Janosh

Werkend in de grafische vormgeving en zonder enige ervaring op spiritueel vlak, kwam Janosh in 2003 tot de ontdekking dat hij helderziend is. Tijdens een diepe meditatie werd zijn potentieel geactiveerd, waarna Janosh van de één op de andere dag ineens in staat was om energieën waar te nemen.

De mooiste waarnemingen zijn kleurrijke, geometrische hologrammen, die Janosh begon na te maken op zijn computer.

De geometrische beelden -die Janosh doorkrijgt van de Arcturianen- zijn in werkelijkheid ‘codes’. Ze geven ons toegang tot ons onderbewustzijn en daarmee tot ons ware potentieel.

“Janosh is -naast digitaal kunstenaar- ook een begaafd healer. Hij heeft duizenden privé-sessies gegeven, in binnen- en buitenland. Daarin werkt hij samen met zijn gidsen en past hij een eigen techniek toe om mensen versneld bij hun spirituele kern te brengen. Binnen de Bridgeman Academie doet hij dit, samen met de andere teachers, ook voor jou.”

 

Jouw sleutels tot meesterschap

Online training

Tijdens deze training van Janosh ga je aan slag met 13 activaties, 13 sleutels om tot meesterschap te komen. Meesterschap is een staat van Zijn waarin je harmonie ervaart in alle facetten van je leven. Je hebt geen zorgen, geen stress, geen beperkende gedachten. Je beweegt vrij en benut je volledige potentieel.

Keys to your Calling

Online training

Activeer jouw roeping op basis van 13 kernsleutels, waaronder Passie, Eigenwaarde, Zelfvertrouwen, Geborgenheid, Eigenliefde, Daadkracht en Focus.Als kind kreeg je de vraag: ‘Wat wil je worden als je later groot bent?’ Of je dat nou geworden bent of niet, in feite zegt het weinig over wie jij bent. Deze workshop laat je inzien dat alles zomaar in een stroomversnelling kan komen als je eenmaal afgestemd raakt op een veel belangrijkere vraag: ‘Waarom ben ik hier, op deze aarde?’​

Activeer jezelf op een diep niveau en leg nieuwe verbindingen die je eerder nog niet zag. In 40 dagen ga je aan slag met 13 sleutels, die je helpen om te leven vanuit je hart, zonder kaders en zonder jezelf te begrenzen. Maak contact met je passie, eigenwaarde, zelfvertrouwen. Voel de waarde van het kunnen volharden en het belang van focus als schild tegen afleiding, manipulatie en onzuivere krachten. Geniet van een inspirerende, energie-gevende reis, waarop ruim 2500 deelnemers je voor gingen.

Money Trip

Online training

THE MONEY TRIP IS JOUW ACHTDAAGSE TICKET NAAR OVERVLOED. FINANCIEEL, OP GEBIED VAN ZELFVERTROUWEN, EIGENWAARDE, LIEFDE EN NOG VEEL MEER. HOE?

  • Ontvang elke dag een opdracht;
  • Ontvang elke dag een ritueel;
  • Ontvang elke dag een activatie;
  • En zie hoe overvloed zich aan jou openbaart.

Merk jij dat je soms worstelt met het aantrekken van wat je wilt? Dat je het gevoel hebt tekort te komen op voor jou belangrijke levensgebieden

Money Trip

Online training met Robert Bridgeman (replay)

Een geheim, zo oud als de mensheid, zit verstopt in ons hart. Alleen zij die de reis naar binnen durven maken, zullen ontdekken wat niet buiten onszelf te vinden is: de essentie van ons bestaan. De Heilige graal in jezelf.

Janosh en Robert Bridgeman nemen je samen -online- mee op reis naar de Heilige Graal in jezelf. Vier weken vol healing, meditaties, activaties en initiaties. Ontdek hoe Heilige Geometrie je optilt en jouw leven verandert, als je het omarmt zoals onze voorouders dat deden. In oude culturen werd deze universele ‘taal’ gebruikt voor diverse rituelen en inwijdingen. Waarom? Achter de Heilige Geometrie gaat het geheim van de schepping schuil. Heilige Geometrie brengt ons in contact met wie we werkelijk zijn.

Laat je gedurende de vier online sessies inspireren door de unieke combinatie van Janosh en Robert. Ervaar de geometrische ‘DNA-codes’ van Janosh, diep doordringend in het onderbewustzijn. Leer hoe jij kunt bijdragen aan je eigen evolutieproces en hoe je (via actieve meditatie) in contact komt met jouw ‘Heilige Graal’. Laat je raken door de diepe transformatiesessies van Robert, waarbij karmische wonden en oud zeer oplossen en transmuteren in liefde.

*Deze serie is al eerder opgenomen, je volgt deze online training daarom individueel. Je ontvangt 4 weken lang een video in je mailbox*

Deel dit!