Daniëlle van der Weide-Nijhuis

Daniëlle van der Weide-Nijhuis

Over Daniëlle

Wat is doe is wie ik ben; 100% mens. Kennis delen en leven vanuit de mogelijkheden die je creëert of krijgt in het leven. Daar heb ik natuurlijk studies voor gevolgd (en nog), maar het leven heeft mij de kans gegeven om mijzelf op veel lagen te ontwikkelen. Die wijsheid vanuit levenservaring maakt dat er in mijn praktijk Devine allerlei mensen komen. Van 6 jaar tot 91 jaar. En ik voel me diep dankbaar dat er zoveel mensen vertrouwen op een samenwerking die helpend is wanneer zij door intensieve processen in hun leven gaan. Als coach wordt ik ingezet door bedrijven die hun medewerkers een ontwikkelingskans gunnen. En tijdens teambuilding zorgen we ervoor dat “het geheel meer is of wordt dan de som der delen”. Op evaluatieformulieren staat dat ik “de vinger op de zere plek leg”. Mijn benadering is dat die “zere plek” juist DE kans voor je is. Ontwijken dat die plek zeer doet zorgt voor veel energieverlies en pijn is de perceptie die veranderen mag.

Kijken naar de mens in het systeem en het systeem in de mens en recht doen aan het hoogst haalbare op dat gebied is wat mij intens gelukkig maakt. Quantum hypnose is een prachtige toevoeging voor mij als hypnotherapeut. Fanatisch om het individueel, systemisch en zakelijk in te zetten.

Privé ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven, hebben we 3 kinderen en een Husky met “grappige persoonlijkheid”. Het is mij niet “aan komen waaien” in het leven en de rijkdom die ik daardoor ervaar is het op waarde kunnen schatten van dat wat werkelijk waarde heeft.

Ik ont- moet graag mensen in de meest authentieke versie. De verantwoordelijkheid die je moet, mag, kunt, wilt of durft te pakken om je leven vervuld te leven is van wezenlijk belang voor de wereld op dit moment. Een van de spreuken van mij is; Je bent wat je kent. Het is een vrijwillige keuze om een leven lang “in the box” van dat wat je kent te blijven of open te staan voor alle mogelijkheden en opties.

Als je mij benaderd kies je voor transformatie en dat gun ik je!

Specialisatie: Hulpverlener Coach en Trainer

E info@daniellevanderweide.nl

T 06-41349872

I daniellevanderweide.nl