Over Dorien van Nieukerken

DORIEN VAN NIEUKERKEN

Dorien is een onderneemster met een missie. Ze gebruikt haar hart als inspiratie-instrument om het hart van anderen te raken. Het is haar missie om mensen te helpen meer in balans te komen. Dat doet zij als teacher, trainer, spreker, schrijfster, inspirator.

Als eigenaresse van haar bedrijf Heart to Heart en het verzamelpand voor welzijn en inspiratie Heart House in Bussum heeft ze samen met haar team een plek gecreëerd waar welzijn en persoonlijke ontwikkeling letterlijk onder één dak samenkomen.

Samen met haar team begeleidde Dorien de afgelopen jaren meer dan 5.000 mensen naar een betere balans en hoger welzijn. Met haar holistische blik en humor brengt zij graag werelden samen. Dorien is spiritueel en staat met beide benen op de grond.

Dorien geeft online meditatietrainingen en leidt mensen op om meditatie teacher te worden. Daarnaast is ze bezig om in Spanje een retreat centrum te openen.

Aanbod Dorien

E-book De essentie van mediteren

Download vandaag nog gratis dit e-book

Meditatie neemt je mee naar een veilige plek in jezelf. Terug naar jouw bron. In dit E-book laat Dorien je zien wat meditatie is, en wat de effecten en voordelen van Primordial Sound meditatie zijn.

Primordial Sound Meditatie

Vind rust en vrijheid in jezelf (online training)

Meditatie is het beste cadeau wat je jezelf kan geven. De Oerklankmeditatie van Dorien Nieukerken neemt je mee op een pad naar vervulling, helderheid, energie, geluk en welzijn. Ontdek de stilte waarin je innerlijke rust en vrijheid vindt en hernieuwde energie om de dagelijkse uitdagingen in het leven aan te kunnen. Met of zonder persoonlijk mantra!

Deel dit!