Robert Bridgeman als spreker

spreker, trainer, coach, inspirator, onderzoeker en avonturier

Robert is het sprekende en inspirerende voorbeeld van hoe het is om vanuit je essentie te leven. Met passie neemt hij zijn publiek mee in de avonturen die hij heeft beleefd. Met niets op ontdekkingsreis gegaan; en nu sprekend voor kleine en grote zalen of in persoonlijke sessies om zijn visie, inspiratie en inzichten over te brengen. Robert als spreker boeit, inspireert en zet aan om in actie te komen.

Hij vertelt graag over zijn persoonlijke ervaringen, die werkelijk waanzinnig zijn! Toch faciliteert hij het liefst het bewustzijn van anderen. Robert neemt je mee om de sleutel te vinden die leidt naar jouw unieke ‘zijn’; het geheim van een gelukkig en bewuster leven. Met humor maakt hij de bevindingen van wetenschappelijke onderzoek begrijpelijk en reikt hij eenvoudige technieken aan die je direct kan gebruiken in het dagelijks leven. Je ervaart al snel minder stress en meer zelfvertrouwen. Je zult merken dat je minder last hebt van angst en onzekerheden, je zorgen verminderen en je creativiteit wordt vergroot. Robert staat met beide benen op de grond en daarmee maakt hij een bewust, spiritueel, leven voor iedereen toegankelijk.

Wil je een dynamische lezing of bijeenkomst waarbij je zeker weet dat er wat gebeurd? Gegarandeerd dat er na gesproken wordt over de impact van Roberts werk!

Een bewust leven

Het bewuste en spirituele leven kwam op zijn eigen pad door persoonlijke omstandigheden. In een hele korte tijd veranderde Robert wezenlijk. Hij transformeerde van een ongelukkige man die te zwaar was, teveel rookte en dronk; naar een vriendelijk, inspirerend en sportief persoon. Het was nauwelijks te geloven wat er gebeurde. Robert vond zichzelf. Hij had indertijd zijn eerste stappen in een bewuste levensstijl gezet, maar verbaasde zichzelf en iedereen hoe snel en wezenlijk zijn verandering was. Hoe kon hij zo veranderen? En hoe zou hij anderen kunnen helpen om zichzelf te vinden, op weg naar een bewuster en gelukkig leven?

“Ieder mens is het Universum in de tijdelijke vorm van een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel wezen”. Deze tijdelijke verschijningsvorm verwijst naar de vergankelijkheid van het leven. De enige zekerheid is dat alles komt en gaat. Wanneer je dit in het diepst van binnen kan voelen, helpt dit enorm bij het voorkomen van verslavingen aan genotsmiddelen, je angsten te overwinnen en in het verhogen van je bewustzijn.

Robert heeft de nodige avonturen beleefd om te komen waar hij nu is. Hij ging allereerst bij de Nederlands bekendste meditatieleraar Dingeman Boot in de leer. Hij reisde de wereld rond en wilde meer weten over hersenwetenschap. Hij verdiepte zich in 33 bewustzijn methoden en mocht aansluiten bij grote leraren ter wereld. Hij verbleef in zweethutten, mediteerde wekenlang achtereen in kloosters en tempels, hij verdiepte zich in methodes van boeddhistische scholen, advaita vedanta, kabbalisme, NLP, positieve psychologie en hersenonderzoek. Robert is aangesloten bij het Search Insight Yourself Leadership Institute en beklom met Wim Hof in 48 uur met ontbloot bovenlijf de Kilimanjaro. Hiermee toonden zij het effect van meditatie op geest en lichaam aan. Hij reisde van de VS naar Engeland, Nepals, India, Thailand om vervolgens samen met zijn vrouw Monique twee jaar in Vietnam te wonen. Samen met Monique ontwikkelde hij de Bridgeman Methode die zich richt op bewustwording, stressreductie, geluk en welzijn.

Als geen ander weet Robert gebruik te maken van alles wat het Universum te bieden heeft. Hij is gespecialiseerd in de processen van innerlijke heling, vergroting van het zelfbewustzijn, ontwaken, versterken van je spirituele wijsheid en manifestatie. Bridgeman helpt organisaties, instellingen, topsporters en particulieren te ontdekken dat je zelf de sleutel van je transformatie in handen hebt.

Roberts werk is indrukwekkend. De combinatie van zijn leerjaren, methoden, wetenschap en persoonlijke bevindingen, komt samen in de unieke Bridgeman Methode. Geen werk is zo diepgaand en wezenlijk als zijn methodes! Wereldwijd zijn er al duizenden mensen die de imprint van Robert met zich meedragen. En dagelijks stappen anderen in een van zijn programma’s. Zij veranderen voorgoed hun leven. Zij gaan leven!

Zweethutten en de Kilimanjaro

De transformatie van Robert maakte de onderzoeker in hem wakker: hoe kon hij zo veranderen? En hoe zou hij anderen kunnen helpen om zichzelf te vinden, op weg naar een bewuster en gelukkiger leven? Op zoek naar de antwoorden op deze vragen, reisde hij de hele wereld over: van de Verenigde Staten en Engeland tot Nepal, India, Thailand en Vietnam, waar hij twee jaar woonde, expats coachte en meditatietrainingen gaf in het bedrijfsleven. Hij verdiepte zich in methodes van boeddhistische scholen, advaita vedanta en kabbalisme tot NLP, positieve psychologie en hersenonderzoek.  De Bridgeman Methode werd geboren.

Previous Next

Thema’s

Brain Hack: Je hersenen vervullen een sleutelrol als het gaat om jezelf optimaliseren. Deze workshop gaat over de structuur en werking van je hersenen en manieren waarop je deze kunt beïnvloeden. Neuroplasticiteit, mindfulness en de nieuwste technologie komen aan bod.

Veerkracht, Focus & Ontspanning: Robert gaat dieper in op de werking van jouw lichaam en psyche en de invloed die jij daarop hebt. Hoe kun je bijvoorbeeld snel energie krijgen om aan die belangrijke taak te kunnen werken en welke technieken kun je gebruiken om ontspanning te realiseren als je dat nodig hebt?

Search Inside Yourself Keynote
Naar het binnen Google en Stanford University  ontwikkelde mindfulness meditatieprogramma.

Kilimanjaro in 48 uur: Robert beklom met o.a. Wim Hof ‘the Iceman’ met ontbloot bovenlijf de Kilimanjaro in 48 uur, om het effect van meditatie op geest en lichaam aan te tonen.

Meditatie in internationale organisaties.

Meditatie & hersenwetenschap.

Succesvol ondernemen, met vallen en opstaan naar succes.

Start vandaag met lichter leven (naar het boek).

Rust! (naar het boek)

 

Boekingen & informatie

Wij stellen in overleg met u een programma samen. Voor boekingen of meer informatie over de mogelijkheden c.q. thema’s neemt u contact op met Danny Dekker via danny@bridgeman.nl of 06-83169938.

Robert is te boeken voor korte presentaties vanaf 1 uur tot 1- of meerdaagse workshops of events.

Meer informatie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit!