Start 19 september 2024

Veel hulpvragen van jouw cliënten als coach of facilitator, gaan vakmatig over onvrede over relaties. In dynamiek met o.a. familieleden, partner, kinderen, vrienden, collega’s. Veelal voelen cliënten zich niet voldoende vrij in de dynamiek of voelen een tekort in de verbinding.

Wil jij als facilitator of Transformatief Coach:

  • Je vak expertise professionaliseren in het systemisch vlot en gericht kunnen doorgronden van onevenwichtige relatie-dynamieken?
  • Begeleiding gaan bieden aan geliefden welke zijn vastgelopen in hun relatie middels duo/partnersessies?
  • Jezelf vakmatig verdiepen in de kunst van het ‘relateren’?


Weerspiegeling
Je cliënt kan alleen naar zichzelf kijken om te ontdekken waarom hij/zij ongelukkig is in relaties. Hoe anderen je behandelen is tenslotte een grote weerspiegeling van hoe we ons verhouden naar onszelf.  Onze relaties zijn grotendeels een spiegel van onze eigen innerlijke (on)balans in vrouwelijke en mannelijke energie.

Afwijzing
Verkrampingen komen voort uit allerlei vormen van afwijzing die zich vertalen in gevoelens van eenzaamheid, gebrek aan aandacht, erkenning, waardering, koestering, angst voor het uitspreken van grenzen of verlangens. Of extremer: vormen zoals gepest worden, buitengesloten, verraad, vernederd, grensoverschrijdend gedrag.

Bewustwording
Het is aan de cliënt zelf om daar bewust van te worden en zich af te vragen waarom hij/zij dit gedrag accepteert, creëert of gespiegeld krijgt. Om vanuit eigenaarschap de innerlijke uitlijning te optimaliseren zodat ook de relaties met de buitenwereld kunnen meebewegen vanuit evenwichtigheid.
 

Na deze opleiding breng jij:

  • Je brengt innerlijke blokkades, verstrikkingen, pijn en projecties in beeld die je cliënt weerhouden om vanuit overgave, veiligheid en vertrouwen te verbinden.
  • Je brengt in beeld hoe je cliënt zich nog meer kan openen vanuit kwetsbaarheid voor diepgaande intimiteit in relaties. Emotioneel, fysiek en seksueel.
  • Je duidt en begeleidt hoe je cliënt(en) zichzelf vanuit evenwicht kunnen inbrengen op een vervullende en bevredigende manier.

Je leert:

  • De innerlijke patronen en imprints doorgronden die de cliënt heeft in de dynamiek met de betrokken personen in relatie tot de hulpvraag.
  • Werken met de basis codependency mechanismen en de helende bewegingen die daaraan verbonden zijn.Doorgronden waar de onbalans is ontstaan in de energetische pilaren van partnerrelatie.
  • Hoe je tijdens partnersessies je energetisch 3 energiesystemen tegelijk kunt lezen, doorgronden en faciliteren vanuit veldhouderschap. Het systeem van beide personen en het gezamenlijke energieveld in de verbinding.

 

Toelichting over de training

Over Rianne

Rianne vertegenwoordigt en belichaamt als vrouw liefdevol en zuiver het alchemistische proces van transformatie. Zij dompelt zichzelf al ruim 30 jaar aanhoudend onder in holistische heling en multidimensionaal transformatiewerk. Buiten het lesgeven in de vakopleidingen om werkt ze met stellen, vrouwencirkels, mannencirkels en daarmee heeft ze een diepgaande vakmatige wijsheid en veldhouderschap ontwikkeld op het vlak van intimiteit. Emotioneel, fysiek en seksueel. 

 

 

Reviews

Rianne is altijd spot on en een meesteres in veld houden. Alles wat in de energie gezien wil worden komt naar boven. Waanzinnig hoe zij dat altijd weer voor elkaar krijgt.’

‘Fantastisch! Doortastend, een liefdevolle spiegel. Zoals altijd zo inspirerend, confronterend, zacht en stevig tegelijk. Haar inhoud is zo interessant, ik wil geen woord gemist hebben.’ 

 ‘Ik hou van Rianne in haar rol als teacher. Ik ervaar haar als puur en liefdevol en ben graag bij haar omdat ik Rianne als inspirerend ervaar, krachtig en vind dat zij goed kan doorgronden met kracht en zachtheid tegelijk. Luv Y Rianne!!’ 

 ‘Tja Rianne.. Deze vrouw.. Wauw! Ik vind haar zo inspirerend en luister graag naar haar. De manier waarop ze de teaching doet vind ik super interessant en inspirerend en ik geniet ook echt van de trainingsdagen met haar. Ik hou van Rianne. Pats boem raak keer op keer..’ 

 ‘Rianne kan heel goed doorzien en doorvoelen. En heel zuiver en liefdevol spiegelen. Vanuit directheid, en met humor en lichtheid. Waardoor ze snel tot de kern kan komen. Altijd op integere en liefdevolle wijze. Rianne creëert veiligheid om vrijuit te kunnen delen. In verbinding. Ze toont daarbij zelf ook het voorbeeld. Rianne verstaat haar vak. Haar passie is voelbaar. En het is merkbaar dat ze haar eigen pad in haar eigen werkgebied heeft doorleefd en belichaamd. Dit alles bij elkaar, maakt haar tot een geweldige coach, trainer en inspiratiebron.‘ 

Geweldig. Rianne is een hele fijne liefdevolle vrouw die met veel humor en respect kan ze je meenemen naar je eigen onbekende diepte om die te laten zien, te verkennen en te accepteren. Ze zorgt voor een veilige en rustige sfeer met haar aanwezigheid en bezit een bewonderenswaardige manier van openheid en diepte.‘ 

 

Praktische gegevens

Data:

19 en 20 september 2024
28 en 29 november 2024
30 en 31 januari 2025
27 en 28 maart 2025

Locatie: Terwolde, Yurt de Verwondering
Investering: €2.997 (exclusief btw) – Betalen in 3 termijnen is mogelijk
Tijd: aanvang 09.30 (zaal open vanaf 09.20) en afsluiting rond 17.30 uur.