Over Monique

Monique van Leeuwen is co-founder en teacher bij de Bridgeman Academy. Samen met Robert heeft zij zich gevestigd in Vietnam en zich daar in diverse, traditionele Oosterse bewustzijnsverruimingstechnieken verdiept. Yoga wordt ook wel ‘de fysieke vorm van meditatie’ genoemd en was Monique’s eerste ingang in spiritualiteit.

Inmiddels heeft Monique een indrukwekkende zielenreis afgelegd. Samen met Robert startte ze Terra Nova, het spirituele retraitecentrum in Zuid-Frankrijk. Vanuit daar begeleidt ze onder andere transormatieretraites en is ze teacher tijdens de opleiding tot Transformatief Coach. Ze heeft op deze manier al honderden mensen begeleid in hun transformatieproces, onder andere met yoga-technieken en EFT, waarin zij ook gediplomeerd is.

Monique deelt graag haar kennis en ervaring met anderen, op weg naar hun Lichter Leven. Juist de combinatie van het fysieke en mentale met het emotionele en spirituele, maakt haar werkwijze zo uniek.

De yogaspiegel

Online transformatieve yogacursus

De yogamat is dé spiegel van jouw dagelijks leven. Alles wat zich aandient op de mat -weerstanden en blokkades, maar ook souplesse- op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied, brengt jou informatie. En hoe mooi is het, als jij in zo een kleine space, in staat bent stukken te herkennen én transformeren?

Als jij de blokkades die zich tijdens de yoga aandienen transformeert op de mat, dan ervaar je deze verandering ook in het dagelijks leven. Je voelt je lichter, ervaart meer veiligheid en je merkt dat je krachtiger in het leven staat.

Wil jij een krachtige, fysieke ingang tot transformatie?

Deel dit!