Video’s

In gesprek met Janosh

Afgelopen week had ik een prachtig gesprek met Janosh. Wij hebben het over de gebeurtenissen in de wereld en hoe wij daar allebei op onze eigen manier mee omgaan.

Nieuw bij Bridgeman! Stay in Flow

Om jou te helpen met het vinden van balans bieden we je de gelegenheid om vanuit je huiskamer jouw energiesysteem te herbalanceren op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Iedere week is er op donderdag van 20.30-22.30 uur een besloten livesessie met Altazar Rossiter óf met Robert Bridgeman. Wil je liever een van de twee volgen, dat is ook mogelijk!

.

Eenheid en het oceaanmodel

Er wordt veel gesproken over eenheid en het collectief bewustzijn, het universum en de schepper. Die verbinding met eenheid is essentieel voor een licht en authentiek leven. Maar wat is eenheid en hoe werkt dat dan?

Techniek om je ware zelf te leren kennen

Een oefening om erachter te komen wie je in werkelijkheid bent. Het klinkt heel groot, maar is het in feite niet. Ik kwam er zelf achter tijdens een retraite op Terschelling. Ik ben niet mijn lichaam, ik ben niet mijn emoties, ik ben niet mijn herinneringen en niet mijn persoonlijkheid etc. In deze oefening meer hierover.

De functie van pijn

Pijn is een hele belangrijke energie in een mensenleven. Ieder mens is op zeker niveau pijnvermijdend. In deze video vertel ik je meer hierover.

De wet van aantrekkingskracht

Deze video gaat over bewuste manifestatie, oftewel de wet van aantrekkingskracht. Ieder moment van je dag creëer je je eigen realiteit. In alles wat je doet.

Freestyle gesprek tussen Mathijs Bos en Robert Bridgeman

Een freestyle gesprek tussen Robert Bridgeman en Mathijs Bos over transformatie.

Allebei een grote missie om het bewustzijn van de mensheid te verhogen zodat we met elkaar een mooiere wereld creëren.

Boeddha en de bedelaar

Een verhaal geïnspireerd op een verhaal van een Thaise verteller Sean Buranahiran . Het is een bekend verhaal met vele (levens)lessen. Het inspireerde mij om er zelf een uitgebreider verhaal van te maken. Dit vertel ik regelmatig aan onze gasten op Terra Nova. Een verhaal over Karma, comfort, het universum en het loslaten van gehechtheden.

Deel dit!