Vind een Bridgeman coach of trainer

Wil jij graag gecoacht worden? Of wil je leren mediteren bij jou in de buurt?

Vind op deze landkaart onze gecertificeerde Transformatiecoaches (Bridgeman Methode) en MBE Meditatietrainers.

TIP: Kijk op de landkaart of scroll een stukje naar beneden om op opleiding te sorteren.

Roy Wenting

Roy Wenting
www.wenteling.com

Adres:
Teteringen/Breda

Specialiteit: Lichterleven coaching, Meditatietrainer, zakelijke trainingen.

Over Roy

Roy Wenting  is yogadocent, mindfulness meditatie trainer, facilitator van stiltedagen en Lichter Leven transformatiecoach in zijn eigen praktijkruimte aan het Teteringse bos (nabij Breda).

In 2012 behaalde Roy zijn certificaat als yogadocent bij Agama Yoga University op Koh Phangan (Thailand), aangesloten bij de internationale Yoga Alliance.

Roy is gecertificeerd Mindfulness Based Emotional Intelligence trainer (een bij de Vereniging voor Mindfulness geaccrediteerde methode) en Lichter Leven Transformatie Coach volgens de Bridgeman Methode.

In zijn yoga, meditatie en coaching sessies hanteert hij een holistische aanpak waarbij zowel de fysieke, emotionele, mentale als spirituele lagen worden aangeboord op weg naar jouw authentieke zelf en het manifesteren van jouw dromen. Roy is daarnaast ook NLP opgeleid, Reiki practitioner, Altazar Self-Empowerment Practitioner (in opleiding) en BrainHack trainer voor Bridgeman in Business binnen grote organisaties zoals RTL, Rijksvastgoedbedrijf, Nestlé, SAP, Engie en Openbaar Ministerie.

Roy heeft naast zijn hotellerie, bedrijfskundige en business consultancy achtergrond in de afgelopen 10 jaar tijdens vele spirituele reizen door Azië zelf ruim 5.000 uur aan persoonlijke ervaring opgedaan op weg naar een lichter en bezield leven. Tijdens deze reizen deed hij tientallen retraites, opleidingen, pelgrimstochten, klooster/ashram verblijven en cursussen onder begeleiding van gerealiseerde yoga en meditatie meesters zoals Prem Baba (Awaken Love), Guruji Rajkumar Baswar (Shivoham Tantra) en Sadhguru (Isha, Inner Engineering).

Lees meer
Roy Wenting
Lees meer

Marinka van Aken

Marinka van Aken
www.marinkavanaken.nl

Adres:
Martinus Nijhofweg 69
2548 ER  Den Haag

Specialiteit: Sjamanisme, hoogsensitiviteit, coach voor lichtwerkers.

Over Marinka

Marinka was de eerste Lichter Leven coach in Nederland en heeft haar nodige vlieguren gemaakt. Naast coach is zij professioneel zangeres, moeder, woont in een ecodorp en zet zich in voor biologische lokale voeding. Opgeleid in Natuurgeneeskunde, Reiki en Sjamanisme en door haar eigen leven dat vele uitdagingen heeft gekend. Haar verkregen wijsheden zijn doorleefd en voelbaar in haar zachtheid, kracht en humor. Bij Marinka ben je aan het juiste adres wanneer je je weg terug wilt vinden naar innerlijke rust, voldoening en verbinding. Bij Marinka kun je ook terecht als je zelf coach, healer of therapeut bent.

Lees meer
Marinka van Aken
Lees meer

Tanja Bouman

Tanja Bouman
Ikbenvry

Adres:
Rietgras 41
8043 KJ Zwolle

Specialiteit: transformatie coach, holistisch therapeut, Lichter Leven coach, Reiki

Over Tanja

In mijn praktijk ‘Vry’ help ik je weer terug in je zelfvertrouwen, balans en rust te komen. Ik begeleid je naar de kern van jouw klachten of in je (levens)vraagstukken. Je leert weer te voelen, je krijgt inzichten in jouw patronen en overtuigingen, ik help je de signalen te vertalen en we zorgen er vooral voor, dat je jezelf weer ontdekt. Zodat je met open hart, met liefde voor jezelf, het leven verder vorm gaat geven.

 

 

Lees meer
Tanja Bouman
Lees meer

Jennifer Ronoreso

Jennifer Ronoreso
Oerzelfliefde

Adres:
Frambozenpad 7
2292 BE  Wateringen

Specialiteit: Transformatie coaching

Over Jennifer

Heb je het gevoel te verdrinken of onder te sneeuwen door een grote verandering in je leven bijvoorbeeld na het overlijden van je geliefde op jonge leeftijd? Ben je bereid voor de gewenste verandering in je leven zoals meer rust en ontspanning, vrijheid en liefde, de beste versie van jezelf, je droom leven, leven vanuit je hart?

Je bent bij het juiste adres! Ik ben je gids die samen met je de reis maakt door je bergen om je doel te bereiken. Ik geef je een steuntje in de rug en reik je tools aan gedurende de reis die wij samen maken. Wij doen het SAMEN! Het is jouw reis naar zelfliefde. Het is jouw reis om weer in verbinding te zijn met je lichaam (je hoofd, je hart en je buik). Het is jouw lichter leven reis. Het is jouw open hart reis. Lees meer over mij op mijn website https://oerzelfliefde.nl/ en laat je inspireren door mijn blogs https://oerzelfliefde.nl/blog/

 

Lees meer
Jennifer Ronoreso
Lees meer

Annelies Vette

Annelies Vette BridgemanAnnelies Vette
www.e-mergecoaching.com

Adres:
Van Woustraat (2 locaties)
1073 LL Amsterdam

Specialiteit: Heart Boost en Stress & Burn-out

Over Annelies

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen de reis van hun hoofd naar hun hart te laten maken. Ook zet ik me in om meer bewustzijn te creëren over stress en burn-out in de (corporate) wereld. Ik doe dit als coach, spreker, trainer. Ik werk intuïtief en zet verschillende tools hierbij in. Bij Bridgeman heb ik de Coach opleiding, Mindfulness opleiding en twee jaar Altazar gevolgd. Ik kijk er naar uit om met jou en/of je team samen te werken!

 

Lees meer
Annelies Vette
Lees meer

Arjen van Vaardegem

Arjen van VaardegemArjen van Vaardegem
www.arjenvanvaardegem.nl

Adres:

Havenpark 28
4301 CD Zierikzee

Specialiteit: Lichterleven coach, Touch of matrix , Mindfulnesstrainer.

Over Arjan

Ik help  mensen die op zoek zijn naar meer innerlijke rust, vrijheid en geluk. Ik leer mensen beter voor zichzelf te zorgen, hun bewustzijn te verhogen en zo een gelukkiger leven te leiden. Als coach help ik je om dat wat in de weg zit zichtbaar te maken en los te laten. Door een hoger bewustzijn, in combinatie met  inzicht in de patronen en overtuigingen in je leven en het veranderen daarvan, ontstaat er meer vrijheid en geluk.. Ik ondersteun jou naar een lichter leven vol vrijheid, geluk en innerlijke rust.

 

Lees meer
Arjen van Vaardegem
Lees meer

Marleen van den Hout

Marleen van den HoutDrs. Marleen van den Hout
www.marleenvandenhout.nl

Adres:

Oranje Nassaulaan 14
8019 ZB Zwolle

Specialiteit: Opleider, transformatie en lichter leven coach, ademtrainer, spreker.

Over Marleen

Marleen werkte vier jaar met Robert samen als mentor en co-trainer in de coachopleiding. In die tijd ontwikkelde zij de Bridgeman Ademmethode en schreef zij samen met Robert het boek ‘Start vandaag met Ademen’. Met originele methodes brengt Marleen mensen weer helemaal in hun kracht.

Marleen geeft lezingen, coaching en trainingen voor o.a. meer zelfvertrouwen, goed slapen, stoppen met hyperventileren, migraine en stress voorkomen. Haar doel is om mensen zelf tot inzicht te laten komen. De oplossing heeft iedereen in zich; Marleen helpt jou die te vinden.

 

 

Lees meer
Marleen van den Hout
Lees meer

Sanne van Baal

Sanne van Baal | The Wellbeing Centre
www.sannevanbaal.nl

Adres:

De Zate 20
8251 VP Dronten

Specialiteit: Wellbeing Expert

Over Sanne

Het is mijn soulpurpose om vanuit ‘The Wellbeing Centre’ zoveel mogelijk mensen te helpen om beter in hun vel te zitten. Dit doe ik door de tools die mij op mijn levenspad enorm hebben geholpen te delen: Coaching, Healing, Meditatie, Yoga en Yoga Nidra. Tevens pas ik de Altazar Methode veel toe.

 

 

Lees meer
Sanne van Baal
Lees meer

Carla Schram Meijer

Carla Schram Meijer
www.setyourmind.nl

Adres:

Schweitzerstraat 122
1433 AN Kudelstaart

Specialiteit: coach en mindfulness trainer

Over Carla

Voordat ik mijn opleidingen ging volgen, ben ik zelf 2 maal overspannen geweest. De 2e keer wist ik dat er iets moest veranderen en dat ik dat wilde. Ik wilde meer bewustwording krijgen over mijn gedachten en gedrag. Zodat ik er de volgende keer op tijd bij zou zijn. Nu ben ik, Carla Schram-Meijer, Mindfulness coach en daarnaast coach gespecialiseerd op het beter kunnen ervaren van geluk. Bij de MBE opleiding van Bridgeman ben ik opgeleid tot trainer op het gebied van Mindfulness Based on Emotional Intelligence. De Mindfulness training is gecertificeerd volgens de Vereniging voor Mindfulness (VVM). Bij Heart4happiness ben ik opgeleid tot coach.

 

Lees meer
Carla Schram Meijer
Lees meer

Mariette Verhoef

Mariëtte Verhoef
www.marietteverhoef.com

Adres:

Langbroekerdijk A 13
3947 BC Langbroek

Specialiteit: Meditatietrainer: Mindfulness & Stressreductie, Zelfcompassie, particuliere individuele trainingen en bedrijfstrainingen.

Over Mariette

Als Meditatietrainer geef ik met veel passie mindfulness-trainingen voor particulieren en in het bedrijfsleven. Bewustwording, helende aandacht, veerkracht, liefde, genieten en groeien; dat is waar het voor mij om gaat. Mindfulness en compassie is voor iedereen die positiever, krachtiger en gelukkiger in het leven wil staan. De trainingen maken spiritualiteit heel toepasbaar in je dagelijks leven. Op je werk, in relaties, je gezondheid en ga zo maar door. Mindfulness met zelfliefde is de rode draad in mijn leven. Het zorgt ervoor dat ik met bevlogenheid én balans voluit leef. Ik vind het fantastisch om anderen te begeleiden naar een bewuster leven!

 

Lees meer
Mariette Verhoef
Lees meer

Rogier Schipper

Rogier Schipper
www.rogierschipper.nl

Adres: Westersingel 52-4 8931 CT te Leeuwarden

Specialiteit: Hypnotherapie & Coaching (Mindset & Mindfulness)

Over Rogier:

Zover ik mij kan heugen ben ik
geïnteresseerd geweest in het brein, menselijke gedrag en het veranderen van deze processen. Ik noem dit Neuro-hacking.

Ik help je weer in je kracht te komen en je weer energiek te voelen. Ik help je op weg een leven te leven op jouw voorwaarden.

Hoe bepalen we samen en hangt van jouw huidige situatie af. Het kan zijn dat je moet veranderen omdat je bijvoorbeeld stress ervaart.  Het kan ook zijn dat je goed in je vel zit maar dat je meer in je mars hebt. In beide gevallen help ik je graag.

Lees meer
Rogier Schipper
Lees meer

Elayne Lussenburg

Elayne Lussenburg
www.helderekoers.nl
www.zinstreel.nl
www.invisibletalent.nl

Adres: De Manifestatie, Emmastraat 7, 8011 AE Zwolle

Specialiteit: Inzet intuïtie en dieptewerk, trauma werk, inzet lichaamswerk en muziekcoaching.
TA Psychotherapie, Lichter leven en transformatiewerk.

Over Elayne:

Senior coach, TA psychotherapie
Transformatie expert voor diepgewortelde en vastgeroeste patronen
Tevens Holistische benadering van ggz-problematiek
Consulten worden grotendeels vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering
Medium, intuïtieve coaching, readings, contact met overledenen, rouw- en verlies verwerking, ontwikkelen van intuitie, opleiden van lichtwerkers
Werkgerelateerde Coaching, talent assessments,  loopbaanscan, teamtrainingen

Lees meer
Elayne Lussenburg
Lees meer

Nanja van Zundert

Nanja van Zundert
Mind Your Head

Adres: Nanja geeft trainingen in Gouda en Rotterdam

Specialiteit: mindfulnesscursussen voor scholen, particulieren en jongeren, specialisatie: onderwijzend personeel en leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Over Nanja:
Mindfulness, Meditatie en Emotionele Intelligentie: de drie bouwstenen voor het opnieuw inrichten van je leven, om zo je overvolle hoofd en drukke agenda wat rust en ruimte te geven.
De training gaat in op sociale vaardigheden, stresspreventie en hoe mindfulness daar invloed op heeft. De wekelijkse thema’s zijn o.a. motivatie, zelfmanagement, veerkracht & communicatie. Hoewel we zaken behandelen die je in je werk kunt toepassen, is deze training toch vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling. Meditatie is een belangrijk onderdeel van deze training: we starten in de eerste week met mediteren en bouwen dat op tot 20 minuten per dag.

Lees meer
Nanja van Zundert
Lees meer

Suzanne Wohrmann

Suzanne Wohrmann
BusYness & Spiritualiteit

Adres:
Frans Duwaerstraat 3
4333 CW Middelburg

Specialiteit:
Trainer/Coach Mindmanagement en Marmatherapeute. Ik heb de opleiding MBE gevolgd bij Bridgeman.

Over Suzanne:
Coach Suzanne Wohrmann zorgt met haar trainingen in Mindfulness Based Emotional Intelligence voor vitale en duurzaam inzetbare medewerkers en leert je de om de juiste balans te vinden tussen inspanning en diepe ontspanning.

 

Lees meer
Suzanne Wohrmann
Lees meer

Bas Kniest

Bas Kniest
Vasu Coaching & Training
Presentatiemeesters

Adres:
Morra 44
8032 ZP  Zwolle

Specialisatie: spiritueel genezer, Meditatie trainer, Life & Business Coach

Over Bas:
Bas Kniest heeft zijn sporen verdiend in de financiële dienstverlening waar hij werkte als accountmanager bij een grote bank. Totdat hij deze functie plaats liet maken voor een oude liefde: coaching, training en meditatie.

Bas vertelt je eerst het mentale verhaal en neemt je mee door de wetenschap en hersenonderzoek. Daarmee overbrugt hij op subtiele wijze de stap naar de ervaring van oude en nieuwe technieken. Hierbij ervaar je dat er ook buiten je comfortzone nog een hele aangename wereld te winnen valt.

Lees meer
Bas Kniest
Lees meer

Erik Stalenhoef

Erik Stalenhoef
Dun-Ya Coaching

Adres:
Gladiolenstraat 38
6581XC Malden

Specialisatie: self-healing, jij doet het werk, ik faciliteer.

Over Erik:
Dun-Ya is het woord voor leven, en vooral het leven hier op aarde. Het is het leven wat wij leiden en waar we van kunnen leren. Het staat bij mij ook voor ‘Doen Ja!’ en geeft het enthousiasme aan om jezelf onder ogen te zien en te doen waar jij voor op aarde bent gekomen. Ik faciliteer je daarbij met alle technieken en heb om dichter bij jouw doel te komen.

Lees meer
Erik Stalenhoef
Lees meer

Ernestine Numan

Ernestine Numan
Ernestine Numan Coaching & Training

Adres:
Steenstraat 20
3572 SX Utrecht

Specialisatie: Meditatie voor Jonge Moeders in de Tropenjaren!

Over Ernestine:
In mijn MeditatieCourses, Retreats & Coaching creëer ik de ruimte voor jou om tot Rust te komen en van daaruit je eigen Richting te bepalen.  Door te mediteren, vergroot je je zelfkennis en doe je inzichten op die je steeds dichter bij je werkelijke zelf brengen: die bron van duurzame rust en geluk die er eigenlijk altijd al was.
Uit ervaring weet ik hoe die waardevolle ontdekking ook in de drukke ‘Tropenjaren’ met een jong gezin, als er al helemaal geen MeTime meer lijkt te zijn, je enorm kan ondersteunen. Benieuwd? Ik deel graag mijn Tools voor Thuis met je!

Lees meer
Ernestine Numan
Lees meer

Edwin den Heijer

Edwin den Heijer
Puur & Krachtig

Adres:
Bauerstraat 2
6921 MV Duiven

Specialisatie: Managementcoach, eigentijdsopleider, stressmanagement

Over Edwin:
Puur&Krachtig helpt jou, je bedrijf of team bij bewustwording, verbinding, transformatie en groei. Kort gezegd zijn wij jouw partner bij persoonlijke of organisatieontwikkeling. Wij helpen je bij het behalen van het optimale rendement. Het verbeteren van de kwaliteit van leven, het welzijn en de vitaliteit van jou of je organisatie staan voorop!

Edwin straalt rust uit en luistert oordeelvrij en met aandacht naar jouw verhaal. Je voelt je snel op je gemak en ervaart gelijkwaardigheid. Hij komt snel tot de kern en leert je om van denken naar voelen te gaan. Het inzicht en de bewustwording die je ervaart, geven groei in zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Lees meer
Edwin den Heijer
Lees meer

Menno Fennema

Menno Fennema
Ravitatie

Adres:
Middel Broekweg 4
2671 ME  Naaldwijk

Specialisatie: inspireren en motiveren of dit nu is als coach, mindfulness meditatie trainer of spreker.

Over Menno:

Ravitatie is een spiritueel centrum aan de rand van Naaldwijk. Hierdoor makkelijk bereikbaar vanuit Den Haag en Rotterdam. Het wordt ook wel een de school van de levenskunst genoemd. Alles wat er gebeurt heeft te maken met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.  Menno is de eigenaar van dit centrum en houdt zich vooral bezig met het coachen en de mindfulness meditatie trainingen, organiseert te gekke events met o.a. ijsbaden en vuurlopen, doet veel sjamanistisch werk, energetische therapie en hypnose.

Door zijn authentieke persoonlijkheid en zijn liefdevolle oordeelvrije manier van vragen stellen is Menno een heel prettige coach om mee te werken.

Lees meer
Menno Fennema
Lees meer

Mariska Groen

Mariska Groen
Beau & Beau

Adres:
Veluweweg 10
1738 BC  Waarland

Specialisatie: Transformatief coach

Over Mariska:
Begonnen aan de buitenkant maar altijd al super geinteresseerd in de binnenkant en de mens als geheel en alles daar om heen. Tegenwoordig werkzaam als coach op het gebied van huid, lijf en bewustzijn. Transformerend op de binnenkant en buitenkant (vandaar de naam Beau & Beau, mooi van binnen is mooi van buiten en andersom) ga ik samen met jou op pad, op zoek naar jouw authentieke zelf en je passies. Voor een lichter leven waarin jij straalt! Dat is namelijk mijn passie, anderen laten stralen en bewust maken van de invloed die je zelf op je leven kunt uitoefenen.

Lees meer
Mariska Groen
Lees meer

Fons Aranda

Fons Aranda
Eindeloos Bewustzijn

Adres:
Stroopkriekstraat 16
6515 CP Nijmegen

Specialisatie: meditatietrainer, vitaliteitcoach & yoga leraar

Over Fons:
Mijn missie en passie is een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van individuen en organisaties.
Ik ondersteun individuen en groepen op een authentieke wijze om bewuster te worden en weer terug bij de basis te komen. Gebruikmakend van verschillende methodieken herstellen we de balans tussen lichaam en geest waardoor men, eenvoudig gezegd, beter in het vel komt te zitten. Door meer innerlijke rust, meer ontspanning, verbeterde concentratie en veerkracht is het makkelijker om met de uitdagingen in het leven om te gaan en kan er meer genoten worden van wat het leven te bieden heeft.

 

Lees meer
Fons Aranda
Lees meer

Marion Riteco

Marion Riteco
Jazz Coaching & Training

Adres:
De Miede 210
1741 DR Schagen

Specialisatie:
Persoonlijk meesterschap & duurzaam ondernemen.

Over Marion & Jazz:
Jazz is muziek die gecreëerd wordt in het moment. De jazzmuzikant heeft zelf de regie: leidt en volgt de tonen als de flow van de compositie er om vraagt. Net als Jazz zijn optimaal leven en duurzaam ondernemen afhankelijk van authenticiteit, flow, co-creatie en lef. Leven en werken vanuit bezieling vragen om de kwaliteiten van een Jazz muzikant. Wil je leven en werken vanuit bezieling? 

Dan heb je de kwaliteiten nodig van een jazz muzikant. 

Lees meer
Marion Riteco
Lees meer

Chantal Uphoff

Chantal Uphoff
chantaluphoff.nl

Adres:
Slenkweg 2
6684 DK Ressen

Specialisatie: Transformatief coach | Systemisch coach

Over Chantal:

In beweging komen met persoonlijke ontwikkeling hoeft niet ingewikkeld te zijn.
De eerst stap heb je al gezet door op zoek te gaan naar een coach die bij je past, waar je een klik mee hebt.
Wil jij volledige zeggenschap over jezelf – prive of in de werkomgeving – en kun je wel wat motivatie, inspiratie, humor of begeleiding gebruiken, kijk dan eens op mijn website wat ik je kan bieden.

Lees meer
Chantal Uphoff
Lees meer

Hans Siepman

Hans Siepman
Lichter Leven Leusden

Adres:
Van de Lagemaathof 61
3833 HW Leusden

Specialisatie:
Tranformatief coach, Energetisch therapeut, Regressietherapie en Meditatietrainer 

Over Hans:
Hans Siepman (1959), getrouwd met Liza, vader van drie kinderen en opa van 3 kleinkinderen. Ervaring in het bedrijfsleven als teamleider, manager en (team)coach.  Ik heb diverse coachopleidingen bij School voor Coaching gevolgd. Levenservaring met pieken en dalen, waaronder baanverlies, stress en gezondheidsklachten. Dat was tevens het keerpunt. Toen heb ik de Transformatiecoachopleiding gevolgd en opleidingen voor energetisch therapeut. Inmiddels een eigen praktijk waar ik mij met name richt op ‘vastlopers’, mensen die vastlopen op het werk, in hun relatie en te maken hebben met stress en op zoek zijn naar hun passie. Gecertificeerd Touch of Matrix therapeut en Meditatietrainer.

Lees meer
Hans Siepman
Lees meer

Claudia Kolk

Claudia Kolk
Claudia Kolk coaching en training

Adres:
Karthuizerlaan 74, 8271 XC IJsselmuiden

Specialisatie: combinatie van coaching, yoga, meditatie en communicatie.

Over Claudia:
Ik help mensen zich te verbinden met hun ware zelf. Met de methode van transformatief coachen schud ik de boel op. Ik houd van concrete oplossingen die diepgaand werken. Ik volg daarin mijn gevoel en intuïtie. Ik werk holistisch; diepgaand met een open blik en net een stapje verder. Ga je met mij aan de slag, dan heb je het lef om van de gebaande paden te gaan. Daarnaast werk ik binnen bedrijven op het snijvlak van coaching en communicatie. ik begeleid medewerkers en ondernemers naar échte communicatie.

Lees meer
Claudia Kolk
Lees meer

Madelon Blok

Madelon Blok
Madelon Blok Coaching 

Adres:
Emmastraat 7
8011 AE Zwolle

Specialisatie: Transformatief en Holistisch coaching voor volwassenen en jongeren.

Over Madelon:
Als holistisch en transformatief coach, lichtwerker maar vooral als vertaler van diepliggende gevoelens, verlangens en behoeftes, help ik jou herinneren of opnieuw kennismaken met wie je in werkelijkheid bent. Voorbij alle angsten, stempels en overtuigingen ga je van “Ik zoek Liefde”, naar “Ik ben Liefde”. Ik doe wat ik doe omdat IK LIEFDE BEN en sinds ik dat echt kan voelen, is het leven zoveel mooier. Dat gevoel, dat gun ik jou ook! Want als je weet wie je bent, pas dan weet je wat je wilt.

Lees meer
Madelon Blok
Lees meer

Astrid Schenkenberg van Mierop

Astrid Schenkenberg van Mierop

Zeekraal 22
4617 JD Bergen op Zoom

Specialisme
Bridgeman Transformatiecoach
Bridgeman MBE Meditatietrainer

Over Astrid

Al meer dan 35 jaar heb ik ervaring met het behandelen en begeleiden van mensen, individueel en in groepen. In het begin als fysiotherapeut en vanaf 2004 (na het zelf doormaken van een burn-out) ook als transformatiecoach en meditatie trainer.

Mijn doelgroep is breed, elk mens is uniek en wil uiteindelijk hetzelfde, liefde en zijn/haar zielsmissie volgen.  Mijn passie is mensen hierbij helpen, begeleiden naar BEWUST ZIJN!

Alles is er al ! we hoeven het alleen maar te (her)ontdekken.

Door met elkaar te leren, te ontwikkelen en te groeien, kunnen we transformeren, oude pijnstukken helen.

 

 

Lees meer
Astrid Schenkenberg van Mierop
Lees meer

Patricia Lie-van Dijk

Patricia Lie van Dijk
Frambozengaarde 15

3124WG Schiedam

Specialisme

Meditatie trainer en mentor
M.B.S.R. Trainer en Zelf CompassieTrainer 1e categorie.

Do-In Yoga docent

Over Patricia

Door grootgebracht te zijn met meditatie en yoga was het voor mij makkelijk op momenten in het leven dat het wat zwaarder was om terug te vallen op deze technieken.
Omdat ik me zo sterk voelde na mezelf een retraite  cadeau te hebben geven waarin ik meditatie en yoga kon beoefenen, dacht ik ,dit heeft iedereen nodig die daar voor openstaat.
Ik heb me gespecialiseerd in meditatie en yoga en geef de technieken met liefde door.
Ik organiseer naast deze trainingen verschillende retraites in binnen en buitenland.
Hopelijk mag ik je ontmoeten en kan samen met jou Do-In Yoga en meditatie beoefenen.

Lees meer
Patricia Lie-van Dijk
Lees meer

Dennis van de Rijt

Dennis van de Rijt
Hart voor de zaak

Strijp CS
Torenallee 62-22, 5617 BD Eindhoven
Gebouw Anton, eerste verdieping

Specialisme: mindfulness & emotionele intelligentie en het trainen en coachen van zorgverleners

Over Dennis:
Hart voor de Zaak helpt organisaties, met name in zorg en welzijn, om hun medewerkers gelukkiger en succesvoller te maken door via groepstrainingen te werken aan mentale fitheid en emotionele intelligentie. Zorgorganisaties en hun professionals zijn er in toenemende mate op gericht om patiënten te stimuleren tot een ‘Positieve Gezondheid’ benadering. Dit vraagt om een andere houding en vaardigheden vanzorgverleners. Goed luisteren, het oppikken van non-verbale communicatie, empathie en sociale vaardigheden zijn cruciaal om deze nieuwe rol adequaat in te vullen. Dit is te trainen door met behulp van mindfulness te werken aan emotionele intelligentie.

Lees meer
Dennis van de Rijt
Lees meer

Cynthia Krijgsman

Cynthia Krijgsman
Jade natuurgeneeskunde & coaching

Asberg 4,  5508 DD Veldhoven

Specialisme: ouderschapsondersteuning

Over Cynthia
Mijn naam is Cynthia Krijgsman en ik ben als natuurgeneeskundige (aangesloten bij beroepsvereniging NWP, vergoeding mogelijk) & coach werkzaam in mijn eigen praktijk in Veldhoven/Eindhoven. Je kunt bij mij terecht voor zowel fysieke als mentale hulpvragen. Voor informatie over mijn werkwijze en achtergrondinformatie over mij en mijn opleidingen kun je kijken op www.jadevoorjou.nl Je bent van harte welkom om langs te komen en/of contact met mij op te nemen.

Lees meer
Cynthia Krijgsman
Lees meer

Martine de Bruijn

Martine de Bruijn
Up to Grow

Sprongenloet 5A,  2675 KV Honselersdijk

Specialisatie: Transformatief coach

Over Martine
Het inspireert mij om jou in beweging te brengen. Van binnen (innerlijk) en van buiten (uiterlijk). Als je bent vastgelopen en niet meer weet hoe je verder moet, help ik je weer terug te keren naar jezelf.

Ik help jou weer naar je kern te komen, naar wie je in werkelijkheid bent, zodat jij je licht, kracht en wijsheid weer vindt en weer kan stralen als een kind.

Dit zorgt voor nieuwe energie, lichtheid, speelsheid en nieuwe mogelijkheden. Je levensenergie weer hervinden en meebewegen met de stroom van het leven. VRIJHEID!

Lees meer
Martine de Bruijn
Lees meer

Femmy Hoorn

Femmy Hoorn
Kaivalya Trainingen

Adres: Langswater 108, 1069 TR Amsterdam, Nederland

Specialisatie: stressreductie en burn-out klachten

Over Femmy:
Na de vele opleidingen op het gebied van coaching, de processen die ik zelf heb mogen doorlopen en de ruime ervaring die ik inmiddels als coach heb, ben ik de specialist in de begeleiding bij het verminderen van chronische stress (werk/privé), overbelasting, angst, burn-out klachten, trauma en paniekklachten. Een belangrijk onderdeel van de coaching is de begeleiding van werkhervatting. Daarnaast is de ondersteuning gericht op het maken van keuzes in je loopbaan, de verbetering van de balans tussen privé en werk, communicatie, bewustwording, samenwerking en leiderschap.

Lees meer
Femmy Hoorn
Lees meer

Filteren

  • Bridgeman Transformatiecoach
  • Meditatietrainer
  • Alles