MASTER | the art of love weekend retreat

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde.

4,5 en 6 juni 2021 (Castricum) (VOLGEBOEKT)
10,11 en 12 december (Castricum)

In de ontmoeting met Rianne word jij je bewust van wat niet authentiek en inconsistent is. Rianne ziet, hoort en voelt wat er in je systeem gebeurt en brengt jou in verbinding met jouw eigen kracht, levensvreugde en essentie. Zij reikt in al haar puurheid en zonder oordeel een liefdevolle hand uit om alles, licht en donker, er te laten zijn. Zonder schaamte en opsmuk. Als geen ander weet zij wat het betekent om ‘je kracht weg te geven’. In het bijzijn van Rianne is ‘in proces zijn en gaan’ de natuurlijkste zaak van de wereld. Zij is een krachtige vrouw met veel levenservaring die je goed begeleid in jouw innerlijke proces. Gericht op het balanceren van de universele menselijke schaduwkanten als angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gerechtigheid. Van emotionele afhankelijkheid naar verbinding vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Wil je meer weten over Rianne? Kijk dan vooral even op deze pagina.

MASTER | the art of love weekend retreat

COMPLETELY SURRENDER TO YOUR OWN ENERGY AND SEXUALITY.

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde

Deze weekend retraite is ontwikkeld voor diegene die naar diepgaand evenwicht en expansie verlangt. Expansie van bewustzijn, creativiteit en zachtheid. In zichzelf en in de partnerrelatie. Dit is een proces van persoonlijke transformatie aan de hand van healing, lichaamswerk, chakra psychologie en ook individuele interventies. 

De energetische innerlijke dans expressie geven van aanwezigheid en bewustzijn, van voelen en kanaliseren, van eigenwaarde en wilskracht, van zachtheid en begrenzing, van openen en expanderen, van autonomie en overgave.  

Dit is een proces waarin jij je eigen ontwikkeling volgt, je individualiteit en eigen wil behoud om vervolgens vanuit de bedding van vrije keus en heelheid samen te ZijnJij expressie geeft aan deze stroming van levensenergie en seksualiteit vanuit intimiteit, innerlijk evenwicht, autonomie, integriteit en waarheid. In je (partner)relaties en in je hele Zijn. 

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen en verbinden het veld van onvoorwaardelijke liefde. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent. 

DEVOTED TO LOVE, WITHOUT NEEDYNESS.

Een partnerrelatie is in onze maatschappij de centrale emotionele relatie. De relatie waarbij je de grootste spiegeling ervaart ten aanzien van je schaduwkanten. De grootste fabel van deze tijd over romantische liefde is dat de ander jouw (ego) verlangens moet kunnen bevredigen. Voor veel mensen samengevat in: ‘wat krijg/haal ik uit deze relatie? 

De ontnuchterende werkelijkheid is dat een ware liefdesrelatie een ego-vermorzelaar is. Ik ervaar het als een intens pad naar onvoorwaardelijke liefde en zelfrealisatie.  

Veel mensen verlangen naar verbinding met de eenheid en universele liefde uit behoefte naar innerlijke vrede, rust en Zijn. Echter het belichamen van deze kosmische energie vraagt integratie en innerlijke evenwicht van al je menselijkheid. 

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent. 

WAT GA JIJ ERVAREN?

Tijdens deze weekend retraite ga jij je systeem energetisch doorgronden en opschonen ten aanzien van je partnerrelatie imprints, je seksualiteit en levensenergie.  

Middels systemisch werk, diepgaande energetische clearings en individuele interventie sessies schoon jij laag voor laag jouw energieveld op. Alle programma onderdelen zijn overigens met kleding ‘aan’ en niet gericht op onderlinge seksuele interactie. 

Dit proces is individueel. Het is n.l. gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie.

4,5,6 juni 2021 of 10,11,12 december 2021
Hoe laat: start vrijdag 18. 00 uur (incl. diner) en eindtijd zondag +/- 17.30
Investering: €639,00 incl. BTW, overnachtingen, eten & drinken

Waar

Transitium Zeeveld in Castricum 

Boeken?
Juni is volgeboekt
Boek hier voor december >


Op dit moment is de retraite van juni volgeboekt. Wil je op de wachtlijst? Mail dan naar info@bridgeman.nl.   

Indien de maatregelen dusdanig aangepast worden dat er geen retraite mogelijk is, dan komen wij met een nieuwe datum.