Vind een Bridgeman coach of trainer

Wil jij graag gecoacht worden? Of wil je leren mediteren bij jou in de buurt?

Vind op deze landkaart onze gecertificeerde Transformatiecoaches (Bridgeman Methode) en MBE Meditatietrainers.

Hieronder vindt je onze Transformatiecoaches per provincie en onze Meditatietrainers in jouw omgeving.

Heleen van Lente

Over Heleen

We worden allemaal geboren met een uniek pakket aan talenten, vermogens, eigenschappen en innerlijke structuur. Als je leeft vanuit die blauwdruk, dan straal je, voel je je energiek, en leef je moeiteloos de meest authentieke versie van jezelf.

Helaas is de dagelijkse werkelijkheid vaak anders. Daarin sta je steeds weer voor de uitdaging; ga je voor wat goed is voor jou, wat jij wilt, of laat je je verleiden tot ‘dat wat hoort’ of ‘doe maar normaal’ gedrag?

Inmiddels is het heel wat jaren geleden dat ik de keuze hebt gemaakt elke dag een stapje verder te willen komen in het leven van mijn meest authentieke versie. En dat op alle vlakken van mijn leven; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Mijn kracht en passie liggen in het begeleiden van zelfbewuste vrouwen bij het realiseren van de verandering die ze voor ogen hebben op privé- en of werkgebied. Ik geloof erin dat ieder van ons alle antwoorden in zich heeft en ik ondersteun graag bij het naar bovenhalen daarvan.

Ik heb een jarenlange achtergrond in het bedrijfsleven als verzuimspecialist en coach. Tijdens mijn werk ontmoette ik veel vrouwen die vastliepen als gevolg van het, te lang, negeren van hun eigen behoeften en verlangens. De prijs die zij daarvoor betaalden uitte zich in gezondheidsklachten als uitputting, overbelasting, eetproblemen, rug- en nekklachten, chronisch verminderde weerstand etc. waardoor zij niet langer konden functioneren in het dagelijks leven.

In plaats van leven zag ik ze overleven. Op wilskracht, ploeteren van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie. Want straks wordt alles beter…..

Ook ik heb zo’n ‘hoe-houd-ik-mijn-hoofd-boven-water’ periode beleeft en heb het proces van ontwortelen en loslaten doorgemaakt. Ik kwam erachter dat alles wat ik nodig heb om krachtig in het leven te staan al in me zit, ik was het alleen vergeten. Ik was vervreemd geraakt van mezelf door alle ruis om me heen.

Ik was gewend te werken op basis van doelen, plannen, acties en andere technieken die in onze prestatiemaatschappij de meetlat zijn geworden. Wat ik voelde, wilde en wie ik was werd ondergeschikt aan mezelf bewijzen, hard werken, en doelen realiseren. Luisteren naar mijn intuïtie deed ik steeds minder, want ik kon beter meegaan met de groep. Dat was veiliger. Pleasen, het was mijn tweede natuur geworden. Mijn masker.

Na mijn eigen proces van loslaten, doorleven, ontwortelen en mezelf ont-moeten durfde ik weer te dromen, hoorde ik de signalen van mijn lichaam weer, wist ik ernaar te handelen en durfde ik weer te vertrouwen op mijn intuïtie. De ontdekking dat ik beperkingen los kon laten, de cirkel van vastgezette patronen kon doorbreken was een opluchting. Het gaf me ontspanning, kracht en vertrouwen. En hoe hectisch het leven soms ook is, ik leef vanuit mijn levensenergie. Ik leef nu de beste versie van mezelf. Mijn masker is overbodig geworden!

Mijn ervaringen, kennis en vaardigheden zet ik graag in om jou te ondersteunen bij het herontdekken van je kracht, passie en levensenergie, waarna je al je mogelijkheden op elk levensgebied toe kan passen; voeding, beweging, werk, relaties, bewustzijn en zingeving.

Wil je ervaren wat ons contact voor je kan doen, plan dan een gratis, verkennend gesprek met mij in.

Specialisatie: Trainer Hormoonfactor, Hormoonbalanscoach, Innerlijk kind werk, Transformatief coach, Lichter Leven coach, Opstellingen, Ademwerk

Lees meer
Heleen van Lente
Lees meer

Roos Roes

Roos RoesOver Roos

In mijn leven maak(te) ik vele reizen over de wereld. Met de rugzak of te paard op pad, Ontdekken, ervaren… Genieten van de kleine dingen en de hulp die overal is als we als mens in vertrouwen en overgave durven reizen.

En zo ook in de dagelijkse dimensie.

En daar heb ik ergens op mijn levenspad gemerkt, dat het leven voorbij het avontuurlijke reizen wel erg snel kan gaan. Ik vond mij zelf ergens tussen de reizen door in werk, haast, druk, herrie, fysieke klachten, gehoorverlies… Het was gewoon mijn staat van zijn en ik vond mijn leven prima…Dacht ik…

Op een dag werkte deze staat van zijn niet meer en heb ik de rugzak weer gepakt. Deze keer niet op mijn rug gedaan, maar de rugzak eens van binnen bekeken.

En ik kan je vertellen, dat het een waardevol en transformerend avontuur is, om een innerlijke reis door de eigen bagage te maken, en dat wat jou niet meer dient te transformeren in een lichter leven.

Wens je ook een lichter, authentiek leven, als staat van Zijn?

Kom verbinden met mij en mijn dieren, in mijn eigen-wijze leefstijl in en om de yurt.

Specialisatie: Transformatiecoach, Lichter Leven, paardencoach en kindertrainer Mindfulness

Lees meer
Roos Roes
Lees meer

Sanne Grijmans

Sanne Grijmans Voor mij is de sleutel naar een gelukkig leven verbinding.

Verbinding voelen met wie jij diep van binnen bent, met jouw unieke ik, met jouw hart, jouw Ziel.

Mis jij soms ook die verbinding met jezelf

Voelt het alsof je geleefd wordt

Loop je tegen bepaalde blokkades aan

Ben je nieuwsgierig en klaar voor een leven wat zoveel meer in zich heeft

Verbinding met wat ongezien lijkt, onbewust, in jou, om je heen, krachten, licht, gidsen, spirits, krachtdieren…

Mijn naam is Sanne Grijmans en vanuit Sanne Grijmans Coaching help ik jou graag om de verbinding met jouw-Zelf terug te vinden en je leven bewust en vanuit liefde te Leven.

Er zit zoveel opgeslagen in ons onderbewustzijn waar we geen weet van hebben.

Heel veel positiefs wat wakker wil worden, maar ook dingen die ons tegenhouden om te leven vanuit onsZelf, vanuit ons hart.

Denk aan trauma’s uit dit leven, andere levens, vanuit je voorouders, blokkades door overtuigingen die jou aangeleerd zijn, etc.

Als transformatiecoach ga ik samen met jou verbinding maken met jouw onderbewustzijn, volg ik de energie en gebruik die technieken en methoden die op dat moment het meest dienend zijn voor jou.

Samen gaan we jou helpen de verbinding met jouw-Zelf terug te vinden zodat jij jouw leven weer kunt Leven en de magie ervan mag ervaren.

Tools die ik inzet om jou te helpen zijn: Regressie en Reïncarnatie, Voorouderlijke trauma healing, Altazar method, Innerlijk kind werk, Sjamanisme, Healing, Energiewerk, Activaties, Mediumschap, Klank en drumhealing

(Ik ben o.a. opgeleid en getraind door Robert Bridgeman, Altazar Rossiter, Maarten Oversier, Ariëtte Loeffen (HeartSoulutions) en bij de hof van Axen Sjamanisme training)

Ook kun je bij mij terecht voor: Readingen, Numerologie, Activaties, Energiewerk, het Lichter Leven Programma, Kundaliniyoga en dat wat de energie door mij heen wil geven aan workshops en ceremonies.

Lees meer
Sanne Grijmans
Lees meer

Nelleke van den Heuvel

Over Nelleke

Voeding is al vanaf jonge leeftijd mijn passie. Ik vind het magisch hoe het lichaam voor je kan werken als je er bewust mee omgaat. Mijn naam is Nelleke en mijn visie is dat het lichaam voeden ruimer is dan alleen eten en drinken.

Het is belangrijk om je fysieke lichaam in goede conditie te krijgen maar net zo belangrijk is: hoe voed je jouw mentale lichaam, emotionele lichaam en spirituele lichaam? Hierin liggen de oplossingen om veranderingen duurzaam te transformeren en om zelfliefde, acceptatie en vertrouwen te ontwikkelen. Dat zijn belangrijke pijlers om jouw lichaam voor jou te laten werken. Je zal de magie van vertrouwen ervaren en voelen hoeveel rust dat je zal geven. Vertrouwen en rust zet jou weer in de stroom van je leven.

Mijn praktijk Go Flow is een veilige, warme plek waar je volledig jezelf mag zijn. Ik bied jou met mijn ervaring en mijn kennis de bedding om weer in jouw eigen kracht te staan, het vertrouwen in jezelf te krijgen, veiligheid te ervaren en de handvatten te ontvangen om dit te verduurzamen in jouw leven.

Voel jij dat je eraan toe bent om echt voor jezelf te kiezen en ben jij eraan toe om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel jouw lichaam optimaal te gaan voeden?

Ik nodig je graag uit in mijn praktijk Go Flow. Voel je vrij om een berichtje te sturen als je wil weten wat ik voor jou kan betekenen.

Specialisatie: Orthomoleculaire suppletie, Voedingsdeskundige, Transformatie Coach, Lichter Leven coach, EMB coach, Innerlijk kindwerk

Lees meer
Nelleke van den Heuvel
Lees meer

Raymond Kroes

Raymond KroesOver Raymond

Hoe heerlijk zou het zijn als je een licht en vrij leven zou kunnen leiden, vrij van blokkades en belemmerende overtuigingen? Zijn wie je echt bent, authentiek, dichter bij jouw ware aard, zoals je bedoelt bent in dit leven. Hoe zou het zijn als je jouw innerlijk vuur weer voelt en je echt jouw passie kan gaan volgen?

We lopen allemaal krassen en deuken op in ons leven. Heel leerzaam, maar niet echt fijn, zeker niet als die krassen en deuken zichtbaar en voelbaar blijven. Hoe fijn is het dat ik je kan ondersteunen in het kijken naar die krassen en deuken? Blokkades wegnemen, jouw essentie weer zichtbaar maken, zodat je stappen kunt gaan zetten op jouw pad en in jouw ontwikkeling.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om een burn-out te hebben en in de overlevingsstand te staan. Deze levenservaringen heb ik omgezet in levenslessen en ik ben hierdoor als mens gegroeid. Met deze levenservaring en vanuit vertrouwen en integriteit werk ik nu als transformatief coach. Hierbij werk ik intuïtief en holistisch op alle lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Mijn passie is om jou dichter bij jouw ware aard te brengen en je lichter te laten leven.

Specialisatie: Transformatief coach | Altazarmethode | regressie en reïncarnatie | Lichter Leven Programma

Lees meer
Raymond Kroes
Lees meer

Chantall Ramsaran

Chantall Ramsaran

Over Chantall

Keer op keer bleef ik vastlopen in mijn leven, op zoek naar goedkeuring, acceptatie en concessies blijven doen, opofferen. Hard werken tot over de grenzen van mijn eigen belastbaarheid, ongezonde (liefdes)relaties, depressie, burn-out. Met mijn achtergrond in de psychologie bleef ik maar werken op de mentale laag en wist al mijn conditioneringen weer om te toveren naar nieuwe.

Terwijl het enige wat ik hoefde te doen was naar mijn hart te leren luisteren. Geen idee hoe, laat staan ernaar te handelen. De relatie met mezelf ontwikkelen was één van de grootse lessen in de afgelopen jaren. Ik kon onwijs grensoverschrijdend naar mezelf toe zijn. Totdat ik door had dat dit allemaal lessen waren om mijn zielsmissie te kunnen belichamen.

In mijn praktijk begeleid ik jou in je reis naar bewustzijnsevolutie. Ik leer jou om eigenaarschap te pakken in jouw persoonlijk proces naar wie jij in essentie bent. Om je passie (terug) te vinden, je zielsmissie te gaan belichamen en lichter leven te integreren in jouw leven.

Ben jij er klaar voor om je authentieke zelf te zijn en te laten zien?

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven coach, mentorschap op talentontwikkeling

Lees meer
Chantall Ramsaran
Lees meer

Pieter Nederveen

Over Pieter

Als transformatief coach help ik jou graag authentieker te worden, zodat je weer kunt zijn wie je werkelijk bent. Ik bied je een veilige plek waar alles kan worden gezegd. Samen transformeren we beperkende overtuigingen, angsten en trauma’s uit het verleden op een diepgaande manier. Zodat je daarna meer in je kracht staat en de dingen durft te doen die belangrijk voor je zijn.

Vrijheid, authenticiteit en positiviteit zijn mijn belangrijkste waarden. Ik heb een open geest en ben erg geïnteresseerd in de mens die voor mij zit. Tijdens een sessie stem ik mij zo veel mogelijk af op jou en werk ik intuïtief. Alles mag besproken worden, daar geef ik een veilige bedding voor. Ik ben resultaatgericht en erg praktisch ingesteld. De vraag van de cliënt staat altijd centraal, we werken doelgericht naar een oplossing.

Ik ben een kalm persoon die een beetje humor erg kan waarderen. Tijdens een sessie kan er worden gelachen en gehuild. Emoties zijn belangrijk en ik vind het heerlijk als die stromen. Het betekent dat er transformatie plaatsvindt en dat is uiteindelijk waar ik als coach naar toe werk.

Specialisatie: Transformatief coach, Lichter Leven coach, Sjamanisme, Wim Hof, coaching binnen bedrijven

Lees meer
Pieter Nederveen
Lees meer

Ingrid Zijlmans

Over Ingrid

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun authentieke potentieel en dromen tot volle bloei te laten komen. Ik geloof dat als jij gaat leven vanuit jouw authentieke zelf, dat je bruisend van de energie meer vrijheid, zingeving, geluk en verbinding zult ervaren, met jezelf én met de wereld om je heen.

Als coach, trainer en vitaloog® begeleid ik ‘ontdekkingsreizen’, zowel individueel als voor groepen.
De bestemming? Jouw authentieke zelf! Wanneer jij je authentieke zelf ontdekt, kun je alle rollen die in je leven hebt authentiek invullen, hierdoor raakt je niet meer verdwaald en houdt je zelf de regie.

Als Vitaloog® organiseer ik ontdekkingsreizen naar de unieke kracht en het potentieel van teams en organisaties. Hier komen mijn passies vitaliteit, purpose leadership en transformatief werk samen. Tenslotte geef ik de module Vitaliteitsadvies op de Post HBO opleiding tot Vitaloog.

Ik ben nieuwsgierig naar jou! De authentieke jou!

Mag ik jou begeleiden bij jouw unieke ontdekkingsreis naar jezelf?

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven Coach zowel individueel als in groepsverband, Vitaloog®, Bewust en vitaal Leiderschap

Lees meer
Ingrid Zijlmans
Lees meer

Sonja Karsten

Sonja KarstenOver Sonja

Transformatief coachen is voor mij een helende methode die je door middel van zelfontwikkeling ondersteund en ‘terug brengt’ naar de meest authentieke vorm van wie jij in werkelijkheid bent.

Dit door een aanpak op zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Een methode waarin je bewustzijn creëert op wie je werkelijk bent.

Als Transformatief coach mag ik mensen helpen ‘thuis te komen’. Mensen ondersteunen in de zoektocht naar zijn/ haar zielsmissie en de verbinding met hun hoger zelf. Ik vind deze coaching van onschatbare waarde omdat je mensen niet alleen helpt met een lichter leven en met het creëren van hun droomwereld maar zelfs tot de essentie van iemands bestaan kan komen. Wie wil dat nou niet?

Dit kan op individueel niveau, in groepen of in relaties.

Wil jij weten wat ik voor jou of jullie kan betekenen? voel je vrij om mij een berichtje te sturen.

Liefs, Sonja

Lees meer
Sonja Karsten
Lees meer

Sara Kisman

Sara KismanOver Sara

Mijn manier van coachen is persoonlijk en intuïtief. Mijn kracht is dat ik een veilige omgeving creëer waarin je je verhaal kunt doen. Een omgeving zonder oordelen. Ik help je om weer je natuurlijke staat te bereiken, de staat van groei, en van hoofd naar hart te gaan. Ik help je te voelen wat je echt wilt en wat past bij je authentieke zelf. Je wordt je bewust van wat je in de weg staat om hier te komen en gaat inzien dat je de keuze hebt om het zo te laten of de weg in te slaan naar dat wat echt bij je past. Jij hebt je eigen specifieke onderbewuste blokkades, die ik je help te vinden en op te heffen met krachtige methoden. Mijn passie is om jou weer te laten stralen. Zodat je vol bezieling kunt gaan leven en helemaal vrij bent om jezelf te zijn.

Specialisaties: Transformatie Coach, The Journey, Rational emotive therapy (RET), Emotional Freedom Technique (EFT), Innerlijk kind werk, Regressie– en reïncarnatietherapie, Lichter Leven Programma

Lees meer
Sara Kisman
Lees meer

Lianne de Jong

Lianne de Jong

Over Lianne

Zoals velen ken ik het onrustige gevoel van niet goed genoeg zijn. En ook zoals velen was ik meester om hiervan weg te gaan. Hard werken, een succesvol bedrijf, feestjes, huis in Amsterdam maar ook pleasen, toxische relaties en gezondheidsproblemen. In de overlevingsstand, jagen op geluk dat steeds verder weg leek. Totdat het niet meer ging en ik verantwoordelijkheid nam voor mezelf. Dwars door alle overtuigingen, emoties, gedachten en patronen heen werken om terug te gaan naar wie ik in essentie ben, de bron. Ik ben gaan leven! In gezondheid, in overvloed, in liefde. Ik ben niet meer bang om te stralen. Nu kan ik anderen faciliteren om deze reis te maken. Wanneer je leeft vanuit je ziel, je passie en liefde dan kun je alles bereiken wat je maar wilt! Ben jij klaar om te stralen? Ik ben er voor je.

Specialisaties: Transformatief coachen, lichaamsbewustzijn, pilates & meditatie

Lees meer
Lianne de Jong
Lees meer

Ines Bookjans

Over Ines

Wie droomt er niet van: gelukkig, onbezorgd, tevreden, vol energie en dankbaar in het leven staan. Het dagelijkse leven ziet er vaak anders uit: stress, drukte, verwachtingen, hectiek, zorgen, angsten maken dat we ons uitgeput en machteloos voelen. Wil jij jezelf beter leren kennen? Eindelijk weten wat je wilt en waar je blij van wordt? Begrijpen waarom sommige dingen moeilijk voor je zijn of waarom je je soms zelf in de weg staat? Wil je meer balans en levensenergie in je leven ervaren en blokkades en angsten loslaten?

Als natuurgeneeskundige en transformatiecoach kijk ik holistisch naar jou: een probleem, een ziekte, een trauma of een gedragspatroon bestaat altijd op meerdere niveaus: het mentale, emotionele, fysieke en spirituele niveau. Of je nu expliciet aan een probleem wilt werken, blokkades wilt oplossen of de verbinding met jezelf wilt verdiepen – ik werk intuïtief en gebruik hierbij verschillende methoden.

Specialisaties: Natuurgeneeskunde, Transformatiecoach, Emotional Freedom Techniek [EFT], Ademhalingstechnieken, Meditatie, Trance, Innerlijk kind werk, Regressie- en reïncarnatietherapie, Lichter Leven – Programma, Coaching in het Duits en in het Nederlands

Lees meer
Ines Bookjans
Lees meer

Esther Geskus

Over Esther

JOEHOE, WAKKER WORDEN!

Tijd om uit je oude patronen te stappen. Je eigen “bullshit” te gaan (h)erkennen, te doorvoelen en te transformeren.

Heb je het gevoel te blijven steken in oude patronen, geeft je lichaam signalen af waar je eigenlijk naar mag gaan luisteren..ben je je passie kwijt en voel je je zoekende?

Ik help je graag op alle vlakken weer in balans te komen,
Daarvoor werk ik met je op alle lagen:

FYSIEKE, EMOTIONEEL ENERGHETISCH, MENTAAL & SPIRITUEEL

We werken op onverwerkte trauma’s, energetische blokkades, vastzittende emoties, oude gedrags-, en denkpatronen. Karma, voorouders en innerlijk kind delen, maar ook fysieke pijn, verklevingen, ophopingen van afvalstoffen en stress.

Met liefde en zachte kracht begeleid ik jou graag in jouw transformatieproces. Zodat je op alle vlakken weer in balans kunt komen, zodat je leven weer in flow mag stromen.

Get your shi(f)t together en verbind je weer met het pad van je Ziel.

Specialistaties: Transformatief Coachen, Lichter Leven traject, Regressie, Ademcoach, Intuïtieve massage, Transformational cupping, Pranic Healing

Lees meer
Esther Geskus
Lees meer

Faya van den Berg

Over Faya

Faya werkt als opleidingscoördinator bij de Bridgeman Academie, als orthopedagoog in de reguliere hulpverlening en als Transformatie Coach.

Vanuit haar praktijk in Veenendaal geniet Faya van het faciliteren van de ruimte waarin de ander innerlijk eigenaarschap en vertrouwen kan herontdekken. Je eigen verantwoordelijkheid terugnemen is een belangrijke sleutel om in zachtheid thuis te komen bij jezelf. Je kunt niet veranderen wat er zich heeft afgespeeld in je leven, wel heb je invloed op hoe jij je ertoe verhoudt. Faya wenst dat iedereen de vrijheid belichaamt om zichzelf te zijn, die zelf keer op keer te herontdekken en jasjes uit doet die niet meer passen.

Specialisatie: Psychopathologie | Systemisch werk | Transformatie Coach | Altazar Method Facilitator | Unity Embodiment Coach | Lichter Leven Programma

Lees meer
Faya van den Berg
Lees meer

Sanne Peeters

Over Sanne

Als coach en psycholoog combineer ik mijn intuïtieve talenten met uitgebreide kennis van de psychologie, neurowetenschap, mindfulness, hypnotherapie en de kracht van het onderbewuste. Luisteren is mijn eerste natuur. Ik hoor wat je zegt én wat je niet zegt, maar wat wel gehoord wil worden. Hierdoor ga je bij mij altijd een laag dieper en verder. Je komt tot de kern van jouw probleem, angsten, trauma’s, belemmerende gedachten en overtuigingen en ontwortelt het waardoor het daadwerkelijk uit je systeem gaat. Je komt weer in verbinding met wie je werkelijk bent en jouw potentieel. Je ervaart meer rust en zelfvertrouwen en gaat authentieker en vrijer door het leven.

In mijn praktijk Bij Sanne begeleid ik vrouwen in hun transformatieproces. Het raakt me als ik zie hoeveel vrouwen hun eigen waarde, talenten en schoonheid niet zien en zich kleiner maken dan ze zijn. Het raakt me omdat ik zelf in deze situatie heb gezeten. Met een burn-out als gevolg. Het is mij gelukt om mezelf van binnenuit te transformeren. Ik heb de beweging gemaakt van niet durven naar doen, van moeten naar mogen, van streng en hard zijn voor mezelf naar zachtheid en zelfacceptatie en van drukte en ruis naar rust. Het voelt zo enorm vrij  en ontspannen om gewoon mezelf te zijn. Dat gun ik jou ook! Zet nu de eerste stap en neem contact met me op.

Specialisatie: Transformatief Coachen, Mindfulness en Meditatie, Hypnotherapie, Psychologie en Gedragsverandering, Lichter Leven Programma, Emotional Freedom Techniques, Innerlijk kind werk, Regressie- en reïncarnatie therapie.

Lees meer
Sanne Peeters
Lees meer

Irene Sebregts

Over Irene

Communicatie is niet alleen dat wat je zegt, maar ook dat wat je voelt, wat je ziet en wat je denkt. We communiceren op alle
niveau’s. Op het moment dat ik me daar bewust van werd, ging er een nieuwe wereld voor me open. Luisteren naar dat wat er gezegd wordt door niet alleen te horen maar ook te zien, te ervaren en te voelen heeft mij op mijn pad van bewustwording gebracht. Ieder loopt zijn eigen pad en via de opleiding tot transformatief coach heb ik handvatten gekregen om jou te kunnen begeleiden in het transformeren van je leven. Ik neem je graag mee op het pad naar jezelf, naar je passies en naar je hart.

Specialisatie: Vaardig in Nederlands ondersteund met Gebaren en diepe kennis van de wereld van tarot die ik kan gebruiken tijdens het transformatief coachen.

Lees meer
Irene Sebregts
Lees meer

Mano Leon de Kok

Over Mano

“Ieder mens heeft zo nu en dan coaching nodig”

Je wilt meer levensenergie, enthousiasme, passie, plezier of bewustzijn ervaren in je leven? Wil jij oude pijn en blokkades loslaten? Ontdekken of dat onbestendige gevoel voortkomt uit een vorig leven? Dan is Transformatieve coaching iets voor jou.

Mano is transformatiefcoach volgens de Bridgeman Methode. Dat houdt in dat hij samen met jou in één tot enkele sessies naar de oorzaak van je vraagstuk gaat en deze samen met jou ontwortelt of transformeert. Mano werkt op alle lagen van jouw bestaan, dus fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je krijgt na een sessie bijna altijd huiswerk mee. Zo krijg jij bijvoorbeeld een meditatieoefening mee naar huis. Of Mano leert je een ademhalingstechniek waardoor je beter kunt ontspannen.

Specialisatie: Transformatief coachen, bio-energetica om tot doorbraken te komen, en samen met zijn vrouw organiseert hij events waarin ook elementen uit de tantra voorkomen.

Lees meer
Mano Leon de Kok
Lees meer

Rosali Koudstaal

Over Rosali

De opleiding transformatie coach was voor mij als thuiskomen. Thuiskomen bij wie ik ben, bij mezelf. Thuiskomen bij wat ik eigenlijk diep van binnen al wist en wat mijn gaven waren. Sessies geven voelde zo vertrouwd alsof ik het altijd ooit gedaan had.

Mijn missie is om jou te begeleiden weer thuis te komen bij jezelf. Om erachter te komen wie jij diep van binnen echt bent. Om jou te begeleiden je volgende stap op jouw pad te kunnen maken, zodat jij kan gaan stralen.

Niet iedereen kan een ster zijn, maar iedereen kan wel stralen.

Als transformatie coach werk ik holistisch met verschillende technieken zoals, hypnose, regressie- en reïncarnatietherapie, EFT, innerlijk kind werk en protocollen volgens de Altazar Rossiter Method.

Door mijn achtergrond als kinderfysiotherapeut en kindercoach gebruik ik de technieken ook bij kinderen, tieners en jongeren. Zo mooi om hun te mogen begeleiden om bij zichzelf te komen en te blijven en hun in kracht te komen staan, zeker in deze hectische tijden.

Specialisaties: kinderfysiotherapie, kindercoaching, coaching hooggevoeligen en hoogbegaafden, transformatief coaching, lichter leven coaching, voorouderlijke heling volgens Maarten Oversier.

Lees meer
Rosali Koudstaal
Lees meer

Carola Jongerius

Over Carola

Vanuit Mijn innerlijk kompas begeleid en leer ik sensitieve en intelligente vrouwen te leven vanuit eigenheid.

Uit eigen ervaring weet ik dat sensitieve en intelligente vrouwen anders zijn bedraad. Hierdoor hebben ze zich vaak aangepast aan hun omgeving. Voor deze vrouwen is het van belang om te ontdekken wat het voor hen betekent om sensitief, intelligent en vrouw te zijn. Om te gaan voelen wat goed voor hen voelt. Zodat ze zich helemaal senang voelen bij zichzelf en hun eigenheid en vanuit hun eigen innerlijk kompas kunnen leven.

Vanuit dit senang voelen gaan ze hun plek innemen in de wereld. Ze gaan niet alleen hun denkkracht, maar vooral ook hun voelkracht in zetten voor de maatschappij. Deze zachte voelkracht is nodig.

“People don’t need to be saved or rescued, people need knowledge of their own power and how to access it.”
Vanuit dit kader coach ik. Ik kan jou niet helpen. Ik kan je alleen begeleiden bij het ontdekken hoe je jezelf kan helpen.
Ik vertrouw op jou en geloof in jou. Alles wat je nodig hebt zit namelijk al in je. Je bent het alleen vergeten. Ik ga je leren weer bewust te worden van jouw zelf, om je eigenheid weer te her-inneren. Jouw ontwikkelingsproces verloopt precies zoals het de bedoeling is.

Om als sensitieve en intelligente vrouw je (meer) senang te voelen bij jezelf en je eigenheid is het belangrijk om vanuit alle lagen van jezelf te leven. Anders leef je maar vanuit een klein deel van je eigenheid, alleen vanuit je hoofd.  Dan mis je een essentieel deel: je gevoel.  In mijn wijze van coachen ligt de nadruk om weer te leren voelen, zowel je gevoel als je lichaam en weer naar de diepere laag in jezelf te gaan. Om de balans te vinden tussen gevoel en denken en tussen jezelf en de ander.

Mijn ‘mens zijn’ heel kort samengevat: Ik heb een intelligent en sensitief systeem, draag de vrouwelijk vorm, ben intuïtief coach, teacher en orakel.

Zachtheid is mijn kern. Zuiver, eenvoud en diepgang typeren mijn wijze van zien, leven en werken.

Specialisaties: Hoogsensitief, hoogbegaafd, intuïtief.

Lees meer
Carola Jongerius
Lees meer

Moniek Klop

Moniek KlopOver Moniek

De reis naar innerlijke vrijheid. Dat is de kern van mijn levensverhaal en dat is ook waar ik anderen met veel liefde en passie mee help. Ik combineer transformatiecoaching en het Lichter Leven programma met Human Design en ben burn-out ervaringsdeskundige.

Herken je dat? Je leven is ‘wel oké’, maar ergens knaagt het. Diep van binnen wil je meer vrijheid. Je relaxed en energiek voelen. Je hart volgen. En niet meer leven ‘hoe het hoort’, naar wat anderen van je verwachten. Je wilt ontdekken wie je écht bent en weten wat jij te doen hebt op dit bolletje. Maar íets houdt je tegen.
Ik weet hoe het voelt. Een goede burn-out was nodig om mij op mijn authentieke pad te krijgen. En nu help ik jou graag om jouw vrijheid weer te vinden. Je oude ballast te transformeren. De reis van hoofd naar hart te maken. Je echte pure zelf te worden. Zodat jij je mooiste leven gaat leven. Moeiteloos, licht en stralend. ‘For the good of all’.

In de coaching nemen we jouw Human Design mee. Dit is jouw unieke blauwdruk op basis van je geboortedatum, -plaats en -tijd. Met mijn kennis van dit magische systeem help ik jou jezelf nog beter te kennen en te leven volgens jouw unieke gebruiksaanwijzing. Waar nodig zetten we ook ademtechnieken in om jouw proces te ondersteunen.

Mijn manier van coachen is warm, zacht, doortastend en down-to-earth. Ik gebruik humor waar dat kan en laat je ‘door de modder gaan’ waar dat moet. Altijd vanuit liefde en veiligheid.

Van harte welkom!

Specialisaties: Transformatiecoaching, Lichter Leven programma, Human Design, HSP, adem, burn-out ervaringsdeskundige

Lees meer
Moniek Klop
Lees meer

Lara van Leeuwen

Over Lara

“You cannot always control what goes on outside. But you can always control what goes on inside”

Deze quote van Wayne Dyer is precies de essentie van mijn manier van werken. Het maakt in principe niet uit wat er gebeurt in de buitenwereld, het is namelijk mogelijk om (vrijwel) altijd in een staat van ontspanning en rust te zijn. Dat is ook precies de staat die ik cliënten laat ervaren tijdens een sessie, een staat van rust die ze vaak al heel lang niet meer hebben aangeraakt, waarvan ze dachten dat ze die nooit meer terug zouden vinden. Dus de natuurlijke staat van ZIJN. Ik werk vooral met cliënten die worstelen met hun werk. Ze ervaren stress of hebben stress gerelateerde klachten, ze hebben een burn-out (gehad), ze willen ander werk maar hebben geen idee wat ze willen gaan doen. Ik help ze weer bij hun ware zelf te komen, van hoofd naar hart te gaan, weer echt te voelen en om uiteindelijk hun zielsmissie te vinden.

Specialisatie: Transformatiecoaching, Lichter Leven programma, Altazar Rossiter methode (Mystery School), Hypnose (jaar 1+2 HIN), Regressie, Stoppen met roken, Hypnotische maagverkleining, Transformational cupping, Reiki, Teamcoaching met paarden

Lees meer
Lara van Leeuwen
Lees meer

Marieke Gielen

Over Marieke

VAN KLACHT NAAR KRACHT

Mijn missie als geïnspireerd mens en maag-darm-leverarts is bewustzijnsgroei ten aanzien van de verbinding tussen lichaam-geest-ziel en natuur. Ik voel het als mijn taak mensen met chronisch onbeminde en onverklaarde lichamelijke klachten, mensen die vastlopen en mensen die authentieker willen leven, te begeleiden op het pad van zelfhelend vermogen en transformatie.

Van klacht naar kracht.

Want vanuit heelheid kan alles weer stromen.

Maak samen met mij een reis van hoofd naar hart: de meest transformatieve reis in het leven, van maar 30 cm. Mijn eigen proces is hier essentieel voor. Ik kan met anderen zo diep en hoog gaan als ikzelf ben geweest.

Als maag-darm-leverarts en medisch transformatief bewustzijnscoach kan ik jou begeleiden en inspireren op jouw pad.

Dus, heb je chronische klachten, belemmeringen, angsten of beperkende patronen en wil je deze doorgronden en transformeren, voel je dan welkom in mijn praktijk STROOM.

Lees meer
Marieke Gielen
Lees meer

Renate van der Kwast

Over Renate

Het leven is een avontuur. Op jouw reis kun je hobbels en blokkades tegenkomen. Soms weet je even de juiste richting niet meer.  Zoek je een reisgenoot of reisleider om een stukje met je mee te gaan?

Graag reis ik een eindje met je mee op jouw levensweg en innerlijke reis naar jezelf.

Soms is stilstand nodig om vooruit te kunnen komen. Een pas op de plaats maken. Om emoties te ont-dekken, toe te laten, te erkennen en te doorleven. Daarna ontstaat ruimte om nieuwe mogelijkheden te creëren, waarna je levensenergie weer gaat stromen, zodat je in beweging kunt komen.

Vanuit mijn missie om mensen te inspireren tot bewust zijn in verbinding bied ik graag diverse mogelijkheden om te werken aan jouw ont-dekkingstocht. Als jij je goed voelt, kun je er ook voor anderen zijn. Zo verbeteren we samen de wereld, door te beginnen bij jezelf.

Wanneer zet jij de eerste stap?

Specialisatie: Transformatief coachen, coachgesprekken, Lichter Leven-programma, persoonlijke readingen, inspiratie

 

Lees meer
Renate van der Kwast
Lees meer

Irma Kool-Schaap

Over Irma

Mijn hele leven ben ik al bezig met nieuw leven.
Als verloskundige heb ik vele mensen ontmoet, en vele zielen letterlijk een stukje naar het aardse leven mogen begeleiden. Als echoscopiste mocht ik het prille leven vanaf het 1e begin aanschouwen. Als mens en als coach heb ik mij verdiept in bewustwording op alle bestaanslagen. Zowel op persoonlijk vlak als professioneel heb ik de nodige ervaring en beleving mogen opdoen. Eén ervan is het ervaren en doorvoelen hoe belangrijk de 1e 1000 dagen van het leven nu zijn.

En dit alles voegt zich samen met mijn spirituele interesses en innerlijk weten, die nu ruimschoots plaats mogen hebben in mijn leven én mijn werk.

Dus:
Ben jij op zoek naar meer balans in je leven?
Kun jij hulp gebruiken in je persoonlijke bewustwordingsproces?
Wil jij lichter door het leven gaan?

Wil jij rust in je hoofd en leven vanuit je hart?
Of:
Heb jij behoefte aan begeleiding bij je aanstaande of nieuw ouderschap? Heb jij moeite je zwangerschap, bevalling óf je geboorte te verwerken?

Graag begeleid ik je op je pad van innerlijke bewustwording. Help ik je onzekerheden, angsten en blokkades te transformeren om je zelfvertrouwen en zelfwaardering te hervinden en zo puur in je eigen kracht te staan.
Met een holistische kijk, wetende dat al wat is energie is, gaan we samen aan de slag.

Specialisatie: Verloskundig life coach, Transformatiecoach, Lichter Leven coach. Met aandacht voor de 1e 1000 dagen.

Lees meer
Irma Kool-Schaap
Lees meer

Marianne Metz

Over Marianne:

Als transformatiecoach in business begeleid ik ondernemers bij hun persoonlijke en businessgroei. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat het allemaal meer mag stromen qua plezier, energie en klanten. Of omdat je er aan toe bent om een switch te maken. We starten met jou persoonlijk. Want succes buiten start met succes van binnen.

Samen gaan we op ontdekkingstocht naar wat maakt dat jij je geblokkeerd voelt of waarom het niet gaat zoals jij zou willen. Je zult loslaten wat je niet meer nodig hebt, je ontdekt je kracht en je passie en je manifesteert wat jij het liefst wilt. Alle lagen nemen we mee, waardoor jij je fit voelt en lekker in je vel.
Samen ook met onze brandingscoach gidsen we jou en je business vervolgens naar een uitstraling die helemaal past bij jou.

Triggert dit je? Zet dan je eerste stap en neem vrijblijvend contact met mij op.

Specialisatie:

 • Transformatiecoach, speciaal voor ondernemers
 • Intuïtieve healer
 • Body, mind & business: dmv EFT, regressie, reïncarnatie, Althazar Rossiter Methode, Ayurveda (leefstijl en massages), Beter Ademen Methode, koudetraining, marketingcommunicatie.
 • Programma’s voor persoonlijke en businessgroei (opzet of switch van je bedrijf, uitstraling, naamsbekendheid; alles op basis van jouw energie/frequentie).
 • Lichter Leven programma (ontdekken van je kwaliteiten, je passie, je doel en start manifestatie daarvan), persoonlijk of groepstraject.
 • Coaching werkgerelateerd.
 • Zorgvuldig, met aandacht, zachte energie in combinatie met daadkracht.

 

Lees meer
Marianne Metz
Lees meer

Jessica Griekspoor

Over Jessica
“Op verandering hopen zonder er zelf iets voor te doen, is als op het treinstation wachten op een boot”
Deze spreuk kenmerkt de manier waarop ik in het leven sta. Ik ben ervan overtuigd dat alles mogelijk is maar je moet het wel zelf gaan doen.
Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van bewustwording op je eigen processen, (beperkende) overtuigingen, en het helen van oude trauma’s die belemmerend werken op groei. Ik heb de stap gemaakt van moeten naar mogen, van streng en hard zijn voor mezelf naar zachtheid en zelfrespect, van drukte en chaos naar rust. Ik ben er zelf doorheen gegaan en nu help ik anderen met dit proces.
Mijn benadering is nuchter en met 2 voeten in de klei maar wel vanuit een helder weten dat we veel meer mogen luisteren naar onze innerlijke wijsheid.
Want: “als je blijft doen wat je deed, hou je wat je had…”
Specialisaties: Transformatief Coachen, Lichter Leven Programma,  Altazar Methode, EFT, Hypnose, Innerlijk kind werk, Regressie- en reïncarnatie therapie, Reiki I

Lees meer
Jessica Griekspoor
Lees meer

Kim Dumoulin

Over Kim

Wil jij (her)ontdekken wie je werkelijk bent? Je eigen waarheid en leven gaan leven? Wil jij losbreken uit de opgelopen pijnstukken en terug vrijheid ervaren in de keuzes die je maakt? Terug passie voelen in en voor het leven en vanuit die passie jouw dromen verwezenlijken?

Wil jij de stap nemen naar een bewust, vrij, authentiek en gelukkige versie van jezelf? Ben je er klaar mee om telkens dezelfde situaties, patronen, pijn, etc. te manifesteren? Wil je meer inzicht krijgen in waarom je doet wat je doet, denkt wat je denkt en voelt wat je voelt?

Het leven is een keuze! Wanneer jij niet bewust kiest, kiest jouw onderbewuste en / of anderen voor jou. Word bewust van jouw onderbewuste en (her)ontdek wie jij bent!

Ik sta je graag liefdevol bij tijdens deze innerlijke reis.

Meer informatie en mijn contactgegevens kan je vinden op :

www.de-libel.com

Specialisaties: Transformatie coach en healer, Bewustzijnscoach, Lichter leven facilitator, Lichttaalhealer, Acces Consciousness Bars practitioner, Orthopedagoog, Ervaringsdeskundige

 

Lees meer
Kim Dumoulin
Lees meer

Eva Bonthuis

Over Eva

‘Ik vind mensen razend interessante ‘wezens’. Al bijna twintig jaar behandel ik mensen als paramedisch therapeut in de huidtherapie, waarbij het gebeurde dat ik naast mijn persoonlijke pad van bewustzijnsgroei en heling steeds duidelijker de mens in zijn vele facetten op de behandelbank ging zien. Op alle niveau’s; fysiek, emotioneel en mentaal, tot op het spirituele niveau van vervulling en zingeving. Wat vraagt er om aandacht? Wat staat er in de weg om energie weer te laten stromen en om echte liefde te ervaren?

Hoe wordt je ‘bagage’ je wijsheid? Jou in aanraking brengen met het het hoogste goed van jezelf is voor mij een passie geworden.

Wees welkom!’

Specialisatie: Transformatief Coachen

Lees meer
Eva Bonthuis
Lees meer

Angela Lauwers

Over Angela

Wat doe ik in mijn praktijk. Die vraag krijg ik geregeld. En ik begrijp dat het best lastig is om te begrijpen dat ik “met energie” werk, en dan ook nog die energie die niet uit het stopcontact komt. Ik werk met energie die overal en altijd aanwezig is. Eigenlijk bestaan wij mensen allemaal uit energie; ons fysieke lichaam, onze gedachten, dat wat wij uitspreken en wensen is ook allemaal energie. Hoe mooi is het dan te om te weten dat positieve en negatieve gedachten ook invloed hebben op de energie in en om je heen.

Stel je voelt je niet happy, je voelt je niet goed genoeg om iets te doen, denkt dat een ander altijd beter, leuker, sportiever en slimmer is. Niet echt een positieve gedachten. Hoe zou het zijn om dat om te buigen naar “ik kan dit, dit ga ik doen omdat ik het heel graag wil, ik ben wél goed genoeg!”

Ik kan jou ondersteunen in het vinden van nieuwe energie om datgene te gaan doen waar jij gelukkig van wordt. Tegelijk leer jij om jezelf te waarderen om wie, wat en hoe je bent.

Spreekt dit alles jou aan? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen zodat ik je mee kan nemen op deze reis in jezelf.

Specialisatie: Transformatief coachen, Touch of Matrix, Altazar Methode

Lees meer
Angela Lauwers
Lees meer

Janneke Huizeling

Over Janneke

Wie ben ik? Wat wil ik? Bij deze zoektocht help ik je graag. Of je nu op zoek bent naar meer balans,  naar je volgende stap of je loopt vast in je eigen blokkades of angst. Het begint met het zoeken naar wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Als jij weer in contact komt met je essentie, wie jij ten diepste bent en wat jouw verlangens zijn, wordt vanzelf helder wat je te doen hebt. En wat bij jou past. Als je een basisvertrouwen en rust in jezelf kan creëren, kun je je talenten beter inzetten en functioneren vanuit je kracht.

Ik loop graag een stukje met je mee. Door de inzichten die je opdoet en de tools waar je mee aan de slag gaat, pak jij zelf steeds meer de regie in je leven. En kun je het leven gaan creëren waar jij blij van wordt.

Specialisatie – Transformatiecoach, Lichter Leven coach, aanpak van stress

Lees meer
Janneke Huizeling
Lees meer

Twan van den Heuvel

Over Twan 

‘Mensen in hun kracht zetten’, we horen het (te) vaak. Toch is dat precies wat er gebeurt als je met Twan aan de slag gaat. Uitgangspunt is: de kracht is er al, de kracht is aanwezig in jou. Maar je bent je er niet bewust van, je bent het contact ermee verloren, je gelooft er niet (meer) in of je wil hem juist versterken. Twan bekijkt jou, jouw uitdagingen en jouw ontwikkelingspad met een open blik en faciliteert als toegewijd begeleider. Hij helpt je je bewust te worden van je innerlijke gevechten en laat je ervaren hoe je op een andere, vaak lichtere manier kunt leven.

Twan straalt liefde uit voor zichzelf, zijn medemens en de natuur. Hij laat anderen graag meegenieten van zijn tomeloze energie en daagt je uit om alles eruit te halen wat erin zit!

Specialiastie: Transformatief coach, Lichter leven coach, Lichaamswerk, Ademwerk

Lees meer
Twan van den Heuvel
Lees meer

Brian van Leeuwen

Over Brian

Ben jij klaar met…
• Het verdriet vanuit je verleden?
• Verdwaald zijn en je verloren voelen?
• Angsten die jouw leven bepalen?
• Je zorgen maken over de toekomst?
• Steeds weer dezelfde fouten maken?
• Je zorgen maken over de toekomst?
• Steeds tegen dezelfde muur aanlopen?

Wil jij weer…
• Genieten van het leven en opstaan met een lach op je gezicht?
• Krachtig in het leven staan en dansend door het leven gaan?
• Leven vanuit liefde en verbinding met jezelf en met anderen?
• Vrijheid ervaren waar je je ook bevindt in je leven?
• Vol overgave het leven vieren en omarmen?

Ik begeleid jou met…

 • Het opschonen van jouw innerlijke wereld
 • Het transformeren of transmuteren van pijnstukken
 • Het leven vanuit authenticiteit, humor, verbinding, vrijheid en harmonie
 • Het vergroten van je bewustzijn en het ontdekken van nieuwe speelvelden
 • Loslaten van wat jou niet langer dient
 • Je eigen kracht terugvinden en belichamen 

  Mijn naam is Brian van Leeuwen ik heb de opleiding Transformatief Coachen vanuit de Bridgeman Academy gevolgd. Daardoor kan ik nu werken met Regressie & Reïncarnatie, transformatie protocollen volgens de Altazar Methode in 1 op 1 coaching sessies, Trance en Innerlijk kind werk. Daarnaast heb ik als verdieping op het werken met transformatie protocollen de Mystery School van Altazar Rossiter afgerond, waarmee je op een dieper niveau leert werken met je eigen Spirituele Intelligentie en die van de cliënt. Verder werk ik met sjamanistische methoden, klank en muziek.

  Maar het allerbelangrijkste waar het mij om gaat is dat jij weer terugkomt bij je essentie, dat jij je weer gaat herinneren wie je echt bent en wat jouw unieke krachten zijn. En dat alles mag op een lichte en speelse manier.

Specialisatie: Transformatief coachen

 

 

Lees meer
Brian van Leeuwen
Lees meer

Rosita Stolwijk

Over Rosita

Als transformatiecoach begeleid ik je graag in jouw reis naar binnen, jouw bewustzijn. Ik activeer gebieden die gezien mogen worden op dat moment zodat er ruimte ontstaat waarin jouw energie weer kan en mag bewegen. Het gaat om doorgronden en ontwortelen van pijnstukken, blokkades en angsten.

Ik werk op een gelijkwaardig niveau samen. Ik ga op onderzoek, doorgrond vraagstukken en ik transformeer deze zodat er inzichten komen. Het enige wat ik je vraag is je open te stellen voor hetgeen zich mag laten zien. Ik werk op een intuïtieve manier, daar ligt ook mijn kracht, maar wel volgens de Bridgeman methode.

Naast losse sessies ben ik ook Lichter Leven coach. Een prachtig programma van Robert Bridgeman dat zo magisch werkt dat iedereen een uniek programma doorloopt. Het beweegt als het ware om jou heen.

Aangezien ik zelf nog deels betrokken ben in het bedrijfsleven ondersteun ik ook werknemers die op werkgebied aanlopen tegen terugkerende thema’s. Waar kent dit zijn oorsprong? Welke diepere laag ligt daaronder?

Ontdek zelf wat ik voor jou kan betekenen, ik nodig je heel graag uit!

Specialisatie: Transformatief coachen, Lichter Leven coach, Regressie, Intuïtieve healer, Coaching bij werknemers

Lees meer
Rosita Stolwijk
Lees meer

Roald Ploegmakers

Over Roald

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en heb meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer. Mijn hart ligt dan ook bij het coachen van ondernemers, CEO’s en managers. Ik heb mezelf (persoonlijk) ontwikkeld tot business- en transformatief coach. Behalve methoden als EFT, regressie- en reïncarnatie therapie gebruik ik ook technieken uit mijn opleiding tot Wim Hof instructeur.

Ik geloof niet in een ‘quick fix’ maar zet in op een duurzame transformatie. Door obstakels te onderzoeken en te zien als groeikansen kan je gaan excelleren. Wanneer je bewustzijn groeit, worden belemmerende patronen en blokkades zichtbaar en kan je die transformeren. Hierdoor kom je uiteindelijk veel sterker te staan en dichter bij je authentieke zelf. Ik ga holistisch te werk. Dit houdt in dat we op elke laag aan de slag gaan: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Je kan bij mij het Lichter Leven programma volgen maar je kan ook terecht voor een maatwerk- of business coaching traject. Bezoek mijn website voor meer informatie of bel me voor een persoonlijke kennismaking.

Specialiteit: Transformatie coach voor ondernemers, CEO’s en managers.

Lees meer
Roald Ploegmakers
Lees meer

Mieke van Rij

Over Mieke

Mieke van Rij is een rasecht gezelligheidsdier, met een diep verlangen om te verbinden. Vanuit verbinding ontstaan de mooiste gesprekken, de meest vruchtbare werkoverleggen en de meest betekenisvolle relaties, met name de relatie met jezelf! Je hebt zelf de keuze in hoe je de relatie met jezelf wilt laten zijn. Ik heb een jaar of twaalf geleden er voor gekozen om mijzelf niet langer te negeren. Stukje bij beetje heb ik handvatten mogen ontdekken om de verbinding met mezelf steeds beter te onderhouden. Het is een fascinerend proces. Ik ben er nog lang niet klaar mee, maar er is ondertussen wel een zekere ontspanning, humor en luchtigheid in ontstaan. Dit vak is voor mij een roeping en ik geniet dagelijks van de sessies en trainingen die ik aanbied.

Het aanbod van mijn bedrijf Hart & is gericht op vrouwencirkels (Hart & Vrouw), mannencirkels (Hart & Heer), onderwijstrainingen (Hart & Onderwijs) en transformatieve coaching voor individuen en groepen (Hart & Leven)

Lees meer
Mieke van Rij
Lees meer

Johan Klapwijk

Over Johan

Mijn reis begon na het lezen van het boek “Start vandaag met Lichter Leven” van Robert Bridgeman. Ik vond de materie interessant en het triggerde mij om de website van Bridgeman te bekijken. Voordat ik het wist had ik een transformatie retraite geboekt bij Terra Nova in Zuid-Frankrijk.

In april 2019 was het zover. En wat een reis is dat geworden. Ik kan wel zeggen: “de mooiste reis uit mijn leven”. Een reis die tot op heden nog steeds doorgaat.

In die week is mijn leven 180 graden omgedraaid. Bij Terra Nova kwam ik erachter hoe vol mijn rugzak was. Tijdens de retraite heb ik verschillende transformatiesessies ondergaan, waardoor die rugzak al flink werd geleegd.
Direct na de retraite ben ik het Lichter Leven programma in Nederland gaan volgen. Ik werd steeds bewuster, en kwam steeds dichter bij mijn authentieke ik. Mijn rugzak werd steeds leger. Angsten ging ik te lijf, boosheid en frustratie kreeg ik onder controle. Verwachtingen leerde ik managen waardoor ik beter met teleurstellingen leerde omgaan. Ik ben gezonder gaan leven, heb meer geduld en vertrouwen ontwikkeld en ondertussen onderging ik verschillende transformatiesessies. Sindsdien mediteer ik bijna dagelijks. Op mijn werk had ik het een lange periode niet meer naar mijn zin. Uiteindelijk heb ik na 20 jaar, in goede samenspraak, afscheid genomen. Ik ben letterlijk lichter gaan leven.

Ik ben de opleiding als Transformatief coach, bij de Bridgeman Academie, gaan volgen. Want wat mij is overkomen, gun ik een ander ook. De opleiding was behoorlijk pittig, ik heb veel moeten doorstaan, maar ik hier heb enorm veel van geleerd. Niet alleen van de inhoud die de opleiding bood, maar ook meer over mezelf. Zoals gezegd, de reis bleef maar doorgaan.

November 2020 heb ik mijn diploma als Transformatief coach behaald. En nu mag ik zelf transformatiesessies faciliteren en alle wijsheid uit het Lichter Leven programma overdragen. Voor mij is het dan ook een feestje wanneer een cliënt met een grote glimlach de deur uitloopt. Ik zal er alles aan doen om jou ook zo’n mooie reis te laten ervaren, zodat jij ook een Lichter Leven kan leven.

Specialisatie: Transformatief coahcen, Hypno en regressie therapie, Lichter Leven programma 1 op 1 en in groepsverband

Lees meer
Johan Klapwijk
Lees meer

Alan Lentz

Over Alan

De langste reis die je ooit zult maken is die van je  hoofd naar je hart. Misschien ook wel de lastigste,  vol obstakels, kloven, hindernissen en gevaren. Die ontdekkingsreis, want dat is het, is een dagelijks
terugkerend festijn. Ik geniet van het avontuur en van de ongekende in- en uitzichten. Het heeft mijn leven zó verrijkt !

Al jaren onderweg combineer ik opgedane kennis met (geleerde) vaardigheden. Kan Hoofdzaken in lijn brengen met jouw Hart. Ik laat me graag uitdagen door jouw specifieke vraag over leven, werk, betekenisvol zijn en meer !

Specialisatie: Transformatief Coachen, Empowerment, Visualisatie- en Manifestatie werk, Reiki Master.

Lees meer
Alan Lentz
Lees meer

Marloes Nierop

Over Marloes

MASSAGE & COACHING
Ik faciliteer ruimte voor diepgaande ontspanning en innerlijke bewustwording door middel van energetische massage en coachsessies. Gericht op het herbalanceren van de natuurlijke energiestroom. Binnen een liefdevolle bedding en een sfeervolle ruimte, biedt ik je een luisterend oor en een open hart. Humor laat ik meestal niet achterwege en tijdens massages geef ik graag ruimte aan de stilte.

FOTOGRAFIE & COACHING
Al portret fotografe maak ik portretten en fotoseries van mensen die zichzelf meer zichtbaar willen maken, een mooi document voor dierbaren willen creëeren en/of om een bijzondere periode uit hun leven willen vastleggen. Ik begeleid mensen op ontspannen wijze naar overgave aan de camera. Mensen die verlegen zijn vang ik op en mensen die durven daag ik uit.

Wees Welkom.

Specialisatie: Energy Facilitator | Masseuse | Coach | Fotografe

Lees meer
Marloes Nierop
Lees meer

Marijke ten Brink

Over Marijke ten Brink

Ik heb 10 jaar werkervaring als maatschappelijk werker met mensen met complexe problematiek. Denk aan mensen met complexe schulden, dakloosheid, verslaving of die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel.

Na een managementopleiding en bijpassende functie, was ik in begin 2020 klaar voor de volgende stap: mijn eigen coach praktijk at.Mawun coaching!
Het op een dieper niveau mogen begeleiden bij bewustwording en persoonlijke ontwikkeling is echt mijn passie!

In mijn werk als transformatie coach neem ik je mee de diepte in om belemmerende overtuigingen, gedragspatronen en blokkades die jou in de weg staan om te leven vanuit je hart op te sporen en duurzaam aan te pakken. We kijken naar het complete plaatje.

Wanneer jij je bijvoorbeeld onzeker, angstig of neerslachtig voelt, heeft dit niet alleen uitwerking op emotioneel niveau, maar ook mentaal (negatieve gedachten), fysiek (houding, fysieke klachten) en spiritueel niveau (niet in contact staan met je hart, passie, creativiteit, etc.). We werken tijdens de sessies op al deze lagen.

Mijn uitgangspunt is jou jezelf te laten ontdekken, jezelf volledig te zien en accepteren, om zo te kunnen zijn wie je al werkelijk bent in de kern.
Je te laten shinen op jou eigen authentieke manier!

Specialisatie: Lichter Leven Programma, Transformatief coachen, Reiki behandeling, Online Meditatie Training, Vrije dans workshop

Lees meer
Marijke ten Brink
Lees meer

Mariska van Leeuwen

Over Mariska

Als transformatie coach liggen mijn talenten op ownership en de diepte ingaan.

Dus merk je dat je het lastig vindt om keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes en de consequenties van je keuzes te aanvaarden, maar wil je daarmee aan het werk. Ik sta je liefdevol bij in dit proces.

Spelen er zaken in je leven waar je tegenaan blijft lopen, heb je (diepe) pijnstukken waar je mee aan het werk wilt gaan en/of zijn er patronen in je leven die je niet goed begrijpt en waarvan het je niet lukt ze te doorbreken. Ook daarin sta ik je graag liefdevol bij. Voor meer informatie bezoek mijn website: www.stanabij.nl

 

 

Lees meer
Mariska van Leeuwen
Lees meer

Daisy van Rixel

Over Daisy

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar meer innerlijke balans. Dit uit zich in een liefdevolle en zachte verbinding met jezelf en met anderen. Dat je vanuit rust en ontspanning liefdevol grenzen aan geeft en heldere keuzes maakt. Je comfortabel voelt in je lijf en meer stevigheid in jezelf voelt, bij alles wat er gebeurt in jezelf en om je heen. Dat je meer en meer gaat voelen welke delen in jou aandacht vragen en nodig hebben.

Met liefde en passie ondersteun ik je op het pad naar innerlijke balans. Van zelfafwijzing naar zelfaanvaarding. Het pad dat ikzelf op alle vlakken, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, heb doorleeft en doorleef.

Verlang je naar meer zelfaanvaarding en zelfvertrouwen, naar positieve en milde gedachten en balans in je energieverbruik? Wil je ongeacht wat anderen vinden eigen keuzes maken vanuit innerlijke rust en ontspanning? Dan is tijd om jezelf op de eerste plek te zetten, investeer in het allerbelangrijkste; Jezelf!

Ik gun iedereen een leven vervuld van innerlijke balans, zelfliefde en zelfvertrouwen. En dit niet alleen voor jezelf, juist ook voor de mensen om je heen.

Specialisaties: Transformatief coachen | Lichter Leven programma | Unity Embodyment coach | Regressie en Reïncarnatie therapie | Familiepatronen doorbreken

Lees meer
Daisy van Rixel
Lees meer

Jop Welts

Over Jop

Een nieuwe discipline mag zijn, dat je steeds weer terug keert naar die plek van acceptatie. Daar waar alles mag zijn zoals het is.

Specialisatie: Transformatiewerk, motivator.

 

 

Lees meer
Jop Welts
Lees meer

Carola Dominicus

Over Carola 

Jaren geleden begon het met een witte veer op mijn pad. Mijn reis naar binnen. Op zoek naar mezelf. Op zoek naar wat ik nu werkelijk verder wilde met mijn leven. Op zoek naar de magie van het leven. Leven vanuit bezieling en authenticiteit!

Ik ervaar dat steeds meer mensen op zoek willen gaan naar wie ze werkelijk zijn. Houvast bij zichzelf willen hebben en vrijuit willen leven. Ik wil je inspireren en bemoedigen om het pad van transformatie op te gaan. Om je angsten onder ogen te komen en te herkennen waar je (voorouderlijke) patronen, overtuigingen en beschermingsmechanismen zijn ontstaan. Door hier inzicht in te krijgen, ontstaat er (h)erkenning en rust. En dat geeft ruimte om de magie toe te laten in je leven.

Specialisatie: transformatief coachen, voorouderheling, innerlijke man-vrouw, natuurcoaching, medicijnwiel-numerologie

Lees meer
Carola Dominicus
Lees meer

Ineke Hoogland


Over Ineke

Naar meer bewustzijn en belichaming en een gelukkiger leven

Met mijn humor en scherpe blik begeleid ik jou met zachte kracht concrete stappen te zetten naar meer bewustzijn, belichaming en geluk.

Klanten typeren mij met:
– Zacht èn krachtig
– Liefdevol en doortastend
– Puur en authentiek

Vanuit mijn gevoel voor rechtvaardigheid en mijn verlangen om verschil te maken help ik vrouwen, ouders (en kinderen) (weer) verbinding met zichzelf te maken.

Ik heb in mijn leven aan den lijve ervaren hoe het is om mijn eigen wijsheid ‘kwijt’ te raken/zijn. Hierdoor heb ik een deel van mijn leven mijzelf de toestemming ontzegt om dicht bij mijzelf te blijven.

En ik heb ervaren hoe het is om de weg terug af te leggen; de weg terug naar het leven van mijn authentieke zelf en het omarmen van mijn eigen wijsheid.

Dit gun ik jou ook!

Ben jij de verbinding met jezelf (en je omgeving) kwijtgeraakt?

 • Voel jij dat er veel meer in je zit dan eruit komt?
 • Wil jij eindelijk jouw innerlijke wijsheid herkennen, erkennen en omarmen?
 • En ben jij op zoek naar meer verbinding en authenticiteit?

Voel je van harte uitgenodigd om een afspraak te maken!

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven Coach, Unity Embodyment Coach, Altazar Method Facilitator en EmotieCoach

Lees meer
Ineke Hoogland
Lees meer

Mireilla de Vries

Over Mireilla

“Voor het ego komt het transformatie proces nooit gelegen. Dat wil graag controle”

Transformatie is een van binnen naar buiten proces. Alles begint bij voelen dat er dingen mogen veranderen in jouw leven. De enige die daar voor kan zorgen ben jij. Vanuit mijn zachte kracht neem ik je oordeelloos mee op de reis die je in het onderbewuste gaat maken met behulp van o.a. regressie therapie. Zodat jij bewustzijn krijgt op de oorzaak van jouw thema en hierin mag gaan doorvoelen en helen wat geheeld wil worden. Ik zorg ervoor dat die reis veilig voelt voor jou. Zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar met uiteenlopende levensvraagstukken of onbegrepen fysieke, emotionele, mentale of psychische klachten of patronen die je graag zou willen doorbreken zijn welkom in mijn praktijk.

Daarnaast heb ik vanuit mijn persoonlijke achtergrond en als verpleegkundige in acute zorg en de terminale zorg een grote affiniteit met (uitgestelde) rouw verwerking zowel bij ernstig ziek zijn en herstellen als in de laatste levensfase. Zowel bij jong en oud kunnen belangrijke thema’s om aandacht vragen zoals bijvoorbeeld angst, spijt, schuld en schaamte. Ook kan je bij mij terecht korte of lange tijd na het overgaan van een dierbare, als er nog losse eindjes in het rouwproces voelbaar zijn.

Voel je welkom om contact met mij op te nemen!

Specialisme : Transformatief coachen, verwerkingstherapie, (uitgestelde) rouw verwerking,  Lichter leven programma

Lees meer
Mireilla de Vries
Lees meer

Nicoline Schipper

Over Nicoline 

Hi! 

Ik ben NLP en Transformatief coach Nicoline Schipper. In mijn coaching ligt de focus op het behalen van jouw doelen – zowel privé als zakelijk. Als je het op de een of andere manier moeilijk vindt om je doelen te bereiken, bijvoorbeeld vanwege een mentale blokkade of een ineffectief gedrag, dan kan ik je daarbij helpen. Door middel van gesprekken, oefeningen en trainingen, help ik jouw belemmeringen en hindernissen op een toegankelijke en moderne manier te overwinnen.

Naast de Transformatie Coach opleiding bij Bridgeman, heb ik ook mijn NLP Practitioner en Master en heb ik een coachopleiding gedragsverandering volbracht.

Omdat ik gedeeltelijk zowel in Nederland als in Spanje woon, coach ik zowel live in Amsterdam én in Javea (Spanje) en online via zoom. In Spanje organiseer ik in ons retreat Casa Coline diverse persoonlijke ontwikkeling retraites waaronder een Lichter Leven Week.

 

Lees meer
Nicoline Schipper
Lees meer

Esther Duine

Over Esther:

Ik begeleid jou als je ernaar verlangt om meer te leven op een manier die aansluit bij wie je werkelijk bent. En je daarom nú wil doorbreken dat je:

 • vooral in je hoofd leeft
 • de oplossingen buiten jezelf zoekt
 • wegloopt voor je emoties en gevoelens
 • voorbijgaat aan de signalen van je lichaam
 • en of steeds tegen dezelfde thema’s aanloopt

Of als je op je pad van persoonlijke bewustwording een stuk in jezelf tegenkomt waar je meer inzicht en helderheid in wilt of dat je wilt transformeren. Zodat je jouw ware zelf nog meer kunt belichamen.

Mijn motto is dat jij de kracht zelf bent. Ik faciliteer je om op de wijsheid van jouw hart af te stemmen door:

 • Je bewust te maken van jezelf
 • Je te inspireren tot zelfzorg en zelfliefde
 • Je te begeleiden onverwerkte ervaringen te helen

Om zo elke dag lichter en liefdevoller te leven vanuit jouw authentieke zijn.

Specialisatie: Holistisch coach, transformatiecoach, Lichter Leven coach, natuur- en wandelcoach en leefstijlcoach.

 

 

Lees meer
Esther Duine
Lees meer

Susanty Nap

Over Susanty

Opgegroeid in een land waar niet mijn roots liggen en waarin ik er anders uit zag dan de meesten om mij heen, was de vraag ‘wie ben ik?’ al van jongst af aan rode draad in mijn leven. Ook na de ontmoeting met mijn biologische familie in 2008 vond ik daar geen antwoord op; de verschillen werden alleen maar groter evenals het gevoel ontheemd en ontworteld te zijn.

Mijn persoonlijke queeste zette mij toe tot de studie Algemene Sociale Wetenschappen met studievakken op het gebied van Internationale Migratie & Etnische Relaties en tot mijn ontwikkeling als professioneel coach en trainer.

Door de jaren heen heb ik mijn roots gevonden evenals het antwoord op de vraag wie ik ben. Vanuit mijn achtergrond als ervaringsdeskundige en transformatief coach help ik cliënten met sessies transformatiecoaching blokkades te transformeren door maatschappelijke conditioneringen, migratie, adoptie, culturele roots en trauma’s in de (oorspronkelijke) familiecontext. Zo vinden zij hun roots, hun authenticiteit en een geworteld leven.

Ook volgen mijn cliënten het Lichter Leven programma wat hen helpt om balans te brengen in het dagelijks leven en vanuit authenticiteit hun passies te vinden.

Specialiteit: Transformatieve coaching, Lichter Leven programma

Lees meer
Susanty Nap
Lees meer

Marieke van Kreij

Over Marieke

Ervaar je potentieel en verwezenlijk je doelen en verlangens. Het is mijn doel mensen op persoonlijk en professioneel vlak te begeleiden om vanuit bewustwording in hun kracht te gaan staan én het vertrouwen te ervaren om vanuit authenticiteit hun doelen en verlangens te realiseren. De innerlijke wereld van de mens heeft me altijd enorm gefascineerd. Ik vind het fantastisch om mensen te begeleiden naar meer bewustwording en zelfrealisatie. Het is telkens weer bijzonder om in die samenwerking de verbinding te voelen.

Persoonlijk heb ik door deze vorm van coaching diepgaande transformatie ervaren op een verbijsterend niveau. Het heeft me laten zien dat zo veel meer mogelijk is dan waar we in deze huidige maatschappij bewust van zijn. Wanneer ik samen met iemand een gesprek heb en zijn of haar volledig potentieel duidelijk wordt, maakt me dat ongelooflijk enthousiast om met diegene samen te werken.
Ieder individu is uniek en dat vereist maatwerk. Gelijkwaardigheid, verbinding en vertrouwen staan voor mij centraal tijdens onze samenwerking.

Lees meer
Marieke van Kreij
Lees meer

Fonny Freek

Over Fonny

Voeding en Transformatie Coaching, mijn twee grote passies.

Val jij steeds weer terug in een oud patroon? Of pakken de keuzes die je maakt niet goed uit. Zit je niet zo lekker in je vel of ben je steeds op zoek naar iets, maar je weet niet goed wat?
Kom je steeds weer aan in gewicht of beland je steeds weer in dezelfde (ongewenste) situatie?

Voel en voed jij jezelf?

Als Transformatie Coach werk ik holistisch en gebruik verschillende technieken waaronder Regressie & Reïncarnatie, Innerlijk Kindwerk, EFT en de Altazar Rossiter Method om naar de kern van jouw issue te gaan en het stuk te ontwortelen dat jou in de weg staat om een volgende stap te maken naar een beter, fijner, liefdevoller en gezonder leven. Een reis naar jezelf. Want door in verbinding met jezelf te zijn is het gemakkelijker van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen.

We werken samen met de energie van het chakrasysteem dat verbonden is aan ons lichaam waar ons fysieke- en mentale welzijn van afhankelijk is. En verstevigen de krachtvelden van de mannelijke- en vrouwelijke energieën die in ons aanwezig zijn. De mannelijke energie van aanwezigheid, stabiliteit en bedding. En de vrouwelijke energie van beweging, creatie en expansie.

Jij ervaart meer stevigheid in jezelf, ervaart meer de stroom van creatie en komt steeds meer in balans.

Fonny in sinds september 2021 gecertificeerd volgens de Altazar Rossiter methode. Sinds maart 2022 is Fonny gecertificeerd Unity Embodyment Coach bij Bridgeman.

Je bent van harte welkom.

Specialisatie: Transformatie Coaching, Lichter Leven Coaching, Energie Facilitator, Voedingsdeskundige.

Lees meer
Fonny Freek
Lees meer

Arthur Minderop

Over Arthur

Mijn naam is Arthur Minderop en ik faciliteer coachsessie in de natuur. Ik woon in Haarlem, vlakbij het strand en omringd door de prachtige Kennemer duinen. De natuur heeft ons veel te vertellen en elke keer ben ik weer verwonderd door de schoonheid ervan. Onze huidige manier van leven lijkt ons niet altijd gelukkig te maken. We missen ons natuurlijk gedrag en onze natuurlijke omgeving en daardoor voelen we stress en onrust. We kunnen ons beter gaan voelen en gelukkiger worden als we weer aansluiting vinden bij onze natuurlijke behoeften. Deze behoeften zijn voor ieder mens uniek. Het is mijn missie om jou te verbinden met jouw natuurlijke ik, jouw natuur. Dit doe ik door met jou op reis te gaan naar je ware ik. Samen wandelen we in de natuur op zoek naar inzichten. Ik gebruik hiervoor onder ander de adem als techniek en EFT (Emotional Freedom Techniques) om jouw maximale kracht uit werk en leven te halen.

Specialiteiten: Ademcoaching en EFT

Lees meer
Arthur Minderop
Lees meer

Moniek Pronk

 

Over Moniek

Als transformatiecoach en yogaleraar, begeleid ik je graag in de reis van je hoofd naar je lijf en je hart. Van hard werken naar hart werken. Van stress naar ontspanning. Van angst naar liefde. Van wilskracht naar flow. Ik draag graag bij aan de reis terug naar jouw pure krachtige zelf, waar je door gebeurtenissen en ervaringen in het leven soms ver vanaf kan zijn geraakt.​​

Ik heb de Bridgeman Transformatie Coach opleiding, de Touch op Matrix Therapeut opleiding, de 2-jarige Energy Facilitator Training van Altazar Rossiter en de Kaula Tantra Yoga Teacher Training afgerond. En ik studeer nog aan Transformatie Coach opleiding van Tony Robbins. Daarnaast heb ik in Nederland en Zuid Amerika vele sjamanistische ceremonies bijgewoond en mooie rituelen geleerd die ik nu zelf toepas in mijn praktijk. Ik breng je graag weer in contact met de wijsheid van moeder natuur en onze voorouders.

Ik begeleid in het doorgronden, ontwortelen en helen van oude pijnstukken en angsten. En breng je weer in contact met je natuurlijke energie, je authentieke kracht en je innerlijke wijsheid. Zodat jij vanuit je hart gaat leven.

Ik coach vooral startende ondernemers zodat zij hun angsten en twijfels aangaan en overwinnen. Hierdoor gaan zij en hun bedrijf weer groeien en bloeien. Vanuit balans, passie, innerlijke vrijheid en zelfvertrouwen.

Durf jij die diepe reis in jezelf aan te gaan? Stuur me een bericht als je interesse of vragen hebt. Je bent van harte welkom.

Specialiteit: Transformatief coachen, Altazar Methode, Integratiecoaching na plantmedicijn ceremonies, Lichter Leven coaching, Touch of Matrix Therapeut, ToKaula Tantra Yoga Teacher

Lees meer
Moniek Pronk
Lees meer

Rianne Manten

Over Rianne

Ik werk als Teacher bij Bridgeman en als vrijwilliger voor de Bridgeman Foundation. Ik heb de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Leusden als coach en energiewerker. Mijn praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die emotioneel of seksueel vast zitten en/of ervaring hebben met een manipulatieve/ gewelddadige relatie.  Mijn manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

Specialiteit: Energiewerk ten aanzien seksualiteit, intimiteit, misbruik, partnerrelaties en heling van sacraal chakra.

 

Lees meer
Rianne Manten
Lees meer

Aizo Krikke

Over Aizo

Alles is energie en ons bewustzijn zorgt voor onze realiteit. Helaas zijn we ons maar bewust van ongeveer 5% van ons bewustzijn, de overige 95% is onderbewust. In deze realiteit kom je ook dingen tegen die je tegenhouden om de volgende stap te zetten, om in vrijheid te manifesteren. Ik ga samen met jou op zoek naar de wortel van deze uitdagingen. Dit is meestal een trauma of een blokkade die er al een tijdje is en waar je je eigenlijk niet meer bewust van bent. We gaan samen op zoek.  Zodra we deze samen transformeren naar iets positief, gaat alles weer stromen. Of het nu gaat om persoonlijke zaken of business.
Dit kan in Transformatie coachingssessies (meestal 3 tot 5 sessies) of in de vorm van het Lichter Leven Programma (10 sessies).
Binnen Bridgeman heb ik een Transformatie retraite op Terra Nova gedaan, het Lichter Leven jaarprogramma en vervolgens de Transformatie Coachopleiding. Daarnaast heb ik op mijn eigen pad op zoek naar Spirituele groei dat rond 2006 begon onder andere bij Extra Mile de opleiding Personal Coach en diverse communicatie trainingen gedaan. Bij de Baak heb ik de meerdaagse training Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelen gegeven. Al deze ervaring en kennis zet ik nu in combinatie met Intuïtie in voor mijn cliënten.
Mijn drive: Om het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken om het licht in zichzelf te mogen ervaren zodat ze in vrijheid dat kunnen manifesteren wat zij vanuit hun ziel willen. Als steeds meer mensen dit gaan doen, dan komen we vanzelf bij het omslagpunt (de 10%) en kunnen we een betere wereld creëren voor deze generatie en de komende zeven.
Specialisatie: Transformatie Coaching, Communicatiestijlen

Lees meer
Aizo Krikke
Lees meer

Carin Oostendorp

Over Carin

Mensen in hun kracht zetten geeft mij voldoening. Ik vind het een eer en een uitdaging om anderen te helpen bij bewustwording, verbinding, transformatie en groei. Mooi om te ervaren wat er gebeurt als iemand het optimale rendement uit zichzelf weet te halen!
In onze huidige hectische en veeleisende maatschappij wordt er veel verwacht. Voor sommige mensen is het daardoor moeilijk om te leven vanuit hun eigen kracht. Ze leiden een leven zoals anderen dat van hen verwachten, gaan voorbij aan hun eigen behoeften en zijn zich daar niet altijd van bewust. Zien en voelen wat je zelf nodig hebt wordt ondergeschikt en kan uiteindelijk leiden tot stressklachten of onvrede en negativiteit. Coaching ondersteunt je om stappen te zetten in de door jouw gewenste richting. Blokkades, onbewuste patronen en belemmerende overtuigingen die in de weg zitten, vaak zonder dat je er erg in hebt, kunnen getransformeerd worden en oplossen, waardoor er meer ruimte komt om nieuwe of andere stappen te zetten. Coach gesprekken en oefeningen helpen je bij het ontdekken, optimaal ontwikkelen en inzetten van je kwaliteiten en zijn er op gericht om te onderzoeken wat bij jou past, om dat vervolgens te kunnen gaan realiseren.
Specialisatie: Zorgprofessionals, Leidinggevenden ( authentiek en compassievol leiderschap), Lichter Leven coaching, Transformatie coaching

Lees meer
Carin Oostendorp
Lees meer

Susanne Pereboom

Susanne Pereboom
www.bewustmeno.nl

Adres:
Bewust M&O
Jachtlaan 203
7312 GM Apeldoorn

Specialiteit: 

MBE trainer
HR professional

Over Susanne

Mindfulness en meditatie hebben mij enorm geholpen mezelf terug te vinden in een periode van burn-out. Omdat ik niet de enige ben die soms worstelt met “alles goed willen doen” op het gebied van werk, persoonlijke ontwikkeling, gezin en sociale contacten, wil ik mijn kennis en vaardigheden graag delen! Ik geloof dat als je in balans bent, je meer oog hebt voor je eigen kracht, geluk en welzijn. Bewust M&O staat voor Bewust Mens & Organisatie. Volgens mij gaat het over de juiste keuzes maken. Voor jezelf en als werkgever voor medewerkers. Want dat geeft energie en met die energie gebeuren mooie dingen! Impact hebben. Een verschil maken! Investeer in persoonlijke ontwikkeling, investeer in vaardigheden, investeer in inzichten, voor jezelf! Leuk je te ontmoeten!

Lees meer
Susanne Pereboom
Lees meer

Margreet Verrij

Over Margreet

Mijn naam is Margreet en ben, naast moeder, partner en levensgenieter, coach voor volwassenen en jongeren in Hellevoetsluis.

Wanneer je klaar bent met ‘overleven’ en in je hoofd zitten, je angsten achter je wilt laten of een verlies moet verwerken, dan zit je bij mij goed. Mijn kracht zit hem niet alleen in het naar boven halen en ombuigen van je belemmerende overtuigingen en patronen, maar ook in het jou laten ervaren en voelen van wie jij ‘werkelijk‘ bent. Tijdens jouw sessies ontvang je mijn volledige aandacht en aanwezigheid. Zo ontstaat er veel verbinding en verdieping, die je weer dichter bij jezelf brengt.

Een aantal jaar geleden begon ik mijn eigen zoektocht naar meer balans, passie en ‘richting’ in mijn leven. Dit proces heeft zoveel in beweging gebracht, dat ik diverse coachopleidingen en methodiekcursussen ben gaan volgen. Hierdoor heb ik mijn wens, om anderen als coach nog duurzamer, dieper en krachtiger te kunnen begeleiden, waar kunnen maken.

‘Persoonlijke groei en transformatie gebeurt niet in je hoofd, maar in je buik en hart’

Specialisme: Transformatieve coaching, Lichter leven coach, Jongerencoach

 

Lees meer
Margreet Verrij
Lees meer

Sandra Baaijens

Over Sandra

Ik heb me de afgelopen jaren verdiept en bekwaamd in diverse disciplines om mijn missie zo goed mogelijk te kunnen volbrengen: de ontwikkeling van mijn cliënten en cursisten naar hun eigen essentie. Master Your Joy is mijn motto daarbij: authentieke levensvreugde als oerkracht. Mijn eigen ‘awakening’ was mijn burn-out: het opende mijn ogen en liet mij zien dat de enige uitweg de weg naar binnen is. Naast Hatha Yoga-teacher bij Pure Yoga, heb ik binnen Bridgeman de MBE, de Altazar Rossiter Method en recentelijk de Transformatie Coach opleidingen gedaan.
Mijn cliënten volgen in mijn praktijk het Lichter Leven programma evenals transformatiecoachings- sessies. Daarnaast train ik teams in organisaties vanuit GLN Nederland (Growth Leaders Network) als facilitator in cultuuromslag trajecten.
Specialisatie: Transformatief coachen, Lichter Leven programma, Altazar Methode en Meditatietrainer.

Lees meer
Sandra Baaijens
Lees meer

Roy Wenting

Over Roy

Roy Wenting  is yogadocent, mindfulness meditatie trainer, facilitator van stiltedagen en Lichter Leven transformatiecoach in zijn eigen praktijkruimte aan het Teteringse bos (nabij Breda).

In 2012 behaalde Roy zijn certificaat als yogadocent bij Agama Yoga University op Koh Phangan (Thailand), aangesloten bij de internationale Yoga Alliance.

Roy is gecertificeerd Mindfulness Based Emotional Intelligence trainer (een bij de Vereniging voor Mindfulness geaccrediteerde methode) en Lichter Leven Transformatie Coach volgens de Bridgeman Methode.

In zijn yoga, meditatie en coaching sessies hanteert hij een holistische aanpak waarbij zowel de fysieke, emotionele, mentale als spirituele lagen worden aangeboord op weg naar jouw authentieke zelf en het manifesteren van jouw dromen. Roy is daarnaast ook NLP opgeleid, Reiki practitioner, Altazar Self-Empowerment Practitioner (in opleiding) en BrainHack trainer voor Bridgeman in Business binnen grote organisaties zoals RTL, Rijksvastgoedbedrijf, Nestlé, SAP, Engie en Openbaar Ministerie.

Roy heeft naast zijn hotellerie, bedrijfskundige en business consultancy achtergrond in de afgelopen 10 jaar tijdens vele spirituele reizen door Azië zelf ruim 5.000 uur aan persoonlijke ervaring opgedaan op weg naar een lichter en bezield leven. Tijdens deze reizen deed hij tientallen retraites, opleidingen, pelgrimstochten, klooster/ashram verblijven en cursussen onder begeleiding van gerealiseerde yoga en meditatie meesters zoals Prem Baba (Awaken Love), Guruji Rajkumar Baswar (Shivoham Tantra) en Sadhguru (Isha, Inner Engineering).

Specialisatie: Lichterleven coaching, Meditatietrainer, zakelijke trainingen.

Lees meer
Roy Wenting
Lees meer

Marinka van Aken

Over Marinka

Marinka was de eerste Lichter Leven coach in Nederland en heeft haar nodige vlieguren gemaakt. Naast coach is zij professioneel zangeres, moeder, woont in een ecodorp en zet zich in voor biologische lokale voeding. Opgeleid in Natuurgeneeskunde, Reiki en Sjamanisme en door haar eigen leven dat vele uitdagingen heeft gekend. Haar verkregen wijsheden zijn doorleefd en voelbaar in haar zachtheid, kracht en humor. Bij Marinka ben je aan het juiste adres wanneer je je weg terug wilt vinden naar innerlijke rust, voldoening en verbinding. Bij Marinka kun je ook terecht als je zelf coach, healer of therapeut bent.

Specialisatie: Sjamanisme, hoogsensitiviteit, coach voor lichtwerkers.

Lees meer
Marinka van Aken
Lees meer

Tanja Bouman

Over Tanja

Als coach, therapeut en trainer stond ik zelf ooit op een levenskruispunt. Ik wist niet meer welke kant ik op mocht gaan. Stap voor stap leerde ik ontdekken welke gebeurtenissen blokkades en trauma’s bij mij achterlieten. Ik ontdekte de sterke patronen en overtuigingen die ik in de loop van mijn leven zorgvuldig had opgebouwd. Ik leerde mijzelf weer kennen en ontdekte dat ik een aardige dosis zelfliefde en zelfvertrouwen miste, waardoor ik een totaal ander leven leefde dan wat ik diep van binnen wilde. Er volgde opleidingen, workshops, beoefeningen, vallen en opstaan om uiteindelijk het pad dat ik nu bewandel met volle teugen te mogen (be)leven.

Geen pad is hetzelfde. Dat vind ik het mooie aan samenwerken met mijn coachees en cliënten. Je kunt met heel verschillende vragen bij mij terecht. Van heel helder en concreet waar transformatie sessies heel goed bij passen. Maar ook voor een spirituele ontdekkingstocht, het ontwikkelen van meer zelfliefde en zelfvertrouwen, het zelf ontdekken en leren werken met energie of het duurzaam veranderen van levensstijl. Verbinding staat voor mij hier voorop. Het hervinden van de verbinding met jezelf; van hoofd naar hart. Van buitenwereld naar binnenwereld. Terug naar jouw kern. Ik ontmoet je graag!

Specialisaties: Transformatief Coach, Lichter Leven coach, Holistisch
Therapeut, Reiki-behandelaar, Reiki-trainer

 

Lees meer
Tanja Bouman
Lees meer

Jennifer Ronoreso

Over Jennifer

Heb je het gevoel te verdrinken of onder te sneeuwen door een grote verandering in je leven bijvoorbeeld na het overlijden van je geliefde op jonge leeftijd? Ben je bereid voor de gewenste verandering in je leven zoals meer rust en ontspanning, vrijheid en liefde, de beste versie van jezelf, je droom leven, leven vanuit je hart?

Je bent bij het juiste adres! Ik ben je gids die samen met je de reis maakt door je bergen om je doel te bereiken. Ik geef je een steuntje in de rug en reik je tools aan gedurende de reis die wij samen maken. Wij doen het SAMEN! Het is jouw reis naar zelfliefde. Het is jouw reis om weer in verbinding te zijn met je lichaam (je hoofd, je hart en je buik). Het is jouw lichter leven reis. Het is jouw open hart reis. Lees meer over mij op mijn website https://oerzelfliefde.nl/ en laat je inspireren door mijn blogs https://oerzelfliefde.nl/blog/

Specialisatie: Transformatie coaching

 

Lees meer
Jennifer Ronoreso
Lees meer

Annelies Vette

Annelies Vette BridgemanAnnelies Vette
www.e-mergecoaching.com

Adres:
Van Woustraat (2 locaties)
1073 LL Amsterdam

Specialiteit: Heart Boost en Stress & Burn-out

Over Annelies

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen de reis van hun hoofd naar hun hart te laten maken. Ook zet ik me in om meer bewustzijn te creëren over stress en burn-out in de (corporate) wereld. Ik doe dit als coach, spreker, trainer. Ik werk intuïtief en zet verschillende tools hierbij in. Bij Bridgeman heb ik de Coach opleiding, Mindfulness opleiding en twee jaar Altazar gevolgd. Ik kijk er naar uit om met jou en/of je team samen te werken!

 

Lees meer
Annelies Vette
Lees meer

Arjen van Vaardegem

Arjen van Vaardegem

Over Arjan

Ik help  mensen die op zoek zijn naar meer innerlijke rust, vrijheid en geluk. Ik leer mensen beter voor zichzelf te zorgen, hun bewustzijn te verhogen en zo een gelukkiger leven te leiden. Als coach help ik je om dat wat in de weg zit zichtbaar te maken en los te laten. Door een hoger bewustzijn, in combinatie met  inzicht in de patronen en overtuigingen in je leven en het veranderen daarvan, ontstaat er meer vrijheid en geluk.. Ik ondersteun jou naar een lichter leven vol vrijheid, geluk en innerlijke rust.

Specialisatie: Lichterleven coach, Mindfulnesstrainer.

 

Lees meer
Arjen van Vaardegem
Lees meer

Marleen van den Hout

Marleen van den HoutOver Drs. Marleen van den Hout

Marleen werkte vier jaar met Robert samen als mentor en co-trainer in de coachopleiding. In die tijd ontwikkelde zij de Bridgeman Ademmethode en schreef zij samen met Robert het boek ‘Start vandaag met Ademen’. Met originele methodes brengt Marleen mensen weer helemaal in hun kracht.

Marleen geeft lezingen, coaching en trainingen voor o.a. meer zelfvertrouwen, goed slapen, stoppen met hyperventileren, migraine en stress voorkomen. Haar doel is om mensen zelf tot inzicht te laten komen. De oplossing heeft iedereen in zich; Marleen helpt jou die te vinden.

Specialiteit: Opleider, transformatie en lichter leven coach, ademtrainer, spreker.

 

 

Lees meer
Marleen van den Hout
Lees meer

Sanne van Baal

Over Sanne van Baal | The Wellbeing Centre

Sanne is een ervaren coach/healer en opgeleid door Robert en Altazar. Ze werkte als assistente van beide heren nauw met hun samen en heeft veel van ze geleerd tijdens deze jaren als freelancer bij Bridgeman.
Ze heeft nu haar eigen goedlopende praktijk en yogastudio. Waarin ze vele mensen helpt in hun transformatie en helingsproces.Technieken die ze veelal toepast zijn een mix van Regressietherapie, Altazar methode, EFT, en Voice Dialogue. Sessies kunnen desgewenst ook online plaatsvinden.
Specialisatie: Healer en transformatie coach

 

 

 

Lees meer
Sanne van Baal
Lees meer

Carla Schram Meijer

Carla Schram Meijer
www.setyourmind.nl

Adres:

Schweitzerstraat 122
1433 AN Kudelstaart

Specialiteit: coach en mindfulness trainer

Over Carla

Voordat ik mijn opleidingen ging volgen, ben ik zelf 2 maal overspannen geweest. De 2e keer wist ik dat er iets moest veranderen en dat ik dat wilde. Ik wilde meer bewustwording krijgen over mijn gedachten en gedrag. Zodat ik er de volgende keer op tijd bij zou zijn. Nu ben ik, Carla Schram-Meijer, Mindfulness coach en daarnaast coach gespecialiseerd op het beter kunnen ervaren van geluk. Bij de MBE opleiding van Bridgeman ben ik opgeleid tot trainer op het gebied van Mindfulness Based on Emotional Intelligence. De Mindfulness training is gecertificeerd volgens de Vereniging voor Mindfulness (VVM). Bij Heart4happiness ben ik opgeleid tot coach.

 

Lees meer
Carla Schram Meijer
Lees meer

Mariette Verhoef

Mariëtte Verhoef
www.marietteverhoef.com

Adres:

Langbroekerdijk A 13
3947 BC Langbroek

Specialiteit: Meditatietrainer: Mindfulness & Stressreductie, Zelfcompassie, particuliere individuele trainingen en bedrijfstrainingen.

Over Mariette

Als Meditatietrainer geef ik met veel passie mindfulness-trainingen voor particulieren en in het bedrijfsleven. Bewustwording, helende aandacht, veerkracht, liefde, genieten en groeien; dat is waar het voor mij om gaat. Mindfulness en compassie is voor iedereen die positiever, krachtiger en gelukkiger in het leven wil staan. De trainingen maken spiritualiteit heel toepasbaar in je dagelijks leven. Op je werk, in relaties, je gezondheid en ga zo maar door. Mindfulness met zelfliefde is de rode draad in mijn leven. Het zorgt ervoor dat ik met bevlogenheid én balans voluit leef. Ik vind het fantastisch om anderen te begeleiden naar een bewuster leven!

 

Lees meer
Mariette Verhoef
Lees meer

Rogier Schipper

Rogier Schipper
www.rogierschipper.nl

Adres: Westersingel 52-4 8931 CT te Leeuwarden

Specialiteit: Hypnotherapie & Coaching (Mindset & Mindfulness)

Over Rogier:

Zover ik mij kan heugen ben ik
geïnteresseerd geweest in het brein, menselijke gedrag en het veranderen van deze processen. Ik noem dit Neuro-hacking.

Ik help je weer in je kracht te komen en je weer energiek te voelen. Ik help je op weg een leven te leven op jouw voorwaarden.

Hoe bepalen we samen en hangt van jouw huidige situatie af. Het kan zijn dat je moet veranderen omdat je bijvoorbeeld stress ervaart.  Het kan ook zijn dat je goed in je vel zit maar dat je meer in je mars hebt. In beide gevallen help ik je graag.

Lees meer
Rogier Schipper
Lees meer

Elayne Lussenburg

Over Elayne

Elayne Lussenburg is senior (transformatie)coach, medium, trainer en psychosociaal therapeut. Al sinds haar vroege jeugd heeft Elayne bijzondere ervaringen met de spirituele wereld en haar intuïtie welke zij vanaf haar 18e verder begon te ontwikkelen. Na verschillende spirituele groepen volgde Elayne de Academie voor Mediumschap en diverse opleidingen in Engeland aan het beroemde Arthur Findley College. Zij heeft les gehad van vele internationale mediums. Elayne hecht groot belang aan integriteit, ethiek en een professioneel theoretisch en filosofisch fundament bij alles wat zij doet. Zij is een zgn feiten-medium, waarbij zij altijd feiten benoemd die kunnen worden gecheckt als bewijs van het bestaan van de spirituele dimensie. Haar missie is ‘het onzichtbare zichtbaar maken’, ‘het onbewuste bewust maken’.

Specialiteit: Inzet intuïtie en dieptewerk, trauma werk, inzet lichaamswerk en muziekcoaching.
TA Psychotherapie, Lichter leven en transformatiewerk.

Lees meer
Elayne Lussenburg
Lees meer

Suzanne Wohrmann

Suzanne Wohrmann
BusYness & Spiritualiteit

Adres:
Frans Duwaerstraat 3
4333 CW Middelburg

Specialiteit:
Trainer/Coach Mindmanagement en Marmatherapeute. Ik heb de opleiding MBE gevolgd bij Bridgeman.

Over Suzanne:
Coach Suzanne Wohrmann zorgt met haar trainingen in Mindfulness Based Emotional Intelligence voor vitale en duurzaam inzetbare medewerkers en leert je de om de juiste balans te vinden tussen inspanning en diepe ontspanning.

 

Lees meer
Suzanne Wohrmann
Lees meer

Bas Kniest

Over Bas

Bas Kniest heeft zijn sporen verdiend in de financiële dienstverlening waar hij werkte als accountmanager bij een grote bank. Totdat hij deze functie plaats liet maken voor een oude liefde: coaching, training en meditatie.

Bas vertelt je eerst het mentale verhaal en neemt je mee door de wetenschap en hersenonderzoek. Daarmee overbrugt hij op subtiele wijze de stap naar de ervaring van oude en nieuwe technieken. Hierbij ervaar je dat er ook buiten je comfortzone nog een hele aangename wereld te winnen valt.

Specialisatie: Spiritueel genezer, Meditatie trainer, Life & Business Coach

Lees meer
Bas Kniest
Lees meer

Erik Stalenhoef

Erik Stalenhoef
Dun-Ya Coaching

Adres:
Gladiolenstraat 38
6581XC Malden

Specialisatie: self-healing, jij doet het werk, ik faciliteer.

Over Erik:
Dun-Ya is het woord voor leven, en vooral het leven hier op aarde. Het is het leven wat wij leiden en waar we van kunnen leren. Het staat bij mij ook voor ‘Doen Ja!’ en geeft het enthousiasme aan om jezelf onder ogen te zien en te doen waar jij voor op aarde bent gekomen. Ik faciliteer je daarbij met alle technieken en heb om dichter bij jouw doel te komen.

Lees meer
Erik Stalenhoef
Lees meer

Ernestine Numan

Ernestine Numan
Ernestine Numan Creations

Adres:
Steenstraat 20
3572 SX Utrecht

Specialisatie: Vrouwen

Over Ernestine:
Ik ben Ernestine Numan en begeleid je graag als je lichter wilt leven met o.a. behulp van meditatie. Naast meditatie, maak ik gebruik van gesprek, energy healing (o.a. reiki & rigpa) de natuur, visualisatie, flow-schrijven en rituelen (voor selfcare of momenten van transitie zoals (t)rouwen of moederschap). Ik nodig vaak gastdocenten uit voor yoga, massage en live muziek tijdens de events en retraites die ik begeleid. Hiernaast werk ik ook 1:1 en schrijf ik graag.

Lees meer
Ernestine Numan
Lees meer

Edwin den Heijer

Over Edwin


Puur&Krachtig helpt jou, je bedrijf of team bij bewustwording, verbinding, transformatie en groei. Kort gezegd zijn wij jouw partner bij persoonlijke of organisatieontwikkeling. Wij helpen je bij het behalen van het optimale rendement. Het verbeteren van de kwaliteit van leven, het welzijn en de vitaliteit van jou of je organisatie staan voorop!

Edwin straalt rust uit en luistert oordeelvrij en met aandacht naar jouw verhaal. Je voelt je snel op je gemak en ervaart gelijkwaardigheid. Hij komt snel tot de kern en leert je om van denken naar voelen te gaan. Het inzicht en de bewustwording die je ervaart, geven groei in zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Specialisatie: Managementcoach, eigentijdsopleider, stressmanagement

Lees meer
Edwin den Heijer
Lees meer

Menno Fennema

Over Menno

Ravitatie is een spiritueel centrum aan de rand van Naaldwijk. Hierdoor makkelijk bereikbaar vanuit Den Haag en Rotterdam. Het wordt ook wel een de school van de levenskunst genoemd. Alles wat er gebeurt heeft te maken met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.  Menno is de eigenaar van dit centrum en houdt zich vooral bezig met het coachen en de mindfulness meditatie trainingen, organiseert te gekke events met o.a. ijsbaden en vuurlopen, doet veel sjamanistisch werk, energetische therapie en hypnose.

Door zijn authentieke persoonlijkheid en zijn liefdevolle oordeelvrije manier van vragen stellen is Menno een heel prettige coach om mee te werken.

Specialisatie: inspireren en motiveren of dit nu is als coach, mindfulness meditatie trainer of spreker.

Lees meer
Menno Fennema
Lees meer

Mariska Groen

Over Mariska

Begonnen aan de buitenkant maar altijd al super geinteresseerd in de binnenkant en de mens als geheel en alles daar om heen. Tegenwoordig werkzaam als coach op het gebied van huid, lijf en bewustzijn. Transformerend op de binnenkant en buitenkant (vandaar de naam Beau & Beau, mooi van binnen is mooi van buiten en andersom) ga ik samen met jou op pad, op zoek naar jouw authentieke zelf en je passies. Voor een lichter leven waarin jij straalt! Dat is namelijk mijn passie, anderen laten stralen en bewust maken van de invloed die je zelf op je leven kunt uitoefenen.

Specialisatie: Transformatie coach

Lees meer
Mariska Groen
Lees meer

Fons Aranda

Fons Aranda
Eindeloos Bewustzijn

Adres:
Stroopkriekstraat 16
6515 CP Nijmegen

Specialisatie: meditatietrainer, vitaliteitcoach & yoga leraar

Over Fons:
Mijn missie en passie is een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van individuen en organisaties.
Ik ondersteun individuen en groepen op een authentieke wijze om bewuster te worden en weer terug bij de basis te komen. Gebruikmakend van verschillende methodieken herstellen we de balans tussen lichaam en geest waardoor men, eenvoudig gezegd, beter in het vel komt te zitten. Door meer innerlijke rust, meer ontspanning, verbeterde concentratie en veerkracht is het makkelijker om met de uitdagingen in het leven om te gaan en kan er meer genoten worden van wat het leven te bieden heeft.

 

Lees meer
Fons Aranda
Lees meer

Marion Riteco

Marion Riteco
Jazz Coaching & Training

Adres:
De Miede 210
1741 DR Schagen

Specialisatie:
Persoonlijk meesterschap & duurzaam ondernemen.

Over Marion & Jazz:
Jazz is muziek die gecreëerd wordt in het moment. De jazzmuzikant heeft zelf de regie: leidt en volgt de tonen als de flow van de compositie er om vraagt. Net als Jazz zijn optimaal leven en duurzaam ondernemen afhankelijk van authenticiteit, flow, co-creatie en lef. Leven en werken vanuit bezieling vragen om de kwaliteiten van een Jazz muzikant. Wil je leven en werken vanuit bezieling? 

Dan heb je de kwaliteiten nodig van een jazz muzikant. 

Lees meer
Marion Riteco
Lees meer

Chantal Uphoff

Over Chantal:

In beweging komen met persoonlijke ontwikkeling hoeft niet ingewikkeld te zijn.
De eerst stap heb je al gezet door op zoek te gaan naar een coach die bij je past, waar je een klik mee hebt.
Wil jij volledige zeggenschap over jezelf – prive of in de werkomgeving – en kun je wel wat motivatie, inspiratie, humor of begeleiding gebruiken, kijk dan eens op mijn website wat ik je kan bieden.
Specialisatie: Transformatie coach | Systemisch coach

Lees meer
Chantal Uphoff
Lees meer

Hans Siepman

Over Hans

Ik coach mensen die niet kunnen achterhalen hoe ze kunnen loskomen uit de constante stroom van stress en zorgen. Die steeds weer tegen dezelfde problemen aanlopen en wanhopig op zoek zijn naar een leven zonder gevoelens van angst, spijt en schaamte. Ik laat ze inzien dat ze veel meer kunnen bereiken dan ze voor mogelijk houden, door hen tools te geven om het optimale uit zichzelf te halen.

Ik heb al veel mensen geholpen om te ontdekken wie ze nu werkelijk zijn en wat ze te doen hebben op deze planeet. Met een aantal eenvoudige tools kun je zelf veranderingen doorvoeren, waardoor jij gaat inzien waartoe jij in staat bent en hoe jij bewuster en lichter kunt leven.

Het Lichter Leven programma is een uniek programma die bij mij op individuele basis als in groepsverband kan worden gevolgd. Welkom bij Lichter Leven Leusden.

Specialisatie: Lichter Leven 1 op 1 en in groepsverband, Tranformatief coachen, Energetisch therapeut, Regressietherapie en Meditatietrainer

 

Lees meer
Hans Siepman
Lees meer

Claudia Scholten

Over Claudia

Ik help mensen zich te verbinden met hun ware zelf. Door middel van transformatie-sessies gaan we 1 op 1 voorbij alle mentale, bekende programma’s en duiken we in het onderbewuste. Daarmee schud ik de boel flink op. Ik houd van concrete oplossingen die diepgaand werken. Ik volg daarin mijn gevoel en intuïtie. Ik werk holistisch; diepgaand met een open blik en net een stapje verder. Ga je met mij aan de slag, dan heb je het lef om van de gebaande paden te gaan. Kleine groepen neem ik mee op reis door middel van het Lichter Leven Traject. Een reis naar wie je écht bent, een reis om te ontdekken waar jouw kracht ligt én te gaan doen wat je werkelijk gelukkig maakt. Je maakt gebruik van de kracht van de groep omdat je in elkaar gelijkgestemden vindt waarvan je onnoemelijk veel kunt leren. Door de groepstraining te combineren met enkele 1 op 1 sessies in de diepte, ga je pas echt grote slagen maken.

Specialisatie: Regressie- en reïncarnatietherapie veelal via de voorouderlijke lijn

Lees meer
Claudia Scholten
Lees meer

Astrid Schenkenberg van Mierop

Over Astrid

Al meer dan 35 jaar heb ik ervaring met het behandelen en begeleiden van mensen, individueel en in groepen. In het begin als fysiotherapeut en vanaf 2004 (na het zelf doormaken van een burn-out) ook als transformatiecoach en meditatie trainer.

Mijn doelgroep is breed, elk mens is uniek en wil uiteindelijk hetzelfde, liefde en zijn/haar zielsmissie volgen.  Mijn passie is mensen hierbij helpen, begeleiden naar BEWUST ZIJN!

Alles is er al! we hoeven het alleen maar te (her)ontdekken.

Door met elkaar te leren, te ontwikkelen en te groeien, kunnen we transformeren, oude pijnstukken helen.

Specialisatie: Transformatiecoach, MBE Meditatietrainer

 

Lees meer
Astrid Schenkenberg van Mierop
Lees meer

Patricia Lie-van Dijk

Patricia Lie van Dijk
Frambozengaarde 15

3124WG Schiedam

Specialisme

Meditatie trainer en mentor
M.B.S.R. Trainer en Zelf CompassieTrainer 1e categorie.

Do-In Yoga docent

Over Patricia

Door grootgebracht te zijn met meditatie en yoga was het voor mij makkelijk op momenten in het leven dat het wat zwaarder was om terug te vallen op deze technieken.
Omdat ik me zo sterk voelde na mezelf een retraite  cadeau te hebben geven waarin ik meditatie en yoga kon beoefenen, dacht ik ,dit heeft iedereen nodig die daar voor openstaat.
Ik heb me gespecialiseerd in meditatie en yoga en geef de technieken met liefde door.
Ik organiseer naast deze trainingen verschillende retraites in binnen en buitenland.
Hopelijk mag ik je ontmoeten en kan samen met jou Do-In Yoga en meditatie beoefenen.

Lees meer
Patricia Lie-van Dijk
Lees meer

Dennis van de Rijt

Dennis van de Rijt
Hart voor de zaak

Strijp CS
Torenallee 62-22, 5617 BD Eindhoven
Gebouw Anton, eerste verdieping

Specialisme: mindfulness & emotionele intelligentie en het trainen en coachen van zorgverleners

Over Dennis:
Hart voor de Zaak helpt organisaties, met name in zorg en welzijn, om hun medewerkers gelukkiger en succesvoller te maken door via groepstrainingen te werken aan mentale fitheid en emotionele intelligentie. Zorgorganisaties en hun professionals zijn er in toenemende mate op gericht om patiënten te stimuleren tot een ‘Positieve Gezondheid’ benadering. Dit vraagt om een andere houding en vaardigheden vanzorgverleners. Goed luisteren, het oppikken van non-verbale communicatie, empathie en sociale vaardigheden zijn cruciaal om deze nieuwe rol adequaat in te vullen. Dit is te trainen door met behulp van mindfulness te werken aan emotionele intelligentie.

Lees meer
Dennis van de Rijt
Lees meer

Cynthia Krijgsman

Over Cynthia

Mijn naam is Cynthia Krijgsman en ik ben als natuurgeneeskundige (aangesloten bij beroepsvereniging NWP, vergoeding mogelijk) & coach werkzaam in mijn eigen praktijk in Veldhoven/Eindhoven. Je kunt bij mij terecht voor zowel fysieke als mentale hulpvragen. Voor informatie over mijn werkwijze en achtergrondinformatie over mij en mijn opleidingen kun je kijken op www.jadevoorjou.nl Je bent van harte welkom om langs te komen en/of contact met mij op te nemen.

Specialisme: ouderschapsondersteuning

Lees meer
Cynthia Krijgsman
Lees meer

Martine de Bruijn

Over Martine

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten stralen. Ik geloof dat als jij straalt je iets geweldigs kunt maken van je leven en de wereld een stukje mooier kunt maken.

Het inspireert mij om jou in beweging te brengen. Als je bent vastgelopen en niet meer weet hoe je verder moet, help ik je weer terug te keren naar jezelf. Ik help jou weer naar je kern te komen, naar wie je in werkelijkheid bent, zodat jij je licht, kracht en wijsheid weer vindt en weer kan stralen als een kind.

Dit zorgt voor nieuwe energie, lichtheid, speelsheid en nieuwe mogelijkheden. Je levensenergie weer hervinden en meebewegen met de stroom van het leven. Kortom, VRIJHEID!

Ik ben geschoold en getraind in NLP, Bridgemanmethode, Regressie, Emotional Freedom techniques (EFT), BAM ademmethode, mBraining, mindfulness, yoga en meditatie. Vanuit mijn praktijk in Honselersdijk begeleid ik het Lichter Leven programma en transformatiecoachingssessies.

 

Specialisatie: Transformatie coaching, Lichter Leven programma 1 op 1 en in groepsverband

Lees meer
Martine de Bruijn
Lees meer

Femmy Hoorn

Over Femmy

Na de vele opleidingen op psychosociaal gebied, de processen die ik zelf heb mogen doorlopen en de ruime ervaring die ik inmiddels als psychosociale ondersteuner heb opgedaan, ben ik de specialist in (definitief) ongewenste kinderloosheid en verlies- en  rouwverwerking.

Een belangrijk onderdeel van deze ondersteuning is de begeleiding bij dit emotionele proces. Daarnaast wordt er gekeken en gewerkt aan denkpatronen, angst, stress,  blokkades en het leren omgaan met de omgeving zodat er voorzichtig gekeken kan worden naar het “nieuwe” leven en de mogelijkheden.

Specialisatie: fertiliteitsproblematiek en verlies- en rouwverwerking.

Lees meer
Femmy Hoorn
Lees meer

Filteren

 • Altazar Methode
 • Bridgeman Transformatiecoach
 • Energy Facilitator
 • Hoogsensiviteit
 • Lichter Leven Coach
 • Meditatietrainer
 • Unity Embodyment Coach
 • Alles