Vind een Bridgeman coach of trainer

Wil jij graag gecoacht worden? Of wil je leren mediteren bij jou in de buurt?

Vind op deze landkaart onze gecertificeerde Transformatiecoaches (Bridgeman Methode) Quantum Hypnose coaches en MBE Meditatietrainers.

Hieronder vindt je onze Transformatiecoaches per provincie en onze Meditatietrainers in jouw omgeving.

Thijs Berkers

Over Thijs 

Hoe zou het zijn om je helemaal thuis te voelen bij jezelf, te leven vanuit je authentieke zelf en te leven in vertrouwen en acceptatie? In mijn praktijk help ik jou de reis te maken van hoofd naar hart en daar te vinden wat jouw ware krachten en talenten zijn. Om te zien wat je hier op aarde komt doen en jouw unieke zielsmissie te vinden.

Op de weg naar de essentie van wie jij bent, begeleid ik jou met:

 • Stoppen met zoeken en starten met vinden
 • Het loslaten van oude patronen
 • Transformeren en transmuteren van oude pijnen
 • Je eigen kracht en talent vinden en deze verduurzamen in je leven
 • Innerlijke vrijheid en bewustzijn vergroten
 • Je belangrijkste taken als mens: Genieten, zorgen voor je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam & weten wat je wil vanuit je authentieke zelf. (Voor de rest wordt namelijk gezorgd😊)
 • Persoonlijk leiderschap

In mijn leven heb ik geleerd mezelf aan te passen aan anderen en dus weg te stappen van wie ik in werkelijkheid ben. Mijn reis van hoofd naar hart heeft me vrij gemaakt en bewust gemaakt van mijn missie: mensen helpen thuis te zijn bij zichzelf in vrijheid, vertrouwen en harmonie, en dat verankeren en verduurzamen in hun eigen leven.

Als transformatiecoach help ik je graag de weg naar je hart te vinden en te leven vanuit je authentieke zelf, om weer volledig deel te nemen aan de circle of life. Met vertrouwen, licht en liefde ben je welkom.

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven Coach, Medicijnwiel

Lees meer
Thijs Berkers
Lees meer

Nienke Kleve

Over Nienke

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de corporate wereld en weet als geen ander wat voor effect dit kan hebben op conditioneringen en gedrag. Ik kreeg een burn-out en kwam er toen gelukkig achter dat het ook anders kan.

Ik ben gefascineerd door het in beweging krijgen van het onderbewuste, de zoektocht naar al die wijsheid die in ons opgeslagen ligt en ik geloof dat ‘De weg naar binnen’ altijd het antwoord is.

Als Transformatie Coach begeleid ik mensen die voelen dat ze zijn vastgelopen in hun leven. Dit doe ik door middel van bewustzijnsontwikkeling en het transformeren van trauma, blokkades en beperkende overtuigingen. Door los te laten wat je niet meer dient verbind je opnieuw met je innerlijke kracht en kun je de regie over je leven terugnemen.

Mijn missie is jou weer in contact te brengen met jouw kern. Je te laten ervaren dat alle antwoorden al in je zitten en je ze niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken. Ik help je op te ruimen wat in de weg staat van het bereiken van jouw hoogste potentieel, zodat je uiting kunt gaan geven aan wat er diep binnen in jou leeft. Ook jij gaat ervaren dat het anders kan, dat de weg van wilskracht niet de enige is en dat jouw droomleven binnen handbereik ligt. Je creëert je eigen, nieuwe realiteit waarin jij en jouw geluk in the lead zijn.

Ik werk met mensen die voelen dat het tijd is om het anders te doen. Niet meer de weg van angst, geleefd worden, onrust en frustratie maar de weg van overgave, vertrouwen en flow. Niet meer leven naar wat de buitenwereld van je verwacht maar het vanaf nu op jouw authentieke manier doen. Op het moment dat je aan zelfliefde en zelfvertrouwen gaat werken dan sijpelt dit uiteindelijk door in alle levensgebieden. Zo binnen, zo buiten.

Mijn manier van coachen is warm, doortastend en down-to-earth. Ik ben oprecht en heb aandacht voor jouw proces, ook na de sessies. Veiligheid en vertrouwen zijn key.

Voel je welkom.

Specialisatie: Transformatie Coach | Lichter Leven Coach | Hypnotherapie | Innerlijk Kind Werk | Regressie- en Reïncarnatietherapie | EFT | Kundalini NRGY Awakening Facilitator | Reiki | Transformational Cupping | Plantmedicijn ceremonies | Burn-out ervaringsdeskundige

Lees meer
Nienke Kleve
Lees meer

Marjanne Heinen

Over Marjanne

De wereld is als een dansvloer, waar we allemaal onze unieke dans mogen dansen. De dans die we het leven noemen. Maar echt in het leven stappen, echt je eigen dans dansen, vraagt moed, nieuwsgierigheid en een open geest. Het zorgt ervoor dat de oneindige potentie die in jouw ligt opgeslagen een podium krijgt. Dat je voelt dat wat jou blij maakt hetgeen is wat je mag gaan doen, dat je terug mag naar de kern, jouw centrum, jouw eerste natuur.

Ik heb veel gezocht en veel gevonden, wat wel en wat niet werkt voor mij. En ergens is er een shift geweest, van het zoeken om heel te worden naar te ontdekken, te herinneren en vooral te spelen met alle kleuren die al in mezelf opgeslagen liggen. Een shift van een met weemoed ‘oooh er zijn nog zoveel vragen, er is nog zoveel te helen’ naar ‘aaaah yes er is nog zoveeeel te ontdekken, nog zoveel waar expressie aan gegeven mag worden!’

Met die energie werk ik, en de lagen die jouw daarvan weerhouden, het dekseltje op je potentie, de pijn in je lichaam, de brok in je keel, de knoop in je buik, de ruis op je gedachtenradar, de kink in je kabel naar boven, daar zullen we met liefde mee werken. Want die werken voor jou, niet tegen jou. Ze laten precies zien waar de energie naar buiten wilt, waar jij nog een stukje meer jezelf mag zijn.

Ik kijk er naar uit om je te begeleiden in jouw unieke beweging door het leven.

Specialisatie: Transformatie Coach, Truffelceremonies, dansceremonies, Microdose Tribe en online cursussen m.b.t. bewegingsmeditaties

Lees meer
Marjanne Heinen
Lees meer

Annemiek Hietberg

Over Annemiek

Interesse in de alles omvattende mens en nieuwsgierigheid naar het leven zijn mijn drijfveren om jou te faciliteren als je graag meer regie wilt over je leven en/of loopbaan. Ik help je met diverse methodes bij het ontdekken en transformeren van je (verborgen) patronen, programmeringen, blokkades en trauma’s. En natuurlijk ook bij het zichtbaar en leefbaar maken van je talenten en passies. Dit doe ik onder andere door je te faciliteren in transformatie-sessies zoals intuïtieve healingsessies, systemisch werk en opstellingen, PSYCH-K®, hypnose en regressie- en reïncarnatie. Maar ook door middel van het Lichter leven traject. Hierbij neem ik je in 10 sessie mee op weg naar bewustwording, beweging, ownership en natuurlijk een lichter leven!

Specialisatie: Transformatie coach, Lichter Leven coach, Loopbaancoach, Focussen, Systemisch werk en familieopstellingen, hypnotherapie, PSYCH-K®

Lees meer
Annemiek Hietberg
Lees meer

Lilian Alsemgeest

Over Lilian

Met een achtergrond als verpleegkundige op de hartbewaking en diverse functies in het bedrijfsleven startte ik in 2006 mijn eigen bedrijf in de geboortezorg.

Vanuit een groot verlangen om mijn werk binnen deze zorg handen en voeten te geven startte ik met de Transformatie Coach Opleiding. Wat ik echter niet had bedacht, was dat de opleiding voor mij een interne reis werd met de nodige dosis weerstand maar vooral commitment naar mijzelf en een persoonlijke transformatie.

Inmiddels heb ik de geboortezorg verlaten en richt me volop op transformatie, daar gaat mijn interne vuur van aan. Samen met jou zoek Ik naar de wortel van jouw  hulpvraag.

Met als resultaat een lichter leven, een shift naar ownership. Vrijheid! Dit is goud waard!

Daarnaast host ik workshops voor de Bridgeman Academy waardoor ik een krachtige verbinding met het transformatieveld heb, prachtig om ook daar de shifts en processen van deelnemers te zien.

Je bent zo welkom!

Specialisatie: Transformatief coach, regressie- en reincarnatietherapie, Innerlijk Kindwerk, Systemisch werk, traumacoach rondom zwangerschap en geboorte, relatietherapie.

Lees meer
Lilian Alsemgeest
Lees meer

Anouk van Rooij-Sjardin

Over Anouk

Mijn passie is om kinderen en volwassenen te ondersteunen in het steeds dieper in verbinding komen met hun authentieke zelf. Richting geven in het hervinden van de veiligheid en het vertrouwen in zichzelf, om zo te kunnen landen in het fysieke lichaam en op ontdekkingsreis te gaan. Het blijvend laten stromen van de authentieke verbinding, ongeacht wat voor een uitdagingen er zijn in het dagelijks leven, kan een hele uitdaging zijn. Iemand begeleiden in dit proces is waar ik helemaal van ‘aan’ ga. Leven in beweging, vanuit authenticiteit, met hart en ziel. De bezieling die terugkomt in iemands ogen als ze weer aanwezig en in verbinding zijn met hun authentieke zelf voelt magisch en vervult mijn hart.

De kracht van het transformatie werk ligt voor mij in het inzicht en de heling die tot stand komt op alle lagen, fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. De verbinding tussen alle lagen en het verdiepend werken hierbinnen, waarmee de kern van de problematiek wordt aangepakt, is voor mij een enorme verrijking.  Vanuit mijn praktijk gebruik ik al jaren bij kinderen en volwassenen MNRI, haptonomie en Speltherapie op vooral het fysieke, emotionele en cognitieve vlak. De verdieping en verbinding met de energetische laag zorgt er echter voor dat het echt klopt.

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven Coach, Speltherapeut (kinder-psychotherapie), Haptonoom, MNRI therapeut (Masgutova Neurosensory-motor Reflex integratie), Guasha therapeut

Lees meer
Anouk van Rooij-Sjardin
Lees meer

Miriam de Goed – Puik

Over Miriam

Liefde, Gezondheid en Geluk staan bij mij op nummer één in het leven! Natuurlijk gaat dat met vallen en opstaan maar het belangrijkste is dat je weer opstaat. Al heel jong wist ik dat het helpen van mensen of er te zijn voor anderen mijn missie is. Toch is er soms een lange weg voor nodig om het juiste pad te bewandelen.

In 2002 heb ik naast mijn reguliere werk mij om laten scholen en heb vele opleidingen gedaan om daar te zijn waar ik nu ben.

Met veel liefde en interesse voor het menselijk lichaam ben ik in 2006 mijn eigen praktijk begonnen.

In de loop der jaren merkte ik dat er heel veel bij kwam kijken want wilde graag op vele vlakken jong en oud zowel fysiek als psychisch op weg helpen naar gezondheid&Geluk. Heb vele studies gedaan om daar invulling aan te kunnen geven. Mijn visie is dat iedere dag een dag met een zonnetje zou moeten zijn. Helaas is dit voor veel mensen niet het geval door de dagelijkse confrontatie met allerlei vormen van stress.

In 2022 heb ik de modules Quantum Connection Hypnose Techniek bij Roy Martina en Milan Somers gevolgd. Voor mij een opleiding die de puntjes op de bekende i zette. Hoe fijn is het als iedereen weet dat hij de beste versie van zichzelf kan zijn.

Specialisatie: Gezins – en Kindercoach, Quantum Hypnose Coach, Vitaalveld Therarpeut, en EFT

Lees meer
Miriam de Goed – Puik
Lees meer

Monique Trijsburg

Over Monique

Mijn missie; Make the rest of your life, the best of your life!

Ik help ondernemende vrouwen (weer) meer van het leven te genieten, omdat dit leven geen generale repetitie is. This is it! Hier en nu is de tijd om te kiezen voor jezelf. Samen ontdekken wij het eindeloze potentieel dat gewoon op jou ligt te wachten en maken we korte metten met alles wat jou daarbij belemmert. Ga mee op reis in het Quantumveld!

Specialisatie: Quantum Hypnose

Lees meer
Monique Trijsburg
Lees meer

Bas van Goch

Over Bas
Zelf ben ik begonnen met Mindfulness toen ik begin dertig was en vast liep. Ken je het dertigers-dilemma? Precies dat. Ik zat met vragen als: is dit het nou? Wat wil ik in het leven? Wat wil het leven van mij? Wat heeft het voor zin..? Ik was altijd met de ander bezig; wat ze denken over mij, hun verwachtingen, wat zij nodig hebben. Zelden stond ik stil bij mijzelf, en wat ik echt nodig had. Ik zat vast in mijn hoofd, en was uit contact met mezelf en mijn gevoel.
Door mindfulness te gaan beoefenen en dit uit te breiden met andere vormen van meditatie als Vipassana en Zen kwam ik eruit. Ik ging steeds meer voelen, ontdekte wat ik wil, wat ik belangrijk vind, en vond er zelfs mijn passie in; anderen ondersteunen en begeleiden op hun pad naar groei en bewustwording. Na mijn opleiding bij Bridgeman ben ik eerst begonnen met het trainen van collega’s. Ik werkte bij een high-tech startup en zag daar veel slimme jonge mensen die tegen dezelfde dingen aanliepen als ik voorheen. Naast mijn ‘gewone’ werk gaf ik Mindfulness Based Emotional Intelligence training aan groepen. Heel leuk en waardevol om te doen.
Inmiddels ben ik voor mijzelf begonnen en bied ik nu mindfulness trainingen aan binnen andere bedrijven. Ook organiseer ik geregeld activiteiten en evenementen voor oud-deelnemers van mijn trainingen en andere particulieren.
Specialiteit: Mindfulness en meditatie. Trainingen binnen organisaties en bedrijven (met name high tech). Daarnaast verschillende activiteiten en evenementen voor particulieren.

Lees meer
Bas van Goch
Lees meer

Saskia de Bruijn

Saskia de BruijnOver Saskia

Ik help je graag om weer lekker in je vel te komen, om belemmerende patronen te doorbreken en in contact te komen met je genie-zone!

Mijn missie is om meer balans te brengen in lichaam en geest. In mijn praktijk voor zen shiatsu-therapie en quantum hypnose werken we met energie: lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Zen shiatsu-therapie werkt met zachte aanrakingen en strekkingen om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Met quantum hypnose richt je je erop om de beste versie van jezelf te worden, in een leven met synchroniciteit en flow.

Lange tijd heb ik als coach gewerkt met studenten. Vaak was onderwerp van gesprek meer in contact komen met je gevoel en jezelf. In onze maatschappij is niet zoveel ruimte en aandacht voor onze binnenwereld. Dat heb ik zelf ook ondervonden. Hoe kom je dan weer in contact met jezelf, je lichaam, je eigen kracht? We zijn veel groter dan we denken, met oneindige mogelijkheden.

Specialisatie: Quantum hypnose, shiatsu-therapie en coaching

 

Lees meer
Saskia de Bruijn
Lees meer

Joan Tjioe

Over Joan

Praktiserend sinds 1997. Ons zelfhelend vermogen, clearing, eenheid, heelheid, het Christusbewustzijn zijn mijn uitgangspunten. De mind van de mens vind ik boeiend. Ik gebruik mijn sensorische kanalen (horen, zien, voelen) en werk samen met mijn Gidsen.

Quantum Hypnose (getraind door Roy Martina) heeft mijn hart gestolen. Je allerbeste zelf zijn, Quantumzelf, wil jij toch ook? Voordat je zover bent, is een opruimproces nodig, dat alleen jij kunt doen. We slaan alle fysieke, mentale en emotionele issues op in onze cellen, maw we kunnen dit deleten. Wil je loskomen van beperkende limiterende gedachten, vastgezette emoties en meer vanuit je hart leven, is het nodig om deze patronen te doorbreken.

Ik heb de nodige trainingen gevolgd om jou af te kunnen stemmen in de hoogste frequenties. Daarnaast heb ik uitgevonden en zelf ervaren, hoe je 24/7 in je kracht kunt blijven ongeacht de omstandigheden met blijvende resultaat en dagelijkse inzet van slechts 2 x 5 minuten.

Ik kies voor het Licht en wil jouw innerlijk Licht blijvend optimaal laten stralen. In mijn begeleiding stem ik af op jouw wensen voor de kortste en snelste weg terug naar je eigen kracht en innerlijke vrijheid. Geen kortdurende, maar blijvende resultaat is waar ik voor ga. Ben je net zo gedreven als ik, wil je echt ervoor gaan, ben je open mind, dan resoneert mijn begeleiding met jou.

Specialisatie: Quantum Hypnose, Releasing Mind Heart Body & Soul, 3-daagse Masterclass Beyond Limits

Lees meer
Joan Tjioe
Lees meer

Angelique Joseph-Vlaar

Over Angelique

Wie ben je echt en wat kom je op aarde doen? Waarom reageer je heftig op een situatie of persoon? Waarom word je zo geleefd? Alle antwoorden wachten geduldig in jou tot jij verbinding maakt. Ik neem je graag mee op ontdekkingstocht in jezelf.

Mijn missie is om jou in je kracht te zetten en liefde te verspreiden. Zodat je blokkades, beschermingsmechanismen en trauma’s op kan ruimen. Je met liefde, vertrouwen en zelfzekerheid in balans komt, om je ware ik te voelen. Je passie en doel in het leven te vinden, om je potentieel te kunnen leven.

Met inzichten en bewustwording begeleid ik je op je pad. Zo groei je, maak je keuzes en gaat je energie stromen. Mensen omschrijven mij als toegankelijk, inlevend, oordeelloos, doortastend en inspirerend. Wil jij de krachtigste versie van jezelf ontmoeten?

Specialisatie: Quantum Hypnose Coach, Human Design

Lees meer
Angelique Joseph-Vlaar
Lees meer

Michael Luttik

Michael Luttik

Over Michael

Ik begeleid je met het afzetten van je masker. Die je ooit zelf hebt gemaakt. Om jezelf te beschermen. Heel knap! Het heeft je ver gebracht. De vraag is. Werkt het nog voor je? Het masker zit (te) strak en mensen om je heen zien je echte gezicht niet. Je expressie. Je ogen. Je passies. Dat is zo zonde. Je bent hier niet om je te verschuilen achter je masker. Het is tijd om dat masker af te zetten. En je te laten leiden door je authentieke zelf. Jouw naakte waarheid.

Voordat jij dat masker gaat afzetten duiken wij eerst in je binnenwereld. Want, zo binnen, zo buiten. Op diverse lagen gaan wij samen onderzoeken waar de energie stagneert. Wat zijn je overtuigingen? Waar zit je pijn? Waar ben je boos en/of verdrietig over? En waar is dat vastgezet in je lichaam?

Bewustwording is het sleutelwoord. Daarna transformatie en manifestatie.

Ik coach mensen. Vrouwen en mannen. Daar waar jij je mee identificeert.

Specifiek voor de man
Je kunt bij mij terecht voor 1-op-1 sessies. Ook kun je deelnemen aan retreats. Waar wij met een groep dappere mannen, in een veilige setting, de weg vinden naar de authentieke man die jij bent. Die krachtig op deze aarde staat. Dan gun ik iedere man. En vrouw.

Specialisaties: Transformatie coach, Lichter Leven coach, Quantum Connection Hypnose coach, Stress coach, Mannencoach

 

Lees meer
Michael Luttik
Lees meer

Marijke Bijl

Over Marijke

Als transformatie coach en Lichter leven coach, help ik je op liefdevolle wijze, om; inzicht te krijgen in je conditioneringen en overtuigingen, je te leren voelen en anders waar te laten nemen. Mijn coaching is gericht op bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en heling. Wij gaan samen aan de slag met je hulpvraag, blokkades en je trauma’s om deze op alle lagen te helen en te transformeren. Het helen en transformeren doen wij met energie. Werken met energie is heel krachtig en magisch, waardoor jij weer dichterbij jezelf kan komen.

Om jou te helpen om; dichter bij je ware aard te komen, vrijer en lichter te leven, je levensenergie weer te voelen stromen en in je innerlijke kracht te komen staan, is mijn passie!

Je bent welkom. (naast individuele trajecten organiseer ik ook workshops)

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven Coach, Quantum Connection Hypnosis coach, Acupunctuur, Reiki en Magnetiseur.

Lees meer
Marijke Bijl
Lees meer

Annick Walgraeve

Annick WalgraeveOver Annick

Aangezien ik al jaren met mensen/kinderen werk met allerlei hindernissen, werd het me duidelijk dat er veel diepere oorzaken zijn dan wat we fysiek zien. Ook de dynamiek van de ouders die zelf handelen vanuit hun eigen meegekregen kaders, is erg belangrijk in de relatie met de kinderen. Na 27 jaar praktijkervaring met gezinnen, koppels en mensen die alleen wonen, werd het duidelijk dat ik meer wou bieden dan enkel een holistische fysische behandeling. En zo belandde ik bij de opleidingen transformatief coachen en lichter leven coach. Het is nog steeds de beste stap tot op heden die ik kon zetten en ik help vele mensen op hun pad naar een lichter leven. Door helemaal in de diepte en naar de wortels te gaan, gebeuren er wonderbaarlijke dingen die echt levensveranderend zijn. Ik hoop ook voor jou iets te betekenen in jou eigen, mooie levensverhaal.

Specialisatie: Transformatie coach, Lichter leven coach, Kinesiste (fysiotherapeute) van opleiding, Masgutova neuromotorreflex integratietherapeute

Lees meer
Annick Walgraeve
Lees meer

Astrid van Spronsen

Astrid SpronsenOver Astrid

Na mijn opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TUDelft, verschillende banen in het bedrijfsleven en het hebben van een eigen bedrijf, was ik toe aan een nieuwe stap. Iets waar ik zowel mijn sterke analytische kant als mijn gevoel en intuïtie in kwijt kon. Dit vond ik in het coachingsvak.

Met heel veel plezier help ik mensen om vanuit overlevingsmodus weer in groeistand te komen. Ik kan er oprecht van genieten als ik zie dat mensen echt geraakt worden, dat er dingen in beweging worden gezet en mensen zich hierdoor, zowel persoonlijk als professioneel, verder kunnen ontwikkelen. Samen op zoek gaan naar ieders innerlijke kracht en unieke talenten, dat is wat ik het liefste doe. Emotionele blokkades, belemmerende overtuigingen en onverwerkte emoties omzetten naar nieuwe mogelijkheden…

Diep in onszelf zitten alle antwoorden al en dragen we die wijsheid altijd al bij ons. Gaandeweg zijn we alleen vergeten daarnaar te luisteren en moet er soms eerst wat opgeruimd worden voordat we erbij kunnen. Het is mijn doel en passie om jou zelf weer in contact te brengen met deze innerlijke wijsheid, zodat jij weer vrij en vervuld in het leven te kunnen staan. Wees welkom!

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven Coach, PSYCH-K Facilitator, PMA (Progressive Mental Alignment), The Journey, Hartcoherentie, EFT (Emotional Freedom Technique), Innerlijk kind werk, Regressie- en reïncarnatietherapie, Systemisch werk

Lees meer
Astrid van Spronsen
Lees meer

Ingeborg Wieten

Over Ingeborg

Welkom, met liefde en aanwezigheid zet ik mezelf in om jou te ondersteunen bij het liefdevol helen en ontwikkelen van jezelf.

Mijn naam is Ingeborg Wieten. Door de jaren heen (bouwjaar 1965) heb ik mezelf ontwikkeld tot Transformatief coach. Ik ken de horeca, vloog als stewardess de wereld rond, zat in de verpleging, studeerde kruidengeneeskunde, heb geacteerd in diverse series, schreef dramaseries, spreek luisterboeken in, werk nog steeds als stemactrice, werk(te) de nodige processen en trauma’s door (dat houdt nooit op) en studeerde af aan de Bridgeman Academy als Transformatief coach.  Al deze ervaring neem ik mee om jouw heling en ontwikkeling op al jouw lagen te begeleiden en ondersteunen. Voel je hierbij een ja dan ben je van harte welkom bij mij.

Specialisatie: Transformatie coach, stemcoach

 

Lees meer
Ingeborg Wieten
Lees meer

Lydia Rijkelijkhuizen

Over Lydia 

Wordt de baas over je eigen leven en maak de stap naar verandering.

Als transformatiecoach ben ik vooral op zoek naar JOU en de antwoorden op je vragen. Wat houd jouw klein? Waar komt dat please gedrag vandaan? Waarom blijf je vastzitten in gevoelens van schuld en schaamte? Waarom blijf je aanpassen naar anderen? Maar ook waar sta jij voor en waar ga jij van stralen? Waar kom jij graag je bed voor uit?
In de sessies haal ik je uit je comfortzone en krijg je bewustwording op je leven.
We doorgronden en ontwortelen het trauma, de pijnstukken en de vastzittende emoties. We transformeren de overtuigingen, blokkades en negatieve gedachten. De overlevingsmechanismes die je vroeger heb aangeleerd, hebben jouw lang gediend. Maar nu, in jouw volwassen leven, werken ze je vooral tegen.
Samen gaan we op reis en leer je je eigen systeem te doorvoelen en te begrijpen. Zo kom je steeds dichterbij je eigen-wijsheid en veiligheid. Stop met over-leven en begin met leven.
Pak je ownership terug, en sta vol in jouw kracht, want je verdient het om stralend en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan!

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven coach, en healer

Lees meer
Lydia Rijkelijkhuizen
Lees meer

Marret Wijnker

Over Marret

Na mijn opleiding Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht, heb ik bijna 20 jaar gewerkt bij gemeenten en in de publieke gezondheidszorg. In uiteenlopende functies gericht op inhoud, organisatie, bedrijfsvoering en veranderprocessen. In mijn laatste rol als organisatie-coach, ontdekte ik het belang van individueel commitment en het lef om naar je eigen rol in het geheel te kijken. Want daar begint verandering, zowel in jezelf, als in een organisatie en in de samenleving.
Als we bereid zijn te onderzoeken wat ons in de weg staat, dit durven aankijken, doorvoelen en oplossen en ons afstemmen op dat wat wil ontstaan, kunnen we een mooiere wereld creëren voor onszelf en voor de generaties na ons.

Vanuit huis heb ik een oervertrouwen in het leven en de mogelijkheden van mensen. Mateloos fascinerend hoe alle benodigde antwoorden en wijsheid reeds aanwezig zijn in onszelf en hoe we daar toegang tot hebben. Een ongekend potentieel!

Soms kun je daar nog niet bij, is er iets van angst, verdriet of iets anders dat in de weg zit. Wanneer je dat hebt opgezocht, doorvoeld en opgelost, ontstaat er ruimte om te ontdekken wat jij wilt, wat jij hier te doen hebt. Geweldig!

Ik faciliteer je heel graag in dit proces.

Je bent van harte welkom!

Specialisatie: Transformatiecoach | Lichter Leven coach | Organisatiecoach | Theory U

Lees meer
Marret Wijnker
Lees meer

Maike van der Zwart

Maike van der ZwartOver Maike

Als transformatie coach help ik je op speelse wijze inzicht te krijgen in je conditioneringen. Vervolgens gaan we samen je blokkades en trauma’s op alle lagen van je zijn doorgronden en ontwortelen. Zo kom jij steeds meer terug bij wie je in essentie bent (je oerkracht) en kun je weer met het leven gaan spelen.

Als lichter leven coach begeleid ik je door een levenstransformatie waarbij we samen je doelen, behoeften en passie helder krijgen en je een hoger bewustzijn ontwikkelt waardoor je steeds meer zelf je droomleven kunt manifesteren.

Naast individuele trajecten kun je bij mij ook terecht voor groepswerk en retraites. Voel je welkom.

Delen, helen, spelen!

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven coach, Quantum Hypnose Coach

Lees meer
Maike van der Zwart
Lees meer

Maryse Schut

Maryse SchutOver Maryse

Jarenlang was ik druk met dingen waar ik eigenlijk niet mee bezig wilde zijn en regelmatig dacht ik: is dit het nou? Maar dat was nu eenmaal wat er van me verwacht werd. Dacht ik…

Ik was een pleaser, vond de mening van anderen heel belangrijk en zette mezelf standaard op de laatste plaats. En ondanks dat ik keihard mijn best deed, voelde het nooit goed genoeg. Ík was niet goed genoeg.

Totdat het echt niet meer ging en ik me realiseerde dat het roer om moest. Ik heb leiderschap gepakt en ben aan mezelf gaan werken, want alleen daar zit de verandering. Ik heb mijn donkere stukken aangekeken, ben dwars door al mijn triggers, patronen, overtuigingen en emoties gegaan. Zodat ik terug kon naar mijn ware zelf, kon zijn wie ik écht ben.

En dat voelt heerlijk, licht en bevrijdend. Ik durf nu schaamteloos mezelf te zijn en te vertrouwen op wat goed voelt voor mij. Mijn vuur brandt en het leven lacht me toe. En dat gun ik jou ook.

Geen lotus zonder modder. Dus kijk het aan, ruim die modder op. Dan komt de helderheid Dan pas voel je wat je echt wilt, wat je passies zijn en is er geen weg meer terug: jij laat je dromen uitkomen.

Ben jij er klaar voor om jouw vuur weer te laten branden en schaamteloos jezelf zijn? Ik help je graag.

Specialisatie: Transformatief Coachen, Hypnotherapie, Lichter Leven Programma, EFT, Regressie- en Reïncarnatietherapie, Vrouwencirkels, Retraites

Lees meer
Maryse Schut
Lees meer

Joep Ernst

Over Joep

Anima Flore is Latijns voor ’Ziels Bloei’ en dit is dan ook het einddoel van mijn werk. Het is onderdeel van mijn missie om mensen te assisteren in de diepte. Daar in de diepte waar jouw wortels in de modder staan gebeurt het werk waar jouw essentie, jouw ziel van groeit en uiteindelijk uit bloeit.

Als Holistisch Transformatie Coach begeleid ik mensen in hun groei en zelf-ont-wikkeling. Specifiek in het transformeren van de lage energie die jou ervan weerhoudt om jouw meest authentieke leven te leiden. Ik biedt een helpende hand bij het opruimen van pijnstukken, oud zeer, emotionele blokkades, limiterende overtuigingen en trauma’s. Hiermee lossen we triggers op, zodat je weer in zuiver contact met je eigen essentie. Ik help jou op een zuivere en integere manier gecombineerd met veel zachtheid en rust in het faciliteren van een blijvende transformatie over alle bestaanslagen.

Met kennis van de spirituele/energetische wereld en tegelijkertijd van het aardse sla ik bruggen tussen deze twee ervaringsbeelden van onze realiteit en help jou de oversteek in jezelf te maken naar een voller, authentieker en meer verbonden leven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Met als doel het laten bloeien van jou ziel om zo jouw leven een stukje mooier te maken.

Want ik geloof dat als je jezelf transformeert je de wereld transformeert.

Ik kijk er naar uit om jou te mogen begeleiden in jouw transformatiereis door groei naar bloei!

Specialisatie: Transformatie coach, Reiki, Emotionele blokkades, innerlijk kindwerk

Lees meer
Joep Ernst
Lees meer

Karin Schipper

Over Karin

Het leven is continu in beweging en alles is energie, daarom is het altijd mogelijk om van het donker weer naar het licht te bewegen, dus geef de moed nooit op. “Zonder modder geen lotus” is een spiritueel gezegde en dat is zeker waar. Het is mij ook gelukt om dichter bij mijn authentieke zelf te komen en ik sta weer volledig in mijn kracht! Mijn naam is Karin Schipper en vanuit mijn praktijk ”Karesma” kan ik jou hier ook bij helpen!

Ik heb geleerd in de afgelopen jaren om op alle lagen en in verschillende dimensies en realiteiten met behulp van verschillende coaching technieken mensen te helpen en te ondersteunen in en bij hun proces. Als Transformatie Coach, Holistisch Therapeut en reikimaster maak ik onder andere gebruik van onderstaande specialisaties en zet hierbij mijn mediamieke gaven in.

Heb je een burn-out en ben je op zoek naar innerlijke rust, loopt het niet lekker in je relatie, heb je te maken met verlies of wil je spiritueel groeien en weten wat je hier op aarde te doen hebt, je kan met alle vragen bij mij terecht en ik vind nooit iets gek. Ik ga graag met je mee op reis naar lichtere tijden en samen is altijd fijner dan alleen….

Specialisaties: EFT, banden transformeren, innerlijk kind werk, regressie en reïncarnatie therapie, numerologie. Healing zoals reiki, magnetiseren en transhealing.

Lees meer
Karin Schipper
Lees meer

Heleen van Lente

Over Heleen

We worden allemaal geboren met een uniek pakket aan talenten, vermogens, eigenschappen en innerlijke structuur. Als je leeft vanuit die blauwdruk, dan straal je, voel je je energiek, en leef je moeiteloos de meest authentieke versie van jezelf.

Helaas is de dagelijkse werkelijkheid vaak anders. Daarin sta je steeds weer voor de uitdaging; ga je voor wat goed is voor jou, wat jij wilt, of laat je je verleiden tot ‘dat wat hoort’ of ‘doe maar normaal’ gedrag?

Inmiddels is het heel wat jaren geleden dat ik de keuze hebt gemaakt elke dag een stapje verder te willen komen in het leven van mijn meest authentieke versie. En dat op alle vlakken van mijn leven; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Mijn kracht en passie liggen in het begeleiden van zelfbewuste vrouwen bij het realiseren van de verandering die ze voor ogen hebben op privé- en of werkgebied. Ik geloof erin dat ieder van ons alle antwoorden in zich heeft en ik ondersteun graag bij het naar bovenhalen daarvan.

Ik heb een jarenlange achtergrond in het bedrijfsleven als verzuimspecialist en coach. Tijdens mijn werk ontmoette ik veel vrouwen die vastliepen als gevolg van het, te lang, negeren van hun eigen behoeften en verlangens. De prijs die zij daarvoor betaalden uitte zich in gezondheidsklachten als uitputting, overbelasting, eetproblemen, rug- en nekklachten, chronisch verminderde weerstand etc. waardoor zij niet langer konden functioneren in het dagelijks leven.

In plaats van leven zag ik ze overleven. Op wilskracht, ploeteren van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie. Want straks wordt alles beter…..

Ook ik heb zo’n ‘hoe-houd-ik-mijn-hoofd-boven-water’ periode beleeft en heb het proces van ontwortelen en loslaten doorgemaakt. Ik kwam erachter dat alles wat ik nodig heb om krachtig in het leven te staan al in me zit, ik was het alleen vergeten. Ik was vervreemd geraakt van mezelf door alle ruis om me heen.

Ik was gewend te werken op basis van doelen, plannen, acties en andere technieken die in onze prestatiemaatschappij de meetlat zijn geworden. Wat ik voelde, wilde en wie ik was werd ondergeschikt aan mezelf bewijzen, hard werken, en doelen realiseren. Luisteren naar mijn intuïtie deed ik steeds minder, want ik kon beter meegaan met de groep. Dat was veiliger. Pleasen, het was mijn tweede natuur geworden. Mijn masker.

Na mijn eigen proces van loslaten, doorleven, ontwortelen en mezelf ont-moeten durfde ik weer te dromen, hoorde ik de signalen van mijn lichaam weer, wist ik ernaar te handelen en durfde ik weer te vertrouwen op mijn intuïtie. De ontdekking dat ik beperkingen los kon laten, de cirkel van vastgezette patronen kon doorbreken was een opluchting. Het gaf me ontspanning, kracht en vertrouwen. En hoe hectisch het leven soms ook is, ik leef vanuit mijn levensenergie. Ik leef nu de beste versie van mezelf. Mijn masker is overbodig geworden!

Mijn ervaringen, kennis en vaardigheden zet ik graag in om jou te ondersteunen bij het herontdekken van je kracht, passie en levensenergie, waarna je al je mogelijkheden op elk levensgebied toe kan passen; voeding, beweging, werk, relaties, bewustzijn en zingeving.

Wil je ervaren wat ons contact voor je kan doen, plan dan een gratis, verkennend gesprek met mij in.

Specialisatie: Trainer Hormoonfactor, Hormoonbalanscoach, Innerlijk kind werk, Transformatief coach, Lichter Leven coach, Opstellingen, Ademwerk

Lees meer
Heleen van Lente
Lees meer

Roos Roes

Roos RoesOver Roos

In mijn leven maak(te) ik vele reizen over de wereld. Met de rugzak of te paard op pad, Ontdekken, ervaren… Genieten van de kleine dingen en de hulp die overal is als we als mens in vertrouwen en overgave durven reizen.

En zo ook in de dagelijkse dimensie.

En daar heb ik ergens op mijn levenspad gemerkt, dat het leven voorbij het avontuurlijke reizen wel erg snel kan gaan. Ik vond mij zelf ergens tussen de reizen door in werk, haast, druk, herrie, fysieke klachten, gehoorverlies… Het was gewoon mijn staat van zijn en ik vond mijn leven prima…Dacht ik…

Op een dag werkte deze staat van zijn niet meer en heb ik de rugzak weer gepakt. Deze keer niet op mijn rug gedaan, maar de rugzak eens van binnen bekeken.

En ik kan je vertellen, dat het een waardevol en transformerend avontuur is, om een innerlijke reis door de eigen bagage te maken, en dat wat jou niet meer dient te transformeren in een lichter leven.

Wens je ook een lichter, authentiek leven, als staat van Zijn?

Kom verbinden met mij en mijn dieren, in mijn eigen-wijze leefstijl in en om de yurt.

Specialisatie: Transformatiecoach, Lichter Leven, paardencoach en kindertrainer Mindfulness

Lees meer
Roos Roes
Lees meer

Sanne Grijmans

Sanne Grijmans Voor mij is de sleutel naar een gelukkig leven verbinding.

Verbinding voelen met wie jij diep van binnen bent, met jouw unieke ik, met jouw hart, jouw Ziel.

Mis jij soms ook die verbinding met jezelf

Voelt het alsof je geleefd wordt

Loop je tegen bepaalde blokkades aan

Ben je nieuwsgierig en klaar voor een leven wat zoveel meer in zich heeft

Verbinding met wat ongezien lijkt, onbewust, in jou, om je heen, krachten, licht, gidsen, spirits, krachtdieren…

Mijn naam is Sanne Grijmans en vanuit Sanne Grijmans Coaching help ik jou graag om de verbinding met jouw-Zelf terug te vinden en je leven bewust en vanuit liefde te Leven.

Er zit zoveel opgeslagen in ons onderbewustzijn waar we geen weet van hebben.

Heel veel positiefs wat wakker wil worden, maar ook dingen die ons tegenhouden om te leven vanuit onsZelf, vanuit ons hart.

Denk aan trauma’s uit dit leven, andere levens, vanuit je voorouders, blokkades door overtuigingen die jou aangeleerd zijn, etc.

Als transformatiecoach ga ik samen met jou verbinding maken met jouw onderbewustzijn, volg ik de energie en gebruik die technieken en methoden die op dat moment het meest dienend zijn voor jou.

Samen gaan we jou helpen de verbinding met jouw-Zelf terug te vinden zodat jij jouw leven weer kunt Leven en de magie ervan mag ervaren.

Tools die ik inzet om jou te helpen zijn: Regressie en Reïncarnatie, Voorouderlijke trauma healing, Altazar method, Innerlijk kind werk, Sjamanisme, Healing, Energiewerk, Activaties, Mediumschap, Klank en drumhealing

(Ik ben o.a. opgeleid en getraind door Robert Bridgeman, Altazar Rossiter, Maarten Oversier, Ariëtte Loeffen (HeartSoulutions) en bij de hof van Axen Sjamanisme training)

Ook kun je bij mij terecht voor: Readingen, Numerologie, Activaties, Energiewerk, het Lichter Leven Programma, Kundaliniyoga en dat wat de energie door mij heen wil geven aan workshops en ceremonies.

Lees meer
Sanne Grijmans
Lees meer

Nelleke van den Heuvel

Over Nelleke

Voeding is al vanaf jonge leeftijd mijn passie. Ik vind het magisch hoe het lichaam voor je kan werken als je er bewust mee omgaat. Mijn naam is Nelleke en mijn visie is dat het lichaam voeden ruimer is dan alleen eten en drinken.

Het is belangrijk om je fysieke lichaam in goede conditie te krijgen maar net zo belangrijk is: hoe voed je jouw mentale lichaam, emotionele lichaam en spirituele lichaam? Hierin liggen de oplossingen om veranderingen duurzaam te transformeren en om zelfliefde, acceptatie en vertrouwen te ontwikkelen. Dat zijn belangrijke pijlers om jouw lichaam voor jou te laten werken. Je zal de magie van vertrouwen ervaren en voelen hoeveel rust dat je zal geven. Vertrouwen en rust zet jou weer in de stroom van je leven.

Mijn praktijk Go Flow is een veilige, warme plek waar je volledig jezelf mag zijn. Ik bied jou met mijn ervaring en mijn kennis de bedding om weer in jouw eigen kracht te staan, het vertrouwen in jezelf te krijgen, veiligheid te ervaren en de handvatten te ontvangen om dit te verduurzamen in jouw leven.

Voel jij dat je eraan toe bent om echt voor jezelf te kiezen en ben jij eraan toe om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel jouw lichaam optimaal te gaan voeden?

Ik nodig je graag uit in mijn praktijk Go Flow. Voel je vrij om een berichtje te sturen als je wil weten wat ik voor jou kan betekenen.

Specialisatie: Orthomoleculaire suppletie, Voedingsdeskundige, Transformatie Coach, Lichter Leven coach, EMB coach, Innerlijk kindwerk

Lees meer
Nelleke van den Heuvel
Lees meer

Raymond Kroes

Raymond KroesOver Raymond

Hoe heerlijk zou het zijn als je een licht en vrij leven zou kunnen leiden, vrij van blokkades en belemmerende overtuigingen? Zijn wie je echt bent, authentiek, dichter bij jouw ware aard, zoals je bedoelt bent in dit leven. Hoe zou het zijn als je jouw innerlijk vuur weer voelt en je echt jouw passie kan gaan volgen?

We lopen allemaal krassen en deuken op in ons leven. Heel leerzaam, maar niet echt fijn, zeker niet als die krassen en deuken zichtbaar en voelbaar blijven. Hoe fijn is het dat ik je kan ondersteunen in het kijken naar die krassen en deuken? Blokkades wegnemen, jouw essentie weer zichtbaar maken, zodat je stappen kunt gaan zetten op jouw pad en in jouw ontwikkeling.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om een burn-out te hebben en in de overlevingsstand te staan. Deze levenservaringen heb ik omgezet in levenslessen en ik ben hierdoor als mens gegroeid. Met deze levenservaring en vanuit vertrouwen en integriteit werk ik nu als transformatief coach. Hierbij werk ik intuïtief en holistisch op alle lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Mijn passie is om jou dichter bij jouw ware aard te brengen en je lichter te laten leven.

Specialisatie: Transformatief coach | Altazarmethode | regressie en reïncarnatie | Lichter Leven Programma

Lees meer
Raymond Kroes
Lees meer

Chantall Ramsaran

Chantall Ramsaran

Over Chantall

Keer op keer bleef ik vastlopen in mijn leven, op zoek naar goedkeuring, acceptatie en concessies blijven doen, opofferen. Hard werken tot over de grenzen van mijn eigen belastbaarheid, ongezonde (liefdes)relaties, depressie, burn-out. Met mijn achtergrond in de psychologie bleef ik maar werken op de mentale laag en wist al mijn conditioneringen weer om te toveren naar nieuwe.

Terwijl het enige wat ik hoefde te doen was naar mijn hart te leren luisteren. Geen idee hoe, laat staan ernaar te handelen. De relatie met mezelf ontwikkelen was één van de grootse lessen in de afgelopen jaren. Ik kon onwijs grensoverschrijdend naar mezelf toe zijn. Totdat ik door had dat dit allemaal lessen waren om mijn zielsmissie te kunnen belichamen.

In mijn praktijk begeleid ik jou in je reis naar bewustzijnsevolutie. Ik leer jou om eigenaarschap te pakken in jouw persoonlijk proces naar wie jij in essentie bent. Om je passie (terug) te vinden, je zielsmissie te gaan belichamen en lichter leven te integreren in jouw leven.

Ben jij er klaar voor om je authentieke zelf te zijn en te laten zien?

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven coach, mentorschap op talentontwikkeling

Lees meer
Chantall Ramsaran
Lees meer

Pieter Nederveen

Over Pieter

Als transformatief coach help ik jou graag authentieker te worden, zodat je weer kunt zijn wie je werkelijk bent. Ik bied je een veilige plek waar alles kan worden gezegd. Samen transformeren we beperkende overtuigingen, angsten en trauma’s uit het verleden op een diepgaande manier. Zodat je daarna meer in je kracht staat en de dingen durft te doen die belangrijk voor je zijn.

Vrijheid, authenticiteit en positiviteit zijn mijn belangrijkste waarden. Ik heb een open geest en ben erg geïnteresseerd in de mens die voor mij zit. Tijdens een sessie stem ik mij zo veel mogelijk af op jou en werk ik intuïtief. Alles mag besproken worden, daar geef ik een veilige bedding voor. Ik ben resultaatgericht en erg praktisch ingesteld. De vraag van de cliënt staat altijd centraal, we werken doelgericht naar een oplossing.

Ik ben een kalm persoon die een beetje humor erg kan waarderen. Tijdens een sessie kan er worden gelachen en gehuild. Emoties zijn belangrijk en ik vind het heerlijk als die stromen. Het betekent dat er transformatie plaatsvindt en dat is uiteindelijk waar ik als coach naar toe werk.

Specialisatie: Transformatief coach, Lichter Leven coach, Sjamanisme, Wim Hof, coaching binnen bedrijven

Lees meer
Pieter Nederveen
Lees meer

Ingrid Zijlmans

Over Ingrid

Het is mijn missie om met name vrouwen en leiders van betekenisvolle organisaties te inspireren en faciliteren in het proces van bewustzijnsontwikkeling en traumaheling, zodat (levens)energie vrij kan stromen en onderdrukt potentieel tot bloei komt!

Ik geloof dat als jij gaat leven vanuit jouw authentieke zelf, dat je bruisend van de energie meer vrijheid, zingeving, geluk en verbinding zult ervaren, met jezelf én met de wereld om je heen. Ditzelfde geldt ook voor organisaties.

Als Vitaloog®, transformatief coach, traumadeskundige en trainer kijk ik met mijn scherpe oog voor energie naar mensen en organisaties. Vitaliteit betekent letterlijk levenskracht of levensenergie.

Levensenergie kent verschillende bronnen, fysiek (lichaam), emotioneel (hart), mentaal (hoofd) en spiritueel (ziel). Ze zijn allemaal met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. In welke bronnen stroomt het en in welke loopt het vast?

Ga gericht aan de slag, zodat je jezelf weer herinnert wie je diep van binnen bent.  Zo leer je ook wat er nodig is om de energie weer te laten stromen, koers te houden in je leven of je organisatie en niet meer verdwaald te raken.

Met verschillende programma’s, trajecten en trainingen, begeleid ik vooral vrouwen en leiders van betekenisvolle organisaties met het vrijmaken en tot volle bloei laten komen van hun authentieke potentieel.

Ik ben nieuwsgierig naar jou. De authentieke jou!
Anderen zijn er al genoeg.

Specialisatie: Transformatief Coach, Lichter Leven Coach (individueel in en groepen), BRTT® (Body Remembers Trauma Therapie en TRB® (Trauma Release & Breathwork), Vitaloog®, Bewust en vitaal Leiderschap.

Lees meer
Ingrid Zijlmans
Lees meer

Sonja Karsten

Sonja KarstenOver Sonja

Transformatief coachen is voor mij een helende methode die je door middel van zelfontwikkeling ondersteund en ‘terug brengt’ naar de meest authentieke vorm van wie jij in werkelijkheid bent.

Dit door een aanpak op zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Een methode waarin je bewustzijn creëert op wie je werkelijk bent.

Als Transformatief coach mag ik mensen helpen ‘thuis te komen’. Mensen ondersteunen in de zoektocht naar zijn/ haar zielsmissie en de verbinding met hun hoger zelf. Ik vind deze coaching van onschatbare waarde omdat je mensen niet alleen helpt met een lichter leven en met het creëren van hun droomwereld maar zelfs tot de essentie van iemands bestaan kan komen. Wie wil dat nou niet?

Dit kan op individueel niveau, in groepen of in relaties.

Wil jij weten wat ik voor jou of jullie kan betekenen? voel je vrij om mij een berichtje te sturen.

Liefs, Sonja

Lees meer
Sonja Karsten
Lees meer

Sara Kisman

Sara KismanOver Sara

Mijn manier van coachen is persoonlijk en intuïtief. Mijn kracht is dat ik een veilige omgeving creëer waarin je je verhaal kunt doen. Een omgeving zonder oordelen. Ik help je om weer je natuurlijke staat te bereiken, de staat van groei, en van hoofd naar hart te gaan. Ik help je te voelen wat je echt wilt en wat past bij je authentieke zelf. Je wordt je bewust van wat je in de weg staat om hier te komen en gaat inzien dat je de keuze hebt om het zo te laten of de weg in te slaan naar dat wat echt bij je past. Jij hebt je eigen specifieke onderbewuste blokkades, die ik je help te vinden en op te heffen met krachtige methoden. Mijn passie is om jou weer te laten stralen. Zodat je vol bezieling kunt gaan leven en helemaal vrij bent om jezelf te zijn.

Specialisaties: Transformatie Coach, The Journey, Rational emotive therapy (RET), Emotional Freedom Technique (EFT), Innerlijk kind werk, Regressie– en reïncarnatietherapie, Lichter Leven Programma

Lees meer
Sara Kisman
Lees meer

Lianne de Jong

Lianne de Jong

Over Lianne

Zoals velen ken ik het onrustige gevoel van niet goed genoeg zijn. En ook zoals velen was ik meester om hiervan weg te gaan. Hard werken, een succesvol bedrijf, feestjes, huis in Amsterdam maar ook pleasen, toxische relaties en gezondheidsproblemen. In de overlevingsstand, jagen op geluk dat steeds verder weg leek. Totdat het niet meer ging en ik verantwoordelijkheid nam voor mezelf. Dwars door alle overtuigingen, emoties, gedachten en patronen heen werken om terug te gaan naar wie ik in essentie ben, de bron. Ik ben gaan leven! In gezondheid, in overvloed, in liefde. Ik ben niet meer bang om te stralen. Nu kan ik anderen faciliteren om deze reis te maken. Wanneer je leeft vanuit je ziel, je passie en liefde dan kun je alles bereiken wat je maar wilt! Ben jij klaar om te stralen? Ik ben er voor je.

Specialisaties: Transformatief coachen, lichaamsbewustzijn, pilates & meditatie

Lees meer
Lianne de Jong
Lees meer

Ines Bookjans

Over Ines

Wie droomt er niet van: gelukkig, onbezorgd, tevreden, vol energie en dankbaar in het leven staan. Het dagelijkse leven ziet er vaak anders uit: stress, drukte, verwachtingen, hectiek, zorgen, angsten maken dat we ons uitgeput en machteloos voelen. Wil jij jezelf beter leren kennen? Eindelijk weten wat je wilt en waar je blij van wordt? Begrijpen waarom sommige dingen moeilijk voor je zijn of waarom je je soms zelf in de weg staat? Wil je meer balans en levensenergie in je leven ervaren en blokkades en angsten loslaten?

Als natuurgeneeskundige en transformatiecoach kijk ik holistisch naar jou: een probleem, een ziekte, een trauma of een gedragspatroon bestaat altijd op meerdere niveaus: het mentale, emotionele, fysieke en spirituele niveau. Of je nu expliciet aan een probleem wilt werken, blokkades wilt oplossen of de verbinding met jezelf wilt verdiepen – ik werk intuïtief en gebruik hierbij verschillende methoden.

Specialisaties: Natuurgeneeskunde, Transformatiecoach, Emotional Freedom Techniek [EFT], Ademhalingstechnieken, Meditatie, Trance, Innerlijk kind werk, Regressie- en reïncarnatietherapie, Lichter Leven – Programma, Coaching in het Duits en in het Nederlands

Lees meer
Ines Bookjans
Lees meer

Esther Geskus

Over Esther

JOEHOE, WAKKER WORDEN!

Tijd om uit je oude patronen te stappen. Je eigen “bullshit” te gaan (h)erkennen, te doorvoelen en te transformeren.

Heb je het gevoel te blijven steken in oude patronen, geeft je lichaam signalen af waar je eigenlijk naar mag gaan luisteren..ben je je passie kwijt en voel je je zoekende?

Ik help je graag op alle vlakken weer in balans te komen,
Daarvoor werk ik met je op alle lagen:

FYSIEKE, EMOTIONEEL ENERGHETISCH, MENTAAL & SPIRITUEEL

We werken op onverwerkte trauma’s, energetische blokkades, vastzittende emoties, oude gedrags-, en denkpatronen. Karma, voorouders en innerlijk kind delen, maar ook fysieke pijn, verklevingen, ophopingen van afvalstoffen en stress.

Met liefde en zachte kracht begeleid ik jou graag in jouw transformatieproces. Zodat je op alle vlakken weer in balans kunt komen, zodat je leven weer in flow mag stromen.

Get your shi(f)t together en verbind je weer met het pad van je Ziel.

Specialistaties: Transformatief Coachen, Lichter Leven traject, Regressie, Ademcoach, Intuïtieve massage, Transformational cupping, Pranic Healing

Lees meer
Esther Geskus
Lees meer

Faya van den Berg

Over Faya

Faya werkt als opleidingscoördinator bij de Bridgeman Academie, als orthopedagoog in de reguliere hulpverlening en als Transformatie Coach.

Vanuit haar praktijk in Veenendaal geniet Faya van het faciliteren van de ruimte waarin de ander innerlijk eigenaarschap en vertrouwen kan herontdekken. Je eigen verantwoordelijkheid terugnemen is een belangrijke sleutel om in zachtheid thuis te komen bij jezelf. Je kunt niet veranderen wat er zich heeft afgespeeld in je leven, wel heb je invloed op hoe jij je ertoe verhoudt. Faya wenst dat iedereen de vrijheid belichaamt om zichzelf te zijn, die zelf keer op keer te herontdekken en jasjes uit doet die niet meer passen.

Specialisatie: Psychopathologie | Systemisch werk | Transformatie Coach | Altazar Method Facilitator | Unity Embodiment Coach | Lichter Leven Programma

Lees meer
Faya van den Berg
Lees meer

Sanne Peeters

Over Sanne

Als coach en psycholoog combineer ik mijn intuïtieve talenten met uitgebreide kennis van de psychologie, neurowetenschap, mindfulness, hypnotherapie en de kracht van het onderbewuste. Luisteren is mijn eerste natuur. Ik hoor wat je zegt én wat je niet zegt, maar wat wel gehoord wil worden. Hierdoor ga je bij mij altijd een laag dieper en verder. Je komt tot de kern van jouw probleem, angsten, trauma’s, belemmerende gedachten en overtuigingen en ontwortelt het waardoor het daadwerkelijk uit je systeem gaat. Je komt weer in verbinding met wie je werkelijk bent en jouw potentieel. Je ervaart meer rust en zelfvertrouwen en gaat authentieker en vrijer door het leven.

In mijn praktijk Bij Sanne begeleid ik vrouwen in hun transformatieproces. Het raakt me als ik zie hoeveel vrouwen hun eigen waarde, talenten en schoonheid niet zien en zich kleiner maken dan ze zijn. Het raakt me omdat ik zelf in deze situatie heb gezeten. Met een burn-out als gevolg. Het is mij gelukt om mezelf van binnenuit te transformeren. Ik heb de beweging gemaakt van niet durven naar doen, van moeten naar mogen, van streng en hard zijn voor mezelf naar zachtheid en zelfacceptatie en van drukte en ruis naar rust. Het voelt zo enorm vrij  en ontspannen om gewoon mezelf te zijn. Dat gun ik jou ook! Zet nu de eerste stap en neem contact met me op.

Specialisatie: Transformatief Coachen, Mindfulness en Meditatie, Hypnotherapie, Psychologie en Gedragsverandering, Lichter Leven Programma, Emotional Freedom Techniques, Innerlijk kind werk, Regressie- en reïncarnatie therapie.

Lees meer
Sanne Peeters
Lees meer

Irene Sebregts

Over Irene

Communicatie is niet alleen dat wat je zegt, maar ook dat wat je voelt, wat je ziet en wat je denkt. We communiceren op alle
niveau’s. Op het moment dat ik me daar bewust van werd, ging er een nieuwe wereld voor me open. Luisteren naar dat wat er gezegd wordt door niet alleen te horen maar ook te zien, te ervaren en te voelen heeft mij op mijn pad van bewustwording gebracht. Ieder loopt zijn eigen pad en via de opleiding tot transformatief coach heb ik handvatten gekregen om jou te kunnen begeleiden in het transformeren van je leven. Ik neem je graag mee op het pad naar jezelf, naar je passies en naar je hart.

Specialisatie: Vaardig in Nederlands ondersteund met Gebaren en diepe kennis van de wereld van tarot die ik kan gebruiken tijdens het transformatief coachen.

Lees meer
Irene Sebregts
Lees meer

Mano Leon de Kok

Over Mano

“Ieder mens heeft zo nu en dan coaching nodig”

Je wilt meer levensenergie, enthousiasme, passie, plezier of bewustzijn ervaren in je leven? Wil jij oude pijn en blokkades loslaten? Ontdekken of dat onbestendige gevoel voortkomt uit een vorig leven? Dan is Transformatieve coaching iets voor jou.

Mano is transformatiefcoach volgens de Bridgeman Methode. Dat houdt in dat hij samen met jou in één tot enkele sessies naar de oorzaak van je vraagstuk gaat en deze samen met jou ontwortelt of transformeert. Mano werkt op alle lagen van jouw bestaan, dus fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je krijgt na een sessie bijna altijd huiswerk mee. Zo krijg jij bijvoorbeeld een meditatieoefening mee naar huis. Of Mano leert je een ademhalingstechniek waardoor je beter kunt ontspannen.

Specialisatie: Transformatief coachen, bio-energetica om tot doorbraken te komen, en samen met zijn vrouw organiseert hij events waarin ook elementen uit de tantra voorkomen.

Lees meer
Mano Leon de Kok
Lees meer

Rosali Koudstaal

Over Rosali

De opleiding transformatie coach was voor mij als thuiskomen. Thuiskomen bij wie ik ben, bij mezelf. Thuiskomen bij wat ik eigenlijk diep van binnen al wist en wat mijn gaven waren. Sessies geven voelde zo vertrouwd alsof ik het altijd ooit gedaan had.

Mijn missie is om jou te begeleiden weer thuis te komen bij jezelf. Om erachter te komen wie jij diep van binnen echt bent. Om jou te begeleiden je volgende stap op jouw pad te kunnen maken, zodat jij kan gaan stralen.

Niet iedereen kan een ster zijn, maar iedereen kan wel stralen.

Als transformatie coach werk ik holistisch met verschillende technieken zoals, hypnose, regressie- en reïncarnatietherapie, EFT, innerlijk kind werk en protocollen volgens de Altazar Rossiter Method.

Door mijn achtergrond als kinderfysiotherapeut en kindercoach gebruik ik de technieken ook bij kinderen, tieners en jongeren. Zo mooi om hun te mogen begeleiden om bij zichzelf te komen en te blijven en hun in kracht te komen staan, zeker in deze hectische tijden.

Specialisaties: kinderfysiotherapie, kindercoaching, coaching hooggevoeligen en hoogbegaafden, transformatief coaching, lichter leven coaching, voorouderlijke heling volgens Maarten Oversier.

Lees meer
Rosali Koudstaal
Lees meer

Carola Jongerius

Over Carola

Vanuit Mijn innerlijk kompas begeleid en leer ik sensitieve en intelligente vrouwen te leven vanuit eigenheid.

Uit eigen ervaring weet ik dat sensitieve en intelligente vrouwen anders zijn bedraad. Hierdoor hebben ze zich vaak aangepast aan hun omgeving. Voor deze vrouwen is het van belang om te ontdekken wat het voor hen betekent om sensitief, intelligent en vrouw te zijn. Om te gaan voelen wat goed voor hen voelt. Zodat ze zich helemaal senang voelen bij zichzelf en hun eigenheid en vanuit hun eigen innerlijk kompas kunnen leven.

Vanuit dit senang voelen gaan ze hun plek innemen in de wereld. Ze gaan niet alleen hun denkkracht, maar vooral ook hun voelkracht in zetten voor de maatschappij. Deze zachte voelkracht is nodig.

“People don’t need to be saved or rescued, people need knowledge of their own power and how to access it.”
Vanuit dit kader coach ik. Ik kan jou niet helpen. Ik kan je alleen begeleiden bij het ontdekken hoe je jezelf kan helpen.
Ik vertrouw op jou en geloof in jou. Alles wat je nodig hebt zit namelijk al in je. Je bent het alleen vergeten. Ik ga je leren weer bewust te worden van jouw zelf, om je eigenheid weer te her-inneren. Jouw ontwikkelingsproces verloopt precies zoals het de bedoeling is.

Om als sensitieve en intelligente vrouw je (meer) senang te voelen bij jezelf en je eigenheid is het belangrijk om vanuit alle lagen van jezelf te leven. Anders leef je maar vanuit een klein deel van je eigenheid, alleen vanuit je hoofd.  Dan mis je een essentieel deel: je gevoel.  In mijn wijze van coachen ligt de nadruk om weer te leren voelen, zowel je gevoel als je lichaam en weer naar de diepere laag in jezelf te gaan. Om de balans te vinden tussen gevoel en denken en tussen jezelf en de ander.

Mijn ‘mens zijn’ heel kort samengevat: Ik heb een intelligent en sensitief systeem, draag de vrouwelijk vorm, ben intuïtief coach, teacher en orakel.

Zachtheid is mijn kern. Zuiver, eenvoud en diepgang typeren mijn wijze van zien, leven en werken.

Specialisaties: Hoogsensitief, hoogbegaafd, intuïtief.

Lees meer
Carola Jongerius
Lees meer

Moniek Klop

Moniek KlopOver Moniek

De reis naar innerlijke vrijheid. Dat is de kern van mijn levensverhaal en dat is ook waar ik anderen met veel liefde en passie mee help. Ik combineer transformatiecoaching en het Lichter Leven programma met Human Design en ben burn-out ervaringsdeskundige.

Herken je dat? Je leven is ‘wel oké’, maar ergens knaagt het. Diep van binnen wil je meer vrijheid. Je relaxed en energiek voelen. Je hart volgen. En niet meer leven ‘hoe het hoort’, naar wat anderen van je verwachten. Je wilt ontdekken wie je écht bent en weten wat jij te doen hebt op dit bolletje. Maar íets houdt je tegen.
Ik weet hoe het voelt. Een goede burn-out was nodig om mij op mijn authentieke pad te krijgen. En nu help ik jou graag om jouw vrijheid weer te vinden. Je oude ballast te transformeren. De reis van hoofd naar hart te maken. Je echte pure zelf te worden. Zodat jij je mooiste leven gaat leven. Moeiteloos, licht en stralend. ‘For the good of all’.

In de coaching nemen we jouw Human Design mee. Dit is jouw unieke blauwdruk op basis van je geboortedatum, -plaats en -tijd. Met mijn kennis van dit magische systeem help ik jou jezelf nog beter te kennen en te leven volgens jouw unieke gebruiksaanwijzing. Waar nodig zetten we ook ademtechnieken in om jouw proces te ondersteunen.

Mijn manier van coachen is warm, zacht, doortastend en down-to-earth. Ik gebruik humor waar dat kan en laat je ‘door de modder gaan’ waar dat moet. Altijd vanuit liefde en veiligheid.

Van harte welkom!

Specialisaties: Transformatiecoaching, Lichter Leven programma, Human Design, HSP, adem, burn-out ervaringsdeskundige

Lees meer
Moniek Klop
Lees meer

Marieke Gielen

Over Marieke

VAN KLACHT NAAR KRACHT

Mijn missie als geïnspireerd mens en maag-darm-leverarts is bewustzijnsgroei ten aanzien van de verbinding tussen lichaam-geest-ziel en natuur. Ik voel het als mijn taak mensen met chronisch onbeminde en onverklaarde lichamelijke klachten, mensen die vastlopen en mensen die authentieker willen leven, te begeleiden op het pad van zelfhelend vermogen en transformatie.

Van klacht naar kracht.

Want vanuit heelheid kan alles weer stromen.

Maak samen met mij een reis van hoofd naar hart: de meest transformatieve reis in het leven, van maar 30 cm. Mijn eigen proces is hier essentieel voor. Ik kan met anderen zo diep en hoog gaan als ikzelf ben geweest.

Als maag-darm-leverarts en medisch transformatief bewustzijnscoach kan ik jou begeleiden en inspireren op jouw pad.

Dus, heb je chronische klachten, belemmeringen, angsten of beperkende patronen en wil je deze doorgronden en transformeren, voel je dan welkom in mijn praktijk STROOM.

Lees meer
Marieke Gielen
Lees meer

Renate van der Kwast

Over Renate

Het leven is een avontuur. Op jouw reis kun je hobbels en blokkades tegenkomen. Soms weet je even de juiste richting niet meer.  Zoek je een reisgenoot of reisleider om een stukje met je mee te gaan?

Graag reis ik een eindje met je mee op jouw levensweg en innerlijke reis naar jezelf.

Soms is stilstand nodig om vooruit te kunnen komen. Een pas op de plaats maken. Om emoties te ont-dekken, toe te laten, te erkennen en te doorleven. Daarna ontstaat ruimte om nieuwe mogelijkheden te creëren, waarna je levensenergie weer gaat stromen, zodat je in beweging kunt komen.

Vanuit mijn missie om mensen te inspireren tot bewust zijn in verbinding bied ik graag diverse mogelijkheden om te werken aan jouw ont-dekkingstocht. Als jij je goed voelt, kun je er ook voor anderen zijn. Zo verbeteren we samen de wereld, door te beginnen bij jezelf.

Wanneer zet jij de eerste stap?

Specialisatie: Transformatief coachen, coachgesprekken, Lichter Leven-programma, persoonlijke readingen, inspiratie

 

Lees meer
Renate van der Kwast
Lees meer

Irma Schaap

Over Irma

Van jongs af aan houd ‘nieuw leven’ me al bezig. Als verloskundige heb ik vele mensen ontmoet, en vele zielen letterlijk een stukje naar het aardse leven mogen begeleiden. Als echoscopiste mocht ik het prille leven vanaf het 1e begin aanschouwen. Als mens en als coach heb ik mij verdiept in bewustwording op alle bestaanslagen. Zowel op persoonlijk vlak als professioneel heb ik de nodige beleving en ervaring opgedaan, en laat dit nu een doorlopend proces zijn.
Eén ervan is het ervaren en doorvoelen hoe belangrijk de 1e 1000 dagen van het leven nu zijn. Welke imprints werden gemaakt? Wat is jouw blueprint voor het leven? Als ook, welke invloeden draag je (onbewust) van je voorouders mee?

Alle opgedane kennis en ervaringen voegen zich samen met mijn spirituele interesses en innerlijk weten, die nu ruimschoots plaats hebben in mijn leven én niet meer weg te denken zijn in mijn werk.

Ben jij op zoek naar balans in je leven? In vertrouwen en verbinding.
Kun jij hulp gebruiken in je persoonlijke bewustwordingsproces?
Wil jij lichter door het leven gaan?
Wil jij rust in je hoofd en leven vanuit je hart?
Of
Heb jij behoefte aan begeleiding bij je aanstaande of nieuw ouderschap?
Heb jij moeite je zwangerschap, bevalling óf je geboorte te verwerken? Heb jij een miskraam niet kunnen verwerken?
Wat staat er in de weg om een kindje te kunnen ontvangen?

Dan kijk ik er naar uit jou te begeleiden op je pad van innerlijke bewustwording op weg naar jouw nieuwe leven. Ik help je onzekerheden, angsten en blokkades te transformeren om je zelfvertrouwen en zelfwaardering te hervinden en zo puur in je eigen kracht te staan. Met een holistische kijk, wetende dat al wat is energie is, gaan we samen aan de slag.

Specialisaties: Transformatiecoach, Verloskundig life coach, Lichter Levens-coach; Geboorte-imprints, Innerlijke kind, Voorouderheling, Regressie en reïncarnatie, Altazar Methode, EFT (Emotional Focussed Therapy).

Lees meer
Irma Schaap
Lees meer

Marianne Metz

Over Marianne:

Als transformatiecoach in business begeleid ik ondernemers bij hun persoonlijke en businessgroei. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat het allemaal meer mag stromen qua plezier, energie en klanten. Of omdat je er aan toe bent om een switch te maken. We starten met jou persoonlijk. Want succes buiten start met succes van binnen.

Samen gaan we op ontdekkingstocht naar wat maakt dat jij je geblokkeerd voelt of waarom het niet gaat zoals jij zou willen. Je zult loslaten wat je niet meer nodig hebt, je ontdekt je kracht en je passie en je manifesteert wat jij het liefst wilt. Alle lagen nemen we mee, waardoor jij je fit voelt en lekker in je vel.
Samen ook met onze brandingscoach gidsen we jou en je business vervolgens naar een uitstraling die helemaal past bij jou.

Triggert dit je? Zet dan je eerste stap en neem vrijblijvend contact met mij op.

Specialisatie:

 • Transformatiecoach, speciaal voor ondernemers
 • Intuïtieve healer
 • Body, mind & business: dmv EFT, regressie, reïncarnatie, Althazar Rossiter Methode, Ayurveda (leefstijl en massages), Beter Ademen Methode, koudetraining, marketingcommunicatie.
 • Programma’s voor persoonlijke en businessgroei (opzet of switch van je bedrijf, uitstraling, naamsbekendheid; alles op basis van jouw energie/frequentie).
 • Lichter Leven programma (ontdekken van je kwaliteiten, je passie, je doel en start manifestatie daarvan), persoonlijk of groepstraject.
 • Coaching werkgerelateerd.
 • Zorgvuldig, met aandacht, zachte energie in combinatie met daadkracht.

 

Lees meer
Marianne Metz
Lees meer

Jessica Griekspoor

Over Jessica
“Op verandering hopen zonder er zelf iets voor te doen, is als op het treinstation wachten op een boot”
Deze spreuk kenmerkt de manier waarop ik in het leven sta. Ik ben ervan overtuigd dat alles mogelijk is maar je moet het wel zelf gaan doen.
Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van bewustwording op je eigen processen, (beperkende) overtuigingen, en het helen van oude trauma’s die belemmerend werken op groei. Ik heb de stap gemaakt van moeten naar mogen, van streng en hard zijn voor mezelf naar zachtheid en zelfrespect, van drukte en chaos naar rust. Ik ben er zelf doorheen gegaan en nu help ik anderen met dit proces.
Mijn benadering is nuchter en met 2 voeten in de klei maar wel vanuit een helder weten dat we veel meer mogen luisteren naar onze innerlijke wijsheid.
Want: “als je blijft doen wat je deed, hou je wat je had…”
Specialisaties: Transformatief Coachen, Lichter Leven Programma,  Altazar Methode, EFT, Hypnose, Innerlijk kind werk, Regressie- en reïncarnatie therapie, Reiki I

Lees meer
Jessica Griekspoor
Lees meer

Kim Dumoulin

Over Kim

Wil jij (her)ontdekken wie je werkelijk bent? Je eigen waarheid en leven gaan leven? Wil jij losbreken uit de opgelopen pijnstukken en terug vrijheid ervaren in de keuzes die je maakt? Terug passie voelen in en voor het leven en vanuit die passie jouw dromen verwezenlijken?

Wil jij de stap nemen naar een bewust, vrij, authentiek en gelukkige versie van jezelf? Ben je er klaar mee om telkens dezelfde situaties, patronen, pijn, etc. te manifesteren? Wil je meer inzicht krijgen in waarom je doet wat je doet, denkt wat je denkt en voelt wat je voelt?

Het leven is een keuze! Wanneer jij niet bewust kiest, kiest jouw onderbewuste en / of anderen voor jou. Word bewust van jouw onderbewuste en (her)ontdek wie jij bent!

Ik sta je graag liefdevol bij tijdens deze innerlijke reis.

Meer informatie en mijn contactgegevens kan je vinden op :

www.de-libel.com

Specialisaties: Transformatie coach en healer, Bewustzijnscoach, Lichter leven facilitator, Lichttaalhealer, Acces Consciousness Bars practitioner, Orthopedagoog, Ervaringsdeskundige

 

Lees meer
Kim Dumoulin
Lees meer

Eva Bonthuis

Over Eva

‘Ik vind mensen razend interessante ‘wezens’. Al bijna twintig jaar behandel ik mensen als paramedisch therapeut in de huidtherapie, waarbij het gebeurde dat ik naast mijn persoonlijke pad van bewustzijnsgroei en heling steeds duidelijker de mens in zijn vele facetten op de behandelbank ging zien. Op alle niveau’s; fysiek, emotioneel en mentaal, tot op het spirituele niveau van vervulling en zingeving. Wat vraagt er om aandacht? Wat staat er in de weg om energie weer te laten stromen en om echte liefde te ervaren?

Hoe wordt je ‘bagage’ je wijsheid? Jou in aanraking brengen met het het hoogste goed van jezelf is voor mij een passie geworden.

Wees welkom!’

Specialisatie: Transformatief Coachen

Lees meer
Eva Bonthuis
Lees meer

Angela Lauwers

Over Angela

Wat doe ik in mijn praktijk. Die vraag krijg ik geregeld. En ik begrijp dat het best lastig is om te begrijpen dat ik “met energie” werk, en dan ook nog die energie die niet uit het stopcontact komt. Ik werk met energie die overal en altijd aanwezig is. Eigenlijk bestaan wij mensen allemaal uit energie; ons fysieke lichaam, onze gedachten, dat wat wij uitspreken en wensen is ook allemaal energie. Hoe mooi is het dan te om te weten dat positieve en negatieve gedachten ook invloed hebben op de energie in en om je heen.

Stel je voelt je niet happy, je voelt je niet goed genoeg om iets te doen, denkt dat een ander altijd beter, leuker, sportiever en slimmer is. Niet echt een positieve gedachten. Hoe zou het zijn om dat om te buigen naar “ik kan dit, dit ga ik doen omdat ik het heel graag wil, ik ben wél goed genoeg!”

Ik kan jou ondersteunen in het vinden van nieuwe energie om datgene te gaan doen waar jij gelukkig van wordt. Tegelijk leer jij om jezelf te waarderen om wie, wat en hoe je bent.

Spreekt dit alles jou aan? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen zodat ik je mee kan nemen op deze reis in jezelf.

Specialisatie: Transformatief coachen, Touch of Matrix, Altazar Methode

Lees meer
Angela Lauwers
Lees meer

Janneke Huizeling

Over Janneke

Wie ben ik? Wat wil ik? Bij deze zoektocht help ik je graag. Of je nu op zoek bent naar meer balans,  naar je volgende stap of je loopt vast in je eigen blokkades of angst. Het begint met het zoeken naar wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Als jij weer in contact komt met je essentie, wie jij ten diepste bent en wat jouw verlangens zijn, wordt vanzelf helder wat je te doen hebt. En wat bij jou past. Als je een basisvertrouwen en rust in jezelf kan creëren, kun je je talenten beter inzetten en functioneren vanuit je kracht.

Ik loop graag een stukje met je mee. Door de inzichten die je opdoet en de tools waar je mee aan de slag gaat, pak jij zelf steeds meer de regie in je leven. En kun je het leven gaan creëren waar jij blij van wordt.

Specialisatie – Transformatiecoach, Lichter Leven coach, aanpak van stress

Lees meer
Janneke Huizeling
Lees meer

Twan van den Heuvel

Over Twan 

Twan is een ultieme aanjager en weet precies wat er nodig is om jou of een groep mensen in beweging te krijgen of met elkaar in contact te laten komen.
‘Herinneren wie we van nature zijn’
Als het even kan, doet hij dat met een flinke dosis humor. Zijn speelse energie maakt de obstakels op de weg naar (blijvend) contact met jezelf een stuk lichter en gemakkelijker te overwinnen.

Met het inzicht dat de obstakels niet in de weg zitten, maar deze juist de weg zijn naar groei en transformatie. Door in beweging en expressie te komen geven we uiting aan onze binnenwereld, hierdoor gaan we leren voelen en waarnemen.

‘Mensen in hun kracht zetten’, we horen het (te) vaak. Toch is dat precies wat er gebeurt als je met Twan aan de slag gaat. Uitgangspunt is: de kracht is er al, de kracht is aanwezig in jou.
Hij helpt je je bewust te worden van je innerlijke gevechten en laat je ervaren hoe je op een andere, vaak lichtere manier kunt leven.

Twan straalt liefde uit voor zichzelf, zijn medemens en de natuur. Hij laat anderen graag meegenieten van zijn tomeloze energie en daagt je uit om alles eruit te halen wat erin zit!

Specialisatie: Transformatief coach, lichter leven coach, adem en lichaamsbeweging trainer.

Lees meer
Twan van den Heuvel
Lees meer

Brian van Leeuwen

Over Brian

Ben jij klaar met…
• Het verdriet vanuit je verleden?
• Verdwaald zijn en je verloren voelen?
• Angsten die jouw leven bepalen?
• Je zorgen maken over de toekomst?
• Steeds weer dezelfde fouten maken?
• Je zorgen maken over de toekomst?
• Steeds tegen dezelfde muur aanlopen?

Wil jij weer…
• Genieten van het leven en opstaan met een lach op je gezicht?
• Krachtig in het leven staan en dansend door het leven gaan?
• Leven vanuit liefde en verbinding met jezelf en met anderen?
• Vrijheid ervaren waar je je ook bevindt in je leven?
• Vol overgave het leven vieren en omarmen?

Ik begeleid jou met…

 • Het opschonen van jouw innerlijke wereld
 • Het transformeren of transmuteren van pijnstukken
 • Het leven vanuit authenticiteit, humor, verbinding, vrijheid en harmonie
 • Het vergroten van je bewustzijn en het ontdekken van nieuwe speelvelden
 • Loslaten van wat jou niet langer dient
 • Je eigen kracht terugvinden en belichamen 

  Mijn naam is Brian van Leeuwen ik heb de opleiding Transformatief Coachen vanuit de Bridgeman Academy gevolgd. Daardoor kan ik nu werken met Regressie & Reïncarnatie, transformatie protocollen volgens de Altazar Methode in 1 op 1 coaching sessies, Trance en Innerlijk kind werk. Daarnaast heb ik als verdieping op het werken met transformatie protocollen de Mystery School van Altazar Rossiter afgerond, waarmee je op een dieper niveau leert werken met je eigen Spirituele Intelligentie en die van de cliënt. Verder werk ik met sjamanistische methoden, klank en muziek.

  Maar het allerbelangrijkste waar het mij om gaat is dat jij weer terugkomt bij je essentie, dat jij je weer gaat herinneren wie je echt bent en wat jouw unieke krachten zijn. En dat alles mag op een lichte en speelse manier.

Specialisatie: Transformatief coachen

 

 

Lees meer
Brian van Leeuwen
Lees meer

Rosita Stolwijk

Over Rosita

Als transformatiecoach begeleid ik je graag in jouw reis naar binnen, jouw bewustzijn. Ik activeer gebieden die gezien mogen worden op dat moment zodat er ruimte ontstaat waarin jouw energie weer kan en mag bewegen. Het gaat om doorgronden en ontwortelen van pijnstukken, blokkades en angsten.

Ik werk op een gelijkwaardig niveau samen. Ik ga op onderzoek, doorgrond vraagstukken en ik transformeer deze zodat er inzichten komen. Het enige wat ik je vraag is je open te stellen voor hetgeen zich mag laten zien. Ik werk op een intuïtieve manier, daar ligt ook mijn kracht, maar wel volgens de Bridgeman methode.

Naast losse sessies ben ik ook Lichter Leven coach. Een prachtig programma van Robert Bridgeman dat zo magisch werkt dat iedereen een uniek programma doorloopt. Het beweegt als het ware om jou heen.

Aangezien ik zelf nog deels betrokken ben in het bedrijfsleven ondersteun ik ook werknemers die op werkgebied aanlopen tegen terugkerende thema’s. Waar kent dit zijn oorsprong? Welke diepere laag ligt daaronder?

Ontdek zelf wat ik voor jou kan betekenen, ik nodig je heel graag uit!

Specialisatie: Transformatief coachen, Lichter Leven coach, Regressie, Intuïtieve healer, Coaching bij werknemers

Lees meer
Rosita Stolwijk
Lees meer

Roald Ploegmakers

Over Roald

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en heb meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer. Mijn hart ligt dan ook bij het coachen van ondernemers, CEO’s en managers. Ik heb mezelf (persoonlijk) ontwikkeld tot business- en transformatief coach. Behalve methoden als EFT, regressie- en reïncarnatie therapie gebruik ik ook technieken uit mijn opleiding tot Wim Hof instructeur.

Ik geloof niet in een ‘quick fix’ maar zet in op een duurzame transformatie. Door obstakels te onderzoeken en te zien als groeikansen kan je gaan excelleren. Wanneer je bewustzijn groeit, worden belemmerende patronen en blokkades zichtbaar en kan je die transformeren. Hierdoor kom je uiteindelijk veel sterker te staan en dichter bij je authentieke zelf. Ik ga holistisch te werk. Dit houdt in dat we op elke laag aan de slag gaan: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Je kan bij mij het Lichter Leven programma volgen maar je kan ook terecht voor een maatwerk- of business coaching traject. Bezoek mijn website voor meer informatie of bel me voor een persoonlijke kennismaking.

Specialiteit: Transformatie coach voor ondernemers, CEO’s en managers.

Lees meer
Roald Ploegmakers
Lees meer

Mieke van Rij

Over Mieke

Mieke van Rij is een rasecht gezelligheidsdier, met een diep verlangen om te verbinden. Vanuit verbinding ontstaan de mooiste gesprekken, de meest vruchtbare werkoverleggen en de meest betekenisvolle relaties, met name de relatie met jezelf! Je hebt zelf de keuze in hoe je de relatie met jezelf wilt laten zijn. Ik heb een jaar of twaalf geleden er voor gekozen om mijzelf niet langer te negeren. Stukje bij beetje heb ik handvatten mogen ontdekken om de verbinding met mezelf steeds beter te onderhouden. Het is een fascinerend proces. Ik ben er nog lang niet klaar mee, maar er is ondertussen wel een zekere ontspanning, humor en luchtigheid in ontstaan. Dit vak is voor mij een roeping en ik geniet dagelijks van de sessies en trainingen die ik aanbied.

Het aanbod van mijn bedrijf Hart & is gericht op vrouwencirkels (Hart & Vrouw), mannencirkels (Hart & Heer), onderwijstrainingen (Hart & Onderwijs) en transformatieve coaching voor individuen en groepen (Hart & Leven)

Lees meer
Mieke van Rij
Lees meer

Johan Klapwijk

Over Johan

Mijn reis begon na het lezen van het boek “Start vandaag met Lichter Leven” van Robert Bridgeman. Ik vond de materie interessant en het triggerde mij om de website van Bridgeman te bekijken. Voordat ik het wist had ik een transformatie retraite geboekt bij Terra Nova in Zuid-Frankrijk.

In april 2019 was het zover. En wat een reis is dat geworden. Ik kan wel zeggen: “de mooiste reis uit mijn leven”. Een reis die tot op heden nog steeds doorgaat.

In die week is mijn leven 180 graden omgedraaid. Bij Terra Nova kwam ik erachter hoe vol mijn rugzak was. Tijdens de retraite heb ik verschillende transformatiesessies ondergaan, waardoor die rugzak al flink werd geleegd.
Direct na de retraite ben ik het Lichter Leven programma in Nederland gaan volgen. Ik werd steeds bewuster, en kwam steeds dichter bij mijn authentieke ik. Mijn rugzak werd steeds leger. Angsten ging ik te lijf, boosheid en frustratie kreeg ik onder controle. Verwachtingen leerde ik managen waardoor ik beter met teleurstellingen leerde omgaan. Ik ben gezonder gaan leven, heb meer geduld en vertrouwen ontwikkeld en ondertussen onderging ik verschillende transformatiesessies. Sindsdien mediteer ik bijna dagelijks. Op mijn werk had ik het een lange periode niet meer naar mijn zin. Uiteindelijk heb ik na 20 jaar, in goede samenspraak, afscheid genomen. Ik ben letterlijk lichter gaan leven.

Ik ben de opleiding als Transformatief coach, bij de Bridgeman Academie, gaan volgen. Want wat mij is overkomen, gun ik een ander ook. De opleiding was behoorlijk pittig, ik heb veel moeten doorstaan, maar ik hier heb enorm veel van geleerd. Niet alleen van de inhoud die de opleiding bood, maar ook meer over mezelf. Zoals gezegd, de reis bleef maar doorgaan.

November 2020 heb ik mijn diploma als Transformatief coach behaald. En nu mag ik zelf transformatiesessies faciliteren en alle wijsheid uit het Lichter Leven programma overdragen. Voor mij is het dan ook een feestje wanneer een cliënt met een grote glimlach de deur uitloopt. Ik zal er alles aan doen om jou ook zo’n mooie reis te laten ervaren, zodat jij ook een Lichter Leven kan leven.

Specialisatie: Transformatief coahcen, Hypno en regressie therapie, Lichter Leven programma 1 op 1 en in groepsverband

Lees meer
Johan Klapwijk
Lees meer

Alan Lentz

Over Alan

De langste reis die je ooit zult maken is die van je  hoofd naar je hart. Misschien ook wel de lastigste,  vol obstakels, kloven, hindernissen en gevaren. Die ontdekkingsreis, want dat is het, is een dagelijks
terugkerend festijn. Ik geniet van het avontuur en van de ongekende in- en uitzichten. Het heeft mijn leven zó verrijkt !

Al jaren onderweg combineer ik opgedane kennis met (geleerde) vaardigheden. Kan Hoofdzaken in lijn brengen met jouw Hart. Ik laat me graag uitdagen door jouw specifieke vraag over leven, werk, betekenisvol zijn en meer !

Specialisatie: Transformatief Coachen, Empowerment, Visualisatie- en Manifestatie werk, Reiki Master.

Lees meer
Alan Lentz
Lees meer

Marijke ten Brink

Over Marijke ten Brink

Ik heb 10 jaar werkervaring als maatschappelijk werker met mensen met complexe problematiek. Denk aan mensen met complexe schulden, dakloosheid, verslaving of die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel.

Na een managementopleiding en bijpassende functie, was ik in begin 2020 klaar voor de volgende stap: mijn eigen coach praktijk at.Mawun coaching!
Het op een dieper niveau mogen begeleiden bij bewustwording en persoonlijke ontwikkeling is echt mijn passie!

In mijn werk als transformatie coach neem ik je mee de diepte in om belemmerende overtuigingen, gedragspatronen en blokkades die jou in de weg staan om te leven vanuit je hart op te sporen en duurzaam aan te pakken. We kijken naar het complete plaatje.

Wanneer jij je bijvoorbeeld onzeker, angstig of neerslachtig voelt, heeft dit niet alleen uitwerking op emotioneel niveau, maar ook mentaal (negatieve gedachten), fysiek (houding, fysieke klachten) en spiritueel niveau (niet in contact staan met je hart, passie, creativiteit, etc.). We werken tijdens de sessies op al deze lagen.

Mijn uitgangspunt is jou jezelf te laten ontdekken, jezelf volledig te zien en accepteren, om zo te kunnen zijn wie je al werkelijk bent in de kern.
Je te laten shinen op jou eigen authentieke manier!

Specialisatie: Lichter Leven Programma, Transformatief coachen, Reiki behandeling, Online Meditatie Training, Vrije dans workshop

Lees meer
Marijke ten Brink
Lees meer

Mariska van Leeuwen

Over Mariska

Als transformatie coach liggen mijn talenten op ownership en de diepte ingaan.

Dus merk je dat je het lastig vindt om keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes en de consequenties van je keuzes te aanvaarden, maar wil je daarmee aan het werk. Ik sta je liefdevol bij in dit proces.

Spelen er zaken in je leven waar je tegenaan blijft lopen, heb je (diepe) pijnstukken waar je mee aan het werk wilt gaan en/of zijn er patronen in je leven die je niet goed begrijpt en waarvan het je niet lukt ze te doorbreken. Ook daarin sta ik je graag liefdevol bij. Voor meer informatie bezoek mijn website: www.stanabij.nl

 

 

Lees meer
Mariska van Leeuwen
Lees meer

Daisy van Rixel

Over Daisy

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar meer innerlijke balans. Dit uit zich in een liefdevolle en zachte verbinding met jezelf en met anderen. Dat je vanuit rust en ontspanning liefdevol grenzen aan geeft en heldere keuzes maakt. Je comfortabel voelt in je lijf en meer stevigheid in jezelf voelt, bij alles wat er gebeurt in jezelf en om je heen. Dat je meer en meer gaat voelen welke delen in jou aandacht vragen en nodig hebben.

Met liefde en passie ondersteun ik je op het pad naar innerlijke balans. Van zelfafwijzing naar zelfaanvaarding. Het pad dat ikzelf op alle vlakken, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, heb doorleeft en doorleef.

Verlang je naar meer zelfaanvaarding en zelfvertrouwen, naar positieve en milde gedachten en balans in je energieverbruik? Wil je ongeacht wat anderen vinden eigen keuzes maken vanuit innerlijke rust en ontspanning? Dan is tijd om jezelf op de eerste plek te zetten, investeer in het allerbelangrijkste; Jezelf!

Ik gun iedereen een leven vervuld van innerlijke balans, zelfliefde en zelfvertrouwen. En dit niet alleen voor jezelf, juist ook voor de mensen om je heen.

Specialisaties: Transformatief coachen | Lichter Leven programma | Unity Embodyment coach | Regressie en Reïncarnatie therapie | Familiepatronen doorbreken (familiesysteem)

Lees meer
Daisy van Rixel
Lees meer

Jop Welts

Over Jop

Een nieuwe discipline mag zijn, dat je steeds weer terug keert naar die plek van acceptatie. Daar waar alles mag zijn zoals het is.

Specialisatie: Transformatiewerk, motivator.

 

 

Lees meer
Jop Welts
Lees meer

Carola Dominicus

Over Carola 

Jaren geleden begon het met een witte veer op mijn pad. Mijn reis naar binnen. Op zoek naar mezelf. Op zoek naar wat ik nu werkelijk verder wilde met mijn leven. Op zoek naar de magie van het leven. Leven vanuit bezieling en authenticiteit!

Ik ervaar dat steeds meer mensen op zoek willen gaan naar wie ze werkelijk zijn. Houvast bij zichzelf willen hebben en vrijuit willen leven. Ik wil je inspireren en bemoedigen om het pad van transformatie op te gaan. Om je angsten onder ogen te komen en te herkennen waar je (voorouderlijke) patronen, overtuigingen en beschermingsmechanismen zijn ontstaan. Door hier inzicht in te krijgen, ontstaat er (h)erkenning en rust. En dat geeft ruimte om de magie toe te laten in je leven.

Specialisatie: transformatief coachen, voorouderheling, innerlijke man-vrouw, natuurcoaching, medicijnwiel-numerologie

Lees meer
Carola Dominicus
Lees meer

Ineke Hoogland


Over Ineke

Naar meer bewustzijn en belichaming en een gelukkiger leven

Met mijn humor en scherpe blik begeleid ik jou met zachte kracht concrete stappen te zetten naar meer bewustzijn, belichaming en geluk.

Klanten typeren mij met:
– Zacht èn krachtig
– Liefdevol en doortastend
– Puur en authentiek

Vanuit mijn gevoel voor rechtvaardigheid en mijn verlangen om verschil te maken help ik vrouwen, ouders (en kinderen) (weer) verbinding met zichzelf te maken.

Ik heb in mijn leven aan den lijve ervaren hoe het is om mijn eigen wijsheid ‘kwijt’ te raken/zijn. Hierdoor heb ik een deel van mijn leven mijzelf de toestemming ontzegd om dicht bij mijzelf te blijven.

En ik heb ervaren hoe het is om de weg terug af te leggen; de weg terug naar het leven van mijn authentieke zelf en het omarmen van mijn eigen wijsheid.

Dit gun ik jou ook!

Ben jij de verbinding met jezelf (en je omgeving) kwijtgeraakt?

 • Voel jij dat er veel meer in je zit dan eruit komt?
 • Wil jij eindelijk jouw innerlijke wijsheid herkennen, erkennen en omarmen?
 • En ben jij op zoek naar meer verbinding en authenticiteit?

Voel je van harte uitgenodigd om een afspraak te maken!

Specialisatie: Transformatie Coach, Unity Embodyment Coach, Altazar Method Facilitator, EmotieCoach, Energy Led Facilitator en Kundalini Flow Facilitator

Lees meer
Ineke Hoogland
Lees meer

Mireilla de Vries

Over Mireilla

“Voor het ego komt het transformatie proces nooit gelegen. Dat wil graag controle”

Transformatie is een van binnen naar buiten proces. Alles begint bij voelen dat er dingen mogen veranderen in jouw leven. De enige die daar voor kan zorgen ben jij. Vanuit mijn zachte kracht neem ik je oordeelloos mee op de reis die je in het onderbewuste gaat maken met behulp van o.a. regressie therapie. Zodat jij bewustzijn krijgt op de oorzaak van jouw thema en hierin mag gaan doorvoelen en helen wat geheeld wil worden. Ik zorg ervoor dat die reis veilig voelt voor jou. Zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar met uiteenlopende levensvraagstukken of onbegrepen fysieke, emotionele, mentale of psychische klachten of patronen die je graag zou willen doorbreken zijn welkom in mijn praktijk.

Daarnaast heb ik vanuit mijn persoonlijke achtergrond en als verpleegkundige in acute zorg en de terminale zorg een grote affiniteit met (uitgestelde) rouw verwerking zowel bij ernstig ziek zijn en herstellen als in de laatste levensfase. Zowel bij jong en oud kunnen belangrijke thema’s om aandacht vragen zoals bijvoorbeeld angst, spijt, schuld en schaamte. Ook kan je bij mij terecht korte of lange tijd na het overgaan van een dierbare, als er nog losse eindjes in het rouwproces voelbaar zijn.

Voel je welkom om contact met mij op te nemen!

Specialisme : Transformatief coachen, verwerkingstherapie, (uitgestelde) rouw verwerking, Lichter leven programma, Voorouderlijk werk, reïncarnatie therapie en innerlijk kind werk.

Lees meer
Mireilla de Vries
Lees meer

Nicoline Schipper

Over Nicoline 

Hi! 

Ik ben NLP en Transformatief coach Nicoline Schipper. In mijn coaching ligt de focus op het behalen van jouw doelen – zowel privé als zakelijk. Als je het op de een of andere manier moeilijk vindt om je doelen te bereiken, bijvoorbeeld vanwege een mentale blokkade of een ineffectief gedrag, dan kan ik je daarbij helpen. Door middel van gesprekken, oefeningen en trainingen, help ik jouw belemmeringen en hindernissen op een toegankelijke en moderne manier te overwinnen.

Naast de Transformatie Coach opleiding bij Bridgeman, heb ik ook mijn NLP Practitioner en Master en heb ik een coachopleiding gedragsverandering volbracht.

Omdat ik gedeeltelijk zowel in Nederland als in Spanje woon, coach ik zowel live in Amsterdam én in Javea (Spanje) en online via zoom. In Spanje organiseer ik in ons retreat Casa Coline diverse persoonlijke ontwikkeling retraites waaronder een Lichter Leven Week.

 

Lees meer
Nicoline Schipper
Lees meer

Esther Duine

Over Esther

‘Leven vanuit jeZelf’

Als energetisch facilitator begeleid ik je steeds meer te leven vanuit jeZelf. Dat is voor mij jouw bezielde essentie in jouw aardse incarnatie waarbij jouw ziel en ik, jouw lichaam en geest, expressie zijn van jouw unieke Ik Ben.

Vanuit het principe dat alles heel, één en verbonden is. Dat alles liefde is. Dat alles energie is.

Faciliteer ik je om leiding te nemen over je eigen levensenergie en energieveld door voelend aanwezig te zijn in het nu en af te stemmen op de wijsheid van je hart en je lichaam.

 • Je bewust te worden van jeZelf in al je bestaanslagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
 • Je innerlijke draagkracht en zelfhelend vermogen opnieuw te ervaren.
 • Je liefde voor jezelf te voelen door alles in jezelf te aanvaarden en toe te laten.
 • Je innerlijk evenwicht te vergroten door te transformeren waar je uit verbinding bent gegaan met jeZelf.

Om zo lichter en liefdevoller te leven vanuit jouw authentieke zijn. Volgens jouw unieke zielspad en met je beide benen op de grond. In het hier en nu. En in al je menselijkheid.

Al jong wist ik dat alles wat leeft verbonden is en voortkomt uit één en dezelfde bron. Ik heb van binnenuit doorleefd dat deze eenheid en verbinding met de ander en alles wat leeft er is als ik helemaal in verbinding ben met mijZelf. Daarvoor heb ik de illusie van en gehechtheid aan afscheiding mogen transformeren. Dat ik vanuit angst voor afwijzing alleen kan overleven door volledig gericht te zijn op de goedkeuring van de ander en de buitenwereld door mij aan te passen. En dus uit verbinding te gaan met mijZelf. Transformeren is voor mij bewust worden van wat ik niet ben om te worden wie Ik Ben. Een oneindig pad. Ik leef nu vanuit mijZelf. Door de lichte en liefdevolle relatie met mijZelf ervaar ik die ook met de ander en mijn omgeving.

Specialisatie: Energetisch Facilitator, Holistisch Transformatiecoach, Unity Embodyment coach en Altazar Method Facilitator.

Lees meer
Esther Duine
Lees meer

Susanty Nap

Over Susanty

Opgegroeid in een land waar niet mijn roots liggen en waarin ik er anders uit zag dan de meesten om mij heen, was de vraag ‘wie ben ik?’ al van jongst af aan rode draad in mijn leven. Ook na de ontmoeting met mijn biologische familie in 2008 vond ik daar geen antwoord op; de verschillen werden alleen maar groter evenals het gevoel ontheemd en ontworteld te zijn.

Mijn persoonlijke queeste zette mij toe tot de studie Algemene Sociale Wetenschappen met studievakken op het gebied van Internationale Migratie & Etnische Relaties en tot mijn ontwikkeling als professioneel coach en trainer.

Door de jaren heen heb ik mijn roots gevonden evenals het antwoord op de vraag wie ik ben. Vanuit mijn achtergrond als ervaringsdeskundige en transformatief coach help ik cliënten met sessies transformatiecoaching blokkades te transformeren door maatschappelijke conditioneringen, migratie, adoptie, culturele roots en trauma’s in de (oorspronkelijke) familiecontext. Zo vinden zij hun roots, hun authenticiteit en een geworteld leven.

Ook volgen mijn cliënten het Lichter Leven programma wat hen helpt om balans te brengen in het dagelijks leven en vanuit authenticiteit hun passies te vinden.

Specialiteit: Transformatieve coaching, Lichter Leven programma

Lees meer
Susanty Nap
Lees meer

Marieke van Kreij

Over Marieke

Ervaar je potentieel en verwezenlijk je doelen en verlangens. Het is mijn doel mensen op persoonlijk en professioneel vlak te begeleiden om vanuit bewustwording in hun kracht te gaan staan én het vertrouwen te ervaren om vanuit authenticiteit hun doelen en verlangens te realiseren. De innerlijke wereld van de mens heeft me altijd enorm gefascineerd. Ik vind het fantastisch om mensen te begeleiden naar meer bewustwording en zelfrealisatie. Het is telkens weer bijzonder om in die samenwerking de verbinding te voelen.

Persoonlijk heb ik door deze vorm van coaching diepgaande transformatie ervaren op een verbijsterend niveau. Het heeft me laten zien dat zo veel meer mogelijk is dan waar we in deze huidige maatschappij bewust van zijn. Wanneer ik samen met iemand een gesprek heb en zijn of haar volledig potentieel duidelijk wordt, maakt me dat ongelooflijk enthousiast om met diegene samen te werken.
Ieder individu is uniek en dat vereist maatwerk. Gelijkwaardigheid, verbinding en vertrouwen staan voor mij centraal tijdens onze samenwerking.

Lees meer
Marieke van Kreij
Lees meer

Fonny Freek

Over Fonny

Voeden met Bezieling

Onze relatie met voeding vertelt veel over de relatie met onszelf.

Val jij steeds weer terug in een oud patroon? Of pakken de keuzes die je maakt niet goed uit. Zit je niet zo lekker in je vel of ben je steeds op zoek naar iets, maar je weet niet goed wat?
Kom je steeds weer aan in gewicht of beland je steeds weer in dezelfde (ongewenste) situatie?

Voel jij jezelf en voed jij jezelf?

Als Transformatie Coach en Voedingsdeskundige werk ik holistisch en gebruik verschillende technieken waaronder Regressie & Reïncarnatie, Innerlijk Kindwerk, EFT en de Altazar Rossiter Method om naar de kern van jouw issue te gaan en het stuk te ontwortelen dat jou in de weg staat om een beter, fijner, liefdevoller en gezonder leven te leven. Een reis naar jezelf. Want door in verbinding met jezelf te zijn is het gemakkelijker van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen.

Kiezen voor dat wat echt voedend is. Vanuit bezieling. Voeding voor lichaam en ziel. Je ervaart meer stevigheid in jezelf waardoor stevigheid in gewicht niet meer nodig is.

Van leegte naar vervuld zijn.

Vanuit een veilige bedding ondersteun ik jou in dit proces.

Je bent van harte welkom.

Fonny in sinds september 2021 gecertificeerd volgens de Altazar Rossiter methode. Sinds maart 2022 is Fonny gecertificeerd Unity Embodyment Coach bij Bridgeman.

Specialisatie: Transformatie Coaching, Lichter Leven Coaching, Energie Facilitator, Voedingsdeskundige.

Lees meer
Fonny Freek
Lees meer

Arthur Minderop

Over Arthur

Mijn naam is Arthur Minderop en ik faciliteer coachsessie in de natuur. Ik woon in Haarlem, vlakbij het strand en omringd door de prachtige Kennemer duinen. De natuur heeft ons veel te vertellen en elke keer ben ik weer verwonderd door de schoonheid ervan. Onze huidige manier van leven lijkt ons niet altijd gelukkig te maken. We missen ons natuurlijk gedrag en onze natuurlijke omgeving en daardoor voelen we stress en onrust. We kunnen ons beter gaan voelen en gelukkiger worden als we weer aansluiting vinden bij onze natuurlijke behoeften. Deze behoeften zijn voor ieder mens uniek. Het is mijn missie om jou te verbinden met jouw natuurlijke ik, jouw natuur. Dit doe ik door met jou op reis te gaan naar je ware ik. Samen wandelen we in de natuur op zoek naar inzichten. Ik gebruik hiervoor onder ander de adem als techniek en EFT (Emotional Freedom Techniques) om jouw maximale kracht uit werk en leven te halen.

Specialiteiten: Ademcoaching en EFT

Lees meer
Arthur Minderop
Lees meer

Moniek Pronk

 

Over Moniek

Met transformatiecoaching, regressietherapie &voorouderwerk, en sjamanistische sessies begeleid ik je graag in de reis van je hoofd naar je lijf en je hart. Van hard werken naar hart werken. Van stress naar ontspanning. Van angst naar liefde. Van wilskracht naar flow. Ik draag graag bij aan de reis terug naar jouw pure krachtige zelf, waar je door gebeurtenissen en ervaringen in het leven soms ver vanaf kan zijn geraakt.​​

Ik heb de Bridgeman Transformatie Coach opleiding, de training “De weg van het wiel” van Maarten Oversier (=regressietherapie en voorouderlijke heling), de Touch op Matrix Therapeut opleiding, de 2-jarige Energy Facilitator Training van Altazar Rossiter en de Kaula Tantra Yoga Teacher Training afgerond. Daarnaast heb ik vele online trainingen gevolgd waaronderde Transformatie Coach opleiding van Tony Robbins. Ik breng je graag weer in contact met jouw innerlijke wijsheid en de wijsheid van moeder natuur en onze voorouders.

Ik begeleid in het doorgronden, ontwortelen en helen van oude pijnstukken en angsten zodat je jouw natuurlijke energie en je authentieke kracht weer voelt. Zodat jij vanuit je hart gaat leven. Vanuit balans, passie, innerlijke vrijheid en zelfvertrouwen.

Durf jij die diepe reis in jezelf aan te gaan? Stuur me een bericht als je interesse of vragen hebt. Je bent van harte welkom.

Specialiteit: Transformatief coachen, Voorouderwerk, Regressie & Reïncarnatie therapie, Altazar Methode, Integratiecoaching na retraites en plantmedicijnreizen, Lichter Leven coaching, Touch of Matrix Therapeut, Kaula Tantra Yoga Teacher

Lees meer
Moniek Pronk
Lees meer

Rianne Manten

Over Rianne

Ik werk als Teacher bij Bridgeman en als vrijwilliger voor de Bridgeman Foundation. Ik heb de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Leusden als coach en energiewerker. Mijn praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die emotioneel of seksueel vast zitten en/of ervaring hebben met een manipulatieve/ gewelddadige relatie.  Mijn manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

Specialiteit: Energiewerk ten aanzien seksualiteit, intimiteit, misbruik, partnerrelaties en heling van sacraal chakra.

 

Lees meer
Rianne Manten
Lees meer

Aizo Krikke

Over Aizo

Alles is energie en ons bewustzijn zorgt voor onze realiteit. Helaas zijn we ons maar bewust van ongeveer 5% van ons bewustzijn, de overige 95% is onderbewust. In deze realiteit kom je ook dingen tegen die je tegenhouden om de volgende stap te zetten, om in vrijheid te manifesteren. Ik ga samen met jou op zoek naar de wortel van deze uitdagingen. Dit is meestal een trauma of een blokkade die er al een tijdje is en waar je je eigenlijk niet meer bewust van bent. We gaan samen op zoek.  Zodra we deze samen transformeren naar iets positief, gaat alles weer stromen. Of het nu gaat om persoonlijke zaken of business.
Dit kan in Transformatie coachingssessies (meestal 3 tot 5 sessies) of in de vorm van het Lichter Leven Programma (10 sessies).
Binnen Bridgeman heb ik een Transformatie retraite op Terra Nova gedaan, het Lichter Leven jaarprogramma en vervolgens de Transformatie Coachopleiding. Daarnaast heb ik op mijn eigen pad op zoek naar Spirituele groei dat rond 2006 begon onder andere bij Extra Mile de opleiding Personal Coach en diverse communicatie trainingen gedaan. Bij de Baak heb ik de meerdaagse training Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelen gegeven. Al deze ervaring en kennis zet ik nu in combinatie met Intuïtie in voor mijn cliënten.
Mijn drive: Om het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken om het licht in zichzelf te mogen ervaren zodat ze in vrijheid dat kunnen manifesteren wat zij vanuit hun ziel willen. Als steeds meer mensen dit gaan doen, dan komen we vanzelf bij het omslagpunt (de 10%) en kunnen we een betere wereld creëren voor deze generatie en de komende zeven.
Specialisatie: Transformatie Coaching, Communicatiestijlen

Lees meer
Aizo Krikke
Lees meer

Carin Oostendorp

Over Carin

Mensen in hun kracht zetten geeft mij voldoening. Ik vind het een eer en een uitdaging om anderen te helpen bij bewustwording, verbinding, transformatie en groei. Mooi om te ervaren wat er gebeurt als iemand het optimale rendement uit zichzelf weet te halen!
In onze huidige hectische en veeleisende maatschappij wordt er veel verwacht. Voor sommige mensen is het daardoor moeilijk om te leven vanuit hun eigen kracht. Ze leiden een leven zoals anderen dat van hen verwachten, gaan voorbij aan hun eigen behoeften en zijn zich daar niet altijd van bewust. Zien en voelen wat je zelf nodig hebt wordt ondergeschikt en kan uiteindelijk leiden tot stressklachten of onvrede en negativiteit. Coaching ondersteunt je om stappen te zetten in de door jouw gewenste richting. Blokkades, onbewuste patronen en belemmerende overtuigingen die in de weg zitten, vaak zonder dat je er erg in hebt, kunnen getransformeerd worden en oplossen, waardoor er meer ruimte komt om nieuwe of andere stappen te zetten. Coach gesprekken en oefeningen helpen je bij het ontdekken, optimaal ontwikkelen en inzetten van je kwaliteiten en zijn er op gericht om te onderzoeken wat bij jou past, om dat vervolgens te kunnen gaan realiseren.
Specialisatie: Zorgprofessionals, Leidinggevenden ( authentiek en compassievol leiderschap), Lichter Leven coaching, Transformatie coaching

Lees meer
Carin Oostendorp
Lees meer

Susanne Pereboom

Susanne Pereboom
www.bewustmeno.nl

Adres:
Bewust M&O
Jachtlaan 203
7312 GM Apeldoorn

Specialiteit: 

MBE trainer
HR professional

Over Susanne

Mindfulness en meditatie hebben mij enorm geholpen mezelf terug te vinden in een periode van burn-out. Omdat ik niet de enige ben die soms worstelt met “alles goed willen doen” op het gebied van werk, persoonlijke ontwikkeling, gezin en sociale contacten, wil ik mijn kennis en vaardigheden graag delen! Ik geloof dat als je in balans bent, je meer oog hebt voor je eigen kracht, geluk en welzijn. Bewust M&O staat voor Bewust Mens & Organisatie. Volgens mij gaat het over de juiste keuzes maken. Voor jezelf en als werkgever voor medewerkers. Want dat geeft energie en met die energie gebeuren mooie dingen! Impact hebben. Een verschil maken! Investeer in persoonlijke ontwikkeling, investeer in vaardigheden, investeer in inzichten, voor jezelf! Leuk je te ontmoeten!

Lees meer
Susanne Pereboom
Lees meer

Margreet Verrij

Over Margreet

Mijn naam is Margreet en ben, naast moeder, partner en levensgenieter, coach voor volwassenen en jongeren in Hellevoetsluis.

Wanneer je klaar bent met ‘overleven’ en in je hoofd zitten, je angsten achter je wilt laten of een verlies moet verwerken, dan zit je bij mij goed. Mijn kracht zit hem niet alleen in het naar boven halen en ombuigen van je belemmerende overtuigingen en patronen, maar ook in het jou laten ervaren en voelen van wie jij ‘werkelijk‘ bent. Tijdens jouw sessies ontvang je mijn volledige aandacht en aanwezigheid. Zo ontstaat er veel verbinding en verdieping, die je weer dichter bij jezelf brengt.

Een aantal jaar geleden begon ik mijn eigen zoektocht naar meer balans, passie en ‘richting’ in mijn leven. Dit proces heeft zoveel in beweging gebracht, dat ik diverse coachopleidingen en methodiekcursussen ben gaan volgen. Hierdoor heb ik mijn wens, om anderen als coach nog duurzamer, dieper en krachtiger te kunnen begeleiden, waar kunnen maken.

‘Persoonlijke groei en transformatie gebeurt niet in je hoofd, maar in je buik en hart’

Specialisme: Transformatieve coaching, Lichter leven coach, Jongerencoach

 

Lees meer
Margreet Verrij
Lees meer

Sandra Baaijens

Over Sandra

Ik heb me de afgelopen jaren verdiept en bekwaamd in diverse disciplines om mijn missie zo goed mogelijk te kunnen volbrengen: de ontwikkeling van mijn cliënten en cursisten naar hun eigen essentie. Master Your Joy is mijn motto daarbij: authentieke levensvreugde als oerkracht. Mijn eigen ‘awakening’ was mijn burn-out: het opende mijn ogen en liet mij zien dat de enige uitweg de weg naar binnen is. Naast Hatha Yoga-teacher bij Pure Yoga, heb ik binnen Bridgeman de MBE, de Altazar Rossiter Method en recentelijk de Transformatie Coach opleidingen gedaan.
Mijn cliënten volgen in mijn praktijk het Lichter Leven programma evenals transformatiecoachings- sessies. Daarnaast train ik teams in organisaties vanuit GLN Nederland (Growth Leaders Network) als facilitator in cultuuromslag trajecten.
Specialisatie: Transformatief coachen, Lichter Leven programma, Altazar Methode en Meditatietrainer.

Lees meer
Sandra Baaijens
Lees meer

Roy Wenting

Over Roy

Roy Wenting  is yogadocent, mindfulness meditatie trainer, facilitator van stiltedagen en Lichter Leven transformatiecoach in zijn eigen praktijkruimte aan het Teteringse bos (nabij Breda).

In 2012 behaalde Roy zijn certificaat als yogadocent bij Agama Yoga University op Koh Phangan (Thailand), aangesloten bij de internationale Yoga Alliance.

Roy is gecertificeerd Mindfulness Based Emotional Intelligence trainer (een bij de Vereniging voor Mindfulness geaccrediteerde methode) en Lichter Leven Transformatie Coach volgens de Bridgeman Methode.

In zijn yoga, meditatie en coaching sessies hanteert hij een holistische aanpak waarbij zowel de fysieke, emotionele, mentale als spirituele lagen worden aangeboord op weg naar jouw authentieke zelf en het manifesteren van jouw dromen. Roy is daarnaast ook NLP opgeleid, Reiki practitioner, Altazar Self-Empowerment Practitioner (in opleiding) en BrainHack trainer voor Bridgeman in Business binnen grote organisaties zoals RTL, Rijksvastgoedbedrijf, Nestlé, SAP, Engie en Openbaar Ministerie.

Roy heeft naast zijn hotellerie, bedrijfskundige en business consultancy achtergrond in de afgelopen 10 jaar tijdens vele spirituele reizen door Azië zelf ruim 5.000 uur aan persoonlijke ervaring opgedaan op weg naar een lichter en bezield leven. Tijdens deze reizen deed hij tientallen retraites, opleidingen, pelgrimstochten, klooster/ashram verblijven en cursussen onder begeleiding van gerealiseerde yoga en meditatie meesters zoals Prem Baba (Awaken Love), Guruji Rajkumar Baswar (Shivoham Tantra) en Sadhguru (Isha, Inner Engineering).

Specialisatie: Lichterleven coaching, Meditatietrainer, zakelijke trainingen.

Lees meer
Roy Wenting
Lees meer

Marinka van Aken

Over Marinka

Marinka was de eerste Lichter Leven coach in Nederland en heeft haar nodige vlieguren gemaakt. Naast coach is zij professioneel zangeres, moeder, woont in een ecodorp en zet zich in voor biologische lokale voeding. Opgeleid in Natuurgeneeskunde, Reiki en Sjamanisme en door haar eigen leven dat vele uitdagingen heeft gekend. Haar verkregen wijsheden zijn doorleefd en voelbaar in haar zachtheid, kracht en humor. Bij Marinka ben je aan het juiste adres wanneer je je weg terug wilt vinden naar innerlijke rust, voldoening en verbinding. Bij Marinka kun je ook terecht als je zelf coach, healer of therapeut bent.

Specialisatie: Sjamanisme, hoogsensitiviteit, coach voor lichtwerkers.

Lees meer
Marinka van Aken
Lees meer

Tanja Bouman

Over Tanja

Als coach, therapeut en trainer stond ik zelf ooit op een levenskruispunt. Ik wist niet meer welke kant ik op mocht gaan. Stap voor stap leerde ik ontdekken welke gebeurtenissen blokkades en trauma’s bij mij achterlieten. Ik ontdekte de sterke patronen en overtuigingen die ik in de loop van mijn leven zorgvuldig had opgebouwd. Ik leerde mijzelf weer kennen en ontdekte dat ik een aardige dosis zelfliefde en zelfvertrouwen miste, waardoor ik een totaal ander leven leefde dan wat ik diep van binnen wilde. Er volgde opleidingen, workshops, beoefeningen, vallen en opstaan om uiteindelijk het pad dat ik nu bewandel met volle teugen te mogen (be)leven.

Geen pad is hetzelfde. Dat vind ik het mooie aan samenwerken met mijn coachees en cliënten. Je kunt met heel verschillende vragen bij mij terecht. Van heel helder en concreet waar transformatie sessies heel goed bij passen. Maar ook voor een spirituele ontdekkingstocht, het ontwikkelen van meer zelfliefde en zelfvertrouwen, het zelf ontdekken en leren werken met energie of het duurzaam veranderen van levensstijl. Verbinding staat voor mij hier voorop. Het hervinden van de verbinding met jezelf; van hoofd naar hart. Van buitenwereld naar binnenwereld. Terug naar jouw kern. Ik ontmoet je graag!

Specialisaties: Transformatief Coach, Lichter Leven coach, Holistisch
Therapeut, Reiki-behandelaar, Reiki-trainer

 

Lees meer
Tanja Bouman
Lees meer

Jennifer Ronoreso

Over Jennifer

Heb je het gevoel te verdrinken of onder te sneeuwen door een grote verandering in je leven bijvoorbeeld na het overlijden van je geliefde op jonge leeftijd? Ben je bereid voor de gewenste verandering in je leven zoals meer rust en ontspanning, vrijheid en liefde, de beste versie van jezelf, je droom leven, leven vanuit je hart?

Je bent bij het juiste adres! Ik ben je gids die samen met je de reis maakt door je bergen om je doel te bereiken. Ik geef je een steuntje in de rug en reik je tools aan gedurende de reis die wij samen maken. Wij doen het SAMEN! Het is jouw reis naar zelfliefde. Het is jouw reis om weer in verbinding te zijn met je lichaam (je hoofd, je hart en je buik). Het is jouw lichter leven reis. Het is jouw open hart reis. Lees meer over mij op mijn website https://oerzelfliefde.nl/ en laat je inspireren door mijn blogs https://oerzelfliefde.nl/blog/

Specialisatie: Transformatie coaching

 

Lees meer
Jennifer Ronoreso
Lees meer

Arjen van Vaardegem

Arjen van Vaardegem

Over Arjan

Ik help  mensen die op zoek zijn naar meer innerlijke rust, vrijheid en geluk. Ik leer mensen beter voor zichzelf te zorgen, hun bewustzijn te verhogen en zo een gelukkiger leven te leiden. Als coach help ik je om dat wat in de weg zit zichtbaar te maken en los te laten. Door een hoger bewustzijn, in combinatie met  inzicht in de patronen en overtuigingen in je leven en het veranderen daarvan, ontstaat er meer vrijheid en geluk.. Ik ondersteun jou naar een lichter leven vol vrijheid, geluk en innerlijke rust.

Specialisatie: Lichterleven coach, Mindfulnesstrainer.

 

Lees meer
Arjen van Vaardegem
Lees meer

Marleen van den Hout

Marleen van den HoutOver Drs. Marleen van den Hout

Marleen werkte vier jaar met Robert samen als mentor en co-trainer in de coachopleiding. In die tijd ontwikkelde zij de Bridgeman Ademmethode en schreef zij samen met Robert het boek ‘Start vandaag met Ademen’. Met originele methodes brengt Marleen mensen weer helemaal in hun kracht.

Marleen geeft lezingen, coaching en trainingen voor o.a. meer zelfvertrouwen, goed slapen, stoppen met hyperventileren, migraine en stress voorkomen. Haar doel is om mensen zelf tot inzicht te laten komen. De oplossing heeft iedereen in zich; Marleen helpt jou die te vinden.

Specialiteit: Opleider, transformatie en lichter leven coach, ademtrainer, spreker.

 

 

Lees meer
Marleen van den Hout
Lees meer

Sanne van Baal

Sanne van Baal

Over Sanne van Baal

Maak kennis met drs. Sanne van Baal, een ervaren coach en therapeut die getraind is door Robert en Altazar. Na jarenlang nauw met hen samengewerkt te hebben als assistente, heeft ze veel kennis en expertise opgedaan op het gebied van transformatie en heling.

Met haar goedlopende praktijk heeft ze al talloze mensen geholpen bij hun transformatie- en helingsproces. Sanne past een mix van diepgaande coaching, regressietherapie, voice dialogue en mindfulness toe om haar cliënten te begeleiden en te ondersteunen. Bovendien biedt ze de flexibiliteit van online sessies voor wie dat wil.

Haar specialisatie ligt bij regressietherapie en transformatiecoaching, waarin ze haar cliënten helpt om blokkades te doorbreken en zichzelf te transformeren naar een hoger niveau van bewustzijn. Maak vandaag nog een afspraak met Sanne en ontdek wat ze voor jou kan betekenen.

Specialisatie: Transformatie en Regressie

 

Lees meer
Sanne van Baal
Lees meer

Carla Schram Meijer

Carla Schram Meijer
www.setyourmind.nl

Adres:

Schweitzerstraat 122
1433 AN Kudelstaart

Specialiteit: coach en mindfulness trainer

Over Carla

Voordat ik mijn opleidingen ging volgen, ben ik zelf 2 maal overspannen geweest. De 2e keer wist ik dat er iets moest veranderen en dat ik dat wilde. Ik wilde meer bewustwording krijgen over mijn gedachten en gedrag. Zodat ik er de volgende keer op tijd bij zou zijn. Nu ben ik, Carla Schram-Meijer, Mindfulness coach en daarnaast coach gespecialiseerd op het beter kunnen ervaren van geluk. Bij de MBE opleiding van Bridgeman ben ik opgeleid tot trainer op het gebied van Mindfulness Based on Emotional Intelligence. De Mindfulness training is gecertificeerd volgens de Vereniging voor Mindfulness (VVM). Bij Heart4happiness ben ik opgeleid tot coach.

 

Lees meer
Carla Schram Meijer
Lees meer

Mariette Verhoef

Over Mariëtte

Mariëtte (1983) maakte na haar werk in het bedrijfsleven de switch naar zorgprofessional gespecialiseerd in Niet Aangeboren Hersenletsel. Na jarenlange Vipassana-beoefening heeft ze in 2014 de opleiding tot MBSR-trainer gevolgd en daaropvolgend de MBE-opleiding bij Bridgeman. In haar praktijk heeft Mariëtte een aantal jaar mindfulnesstrainingen gegeven aan particulieren en in het bedrijfsleven, zowel individuele trajecten als groepstrainingen. Ze is mede-initiator van meditatieplatform 30NOW en op dit moment is ze daar actief als meditatiebegeleider en als retraitebegeleider in Vipassana-meditatie. Ze geniet het meest van Metta-meditatie begeleiden om mensen de zachte kracht van universele liefde te laten ervaren. Ze heeft affiniteit met hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en NAH en verweeft neurosensitiviteit in haar meditatiebegeleiding.

Specialiteit: Meditatietrainer: Mindfulness & Stressreductie, Zelfcompassie, particuliere individuele trainingen en bedrijfstrainingen.

Lees meer
Mariette Verhoef
Lees meer

Rogier Schipper

Rogier Schipper
www.rogierschipper.nl

Adres: Westersingel 52-4 8931 CT te Leeuwarden

Specialiteit: Hypnotherapie & Coaching (Mindset & Mindfulness)

Over Rogier:

Zover ik mij kan heugen ben ik
geïnteresseerd geweest in het brein, menselijke gedrag en het veranderen van deze processen. Ik noem dit Neuro-hacking.

Ik help je weer in je kracht te komen en je weer energiek te voelen. Ik help je op weg een leven te leven op jouw voorwaarden.

Hoe bepalen we samen en hangt van jouw huidige situatie af. Het kan zijn dat je moet veranderen omdat je bijvoorbeeld stress ervaart.  Het kan ook zijn dat je goed in je vel zit maar dat je meer in je mars hebt. In beide gevallen help ik je graag.

Lees meer
Rogier Schipper
Lees meer

Elayne Lussenburg

Over Elayne

Elayne Lussenburg is senior (transformatie)coach, medium, trainer en psychosociaal therapeut. Al sinds haar vroege jeugd heeft Elayne bijzondere ervaringen met de spirituele wereld en haar intuïtie welke zij vanaf haar 18e verder begon te ontwikkelen. Na verschillende spirituele groepen volgde Elayne de Academie voor Mediumschap en diverse opleidingen in Engeland aan het beroemde Arthur Findley College. Zij heeft les gehad van vele internationale mediums. Elayne hecht groot belang aan integriteit, ethiek en een professioneel theoretisch en filosofisch fundament bij alles wat zij doet. Zij is een zgn feiten-medium, waarbij zij altijd feiten benoemd die kunnen worden gecheckt als bewijs van het bestaan van de spirituele dimensie. Haar missie is ‘het onzichtbare zichtbaar maken’, ‘het onbewuste bewust maken’.

Specialiteit: Inzet intuïtie en dieptewerk, trauma werk, inzet lichaamswerk en muziekcoaching.
TA Psychotherapie, Lichter leven en transformatiewerk.

Lees meer
Elayne Lussenburg
Lees meer

Suzanne Wohrmann

Suzanne Wohrmann
BusYness & Spiritualiteit

Adres:
Frans Duwaerstraat 3
4333 CW Middelburg

Specialiteit:
Trainer/Coach Mindmanagement en Marmatherapeute. Ik heb de opleiding MBE gevolgd bij Bridgeman.

Over Suzanne:
Coach Suzanne Wohrmann zorgt met haar trainingen in Mindfulness Based Emotional Intelligence voor vitale en duurzaam inzetbare medewerkers en leert je de om de juiste balans te vinden tussen inspanning en diepe ontspanning.

 

Lees meer
Suzanne Wohrmann
Lees meer

Bas Kniest

Over Bas

Bas Kniest heeft zijn sporen verdiend in de financiële dienstverlening waar hij werkte als accountmanager bij een grote bank. Totdat hij deze functie plaats liet maken voor een oude liefde: coaching, training en meditatie.

Bas vertelt je eerst het mentale verhaal en neemt je mee door de wetenschap en hersenonderzoek. Daarmee overbrugt hij op subtiele wijze de stap naar de ervaring van oude en nieuwe technieken. Hierbij ervaar je dat er ook buiten je comfortzone nog een hele aangename wereld te winnen valt.

Specialisatie: Spiritueel genezer, Meditatie trainer, Life & Business Coach

Lees meer
Bas Kniest
Lees meer

Erik Stalenhoef

Erik Stalenhoef
Dun-Ya Coaching

Adres:
Gladiolenstraat 38
6581XC Malden

Specialisatie: self-healing, jij doet het werk, ik faciliteer.

Over Erik:
Dun-Ya is het woord voor leven, en vooral het leven hier op aarde. Het is het leven wat wij leiden en waar we van kunnen leren. Het staat bij mij ook voor ‘Doen Ja!’ en geeft het enthousiasme aan om jezelf onder ogen te zien en te doen waar jij voor op aarde bent gekomen. Ik faciliteer je daarbij met alle technieken en heb om dichter bij jouw doel te komen.

Lees meer
Erik Stalenhoef
Lees meer

Ernestine Numan

Ernestine Numan
Ernestine Numan Creations

Adres:
Steenstraat 20
3572 SX Utrecht

Specialisatie: Vrouwen

Over Ernestine:
Ik ben Ernestine Numan en begeleid je graag als je lichter wilt leven met o.a. behulp van meditatie. Naast meditatie, maak ik gebruik van gesprek, energy healing (o.a. reiki & rigpa) de natuur, visualisatie, flow-schrijven en rituelen (voor selfcare of momenten van transitie zoals (t)rouwen of moederschap). Ik nodig vaak gastdocenten uit voor yoga, massage en live muziek tijdens de events en retraites die ik begeleid. Hiernaast werk ik ook 1:1 en schrijf ik graag.

Lees meer
Ernestine Numan
Lees meer

Edwin den Heijer

Over Edwin


Puur&Krachtig helpt jou, je bedrijf of team bij bewustwording, verbinding, transformatie en groei. Kort gezegd zijn wij jouw partner bij persoonlijke of organisatieontwikkeling. Wij helpen je bij het behalen van het optimale rendement. Het verbeteren van de kwaliteit van leven, het welzijn en de vitaliteit van jou of je organisatie staan voorop!

Edwin straalt rust uit en luistert oordeelvrij en met aandacht naar jouw verhaal. Je voelt je snel op je gemak en ervaart gelijkwaardigheid. Hij komt snel tot de kern en leert je om van denken naar voelen te gaan. Het inzicht en de bewustwording die je ervaart, geven groei in zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Specialisatie: Managementcoach, eigentijdsopleider, stressmanagement

Lees meer
Edwin den Heijer
Lees meer

Menno Fennema

Over Menno

Ravitatie is een spiritueel centrum aan de rand van Naaldwijk. Hierdoor makkelijk bereikbaar vanuit Den Haag en Rotterdam. Het wordt ook wel een de school van de levenskunst genoemd. Alles wat er gebeurt heeft te maken met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.  Menno is de eigenaar van dit centrum en houdt zich vooral bezig met het coachen en de mindfulness meditatie trainingen, organiseert te gekke events met o.a. ijsbaden en vuurlopen, doet veel sjamanistisch werk, energetische therapie en hypnose.

Door zijn authentieke persoonlijkheid en zijn liefdevolle oordeelvrije manier van vragen stellen is Menno een heel prettige coach om mee te werken.

Specialisatie: inspireren en motiveren of dit nu is als coach, mindfulness meditatie trainer of spreker.

Lees meer
Menno Fennema
Lees meer

Mariska Groen

Over Mariska

Begonnen aan de buitenkant maar altijd al super geinteresseerd in de binnenkant en de mens als geheel en alles daar om heen. Tegenwoordig werkzaam als coach op het gebied van huid, lijf en bewustzijn. Transformerend op de binnenkant en buitenkant (vandaar de naam Beau & Beau, mooi van binnen is mooi van buiten en andersom) ga ik samen met jou op pad, op zoek naar jouw authentieke zelf en je passies. Voor een lichter leven waarin jij straalt! Dat is namelijk mijn passie, anderen laten stralen en bewust maken van de invloed die je zelf op je leven kunt uitoefenen.

Specialisatie: Transformatie coach

Lees meer
Mariska Groen
Lees meer

Fons Aranda

Fons Aranda
Eindeloos Bewustzijn

Adres:
Stroopkriekstraat 16
6515 CP Nijmegen

Specialisatie: meditatietrainer, vitaliteitcoach & yoga leraar

Over Fons:
Mijn missie en passie is een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van individuen en organisaties.
Ik ondersteun individuen en groepen op een authentieke wijze om bewuster te worden en weer terug bij de basis te komen. Gebruikmakend van verschillende methodieken herstellen we de balans tussen lichaam en geest waardoor men, eenvoudig gezegd, beter in het vel komt te zitten. Door meer innerlijke rust, meer ontspanning, verbeterde concentratie en veerkracht is het makkelijker om met de uitdagingen in het leven om te gaan en kan er meer genoten worden van wat het leven te bieden heeft.

 

Lees meer
Fons Aranda
Lees meer

Marion Riteco

Marion Riteco
Jazz Coaching & Training

Adres:
De Miede 210
1741 DR Schagen

Specialisatie:
Persoonlijk meesterschap & duurzaam ondernemen.

Over Marion & Jazz:
Jazz is muziek die gecreëerd wordt in het moment. De jazzmuzikant heeft zelf de regie: leidt en volgt de tonen als de flow van de compositie er om vraagt. Net als Jazz zijn optimaal leven en duurzaam ondernemen afhankelijk van authenticiteit, flow, co-creatie en lef. Leven en werken vanuit bezieling vragen om de kwaliteiten van een Jazz muzikant. Wil je leven en werken vanuit bezieling? 

Dan heb je de kwaliteiten nodig van een jazz muzikant. 

Lees meer
Marion Riteco
Lees meer

Chantal Uphoff

Over Chantal:

In beweging komen met persoonlijke ontwikkeling hoeft niet ingewikkeld te zijn.
De eerst stap heb je al gezet door op zoek te gaan naar een coach die bij je past, waar je een klik mee hebt.
Wil jij volledige zeggenschap over jezelf – prive of in de werkomgeving – en kun je wel wat motivatie, inspiratie, humor of begeleiding gebruiken, kijk dan eens op mijn website wat ik je kan bieden.
Specialisatie: Transformatie coach | Systemisch coach

Lees meer
Chantal Uphoff
Lees meer

Hans Siepman

Over Hans

Ik coach mensen die niet kunnen achterhalen hoe ze kunnen loskomen uit de constante stroom van stress en zorgen. Die steeds weer tegen dezelfde problemen aanlopen en wanhopig op zoek zijn naar een leven zonder gevoelens van angst, spijt en schaamte. Ik laat ze inzien dat ze veel meer kunnen bereiken dan ze voor mogelijk houden, door hen tools te geven om het optimale uit zichzelf te halen.

Ik heb al veel mensen geholpen om te ontdekken wie ze nu werkelijk zijn en wat ze te doen hebben op deze planeet. Met een aantal eenvoudige tools kun je zelf veranderingen doorvoeren, waardoor jij gaat inzien waartoe jij in staat bent en hoe jij bewuster en lichter kunt leven.

Het Lichter Leven programma is een uniek programma die bij mij op individuele basis als in groepsverband kan worden gevolgd. Welkom bij Lichter Leven Leusden.

Specialisatie: Lichter Leven 1 op 1 en in groepsverband, Tranformatief coachen, Energetisch therapeut, Regressietherapie en Meditatietrainer

 

Lees meer
Hans Siepman
Lees meer

Claudia Scholten

Over Claudia

Ik help mensen zich te verbinden met hun ware zelf. Door middel van transformatie-sessies gaan we 1 op 1 voorbij alle mentale, bekende programma’s en duiken we in het onderbewuste. Daarmee schud ik de boel flink op. Ik houd van concrete oplossingen die diepgaand werken. Ik volg daarin mijn gevoel en intuïtie. Ik werk holistisch; diepgaand met een open blik en net een stapje verder. Ga je met mij aan de slag, dan heb je het lef om van de gebaande paden te gaan. Kleine groepen neem ik mee op reis door middel van het Lichter Leven Traject. Een reis naar wie je écht bent, een reis om te ontdekken waar jouw kracht ligt én te gaan doen wat je werkelijk gelukkig maakt. Je maakt gebruik van de kracht van de groep omdat je in elkaar gelijkgestemden vindt waarvan je onnoemelijk veel kunt leren. Door de groepstraining te combineren met enkele 1 op 1 sessies in de diepte, ga je pas echt grote slagen maken.

Specialisatie: Regressie- en reïncarnatietherapie veelal via de voorouderlijke lijn

Lees meer
Claudia Scholten
Lees meer

Astrid Schenkenberg van Mierop

Over Astrid

Al meer dan 35 jaar heb ik ervaring met het behandelen en begeleiden van mensen, individueel en in groepen. In het begin als fysiotherapeut en vanaf 2004 (na het zelf doormaken van een burn-out) ook als transformatiecoach en meditatie trainer.

Mijn doelgroep is breed, elk mens is uniek en wil uiteindelijk hetzelfde, liefde en zijn/haar zielsmissie volgen.  Mijn passie is mensen hierbij helpen, begeleiden naar BEWUST ZIJN!

Alles is er al! we hoeven het alleen maar te (her)ontdekken.

Door met elkaar te leren, te ontwikkelen en te groeien, kunnen we transformeren, oude pijnstukken helen.

Specialisatie: Transformatiecoach, MBE Meditatietrainer

 

Lees meer
Astrid Schenkenberg van Mierop
Lees meer

Patricia Lie-van Dijk

Patricia Lie van Dijk
Frambozengaarde 15

3124WG Schiedam

Specialisme

Meditatie trainer en mentor
M.B.S.R. Trainer en Zelf CompassieTrainer 1e categorie.

Do-In Yoga docent

Over Patricia

Door grootgebracht te zijn met meditatie en yoga was het voor mij makkelijk op momenten in het leven dat het wat zwaarder was om terug te vallen op deze technieken.
Omdat ik me zo sterk voelde na mezelf een retraite  cadeau te hebben geven waarin ik meditatie en yoga kon beoefenen, dacht ik ,dit heeft iedereen nodig die daar voor openstaat.
Ik heb me gespecialiseerd in meditatie en yoga en geef de technieken met liefde door.
Ik organiseer naast deze trainingen verschillende retraites in binnen en buitenland.
Hopelijk mag ik je ontmoeten en kan samen met jou Do-In Yoga en meditatie beoefenen.

Lees meer
Patricia Lie-van Dijk
Lees meer

Dennis van de Rijt

Dennis van de Rijt
Hart voor de zaak

Strijp CS
Torenallee 62-22, 5617 BD Eindhoven
Gebouw Anton, eerste verdieping

Specialisme: mindfulness & emotionele intelligentie en het trainen en coachen van zorgverleners

Over Dennis:
Hart voor de Zaak helpt organisaties, met name in zorg en welzijn, om hun medewerkers gelukkiger en succesvoller te maken door via groepstrainingen te werken aan mentale fitheid en emotionele intelligentie. Zorgorganisaties en hun professionals zijn er in toenemende mate op gericht om patiënten te stimuleren tot een ‘Positieve Gezondheid’ benadering. Dit vraagt om een andere houding en vaardigheden vanzorgverleners. Goed luisteren, het oppikken van non-verbale communicatie, empathie en sociale vaardigheden zijn cruciaal om deze nieuwe rol adequaat in te vullen. Dit is te trainen door met behulp van mindfulness te werken aan emotionele intelligentie.

Lees meer
Dennis van de Rijt
Lees meer

Cynthia Krijgsman

Over Cynthia

Mijn naam is Cynthia Krijgsman en ik ben als natuurgeneeskundige (aangesloten bij beroepsvereniging NWP, vergoeding mogelijk) & coach werkzaam in mijn eigen praktijk in Veldhoven/Eindhoven. Je kunt bij mij terecht voor zowel fysieke als mentale hulpvragen. Voor informatie over mijn werkwijze en achtergrondinformatie over mij en mijn opleidingen kun je kijken op www.jadevoorjou.nl Je bent van harte welkom om langs te komen en/of contact met mij op te nemen.

Specialisme: ouderschapsondersteuning

Lees meer
Cynthia Krijgsman
Lees meer

Martine de Bruijn

Over Martine

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten stralen. Ik geloof dat als jij straalt je iets geweldigs kunt maken van je leven en de wereld een stukje mooier kunt maken.

Het inspireert mij om jou in beweging te brengen. Als je bent vastgelopen en niet meer weet hoe je verder moet, help ik je weer terug te keren naar jezelf. Ik help jou weer naar je kern te komen, naar wie je in werkelijkheid bent, zodat jij je licht, kracht en wijsheid weer vindt en weer kan stralen als een kind.

Dit zorgt voor nieuwe energie, lichtheid, speelsheid en nieuwe mogelijkheden. Je levensenergie weer hervinden en meebewegen met de stroom van het leven. Kortom, VRIJHEID!

Ik ben geschoold en getraind in NLP, Bridgemanmethode, Regressie, Emotional Freedom techniques (EFT), BAM ademmethode, mBraining, mindfulness, yoga en meditatie. Vanuit mijn praktijk in Honselersdijk begeleid ik het Lichter Leven programma en transformatiecoachingssessies.

 

Specialisatie: Transformatie coaching, Lichter Leven programma 1 op 1 en in groepsverband

Lees meer
Martine de Bruijn
Lees meer

Femmy Hoorn

Over Femmy

Na de vele opleidingen op psychosociaal gebied, de processen die ik zelf heb mogen doorlopen en de ruime ervaring die ik inmiddels als psychosociale ondersteuner heb opgedaan, ben ik de specialist in (definitief) ongewenste kinderloosheid en verlies- en  rouwverwerking.

Een belangrijk onderdeel van deze ondersteuning is de begeleiding bij dit emotionele proces. Daarnaast wordt er gekeken en gewerkt aan denkpatronen, angst, stress,  blokkades en het leren omgaan met de omgeving zodat er voorzichtig gekeken kan worden naar het “nieuwe” leven en de mogelijkheden.

Specialisatie: fertiliteitsproblematiek en verlies- en rouwverwerking.

Lees meer
Femmy Hoorn
Lees meer

Filteren

 • Altazar Methode
 • Bridgeman Transformatiecoach
 • Energy Facilitator
 • Hoogsensiviteit
 • Lichter Leven Coach
 • Meditatietrainer
 • Quantum Hypnose Coach
 • Unity Embodyment Coach
 • Alles