Magnify your embodied alignment
1-daagse retreat of Weekendretraite (Female Only)

Wil jij als vrouw je met het hele universum verbinden door diep onder je eigen huid te kruipen en jezelf waarlijk aan te kijken? Daardoor dansend en vrijend met het leven jouw bestaan innemen? Gedragen en verbonden zijn met jezelf en je dierbaren?

Wil je volledig comfortabel zijn met je diepste binnenste en vanuit zachtheid en wijsheid je creatiekracht passievol laten stromen? Jouw seksualiteit en lichaam innemen vanuit bezieling? Dit is jouw uitnodiging om jezelf, vanuit de bezielde aanwezigheid en natuurlijke veiligheid van Rianne haar Zijn en haar belichaamde energieveld, volledig en dieper te ontmoeten. Je ontmoet jezelf daarmee in een veld van verfijnde subtiliteit, berusting en scherpe helderheid.

Deze dag-retreat is een Transformatie reis o.a. met inner unity healing, source healing, womb healing en chakra healing. Je verhoogt je trilling, je verruimt je bewustzijn en je optimaliseert je vibratie. Voor jezelf, jouw kinderen en iedereen op aarde.  We werken met ieders persoonlijke inbreng en vraagstukken aangaande (partner)relaties, intimiteit, seksualiteit en genieten van het leven zelf. Blokkades, trauma’s als ook het activeren van jouw authentieke volste potentieel hierin.
Alle transformatie is geënt op het belichamen van innerlijke vrije stroom van jouw bezieling!

 

Tijdens deze retreat (je hebt de keuze uit een dag of een weekend) is alles gericht op het energetisch bedden van jouw authentieke reis om moeiteloos en nieuwsgierig onder je eigen huid te leren kruipen. De energetische relatie die jij met jezelf hebt, is namelijk bepalend voor alle andere relaties in je leven en bovendien de relatie met het gehele leven zelf.

Niet in woorden te beschrijven. Thuiskomen. Rianne laat mij thuiskomen in mijzelf. Haar energie, haar puurheid, haar commitment, haar zorgvuldige directheid. Haar gevoeligheid en hoe ze deze precies in de juiste woorden kan weerleggen voelen beyond, magisch en helpen mij thuis te komen in mijzelf. Voorbij alle bullshit, recht in m’n hart. Thuiskomen in mezelf. Mijn levensvreugde en kracht weer ervaren, genieten, zijn, overgave, eigenwaarde. Dankjewel lieve Rianne, voor jouw zijn, een onderdeel zijn op mijn pad en dat van velen.

Je leert en ervaart aan de hand van Rianne haar werkwijze en energieveld hoe jij je levensvreugde, creativiteit, wijsheid en seksuele essentie helemaal opnieuw inneemt. Door Rianne haar innerlijke veld, dat zij volledig aanneemt en aankijkt, word jij energetisch uitgenodigd om in zachtheid en verbinding ook jezelf aan te kijken. En je daarmee te verbinden met het universum.

Je kijkt jezelf aan in je donkerste innerlijke delen. Onbalans en onzuiverheid vraagt integriteit en veiligheid. Jouw eigen zachtheid, zuiverheid, tederheid en verfijndheid versterken zodat jij bezield richting geeft aan je leven vanuit overgave.  Dat vraagt allereerst de vaardigheid om volledig in liefde, zachtheid en integriteit in verbinding te zijn met jezelf.

Ontdek de kracht van diepgaande emotionele en fysieke intimiteit. Vanuit overgave en vertrouwen. Met jezelf en met anderen.

 

Wat kun je verwachten

Je werkt tijdens deze retreat met -en in- een groep, die zich vormt als een helende cirkel. Een cirkel en een krachtig energetisch multidimensionaal veld, dat afgestemd is op het belichamen van jouw volste potentieel in Bezielde Intimiteit. Binnen dit veld is geen ruimte is voor grensoverschrijdende energieën of gedragingen.

Je gaat, aan de hand van Rianne’s methodische wijze van werken, niet langer op de vlucht. Je verdwijnt niet langer onder het tapijt of bent nog in gevecht. Dit vraagt jouw commitment, consistentie én ownership: jouw schaduw is ook je potentieel. Kijk ze beide vol acceptatie en zonder oordeel aan.

Of je nu geboren bent in het fysieke lichaam van man óf vrouw: je bent welkom om deel te nemen aan deze workshop. Elke keer dat je deelneemt stap je verder en dieper in de intimiteit met jezelf en de buitenwereld.

We werken met de energie van de groep in het moment en er is ook individuele aandacht. Wat er precies gebeurt binnen deze helende cirkel is van tevoren niet te voorspellen. Wat er gezegd moet worden, wordt gezegd. Wat er moet gebeuren, gebeurt.

We maken hierbij ook gebruik van elkaars aanwezigheid en de wijsheid van de groep. Herkenning van elkaars verhalen en contact met elkaar op een dieper niveau dan we in het dagelijks leven gewend zijn, brengen je versnelt dieper in contact met je binnenwereld.

Door contact te maken met jouw waarheid en het veld van universele liefde kun je weer ervaren hoe jouw levensenergie gaat stromen. Je leert hoe je steeds meer los kunt komen van beperkende patronen. Je leert koorddansen:

Tussen diepgang en lichtheid.
Tussen levendigheid en verfijnd vertragen.
Tussen je schaduw en je potentieel.
Tussen je innerlijk mannelijk en vrouwelijk krachtveld.
Tussen je ego en je ziel.
Tussen je sensitiviteit en je oerlusten.
Tussen draagkracht en daadkracht.
Tussen ja en nee.
Tussen jezelf en de ander.
Tussen geven en ontvangen.

Je ontdekt hoe je vrijer in het leven kunt staan. Je leert dat jij je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit energetische volwassenheid!

PRAKTISCHE INFORMATIE DAGRETREATS

Er is een maximaal aantal toelaatbare deelnemers per dag. Workshops van Rianne zitten vaak voorafgaand aan de workshop al volgeboekt, dus meld je direct aan!

LET OP:   Deze workshop is alleen voor vrouwen.  

Beschikbare data:

6 juli 2024 (women only)
29 september 2024 (women only)
8 december 2024 (women only)

Locatie:  Heart House in Bussum
Tijden: van 9.00 (inloop 9.00 uur, start 9.30 uur) – circa 17.30 uur
Prijs: 197,- inclusief BTW (inclusief thee & vegetarische lunch). Betalen in 2 termijnen is mogelijk.

 

LET OP: de groepen hebben een max aantal deelnemers (24). Is het volgeboekt? Stuur dan een mail naar info@bridgeman.nl en wij plaatsen jou op de wachtlijst. Wil je aansluiten bij de opleiding .Into me I see en wil je zelf graag eerst een dagretreat volgen? Contact ons dan, want wij hebben meestal een reserveplaats vrij.

PRAKTISCHE INFORMATIE WEEKEND RETREATS

Er is een maximaal aantal toelaatbare deelnemers per weekend. Dit proces is individueel. Het is gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie. Lees hier alles over de retraite >

7,8 en 9 juni 2024 (mannen en vrouwen)
of 22, 23 en 24 november 2024 (female only)

Hoe laat: start vrijdag 10.30. 00 uur en eindtijd zondag +/- 16.00
Investering: €967,00 incl. BTW*, overnachtingen, eten & drinken

*Betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk.

Waar

Transitium Zeeveld in Castricum 

Boeken?

Klik hier om te boeken voor juni 2024 (voor mannen en vrouwen)
Klik hier om te boeken voor november 2024 (alleen voor vrouwen)

 

Energetisch werk heeft invloed op je lichaamstemperatuur. Wij adviseren je daarom om extra warme sokken mee te nemen, in laagjes te kleden en indien wenselijk een omslagdoek of extra sokken mee te nemen.

Om 9.00 uur is de ontvangst en om 9.30 uur vangt het programma aan. Fijn als je zorgt dat je tijdig aanwezig bent. Wij verwachten rond 17.00 uur af te ronden.

Meer weten over Rianne Manten? Ga dan naar www.riannemanten.nl of check onderstaande recensies

Een impressie van de weekend retraitelocatie in Castricum.

“Ik voel me diep geraakt en ontzettend dankbaar. Dankbaarheid naar jou Rianne voor het openen van dit veld. Ik Ben dankbaar voor jouw liefde, zachtheid, helderheid, kennis, de veilige bedding, de vrije stroom van universele liefde.” 

“Ik wil graag met 1 zin omschrijven wat deze training mij gebracht heeft maar dit is met geen pen te beschrijven. Tranen van ontroering en dankbaarheid.”  

“Ik voel me meer vrouw dan ooit. Durf meer dan ooit, heb het leven liever dan ooit… een wedergeboorte!”  

“Ik heb mogen ervaren dat er zoveel liefde kan stromen voor en tussen vrouwen die ik een paar maanden geleden nog nooit had ontmoet. Ieder van hen heeft mij geïnspireerd om mijzelf meer te laten zien.”  

“Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan wat ik ervaar als een inwijding. Kostbaar, iets heiligs.” 

“Voor het eerst kan ik stevig staan en toch kwetsbaar zijn. Durf voor het eerst te vertrouwen op mijzelf en de taal die mijn systeem spreekt.”  

“Er ging een extra wereld voor mij open. Ik ben beland in een staat van multidimensionaal Zijn vanuit rust, vrijheid en liefde.”  

“De training heeft mij (terug) toegang gegeven tot mijn zachte vrouwelijke kant. Tot mijn innerlijke wijsheid.”  

“Deze reis was voor mij de plek om de intimiteit met mijzelf aan te gaan.” 

“Mijzelf gedragen voelen door mijzelf, vanuit een diep gevoel van innerlijke veiligheid en vertrouwen.”  

“De training heeft mij geholpen mij lichaam, mijn Zijn, mijn leven, mijn levensenergie opnieuw in eigendom te nemen op alle bestaanslagen.” 

“Ik heb diep in mijn binnenwereld en lichaam ervaren dat ik mijn eigen innerlijke bedding ben. Dan ik mijn eigen anker ben. Dat ik mijzelf kan dragen.” 

“De reis heeft mij inzicht gegeven in mijn zielsverlangen. Mijn verlangen is te dansen en te vrijen met het leven. Niet alleen, maar samen met mijn dierbaren.”  

“De reis heeft wijsheid, inzicht, en overgave gebracht die ik hiervoor niet belichaamde.”  

“Nu aan het einde van de training ben ik in verbinding met diepere lagen van mijn barende oerkracht en is de levenslust weer begonnen te stromen.”  

“Ik heb genoten, gelachen, gehuild, diepe stukken aangekeken, gedanst, geleerd en ben geroeid! Fantastisch vond ik het!” 

“Ik heb mijzelf ontvangen en welkom geheten in mijn eigen lichaam en in mijn eigen schoot.”