Your triggers tell you where to look at and you have a choice to do that, or not. Empowerment is all about being open and honest from a place of vulnerability and integrity. Learn more about our visions and our personal sharing’s in this video.

#3 Alignment

Exploring the evolutions of the universe and it’s Devine expression. Exploring the polarities of light and dark. The process of coming back to yourself and the truth of all there is. Appreciating your own light when you feel it, so you can raise own vibration. Exploring the mantra; the light is with me, I am one with the light. To become compassionate about dark energies – or low vibrational – energies, you will have to transform ongoing all yoff our internal programs, pattern’s, systems etc. All the energy that is between keeping you from your alignment with the original source. Learn more about our visions and our personal sharing’s in this podcast.

#4 In the matrix

Fundamentally the matrix is us. It’s our consciousness that creates it. It is created as a collective energy field because we all interact. It influences ‘how to think, what to feel, what not to do’ and so on. How and when is the human mankind created? Exploring the 2000 years ago information from the anunnaki tablets. The Egypt gods, the roman empire and also the effect of the ‘pyramid structures’ everywhere in the matrix. Talking about the dominant oppression that humanity has been living under, to stop us finding out that we are one with source. What does ‘being course in action’ exactly mean?. How does spiritual bypassing influence the collective transformational process from the 3rd to the 5th dimension? Learn more about our visions and our personal sharing’s in this podcast.

#5 Vibration

Is this lockdown period a healing period? Is it a blessings for humanity and the planet? Is this the fall of the powers of darkness? Exploring the law of unexpected consequences. There are so many ways you can look at the situation. At any situation. Either way, love is the only way through a psychic attack as you could define this current global situation. Sharing different views about looking at the beginning of humanity. The importance of rising our own individual vibration so that we all take our own empowerment. Facing our fears, our pain and outgrowing these imprints, programs and beliefs. The only hope for mankind is the transformation of the individual, and that is the magic of the matrix. And the changing vibration of it. As we all do our own transformation, we influence the collective.

Deel dit!