Over Robert Bridgeman

spreker, trainer, coach, inspirator, onderzoeker en avonturier

Robert Bridgeman is auteur, transformatiecoach, documentairemaker en medeoprichter van de Bridgeman Academy Hij onderzoekt de traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert leefde twee jaar in Azië, waar hij zich verdiepte in de vele takken van het Boeddhisme.

Robert is, samen met zijn vrouw Monique, de founder van de Bridgeman Academy (sinds 2012). Zijn zielsmissie is om de mensheid te helpen in de kwantumsprong naar de vijfde dimensie.

“Ik zal nooit beweren dat ik verlicht ben. Eerder work in progress, maar elke dag voel ik de verbinding met het Al sterker en nemen mijn spirituele krachten toe…”

Zijn missie

Zijn missie, visie en purpose in dit leven is om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te verbinden en wakker te schudden. Waarom? Hij heeft de diepe wens dat iedereen hun eigen pad vindt in het bijdragen van de wereldwijde bewustzijnsshift van de mensheid. En als alle Lichtwerkers dit doen, brengen we het licht hier op aarde, de nieuwe aarde.

Door vele transformatie- of meditatieretraites te geven is hij toegankelijk voor iedereen. Hij helpt een ieder die zijn/haar blokkades wil transformeren, dit doet hij met passie, integriteit, wijsheid en expertise. Doordat hij zelf ook oneindig zijn eigen blokkades blijft opschonen bouwt hij elke dag opnieuw verder aan zijn eigen energetische trillingsniveau en zijn mate van verbinding met zijn mediamieke gaven. Robert is in staat om in elke interventie precies datgene diepgaand te doorgronden en ontwortelen wat ‘nodig’ is in dat moment.

Robert is betrokken bij de Bridgeman Academy voor o.a. de Training Transformatief Coachen. Via een aantal kanalen maakt hij het mogelijk om samen met andere gelijkgestemden een verschil te maken in de wereld. Een goed voorbeeld hiervan is de Bridgeman Foundation, een organisatie die bijdraagt aan het vergroten van kansen voor minderbedeelden.
Met zijn drive om oneindig tot nieuwe inzichten en bewustzijnservaringen te komen faciliteert hij vanuit de community tevens een grote behoefte van gelijkgestemde lichtwerkers om met elkaar en ondersteund door elkaar oneindig te groeien, te helen en te verbinden.

Aanbod Robert

Het licht in jezelf - Meditatietraining

Online training

Hoe vaak ben jij al enthousiast begonnen met mediteren, om er na een paar weken achter te komen dat je dagelijkse meditatie naar de achtergrond verdwijnt? Hoe komt dat toch? Je weet dat het je meer ontspanning en energie brengt. Je weet dat meditatie je concentratievermogen verhoogt en je stresslevel verlaagt. Waarom is het lastig om het vol te houden?

Header Spiritueel leven

Spiritueel leven met beide benen op de grond

Online training

Ontwikkel in deze ONLINE training zo’n diep en omvattend bewustzijn dat je echt LEEFT vanuit verbinding met je ziel!

Je wilt graag leven in jouw flow. Dat je zinvol en gelukkig bent. Er toe doet. Je geniet en de tegenslagen die er zijn kan je goed aan. Je hebt het lef om je eigen pad te volgen, omdat nu je écht weet wat jouw verlangens en passies zijn. En je weet ook hoe je dit gaat bereiken. Door de training ‘Spiritueel Leven met beide benen op de grond’ ontdek jij in 6 maanden tijd wie jij diep van binnen bent. Je leert je ware essentie kennen. En er naar te leven!

Transformatiecoach Online

Online kennistraining

Heb jij al ervaring met holistisch transformeren? Heb je meegemaakt welke fantastische effecten transformatie op je heeft? En wil je leren om zelf tot de kern te komen van je blokkerende overtuigingen? Leren om zelf je eigen blokkades te ontwortelen? Of ben je een coach, healer of psycholoog (praktiserend of in opleiding)? Merk je dat je er (soms) moeite mee hebt om tot de kern van de issues van je cliënten te komen?

In beide gevallen is deze kennistraining Transformatief Coachen Online bij uitstek geschikt voor jou.

Trauma Talks; heel jezelf

Online

Je mediteert. Je beoefent yoga. Je bent hard op weg op je spirituele pad, maar toch… Toch keert elke keer dat ene patroon terug.

Naar aanleiding van de gesprekken tussen Robert en Giel heeft Robert een unieke zelfhelingsmodule ontworpen, waarmee jij het trauma in jezelf heelt. Het zijn vier krachtige protocollen.

Manifesteren vanuit je hart

Online training

In deze workshop neem ik je mee op ontdekkingsreis naar jouw zielsverlangens, naar jouw zielsmissie. We maken de weg vrij door eventuele blokkades te transformeren en vervolgens ga jij voelen. Voelen wat jij hier echt te doen hebt. Misschien is dat wel totaal iets anders dan je in gedachten had. En misschien zit je wel al in de goede richting, maar lukt het je nog niet om hier eigenaarschap over te pakken en lukt het je nog niet om echt je zielsmissie te gaan leven. Het is mogelijk.

Alleen één ding is zeker. Van één ding ben ik overtuigd. Deze workshop gaat jou de goede richting in helpen. Jij hebt het al in je. Diep van binnen weet jouw ziel allang wat je hier mag gaan doen. Jouw ziel weet allang welke lessen je mag leren en wat jij komt manifesteren in dit leven. Het is alleen een kwestie van dat weer te gaan herinneren. Sterker nog…

Het is tijd om het weer te gaan herinneren. Juist nu in deze tijd is het zo hard nodig. Daarom wil ik je uitnodigen. Uitnodigen om met mij en alle andere deelnemers op reis te gaan. Samen op reis naar het vinden van onze zielsmissies en het manifesteren vanuit het hart. Samen op reis naar een mooiere nieuwe wereld!

Holy Grail Online

Online training met Janosh

Laat je gedurende de vier online sessies inspireren door de unieke combinatie van Janosh en Robert. Ervaar de geometrische ‘DNA-codes’ van Janosh, diep doordringend in het onderbewustzijn. Leer hoe jij kunt bijdragen aan je eigen evolutieproces en hoe je (via actieve meditatie) in contact komt met jouw ‘Heilige Graal’. Laat je raken door de diepe transformatiesessies van Robert, waarbij karmische wonden en oud zeer oplossen en transmuteren in liefde.

*Deze serie is al eerder opgenomen, je volgt deze online training daarom individueel. Je ontvangt 4 weken lang een video in je mailbox*

Training Transformatief Coachen

Opleiding

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De mens wordt holistisch en multidimensionaal benaderd. Als Transformatief coach werk je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

HERKEN JIJ JE IN HET VOLGENDE

  • Je wilt leren werken met je hogere zelf;
  • Je wilt je intuïtieve en sensitieve gaven inzetten als kracht;
  • Je wilt vertrouwen op je innerlijke leiding en vandaar je cliënten begeleiden naar een lichter en authentieker leven.

Na de opleiding Transformatief Coachen ben je in staat levenslange issues, problemen, (energetische) blokkades of trauma’s te doorgronden, ontwortelen en te helen. Je brengt energie holistisch en multidimensionaal in evenwicht, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau.

DEZE OPLEIDING IS GESCHIKT VOOR JOU ALS JE

  • Een unieke combinatie van bewustwordingsmethoden wil integreren, uitbreiden en overbrengen;
  • Anderen mensen vakmatig wil begeleiden en de essentie van transformatief coachen diepgaand wil doorgronden.
Ebook leef alsof het de derde week van je vakantie is

E-Books (Gratis)

Binnen Bridgeman geven we diverse gratis E-Books uit. Bekijk ze op deze pagina.

Boeken

Binnen Bridgeman geven we diverse boeken uit. Bekijk ze op deze pagina.

Een bewust leven

Het bewuste en spirituele leven kwam op zijn eigen pad door persoonlijke omstandigheden. In een hele korte tijd veranderde Robert wezenlijk. Hij transformeerde van een ongelukkige man die te zwaar was, teveel rookte en dronk; naar een vriendelijk, inspirerend en sportief persoon. Het was nauwelijks te geloven wat er gebeurde. Robert vond zichzelf. Hij had indertijd zijn eerste stappen in een bewuste levensstijl gezet, maar verbaasde zichzelf en iedereen hoe snel en wezenlijk zijn verandering was. Hoe kon hij zo veranderen? En hoe zou hij anderen kunnen helpen om zichzelf te vinden, op weg naar een bewuster en gelukkig leven?

“Ieder mens is het Universum in de tijdelijke vorm van een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel wezen”. Deze tijdelijke verschijningsvorm verwijst naar de vergankelijkheid van het leven. De enige zekerheid is dat alles komt en gaat. Wanneer je dit in het diepst van binnen kan voelen, helpt dit enorm bij het voorkomen van verslavingen aan genotsmiddelen, je angsten te overwinnen en in het verhogen van je bewustzijn.

Deel dit!