Vind een Bridgeman coach of trainer

Wil jij graag gecoacht worden? Of wil je leren mediteren bij jou in de buurt?

Vind op deze landkaart onze gecertificeerde Transformatiecoaches (Bridgeman Methode) en MBE Meditatietrainers.

TIP: Kijk op de landkaart of scroll een stukje naar beneden om op opleiding te sorteren.

Moniek Pronk

Adres:

Praktijk in Zwolle en in de natuur

 

Specialiteit

Transformatiecoaching

Altazar Rossiter Methode

Integratiecoaching na plantmedicijn ceremonies

Lichter Leven coaching

Touch of Matrix Therapeut

Kaula Tantra Yoga Teacher

 

Over Moniek

Als transformatiecoach en yogaleraar, begeleid ik je graag in de reis van je hoofd naar je lijf en je hart. Van hard werken naar hart werken. Van stress naar ontspanning. Van angst naar liefde. Van wilskracht naar flow. Ik draag graag bij aan de reis terug naar jouw pure krachtige zelf, waar je door gebeurtenissen en ervaringen in het leven soms ver vanaf kan zijn geraakt.​​

Ik heb de Bridgeman Transformatie Coach opleiding, de Touch op Matrix Therapeut opleiding, de 2-jarige Energy Facilitator Training van Altazar Rossiter en de Kaula Tantra Yoga Teacher Training afgerond. En ik studeer nog aan Transformatie Coach opleiding van Tony Robbins. Daarnaast heb ik in Nederland en Zuid Amerika vele sjamanistische ceremonies bijgewoond en mooie rituelen geleerd die ik nu zelf toepas in mijn praktijk. Ik breng je graag weer in contact met de wijsheid van moeder natuur en onze voorouders.

Ik begeleid in het doorgronden, ontwortelen en helen van oude pijnstukken en angsten. En breng je weer in contact met je natuurlijke energie, je authentieke kracht en je innerlijke wijsheid. Zodat jij vanuit je hart gaat leven.

Ik coach vooral startende ondernemers zodat zij hun angsten en twijfels aangaan en overwinnen. Hierdoor gaan zij en hun bedrijf weer groeien en bloeien. Vanuit balans, passie, innerlijke vrijheid en zelfvertrouwen.

Durf jij die diepe reis in jezelf aan te gaan? Stuur me een bericht als je interesse of vragen hebt. Je bent van harte welkom

Lees meer
Moniek Pronk
Lees meer

Rianne Manten

Rianne Manten
www.riannemanten.nl

Praktijkhoudend in Leusden

Specialiteit:

Energiewerk ten aanzien seksualiteit, intimiteit, misbruik, partnerrelaties en heling van sacraal chakra.

Over Rianne

Ik werk als opleidingscoördinator bij Bridgeman en als vrijwilliger voor de Bridgeman Foundation. Ik heb de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Leusden als coach en energiewerker. Mijn praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die emotioneel of seksueel vast zitten en/of ervaring hebben met een manipulatieve/ gewelddadige relatie.  Mijn manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

 

Lees meer
Rianne Manten
Lees meer

Aizo Krikke

Aizo Krikke
www.aizo.nl

Adres:
Laaxumstraat 57
3826 AH Amersfoort

Specialiteit:
Transformatie Coaching, CommunicatiestijlenOver Aizo

Alles is energie en ons bewustzijn zorgt voor onze realiteit. Helaas zijn we ons maar bewust van ongeveer 5% van ons bewustzijn, de overige 95% is onderbewust. In deze realiteit kom je ook dingen tegen die je tegenhouden om de volgende stap te zetten, om in vrijheid te manifesteren. Ik ga samen met jou op zoek naar de wortel van deze uitdagingen. Dit is meestal een trauma of een blokkade die er al een tijdje is en waar je je eigenlijk niet meer bewust van bent. We gaan samen op zoek.  Zodra we deze samen transformeren naar iets positief, gaat alles weer stromen. Of het nu gaat om persoonlijke zaken of business.
Dit kan in Transformatie coachingssessies (meestal 3 tot 5 sessies) of in de vorm van het Lichter Leven Programma (10 sessies).
Binnen Bridgeman heb ik een Transformatie retraite op Terra Nova gedaan, het Lichter Leven jaarprogramma en vervolgens de Transformatie Coachopleiding. Daarnaast heb ik op mijn eigen pad op zoek naar Spirituele groei dat rond 2006 begon onder andere bij Extra Mile de opleiding Personal Coach en diverse communicatie trainingen gedaan. Bij de Baak heb ik de meerdaagse training Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelen gegeven. Al deze ervaring en kennis zet ik nu in combinatie met Intuïtie in voor mijn cliënten.
Mijn drive: Om het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken om het licht in zichzelf te mogen ervaren zodat ze in vrijheid dat kunnen manifesteren wat zij vanuit hun ziel willen. Als steeds meer mensen dit gaan doen, dan komen we vanzelf bij het omslagpunt (de 10%) en kunnen we een betere wereld creëren voor deze generatie en de komende zeven.

Lees meer
Aizo Krikke
Lees meer

Jeannette Cnossen

Jeannette Cnossen
www.jeannettecnossen.nl

Adres:
Barnsteen 18
1718 DG HOOGWOUD

Specialiteit:
Lichter leven coaching

Over Jeannette

Jeannette: van kleins af aan was ik al geïnteresseerd in de psyche van de mens en vanaf mijn puberteit heb ik me bezig gehouden met zelfontwikkeling, diverse opleidingen en mensen verder op hun pad te begeleiden. In mijn puberteit verloor ik mijn moeder en vanaf toen was ik hooked om uit te vinden hoe ik daar zo goed mogelijk uit kon komen. Hoezo voorbestemd? Het werd een reis van hoofd naar hart en verder naar mijn buik met voor mij als rode draad rouw, verlies en eigenwaarde. Ik zie en werk direct vanuit de kern op alle niveaus en gun iedereen weer volledig bij zich zelf te komen en vanuit hier een gelukkiger, liefdevoller, lichter en vrij leven te leiden, waarbij we zelf aan het roer staan. Bij Bridgeman heb ik de opleidingen tot regressie en transformatief coach gedaan en ik heb me zelf gespecialiseerd in het werken met frequenties. “Uiteindelijk gaat het er om dat we ons weer gaan herinneren wie we werkelijk van binnen zijn”. Tijdens de sessies fungeer ik als kanaal, waarbij wat zich op dat moment aandient getransformeerd wordt in samenwerking met de bron. In Lak’ech Ala K’in.

Lees meer
Jeannette Cnossen
Lees meer

Carin Oostendorp

Carin Oostendorp
co-coach.org

Adres:
Jane Addamsstraat 17
6836 KZ Arnhem

Specialiteit:
Zorgprofessionals
Leidinggevenden ( authentiek en compassievol leiderschap)
Lichter Leven coaching
Transformatie coaching

Over Carin

Mensen in hun kracht zetten geeft mij voldoening. Ik vind het een eer en een uitdaging om anderen te helpen bij bewustwording, verbinding, transformatie en groei. Mooi om te ervaren wat er gebeurt als iemand het optimale rendement uit zichzelf weet te halen!
In onze huidige hectische en veeleisende maatschappij wordt er veel verwacht. Voor sommige mensen is het daardoor moeilijk om te leven vanuit hun eigen kracht. Ze leiden een leven zoals anderen dat van hen verwachten, gaan voorbij aan hun eigen behoeften en zijn zich daar niet altijd van bewust. Zien en voelen wat je zelf nodig hebt wordt ondergeschikt en kan uiteindelijk leiden tot stressklachten of onvrede en negativiteit. Coaching ondersteunt je om stappen te zetten in de door jouw gewenste richting. Blokkades, onbewuste patronen en belemmerende overtuigingen die in de weg zitten, vaak zonder dat je er erg in hebt, kunnen getransformeerd worden en oplossen, waardoor er meer ruimte komt om nieuwe of andere stappen te zetten. Coach gesprekken en oefeningen helpen je bij het ontdekken, optimaal ontwikkelen en inzetten van je kwaliteiten en zijn er op gericht om te onderzoeken wat bij jou past, om dat vervolgens te kunnen gaan realiseren.

Lees meer
Carin Oostendorp
Lees meer

Susanne Pereboom

Susanne Pereboom
www.bewustmeno.nl

Adres:
Bewust M&O
Jachtlaan 203
7312 GM Apeldoorn

Specialiteit: 

MBE trainer
HR professional

Over Susanne

Mindfulness en meditatie hebben mij enorm geholpen mezelf terug te vinden in een periode van burn-out. Omdat ik niet de enige ben die soms worstelt met “alles goed willen doen” op het gebied van werk, persoonlijke ontwikkeling, gezin en sociale contacten, wil ik mijn kennis en vaardigheden graag delen! Ik geloof dat als je in balans bent, je meer oog hebt voor je eigen kracht, geluk en welzijn. Bewust M&O staat voor Bewust Mens & Organisatie. Volgens mij gaat het over de juiste keuzes maken. Voor jezelf en als werkgever voor medewerkers. Want dat geeft energie en met die energie gebeuren mooie dingen! Impact hebben. Een verschil maken! Investeer in persoonlijke ontwikkeling, investeer in vaardigheden, investeer in inzichten, voor jezelf! Leuk je te ontmoeten!

Lees meer
Susanne Pereboom
Lees meer

Margreet Verrij

Margreet Verrij
www.margreetverrijcoaching.nl

Adres:
Rondostraat 1 te Hellevoetsluis

Specialiteit: Transformatieve coaching, Lichter leven coach, Jongerencoach

Over Margreet

Mijn naam is Margreet en ben, naast moeder, partner en levensgenieter, coach voor volwassenen en jongeren in Hellevoetsluis.

Wanneer je klaar bent met ‘overleven’ en in je hoofd zitten, je angsten achter je wilt laten of een verlies moet verwerken, dan zit je bij mij goed. Mijn kracht zit hem niet alleen in het naar boven halen en ombuigen van je belemmerende overtuigingen en patronen, maar ook in het jou laten ervaren en voelen van wie jij ‘werkelijk‘ bent. Tijdens jouw sessies ontvang je mijn volledige aandacht en aanwezigheid. Zo ontstaat er veel verbinding en verdieping, die je weer dichter bij jezelf brengt.

Een aantal jaar geleden begon ik mijn eigen zoektocht naar meer balans, passie en ‘richting’ in mijn leven. Dit proces heeft zoveel in beweging gebracht, dat ik diverse coachopleidingen en methodiekcursussen ben gaan volgen. Hierdoor heb ik mijn wens, om anderen als coach nog duurzamer, dieper en krachtiger te kunnen begeleiden, waar kunnen maken.

‘Persoonlijke groei en transformatie gebeurt niet in je hoofd, maar in je buik en hart’

 

Lees meer
Margreet Verrij
Lees meer

Sandra Baaijens

Sandra Baaijens
www.papiliones.nl

Adres:
Amstelmeer 72 in Barendrecht

Specialiteit: Transformatieve coaching

Over Sandra

Sandra: Ik heb me de afgelopen jaren verdiept en bekwaamd in diverse disciplines om mijn missie zo goed mogelijk te kunnen volbrengen: de ontwikkeling van mijn cliënten en cursisten naar hun eigen essentie. Master Your Joy is mijn motto daarbij: authentieke levensvreugde als oerkracht. Mijn eigen ‘awakening’ was mijn burn-out: het opende mijn ogen en liet mij zien dat de enige uitweg de weg naar binnen is. Naast Hatha Yoga-teacher bij Pure Yoga, heb ik binnen Bridgeman de MBE, de Altazar Rossiter Method en recentelijk de Transformatie Coach opleidingen gedaan.
Mijn cliënten volgen in mijn praktijk het Lichter Leven programma evenals transformatiecoachings- sessies. Daarnaast train ik teams in organisaties vanuit GLN Nederland (Growth Leaders Network) als facilitator in cultuuromslag trajecten.

Lees meer
Sandra Baaijens
Lees meer

Roy Wenting

Roy Wenting
www.wenteling.com

Adres:
Teteringen/Breda

Specialiteit: Lichterleven coaching, Meditatietrainer, zakelijke trainingen.

Over Roy

Roy Wenting  is yogadocent, mindfulness meditatie trainer, facilitator van stiltedagen en Lichter Leven transformatiecoach in zijn eigen praktijkruimte aan het Teteringse bos (nabij Breda).

In 2012 behaalde Roy zijn certificaat als yogadocent bij Agama Yoga University op Koh Phangan (Thailand), aangesloten bij de internationale Yoga Alliance.

Roy is gecertificeerd Mindfulness Based Emotional Intelligence trainer (een bij de Vereniging voor Mindfulness geaccrediteerde methode) en Lichter Leven Transformatie Coach volgens de Bridgeman Methode.

In zijn yoga, meditatie en coaching sessies hanteert hij een holistische aanpak waarbij zowel de fysieke, emotionele, mentale als spirituele lagen worden aangeboord op weg naar jouw authentieke zelf en het manifesteren van jouw dromen. Roy is daarnaast ook NLP opgeleid, Reiki practitioner, Altazar Self-Empowerment Practitioner (in opleiding) en BrainHack trainer voor Bridgeman in Business binnen grote organisaties zoals RTL, Rijksvastgoedbedrijf, Nestlé, SAP, Engie en Openbaar Ministerie.

Roy heeft naast zijn hotellerie, bedrijfskundige en business consultancy achtergrond in de afgelopen 10 jaar tijdens vele spirituele reizen door Azië zelf ruim 5.000 uur aan persoonlijke ervaring opgedaan op weg naar een lichter en bezield leven. Tijdens deze reizen deed hij tientallen retraites, opleidingen, pelgrimstochten, klooster/ashram verblijven en cursussen onder begeleiding van gerealiseerde yoga en meditatie meesters zoals Prem Baba (Awaken Love), Guruji Rajkumar Baswar (Shivoham Tantra) en Sadhguru (Isha, Inner Engineering).

Lees meer
Roy Wenting
Lees meer

Marinka van Aken

Marinka van Aken
www.marinkavanaken.nl

Adres:
Martinus Nijhofweg 69
2548 ER  Den Haag

Specialiteit: Sjamanisme, hoogsensitiviteit, coach voor lichtwerkers.

Over Marinka

Marinka was de eerste Lichter Leven coach in Nederland en heeft haar nodige vlieguren gemaakt. Naast coach is zij professioneel zangeres, moeder, woont in een ecodorp en zet zich in voor biologische lokale voeding. Opgeleid in Natuurgeneeskunde, Reiki en Sjamanisme en door haar eigen leven dat vele uitdagingen heeft gekend. Haar verkregen wijsheden zijn doorleefd en voelbaar in haar zachtheid, kracht en humor. Bij Marinka ben je aan het juiste adres wanneer je je weg terug wilt vinden naar innerlijke rust, voldoening en verbinding. Bij Marinka kun je ook terecht als je zelf coach, healer of therapeut bent.

Lees meer
Marinka van Aken
Lees meer

Tanja Bouman

Praktijk Tanja Bouman
www.praktijktanjabouman.nl

Adres
Rietgras 41
8043 KJ Zwolle

Specialisatie: holistisch therapeut, transformatie coach, Lichter Leven coach, Reiki-behandelaar

info@praktijktanjabouman.nl

telefoon: 06 -185 27 247

 

 

Over Tanja

In mijn praktijk help ik je weer terug in je zelfvertrouwen, balans en rust te komen. Ik begeleid je naar de kern van jouw klachten of in je (levens)vraagstukken. Je leert weer te voelen, je krijgt inzichten in jouw patronen en overtuigingen, ik help je de signalen te vertalen en we zorgen er vooral voor, dat je jezelf weer leert kennen.

Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die nu in een scheiding zitten of die gescheiden zijn en hun nieuwe leven weer een zinvolle en gelukkige invulling willen geven.

 

Lees meer
Tanja Bouman
Lees meer

Jennifer Ronoreso

Jennifer Ronoreso
Oerzelfliefde

Adres:
Frambozenpad 7
2292 BE  Wateringen

Specialiteit: Transformatie coaching

Over Jennifer

Heb je het gevoel te verdrinken of onder te sneeuwen door een grote verandering in je leven bijvoorbeeld na het overlijden van je geliefde op jonge leeftijd? Ben je bereid voor de gewenste verandering in je leven zoals meer rust en ontspanning, vrijheid en liefde, de beste versie van jezelf, je droom leven, leven vanuit je hart?

Je bent bij het juiste adres! Ik ben je gids die samen met je de reis maakt door je bergen om je doel te bereiken. Ik geef je een steuntje in de rug en reik je tools aan gedurende de reis die wij samen maken. Wij doen het SAMEN! Het is jouw reis naar zelfliefde. Het is jouw reis om weer in verbinding te zijn met je lichaam (je hoofd, je hart en je buik). Het is jouw lichter leven reis. Het is jouw open hart reis. Lees meer over mij op mijn website https://oerzelfliefde.nl/ en laat je inspireren door mijn blogs https://oerzelfliefde.nl/blog/

 

Lees meer
Jennifer Ronoreso
Lees meer

Annelies Vette

Annelies Vette BridgemanAnnelies Vette
www.e-mergecoaching.com

Adres:
Van Woustraat (2 locaties)
1073 LL Amsterdam

Specialiteit: Heart Boost en Stress & Burn-out

Over Annelies

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen de reis van hun hoofd naar hun hart te laten maken. Ook zet ik me in om meer bewustzijn te creëren over stress en burn-out in de (corporate) wereld. Ik doe dit als coach, spreker, trainer. Ik werk intuïtief en zet verschillende tools hierbij in. Bij Bridgeman heb ik de Coach opleiding, Mindfulness opleiding en twee jaar Altazar gevolgd. Ik kijk er naar uit om met jou en/of je team samen te werken!

 

Lees meer
Annelies Vette
Lees meer

Arjen van Vaardegem

Arjen van VaardegemArjen van Vaardegem
www.arjenvanvaardegem.nl

Adres:

Havenpark 28
4301 CD Zierikzee

Specialiteit: Lichterleven coach, Touch of matrix , Mindfulnesstrainer.

Over Arjan

Ik help  mensen die op zoek zijn naar meer innerlijke rust, vrijheid en geluk. Ik leer mensen beter voor zichzelf te zorgen, hun bewustzijn te verhogen en zo een gelukkiger leven te leiden. Als coach help ik je om dat wat in de weg zit zichtbaar te maken en los te laten. Door een hoger bewustzijn, in combinatie met  inzicht in de patronen en overtuigingen in je leven en het veranderen daarvan, ontstaat er meer vrijheid en geluk.. Ik ondersteun jou naar een lichter leven vol vrijheid, geluk en innerlijke rust.

 

Lees meer
Arjen van Vaardegem
Lees meer

Marleen van den Hout

Marleen van den HoutDrs. Marleen van den Hout
www.marleenvandenhout.nl

Adres:

Oranje Nassaulaan 14
8019 ZB Zwolle

Specialiteit: Opleider, transformatie en lichter leven coach, ademtrainer, spreker.

Over Marleen

Marleen werkte vier jaar met Robert samen als mentor en co-trainer in de coachopleiding. In die tijd ontwikkelde zij de Bridgeman Ademmethode en schreef zij samen met Robert het boek ‘Start vandaag met Ademen’. Met originele methodes brengt Marleen mensen weer helemaal in hun kracht.

Marleen geeft lezingen, coaching en trainingen voor o.a. meer zelfvertrouwen, goed slapen, stoppen met hyperventileren, migraine en stress voorkomen. Haar doel is om mensen zelf tot inzicht te laten komen. De oplossing heeft iedereen in zich; Marleen helpt jou die te vinden.

 

 

Lees meer
Marleen van den Hout
Lees meer

Sanne van Baal

Sanne van Baal | The Wellbeing Centre
www.sannevanbaal.nl

Adres:

De Zate 20
8251 VP Dronten

Specialiteit: Healer en transformatie coach

Over Sanne

Sanne is een ervaren coach/healer en opgeleid door Robert en Altazar. Ze werkte als assistente van beide heren nauw met hun samen en heeft veel van ze geleerd tijdens deze jaren als freelancer bij Bridgeman.
Ze heeft nu haar eigen goedlopende praktijk en yogastudio. Waarin ze vele mensen helpt in hun transformatie en helingsproces.Technieken die ze veelal toepast zijn een mix van Regressietherapie, Altazar methode, EFT, en Voice Dialogue. Sessies kunnen desgewenst ook online plaatsvinden.

 

 

 

Lees meer
Sanne van Baal
Lees meer

Carla Schram Meijer

Carla Schram Meijer
www.setyourmind.nl

Adres:

Schweitzerstraat 122
1433 AN Kudelstaart

Specialiteit: coach en mindfulness trainer

Over Carla

Voordat ik mijn opleidingen ging volgen, ben ik zelf 2 maal overspannen geweest. De 2e keer wist ik dat er iets moest veranderen en dat ik dat wilde. Ik wilde meer bewustwording krijgen over mijn gedachten en gedrag. Zodat ik er de volgende keer op tijd bij zou zijn. Nu ben ik, Carla Schram-Meijer, Mindfulness coach en daarnaast coach gespecialiseerd op het beter kunnen ervaren van geluk. Bij de MBE opleiding van Bridgeman ben ik opgeleid tot trainer op het gebied van Mindfulness Based on Emotional Intelligence. De Mindfulness training is gecertificeerd volgens de Vereniging voor Mindfulness (VVM). Bij Heart4happiness ben ik opgeleid tot coach.

 

Lees meer
Carla Schram Meijer
Lees meer

Mariette Verhoef

Mariëtte Verhoef
www.marietteverhoef.com

Adres:

Langbroekerdijk A 13
3947 BC Langbroek

Specialiteit: Meditatietrainer: Mindfulness & Stressreductie, Zelfcompassie, particuliere individuele trainingen en bedrijfstrainingen.

Over Mariette

Als Meditatietrainer geef ik met veel passie mindfulness-trainingen voor particulieren en in het bedrijfsleven. Bewustwording, helende aandacht, veerkracht, liefde, genieten en groeien; dat is waar het voor mij om gaat. Mindfulness en compassie is voor iedereen die positiever, krachtiger en gelukkiger in het leven wil staan. De trainingen maken spiritualiteit heel toepasbaar in je dagelijks leven. Op je werk, in relaties, je gezondheid en ga zo maar door. Mindfulness met zelfliefde is de rode draad in mijn leven. Het zorgt ervoor dat ik met bevlogenheid én balans voluit leef. Ik vind het fantastisch om anderen te begeleiden naar een bewuster leven!

 

Lees meer
Mariette Verhoef
Lees meer

Rogier Schipper

Rogier Schipper
www.rogierschipper.nl

Adres: Westersingel 52-4 8931 CT te Leeuwarden

Specialiteit: Hypnotherapie & Coaching (Mindset & Mindfulness)

Over Rogier:

Zover ik mij kan heugen ben ik
geïnteresseerd geweest in het brein, menselijke gedrag en het veranderen van deze processen. Ik noem dit Neuro-hacking.

Ik help je weer in je kracht te komen en je weer energiek te voelen. Ik help je op weg een leven te leven op jouw voorwaarden.

Hoe bepalen we samen en hangt van jouw huidige situatie af. Het kan zijn dat je moet veranderen omdat je bijvoorbeeld stress ervaart.  Het kan ook zijn dat je goed in je vel zit maar dat je meer in je mars hebt. In beide gevallen help ik je graag.

Lees meer
Rogier Schipper
Lees meer

Elayne Lussenburg

Elayne Lussenburg
www.helderekoers.nl
www.zinstreel.nl
www.invisibletalent.nl

Adres: De Manifestatie, Emmastraat 7, 8011 AE Zwolle

Specialiteit: Inzet intuïtie en dieptewerk, trauma werk, inzet lichaamswerk en muziekcoaching.
TA Psychotherapie, Lichter leven en transformatiewerk.

Over Elayne:

Elayne Lussenburg is senior (transformatie)coach, medium, trainer en psychosociaal therapeut. Al sinds haar vroege jeugd heeft Elayne bijzondere ervaringen met de spirituele wereld en haar intuïtie welke zij vanaf haar 18e verder begon te ontwikkelen. Na verschillende spirituele groepen volgde Elayne de Academie voor Mediumschap en diverse opleidingen in Engeland aan het beroemde Arthur Findley College. Zij heeft les gehad van vele internationale mediums. Elayne hecht groot belang aan integriteit, ethiek en een professioneel theoretisch en filosofisch fundament bij alles wat zij doet. Zij is een zgn feiten-medium, waarbij zij altijd feiten benoemd die kunnen worden gecheckt als bewijs van het bestaan van de spirituele dimensie. Haar missie is ‘het onzichtbare zichtbaar maken’, ‘het onbewuste bewust maken’.

Lees meer
Elayne Lussenburg
Lees meer

Nanja van Zundert

Nanja van Zundert
Mind Your Head

Adres: Nanja geeft trainingen in Gouda en Rotterdam

Specialiteit: mindfulnesscursussen voor scholen, particulieren en jongeren, specialisatie: onderwijzend personeel en leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Over Nanja:
Mindfulness, Meditatie en Emotionele Intelligentie: de drie bouwstenen voor het opnieuw inrichten van je leven, om zo je overvolle hoofd en drukke agenda wat rust en ruimte te geven.
De training gaat in op sociale vaardigheden, stresspreventie en hoe mindfulness daar invloed op heeft. De wekelijkse thema’s zijn o.a. motivatie, zelfmanagement, veerkracht & communicatie. Hoewel we zaken behandelen die je in je werk kunt toepassen, is deze training toch vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling. Meditatie is een belangrijk onderdeel van deze training: we starten in de eerste week met mediteren en bouwen dat op tot 20 minuten per dag.

Lees meer
Nanja van Zundert
Lees meer

Suzanne Wohrmann

Suzanne Wohrmann
BusYness & Spiritualiteit

Adres:
Frans Duwaerstraat 3
4333 CW Middelburg

Specialiteit:
Trainer/Coach Mindmanagement en Marmatherapeute. Ik heb de opleiding MBE gevolgd bij Bridgeman.

Over Suzanne:
Coach Suzanne Wohrmann zorgt met haar trainingen in Mindfulness Based Emotional Intelligence voor vitale en duurzaam inzetbare medewerkers en leert je de om de juiste balans te vinden tussen inspanning en diepe ontspanning.

 

Lees meer
Suzanne Wohrmann
Lees meer

Bas Kniest

Bas Kniest
Vasu Coaching & Training
Presentatiemeesters

Adres:
Morra 44
8032 ZP  Zwolle

Specialisatie: spiritueel genezer, Meditatie trainer, Life & Business Coach

Over Bas:
Bas Kniest heeft zijn sporen verdiend in de financiële dienstverlening waar hij werkte als accountmanager bij een grote bank. Totdat hij deze functie plaats liet maken voor een oude liefde: coaching, training en meditatie.

Bas vertelt je eerst het mentale verhaal en neemt je mee door de wetenschap en hersenonderzoek. Daarmee overbrugt hij op subtiele wijze de stap naar de ervaring van oude en nieuwe technieken. Hierbij ervaar je dat er ook buiten je comfortzone nog een hele aangename wereld te winnen valt.

Lees meer
Bas Kniest
Lees meer

Erik Stalenhoef

Erik Stalenhoef
Dun-Ya Coaching

Adres:
Gladiolenstraat 38
6581XC Malden

Specialisatie: self-healing, jij doet het werk, ik faciliteer.

Over Erik:
Dun-Ya is het woord voor leven, en vooral het leven hier op aarde. Het is het leven wat wij leiden en waar we van kunnen leren. Het staat bij mij ook voor ‘Doen Ja!’ en geeft het enthousiasme aan om jezelf onder ogen te zien en te doen waar jij voor op aarde bent gekomen. Ik faciliteer je daarbij met alle technieken en heb om dichter bij jouw doel te komen.

Lees meer
Erik Stalenhoef
Lees meer

Ernestine Numan

Ernestine Numan
Ernestine Numan Creations

Adres:
Steenstraat 20
3572 SX Utrecht

Specialisatie: Vrouwen

Over Ernestine:
Ik ben Ernestine Numan en begeleid je graag als je lichter wilt leven met o.a. behulp van meditatie. Naast meditatie, maak ik gebruik van gesprek, energy healing (o.a. reiki & rigpa) de natuur, visualisatie, flow-schrijven en rituelen (voor selfcare of momenten van transitie zoals (t)rouwen of moederschap). Ik nodig vaak gastdocenten uit voor yoga, massage en live muziek tijdens de events en retraites die ik begeleid. Hiernaast werk ik ook 1:1 en schrijf ik graag.

Lees meer
Ernestine Numan
Lees meer

Edwin den Heijer

Edwin den Heijer
Puur & Krachtig

Adres:
Bauerstraat 2
6921 MV Duiven

Specialisatie: Managementcoach, eigentijdsopleider, stressmanagement

Over Edwin:
Puur&Krachtig helpt jou, je bedrijf of team bij bewustwording, verbinding, transformatie en groei. Kort gezegd zijn wij jouw partner bij persoonlijke of organisatieontwikkeling. Wij helpen je bij het behalen van het optimale rendement. Het verbeteren van de kwaliteit van leven, het welzijn en de vitaliteit van jou of je organisatie staan voorop!

Edwin straalt rust uit en luistert oordeelvrij en met aandacht naar jouw verhaal. Je voelt je snel op je gemak en ervaart gelijkwaardigheid. Hij komt snel tot de kern en leert je om van denken naar voelen te gaan. Het inzicht en de bewustwording die je ervaart, geven groei in zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Lees meer
Edwin den Heijer
Lees meer

Menno Fennema

Menno Fennema
Ravitatie

Adres:
Middel Broekweg 4
2671 ME  Naaldwijk

Specialisatie: inspireren en motiveren of dit nu is als coach, mindfulness meditatie trainer of spreker.

Over Menno:

Ravitatie is een spiritueel centrum aan de rand van Naaldwijk. Hierdoor makkelijk bereikbaar vanuit Den Haag en Rotterdam. Het wordt ook wel een de school van de levenskunst genoemd. Alles wat er gebeurt heeft te maken met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.  Menno is de eigenaar van dit centrum en houdt zich vooral bezig met het coachen en de mindfulness meditatie trainingen, organiseert te gekke events met o.a. ijsbaden en vuurlopen, doet veel sjamanistisch werk, energetische therapie en hypnose.

Door zijn authentieke persoonlijkheid en zijn liefdevolle oordeelvrije manier van vragen stellen is Menno een heel prettige coach om mee te werken.

Lees meer
Menno Fennema
Lees meer

Mariska Groen

Mariska Groen
Beau & Beau

Adres:
Veluweweg 10
1738 BC  Waarland

Specialisatie: Transformatief coach

Over Mariska:
Begonnen aan de buitenkant maar altijd al super geinteresseerd in de binnenkant en de mens als geheel en alles daar om heen. Tegenwoordig werkzaam als coach op het gebied van huid, lijf en bewustzijn. Transformerend op de binnenkant en buitenkant (vandaar de naam Beau & Beau, mooi van binnen is mooi van buiten en andersom) ga ik samen met jou op pad, op zoek naar jouw authentieke zelf en je passies. Voor een lichter leven waarin jij straalt! Dat is namelijk mijn passie, anderen laten stralen en bewust maken van de invloed die je zelf op je leven kunt uitoefenen.

Lees meer
Mariska Groen
Lees meer

Fons Aranda

Fons Aranda
Eindeloos Bewustzijn

Adres:
Stroopkriekstraat 16
6515 CP Nijmegen

Specialisatie: meditatietrainer, vitaliteitcoach & yoga leraar

Over Fons:
Mijn missie en passie is een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van individuen en organisaties.
Ik ondersteun individuen en groepen op een authentieke wijze om bewuster te worden en weer terug bij de basis te komen. Gebruikmakend van verschillende methodieken herstellen we de balans tussen lichaam en geest waardoor men, eenvoudig gezegd, beter in het vel komt te zitten. Door meer innerlijke rust, meer ontspanning, verbeterde concentratie en veerkracht is het makkelijker om met de uitdagingen in het leven om te gaan en kan er meer genoten worden van wat het leven te bieden heeft.

 

Lees meer
Fons Aranda
Lees meer

Marion Riteco

Marion Riteco
Jazz Coaching & Training

Adres:
De Miede 210
1741 DR Schagen

Specialisatie:
Persoonlijk meesterschap & duurzaam ondernemen.

Over Marion & Jazz:
Jazz is muziek die gecreëerd wordt in het moment. De jazzmuzikant heeft zelf de regie: leidt en volgt de tonen als de flow van de compositie er om vraagt. Net als Jazz zijn optimaal leven en duurzaam ondernemen afhankelijk van authenticiteit, flow, co-creatie en lef. Leven en werken vanuit bezieling vragen om de kwaliteiten van een Jazz muzikant. Wil je leven en werken vanuit bezieling? 

Dan heb je de kwaliteiten nodig van een jazz muzikant. 

Lees meer
Marion Riteco
Lees meer

Chantal Uphoff

Chantal Uphoff
chantaluphoff.nl

Adres:
Slenkweg 2
6684 DK Ressen

Specialisatie: Transformatief coach | Systemisch coach

Over Chantal:

In beweging komen met persoonlijke ontwikkeling hoeft niet ingewikkeld te zijn.
De eerst stap heb je al gezet door op zoek te gaan naar een coach die bij je past, waar je een klik mee hebt.
Wil jij volledige zeggenschap over jezelf – prive of in de werkomgeving – en kun je wel wat motivatie, inspiratie, humor of begeleiding gebruiken, kijk dan eens op mijn website wat ik je kan bieden.

Lees meer
Chantal Uphoff
Lees meer

Hans Siepman

Hans Siepman
Lichter Leven Leusden

Adres:
Van de Lagemaathof 61
3833 HW Leusden

Specialisatie:

Lichter Leven 1 op 1 en in groepsverband, Tranformatief coachen, Energetisch therapeut, Regressietherapie en Meditatietrainer

Over Hans:

Ik coach mensen die niet kunnen achterhalen hoe ze kunnen loskomen uit de constante stroom van stress en zorgen. Die steeds weer tegen dezelfde problemen aanlopen en wanhopig op zoek zijn naar een leven zonder gevoelens van angst, spijt en schaamte. Ik laat ze inzien dat ze veel meer kunnen bereiken dan ze voor mogelijk houden, door hen tools te geven om het optimale uit zichzelf te halen.

Ik heb al veel mensen geholpen om te ontdekken wie ze nu werkelijk zijn en wat ze te doen hebben op deze planeet. Met een aantal eenvoudige tools kun je zelf veranderingen doorvoeren, waardoor jij gaat inzien waartoe jij in staat bent en hoe jij bewuster en lichter kunt leven.

Het Lichter Leven programma is een uniek programma die bij mij op individuele basis als in groepsverband kan worden gevolgd. Welkom bij Lichter Leven Leusden.

 

Lees meer
Hans Siepman
Lees meer

Claudia Kolk

Claudia Kolk
Claudia Kolk coaching en training

Adres:
Karthuizerlaan 74, 8271 XC IJsselmuiden

Specialisatie: combinatie van coaching, yoga, meditatie en communicatie.

Over Claudia:

Ik help mensen zich te verbinden met hun ware zelf. Door middel van transformatie-sessies gaan we voorbij alle mentale, bekende programma’s en duiken we in het onderbewuste. Daarmee schud ik de boel flink op. Ik houd van concrete oplossingen die diepgaand werken. Ik volg daarin mijn gevoel en intuïtie. Ik werk holistisch; diepgaand met een open blik en net een stapje verder. Ga je met mij aan de slag, dan heb je het lef om van de gebaande paden te gaan. Tijdens het Lichter Leven Traject neem ik je mee op reis. Een reis naar wie je écht bent, een reis om te ontdekken waar jouw kracht ligt én te gaan doen wat je werkelijk gelukkig maakt. Met z’n tweeën of in een groep, de reis is fantastisch!

Lees meer
Claudia Kolk
Lees meer

Madelon Blok

Madelon Blok
Madelon Blok Coaching 

Adres:
Emmastraat 7
8011 AE Zwolle

Specialisatie: Transformatief en Holistisch coaching voor volwassenen en jongeren.

Over Madelon:
Als holistisch en transformatief coach, lichtwerker maar vooral als vertaler van diepliggende gevoelens, verlangens en behoeftes, help ik jou herinneren of opnieuw kennismaken met wie je in werkelijkheid bent. Voorbij alle angsten, stempels en overtuigingen ga je van “Ik zoek Liefde”, naar “Ik ben Liefde”. Ik doe wat ik doe omdat IK LIEFDE BEN en sinds ik dat echt kan voelen, is het leven zoveel mooier. Dat gevoel, dat gun ik jou ook! Want als je weet wie je bent, pas dan weet je wat je wilt.

Lees meer
Madelon Blok
Lees meer

Astrid Schenkenberg van Mierop

Astrid Schenkenberg van Mierop

Zeekraal 22
4617 JD Bergen op Zoom

Specialisme
Bridgeman Transformatiecoach
Bridgeman MBE Meditatietrainer

Over Astrid

Al meer dan 35 jaar heb ik ervaring met het behandelen en begeleiden van mensen, individueel en in groepen. In het begin als fysiotherapeut en vanaf 2004 (na het zelf doormaken van een burn-out) ook als transformatiecoach en meditatie trainer.

Mijn doelgroep is breed, elk mens is uniek en wil uiteindelijk hetzelfde, liefde en zijn/haar zielsmissie volgen.  Mijn passie is mensen hierbij helpen, begeleiden naar BEWUST ZIJN!

Alles is er al ! we hoeven het alleen maar te (her)ontdekken.

Door met elkaar te leren, te ontwikkelen en te groeien, kunnen we transformeren, oude pijnstukken helen.

 

 

Lees meer
Astrid Schenkenberg van Mierop
Lees meer

Patricia Lie-van Dijk

Patricia Lie van Dijk
Frambozengaarde 15

3124WG Schiedam

Specialisme

Meditatie trainer en mentor
M.B.S.R. Trainer en Zelf CompassieTrainer 1e categorie.

Do-In Yoga docent

Over Patricia

Door grootgebracht te zijn met meditatie en yoga was het voor mij makkelijk op momenten in het leven dat het wat zwaarder was om terug te vallen op deze technieken.
Omdat ik me zo sterk voelde na mezelf een retraite  cadeau te hebben geven waarin ik meditatie en yoga kon beoefenen, dacht ik ,dit heeft iedereen nodig die daar voor openstaat.
Ik heb me gespecialiseerd in meditatie en yoga en geef de technieken met liefde door.
Ik organiseer naast deze trainingen verschillende retraites in binnen en buitenland.
Hopelijk mag ik je ontmoeten en kan samen met jou Do-In Yoga en meditatie beoefenen.

Lees meer
Patricia Lie-van Dijk
Lees meer

Dennis van de Rijt

Dennis van de Rijt
Hart voor de zaak

Strijp CS
Torenallee 62-22, 5617 BD Eindhoven
Gebouw Anton, eerste verdieping

Specialisme: mindfulness & emotionele intelligentie en het trainen en coachen van zorgverleners

Over Dennis:
Hart voor de Zaak helpt organisaties, met name in zorg en welzijn, om hun medewerkers gelukkiger en succesvoller te maken door via groepstrainingen te werken aan mentale fitheid en emotionele intelligentie. Zorgorganisaties en hun professionals zijn er in toenemende mate op gericht om patiënten te stimuleren tot een ‘Positieve Gezondheid’ benadering. Dit vraagt om een andere houding en vaardigheden vanzorgverleners. Goed luisteren, het oppikken van non-verbale communicatie, empathie en sociale vaardigheden zijn cruciaal om deze nieuwe rol adequaat in te vullen. Dit is te trainen door met behulp van mindfulness te werken aan emotionele intelligentie.

Lees meer
Dennis van de Rijt
Lees meer

Cynthia Krijgsman

Cynthia Krijgsman
Jade natuurgeneeskunde & coaching

Asberg 4,  5508 DD Veldhoven

Specialisme: ouderschapsondersteuning

Over Cynthia
Mijn naam is Cynthia Krijgsman en ik ben als natuurgeneeskundige (aangesloten bij beroepsvereniging NWP, vergoeding mogelijk) & coach werkzaam in mijn eigen praktijk in Veldhoven/Eindhoven. Je kunt bij mij terecht voor zowel fysieke als mentale hulpvragen. Voor informatie over mijn werkwijze en achtergrondinformatie over mij en mijn opleidingen kun je kijken op www.jadevoorjou.nl Je bent van harte welkom om langs te komen en/of contact met mij op te nemen.

Lees meer
Cynthia Krijgsman
Lees meer

Martine de Bruijn

Martine de Bruijn
Up to Grow

Sprongenloet 5A,  2675 KV Honselersdijk

Specialisatie: Transformatie coaching, Lichter Leven programma 1 op 1 en in groepsverband

Over Martine

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten stralen. Ik geloof dat als jij straalt je iets geweldigs kunt maken van je leven en de wereld een stukje mooier kunt maken.

Het inspireert mij om jou in beweging te brengen. Als je bent vastgelopen en niet meer weet hoe je verder moet, help ik je weer terug te keren naar jezelf. Ik help jou weer naar je kern te komen, naar wie je in werkelijkheid bent, zodat jij je licht, kracht en wijsheid weer vindt en weer kan stralen als een kind.

Dit zorgt voor nieuwe energie, lichtheid, speelsheid en nieuwe mogelijkheden. Je levensenergie weer hervinden en meebewegen met de stroom van het leven. Kortom, VRIJHEID!

Ik ben geschoold en getraind in NLP, Bridgemanmethode, Regressie, Emotional Freedom techniques (EFT), BAM ademmethode, mBraining, mindfulness, yoga en meditatie. Vanuit mijn praktijk in Honselersdijk begeleid ik het Lichter Leven programma en transformatiecoachingssessies.

Lees meer
Martine de Bruijn
Lees meer

Femmy Hoorn

Femmy Hoorn
Kaivalya Trainingen

Adres: Langswater 108, 1069 TR Amsterdam, Nederland

Specialisatie: stressreductie en burn-out klachten

Over Femmy:
Na de vele opleidingen op het gebied van coaching, de processen die ik zelf heb mogen doorlopen en de ruime ervaring die ik inmiddels als coach heb, ben ik de specialist in de begeleiding bij het verminderen van chronische stress (werk/privé), overbelasting, angst, burn-out klachten, trauma en paniekklachten. Een belangrijk onderdeel van de coaching is de begeleiding van werkhervatting. Daarnaast is de ondersteuning gericht op het maken van keuzes in je loopbaan, de verbetering van de balans tussen privé en werk, communicatie, bewustwording, samenwerking en leiderschap.

Lees meer
Femmy Hoorn
Lees meer

Filteren

  • Bridgeman Transformatiecoach
  • Meditatietrainer
  • Alles

Kijk op onze kaart of zoek in de kolommen hiernaast naar een trainer in jouw omgeving.