Robert Bridgeman, Spreker, Workshopleider en Inspirator | Bridgeman

spreker, trainer, coach, inspirator, onderzoeker en avonturier

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu 12 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert leefde twee jaar in Azië, waar hij zich verdiepte in de vele takken van het Boeddhisme en woont momenteel in het transformatiecentrum Terra Nova, middenin het mysterieuze Katharenland aan de Franse Pyreneeën.

Robert is, samen met zijn vrouw Monique, de founder van de Bridgeman Foundation. Zijn zielsmissie is om de mensheid te helpen in de kwantumsprong naar de vijfde dimensie.

“Belangrijke elementen voor mij zijn witte magie, voorouderheling, reïncarnatietherapie, multi dimensionaliteit, innerlijke alchemie, Christusbewustzijn, het Heilige Vrouwelijke, Moeder Aarde, entiteiten, demonen en lichtwezens.

Ik zal nooit beweren dat ik verlicht ben. Eerder work in progress, maar elke dag voel ik de verbinding met het Al sterker en nemen mijn spirituele krachten toe…”

 

Zijn missie

Zijn missie, visie en purpose in dit leven is om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te verbinden en wakker te schudden. Waarom? Hij heeft de diepe wens dat iedereen hun eigen pad vindt in het bijdragen van de wereldwijde bewustzijnsshift van de mensheid. En als alle Lichtwerkerks dit doen, brengen we het licht hier op aarde, de nieuwe aarde.

Door vele transformatie- of meditatieretraites te geven is hij toegankelijk voor iedereen. Hij helpt een ieder die zijn/haar blokkades wil transformeren, dit doet hij met passie, integriteit, wijsheid en expertise. Doordat hij zelf ook oneindig zijn eigen blokkades blijft opschonen bouwt hij elke dag opnieuw verder aan zijn eigen energetische trillingsniveau en zijn mate van verbinding met zijn mediamieke gaven. Robert is in staat om in elke interventie precies datgene diepgaand te doorgronden en ontwortelen wat ‘nodig’ is in dat moment.

Robert is betrokken bij de Bridgeman Academy voor o.a. de Training Transformatief Coachen. Via een aantal kanalen maakt hij het mogelijk om samen met andere Lichtwerkers een verschil te maken in de wereld. Een goed voorbeeld hiervan is de Bridgeman Foundation, een organisatie die bijdraagt aan het vergroten van kansen voor minderbedeelden.
Met zijn drive om oneindig tot nieuwe inzichten en bewustzijnservaringen te komen faciliteert hij vanuit de community tevens een grote behoefte van gelijkgestemde lichtwerkers om met elkaar en ondersteund door elkaar oneindig te groeien, te helen en te verbinden.

Bekijk hier de volledige agenda >

Een bewust leven

Het bewuste en spirituele leven kwam op zijn eigen pad door persoonlijke omstandigheden. In een hele korte tijd veranderde Robert wezenlijk. Hij transformeerde van een ongelukkige man die te zwaar was, teveel rookte en dronk; naar een vriendelijk, inspirerend en sportief persoon. Het was nauwelijks te geloven wat er gebeurde. Robert vond zichzelf. Hij had indertijd zijn eerste stappen in een bewuste levensstijl gezet, maar verbaasde zichzelf en iedereen hoe snel en wezenlijk zijn verandering was. Hoe kon hij zo veranderen? En hoe zou hij anderen kunnen helpen om zichzelf te vinden, op weg naar een bewuster en gelukkig leven?

“Ieder mens is het Universum in de tijdelijke vorm van een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel wezen”. Deze tijdelijke verschijningsvorm verwijst naar de vergankelijkheid van het leven. De enige zekerheid is dat alles komt en gaat. Wanneer je dit in het diepst van binnen kan voelen, helpt dit enorm bij het voorkomen van verslavingen aan genotsmiddelen, je angsten te overwinnen en in het verhogen van je bewustzijn.

Robert heeft de nodige avonturen beleefd om te komen waar hij nu is. Hij ging allereerst bij de Nederlands bekendste meditatieleraar Dingeman Boot in de leer. Hij reisde de wereld rond en wilde meer weten over hersenwetenschap. Hij verdiepte zich in 33 bewustzijn methoden en mocht aansluiten bij grote leraren ter wereld. Hij verbleef in zweethutten, mediteerde wekenlang achtereen in kloosters en tempels, hij verdiepte zich in methodes van boeddhistische scholen, advaita vedanta, kabbalisme, NLP, positieve psychologie en hersenonderzoek. Robert is aangesloten bij het Search Insight Yourself Leadership Institute en beklom met Wim Hof in 48 uur met ontbloot bovenlijf de Kilimanjaro. Hiermee toonden zij het effect van meditatie op geest en lichaam aan. Hij reisde van de VS naar Engeland, Nepals, India, Thailand om vervolgens samen met zijn vrouw Monique twee jaar in Vietnam te wonen. Samen met Monique ontwikkelde hij de Bridgeman Methode die zich richt op bewustwording, stressreductie, geluk en welzijn.

Als geen ander weet Robert gebruik te maken van alles wat het Universum te bieden heeft. Hij is gespecialiseerd in de processen van innerlijke heling, vergroting van het zelfbewustzijn, ontwaken, versterken van je spirituele wijsheid en manifestatie. Bridgeman helpt organisaties, instellingen, topsporters en particulieren te ontdekken dat je zelf de sleutel van je transformatie in handen hebt.

Roberts werk is indrukwekkend. De combinatie van zijn leerjaren, methoden, wetenschap en persoonlijke bevindingen, komt samen in de unieke Bridgeman Methode. Geen werk is zo diepgaand en wezenlijk als zijn methodes! Wereldwijd zijn er al duizenden mensen die de imprint van Robert met zich meedragen. En dagelijks stappen anderen in een van zijn programma’s. Zij veranderen voorgoed hun leven. Zij gaan leven!

Zweethutten en de Kilimanjaro

De transformatie van Robert maakte de onderzoeker in hem wakker: hoe kon hij zo veranderen? En hoe zou hij anderen kunnen helpen om zichzelf te vinden, op weg naar een bewuster en gelukkiger leven? Op zoek naar de antwoorden op deze vragen, reisde hij de hele wereld over: van de Verenigde Staten en Engeland tot Nepal, India, Thailand en Vietnam, waar hij twee jaar woonde, expats coachte en meditatietrainingen gaf in het bedrijfsleven. Hij verdiepte zich in methodes van boeddhistische scholen, advaita vedanta en kabbalisme tot NLP, positieve psychologie en hersenonderzoek.  De Bridgeman Methode werd geboren.

Previous Next

Thema’s

Brain Hack: Je hersenen vervullen een sleutelrol als het gaat om jezelf optimaliseren. Deze workshop gaat over de structuur en werking van je hersenen en manieren waarop je deze kunt beïnvloeden. Neuroplasticiteit, mindfulness en de nieuwste technologie komen aan bod.

Search Inside Yourself Keynote
Naar het binnen Google en Stanford University  ontwikkelde mindfulness meditatieprogramma.

Kilimanjaro in 48 uur: Robert beklom met o.a. Wim Hof ‘the Iceman’ met ontbloot bovenlijf de Kilimanjaro in 48 uur, om het effect van meditatie op geest en lichaam aan te tonen.

Meditatie in internationale organisaties.

Meditatie & hersenwetenschap.

Succesvol ondernemen, met vallen en opstaan naar succes.

 

Boekingen & informatie

Wij stellen in overleg met u een programma samen. Voor boekingen of meer informatie over de mogelijkheden c.q. thema’s neemt u contact op met Danny Dekker via danny@bridgeman.nl of 06-83169938.

Robert is te boeken voor korte presentaties vanaf 1 uur tot 1- of meerdaagse workshops of events.

Meer informatie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit!