Yvonne Toeset

Yvonne Toeset is dé Nederlandse expert op gebied van EFT en de enige persoon in Nederland die bevoegd is om mensen te trainen in Total Release.

Yvonne Toeset is dé Nederlandse expert op gebied van EFT en de enige persoon in Nederland die bevoegd is om mensen te trainen in Total Release. Getraind door Ann Ross, founder van Quantum Release, werd zij aangemoedigd om de kennis en kunde verder te verspreiden. Na wereldwijd workshops te hebben gefaciliteerd, is Yvonne er nu klaar voor om anderen te trainen in de kunst van het loslaten. Haar eigen, unieke methode heeft ze hierbij Total Release gedoopt.

Met haar organisatie, EQlibre, heeft Yvonne duizenden mensen gefaciliteerd tijdens hun transformatieproces, zowel met technieken uit de EFT en Total Release, als ook met andere beproefde, wetenschappelijke en spirituele methoden. Ze werkt nauw samen met EFT-masters wereldwijd.

“Vooral de raakvlakken tussen spiritualiteit en de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen boeien mij en pas ik toe in mijn werk.

In mijn praktijk werk ik onder andere met mensen die worstelen met (jeugd)trauma, PTSS en CPTSS, seksueel misbruik, angstklachten en depressie.”

Opleidingen – Yvonne Toeset

25 nov 2024
10:00 uur
Hearthouse Bussum
Yvonne Toeset
2700 (ex BTW)
Ontdek de kracht van de Total Release Methode voor het loslaten van emotionele blokkades tijdens de practitioner opleiding. Een unieke opleiding van Yvonne Toeset!
31 okt 2024
9:00 uur
HeartHouse Bussum
Ans Tros
Maike van der Zwart
Yvonne Toeset
Rianne Manten
Robert Bridgeman
Leer om jouw cliënten snel en duurzaam naar een doorbraak van oude patronen en belemmerend gedrag te begeleiden. Ontdek hoe je als coach of zorgprofessional dit kunt bereiken. Met de...

Reviews

5/5

Yvonne Toeset: Total Release

Door het inzicht wat ik heb ervaren deze prachtige 2 dagen, heb ik nu het volle vertrouwen en de moed om mezelf verder te begeleiden in (diepe) processen, zonder de angst mezelf te verliezen. Dit dankzij de fantastische begeleiding van Yvonne Toeset.

5/5

Yvonne Toeset: Total Release

“Ik ben meer in verbinding met mezelf, meer geaard, ik voel me lichter en alsof er meer ruimte is. De emoties en gedachtes voelen kleiner en kan er vanaf een afstand naar kijken.”

5/5

Yvonne Toeset: total release

“Ik raad deze workshop aan iedereen aan die meer innerlijke rust wil ervaren en aan de slag wil gaan met zijn of haar triggers, angst of stress.”

Andere teachers en trainers

Ans Tros

Trainer Bridgeman
Ans Tros is al jaren betrokken bij onze Academie en geeft les...

Robert Bridgeman

Teacher Bridgeman
Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij...

Rianne Manten

Teacher Bridgeman
Rianne belichaamt liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijke. Zij...

Altazar Rossiter

Teacher Bridgeman
Altazar Rossiter is een moderne mysticus, spreker en auteur met een diep,...