Over Roy Martina

De echte Roy Martina

Ik ben één van die gelukkige mensen die al vroeg in hun leven een geheim hebben ontdekt. Ik heb meer dan 50 jaar besteed aan het cultiveren van mijn kennis en het studeren met enkele van ’s werelds grootste spirituele leraren.

Ik zal de komende paar minuten een paar belangrijke lessen met je delen.

Meer dan 40 jaar research in de diepste diepten van de menselijke geest

In 1980 startte ik mijn eerste holistische praktijk voor acupunctuur, homeopathie en voeding. Ik was afgestudeerd op mijn 23e; ben 1 jaar huisarts geweest en daarna ging ik me verder bekwamen in de alternatieve geneeskunde omdat ik zwaar teleurgesteld was in de symptomatische aanpak van de reguliere geneesmethode.

Visualisatie

Ik was gefascineerd door visualisaties omdat dat mij vanaf mijn 6e levensjaar was ingehamerd door mijn judoleraar, die mij heeft geholpen om wereldkampioen te worden door visualisatie technieken. Ik heb duizenden mensen van chronische ziekten helpen genezen d.m.v. visualisatie-technieken, ook honderden die van kanker zijn genezen.

Hypnose: de doorbraak

Vervolgens onderzocht ik hypnose en was erdoor gefascineerd. Ik heb het vele jaren beoefend, terwijl ik onderzoek deed en leerde. Ik leerde niet alleen Regressie-hypnose, maar ook Tussen- levens in hypnose (Michael Newton) en Hypno-Channeling (Shelley Stockwell-Nicholas), Hypnose met energie (prof. Dr. Ignatenko) en Quantum Healing Hypnose (Dolores Cannon) en stap voor stap werd ik beter in het verkennen van de spirituele wereld en de Quantum Wereld. Mijn vrouw werd een medium en channeler door quantum healing hypnose en samen hebben we Quantum Timeline Jumping ontwikkeld. Verder heb ik mij verdiept in vele technieken van Reiki, Leven van het Licht, Qi-Gong, Meditatie, Yoga, NLP enz. Ik heb les gegeven aan zalen met 1500 man en workshops met 700 man en 1000 online. Gereisd en lesgegeven in Rusland, China, Roemenië, UK, Italië, Frankrijk, Nederland, België en andere landen in Europa. De V.S, Zuid-Amerika en Afrika. Nu door de lockdowns en vaccinatieplicht is reizen minder geworden en verblijf ik het liefs in de Algarve (Portugal) of Oostenrijk.

Ik bied niets anders dan bewezen, beproefde technieken die zijn bedacht, getest en afgestemd met honderdduizenden deelnemers over de hele wereld. Technieken die heel goed je leven ten goede kunnen veranderen.

Quantum Connection Hypnosis Technique Training Online

Opleiding door Milan Somers en Roy Martina

Stap in je ultieme zelf

Wil jij direct in je ultieme zelf stappen? Die versie van jou die het leven al leidt dat je ten diepste verlangt? Een leven, passend bij je ziel? Wat als je de sleutel in handen had?

  • Ontdek met quantum hypnose de universums en tijdlijnen waarin jij alles bereikt hebt wat je maar wilt
  • Leer hoe je met quantum hypnose wijsheid ‘downloadt’ uit het multiversum
  • Wordt je meest authentieke zelf

En dat alles onder begeleiding van de beste hypnose experts: Roy Martina en Milan Somers.

Je leert in vier toegankelijke online modules de techniek van quantum hypnose zelf toepassen, zodat jij met gemak en genot jouw meest authentieke leven manifesteert.

Deel dit!