Over Monique

Monique is niet zomaar een coach, maar een unieke blend van inspiratie, humor, en liefdevolle kracht. Met 13 jaar ervaring en een oprechte passie voor persoonlijke groei, begeleid ze vrouwen op hun reis naar zelfontdekking.

Humor is haar grootste kracht. Monique brengt lichtheid en plezier in haar coaching, waardoor cliënten zich direct op hun gemak voelen. Maar laat je niet misleiden… ze zegt waar het op staat. Ze is eerlijk en direct, en verwacht dit ook van haar cliënten. Alleen dan kunnen er échte verandering teweeg gebracht worden.

Monique weet als geen ander welke overtuigingen vrouwen kunnen weerhouden van het vervullen van hun hartsverlangen en juist vanwege haar schat aan ervaring en expertise kan zij andere vrouwen hiermee helpen.

Monique heeft talloze vrouwen geholpen hun doelen te bereiken en hun levens te transformeren. Door inzichten te geven en liefdevolle begeleiding, zowel praktisch als inspirerend, motiveert zij jou om je volledige potentieel te benutten.

De yogaspiegel

Online transformatieve yogacursus

De yogamat is dé spiegel van jouw dagelijks leven. Alles wat zich aandient op de mat -weerstanden en blokkades, maar ook souplesse- op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied, brengt jou informatie. En hoe mooi is het, als jij in zo een kleine space, in staat bent stukken te herkennen én transformeren?

Als jij de blokkades die zich tijdens de yoga aandienen transformeert op de mat, dan ervaar je deze verandering ook in het dagelijks leven. Je voelt je lichter, ervaart meer veiligheid en je merkt dat je krachtiger in het leven staat.

Wil jij een krachtige, fysieke ingang tot transformatie?

Creëer Ruimte voor jezelf

In 7 stappen van frustratie naar realisatie

Wil jij zonder schuldgevoel ruimte voor jezelf creëren?

  • Ben jij een vrouw die alle ballen hoog houdt en je regelmatig afvraagt: is dit het nou?
  • Ben je klaar met rennen en vliegen, ten koste van jezelf?
  • Wil je meer ruimte voor jezelf (en jouw dromen en verlangens)?

Of weet jij misschien niet eens meer wat jouw dromen en verlangens zijn?

Dan is dit online programma iets voor jou: volg de 7 stappen en creëer ruimte voor jezelf, zodat jij je hartverlangen kunt realiseren.

Deel dit!