Robert Bridgeman als spreker

spreker, trainer, coach, inspirator, onderzoeker en avonturier

Robert Bridgeman laat je ervaren dat ook jij in staat bent om jezelf te optimaliseren. We denken namelijk dat we, de dingen die we doen, heel bewust doen. Maar in werkelijkheid komt 95% vanuit ons onderbewustzijn. En Emotionele intelligentie (EI) is volgens het World Economic Forum één van de zes belangrijkste vaardigheden voor professionals in 2020. Dus hoe vergroot je nu je eigen zelfvertrouwen? Verhoog je je concentratie en kun je beter omgaan met angstgevoelens en stress? Hersenwetenschap ons hier ongelooflijk veel over leren. Mis dit niet, want de mindfulness revolutie beleeft een internationale doorbraak.

Jezelf optimaliseren

Robert Bridgeman laat je ervaren dat ook jij in staat bent om jezelf te optimaliseren. Het begint allemaal met de structuur en werking van je hersenen. “Het mooie van onze hersenen is dat je ze kunt beïnvloeden; neuroplasticiteit noemen we dat. We gaan dieper in op de werking van jouw lichaam en psyche en de invloed die je daar zelf op hebt. Je maakt kennis met technieken die je energie of juist ontspanning geven op het moment dat jij die nodig hebt. Je krijgt handvatten aangereikt om toe te werken naar een hoger bewustzijn, waarmee je jezelf kunt optimaliseren op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Minder stress ervaren, je zelfbewustzijn verhogen, je zelfreflectie verbeteren, gedachten, gevoelens en emoties leren reguleren, meer welzijn en geluk ervaren: dat is ook voor jou weggelegd.” Robert inspireert je om te ontdekken wat jouw passie is, in je werk en in je privéleven, en geeft je daarmee de sleutel naar je eigen transformatie in handen.

Robert Bridgeman is in essentie een inspirator en “boodschapper”. Een leraar met een missie. Door persoonlijke gebeurtenissen besloot hij zijn leven aan zijn passie te wijden: bewustwording faciliteren bij anderen. Robert heeft zelf een flinke reis afgelegd om te kunnen leven vanuit passie en overgave. Dit is zowel een intense innerlijke reis als een fysieke reis over de wereld geweest. Hij mediteerde wekenlang in kloosters en zat in zweethutten met sjamanen. Robert is verbonden aan het toonaangevende “Search Inside Yourself Leadership Institute” in San Francisco (Mindfulness voor het bedrijfsleven) dat voortkomt uit een samenwerking tussen Google en Stanford University. Ook beklom hij onder leiding van Iceman Wim Hof de Kilimanjaro in korte broek en in 48 uur.

Robert geeft lezingen, retraites en workshops in verschillende landen. Hij is, samen met zijn vrouw Monique, medeoprichter van Bridgeman en actief als coach en meditatietrainer. Inmiddels is Robert gespecialiseerd in de processen van innerlijke heling, vergroting van zelfbewustzijn, ontwaken, versterken van je spirituele wijsheid en manifestatie. Robert is auteur van diverse boeken en documentaire maker. 

Zweethutten en de Kilimanjaro

De transformatie van Robert maakte de onderzoeker in hem wakker: hoe kon hij zo veranderen? En hoe zou hij anderen kunnen helpen om zichzelf te vinden, op weg naar een bewuster en gelukkiger leven? Op zoek naar de antwoorden op deze vragen, reisde hij de hele wereld over: van de Verenigde Staten en Engeland tot Nepal, India, Thailand en Vietnam, waar hij twee jaar woonde, expats coachte en meditatietrainingen gaf in het bedrijfsleven. Hij verdiepte zich in methodes van boeddhistische scholen, advaita vedanta en kabbalisme tot NLP, positieve psychologie en hersenonderzoek.  De Bridgeman Methode werd geboren.

Previous Next

Thema’s

Brain Hack: Je hersenen vervullen een sleutelrol als het gaat om jezelf optimaliseren. Deze workshop gaat over de structuur en werking van je hersenen en manieren waarop je deze kunt beïnvloeden. Neuroplasticiteit, mindfulness en de nieuwste technologie komen aan bod.

Veerkracht, Focus & Ontspanning: Robert gaat dieper in op de werking van jouw lichaam en psyche en de invloed die jij daarop hebt. Hoe kun je bijvoorbeeld snel energie krijgen om aan die belangrijke taak te kunnen werken en welke technieken kun je gebruiken om ontspanning te realiseren als je dat nodig hebt?

Search Inside Yourself Keynote
Naar het binnen Google en Stanford University  ontwikkelde mindfulness meditatieprogramma.

Kilimanjaro in 48 uur: Robert beklom met o.a. Wim Hof ‘the Iceman’ met ontbloot bovenlijf de Kilimanjaro in 48 uur, om het effect van meditatie op geest en lichaam aan te tonen.

Meditatie in internationale organisaties.

Meditatie & hersenwetenschap.

Succesvol ondernemen, met vallen en opstaan naar succes.

Start vandaag met lichter leven (naar het boek).

Rust! (naar het boek)

 

Boekingen & informatie

Wij stellen in overleg met u een programma samen. Voor boekingen of meer informatie over de mogelijkheden c.q. thema’s neemt u contact op met Danny Dekker via danny@bridgeman.nl of 06-83169938.

Robert is te boeken voor korte presentaties vanaf 1 uur tot 1- of meerdaagse workshops of events.

Meer informatie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit!