Meditation Moments

Ervaar Meditation Moments nu 30 dagen gratis!

Wil jij minder stress ervaren, beter slapen en positiever denken? Dan is Meditation Moments dé app voor jou! Ontdek deze app met meer dan 300 geleide meditaties en meer dan 100 uur aan muziek voor zowel kinderen als volwassenen.

Robert Bridgeman heeft een aantal krachtige meditaties en zijn unieke programma Transformatief ademen opgenomen voor Meditation Moments. Dit programma leert je hoe je met behulp van ademhaling een staat van diepe ontspanning en zelfs transformatie kunt bereiken. In slechts 4 lessen neemt Robert je mee in ademhalingsoefeningen die je terugbrengen naar je kern.

Als trouwe volger van Robert mag jij de app nu 30 dagen helemaal gratis proberen. Sluit je aan bij meer dan 1 miljoen mensen die dagelijks een momentje rust ervaren.

En er is meer! Na de proefperiode ontvang je ook nog eens een exclusieve korting van €10,00 op een jaarabonnement van Meditation Moments. Je betaalt slechts 39,99 in plaats van 49,99. Een speciale beloning voor jouw toewijding aan innerlijke rust. Je kunt ook direct kiezen voor een jaarabonnement met korting.

Ben je klaar om meer rust in je hoofd te ervaren? Minder stress en meer inspiratie in je leven te verwelkomen? Ontdek de kracht van meditatie en ademhaling met Robert bij Meditation Moments – de app die je ontspanning en inspiratie brengt, op elk moment van de dag.

Over Meditation Moments 

Meditation Moments is de grootste meditatie-app van Nederland met 300+ geleide meditaties en 100+ uur aan muziek voor kinderen en volwassenen. De afgelopen jaren hebben we al meer dan 1 miljoen mensen geholpen om minder stress te ervaren, beter te slapen en positiever te denken. Onze missie is om 100 miljoen mensen een dagelijks momentje rust te laten ervaren. 

Over de app
Het meditatiegedeelte van de app bestaat uit geleide meditaties die ingedeeld zijn per moment van de dag, evenals ademhalingsoefeningen en affirmaties. Het muziekgedeelte van de app bestaat uit diverse muziektracks, sound healing en binaural beats. Dit is speciale muziek voor het stimuleren van de slaap, concentratie en ontspanning. Daarnaast biedt de app programma’s over meditatie en ademhaling en diverse audioboeken van Michael Pilarczyk, zoals Master Your Mindset, Think and Grow Rich, Dansen in de Hemel en Je Bent Zoals Je Denkt. Ook staan er yoga en Flow-lessen in de app. Dit zijn bewegingsvormen om meer in verbinding met je lichaam te komen.

Deel dit!