MASTER | the art of love weekend retreat

Tijdens deze weekend retraite ga jij je systeem energetisch doorgronden en opschonen ten aanzien van je partnerrelatie imprints, je seksualiteit en levensenergie.  

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde.

10 t/ 12 juni 2022 of 25 t/m 27 november 2022

De retraite van juni is volgeboekt, we werken met een wachtlijst

 

In de ontmoeting met Rianne word jij je bewust van wat niet authentiek en inconsistent is. Rianne ziet, hoort en voelt wat er in je systeem gebeurt en brengt jou in verbinding met jouw eigen kracht, levensvreugde en essentie. Zij reikt in al haar puurheid en zonder oordeel een liefdevolle hand uit om alles, licht en donker, er te laten zijn. Zonder schaamte en opsmuk. Als geen ander weet zij wat het betekent om ‘je kracht weg te geven’. In het bijzijn van Rianne is ‘in proces zijn en gaan’ de natuurlijkste zaak van de wereld. Zij is een krachtige vrouw met veel levenservaring die je goed begeleid in jouw innerlijke proces. Gericht op het balanceren van de universele menselijke schaduwkanten als angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gerechtigheid. Van emotionele afhankelijkheid naar verbinding vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Wil je meer weten over Rianne? Kijk dan vooral even op deze pagina.

MASTER | the art of love weekend retreat

COMPLETELY SURRENDER TO YOUR OWN ENERGY AND SEXUALITY.

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde

Deze weekend retraite is ontwikkeld voor diegene die naar diepgaand evenwicht en expansie verlangt. Expansie van bewustzijn, creativiteit en zachtheid. In zichzelf en in de partnerrelatie. Dit is een proces van persoonlijke transformatie aan de hand van healing, lichaamswerk, chakra psychologie en ook individuele interventies. 

De energetische innerlijke dans expressie geven van aanwezigheid en bewustzijn, van voelen en kanaliseren, van eigenwaarde en wilskracht, van zachtheid en begrenzing, van openen en expanderen, van autonomie en overgave.  

Dit is een proces waarin jij je eigen ontwikkeling volgt, je individualiteit en eigen wil behoud om vervolgens vanuit de bedding van vrije keus en heelheid samen te ZijnJij expressie geeft aan deze stroming van levensenergie en seksualiteit vanuit intimiteit, innerlijk evenwicht, autonomie, integriteit en waarheid. In je (partner)relaties en in je hele Zijn. 

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen en verbinden het veld van onvoorwaardelijke liefde. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent. 

Recensies

“Ik heb genoten van het weekend. Vond het een mooie en bijzondere ervaring. Dankzij de innerlijke processen, heb ik echt mijzelf weer gevonden. In de week na de retraite voelde ik zoveel liefde, kracht en energie. En nog steeds. Heerlijk!”

“Ik heb het weekend ervaren als onwijs bijzonder en liefdevol, wat ben ik dankbaar dat ik mij laat begeleiden door jou sinds vorig jaar. Ik zeg bewust “laat begeleiden”, want dat laat ik nooit toe, ik leek heel gemakkelijk te coachen, maar dat kon ik gewoon manipuleren of ervoor weglopen. Dat kan bij jou niet, daar waar jij geweest bent en dat zo deelt, maakt het voor mij veilig om te openen. En dat was de basis voor dit weekend, ik voelde me veilig en kon daardoor nog beter bij mijn gevoel komen. En omdat we een weekend samen waren, kon ik er ook niet onderuit of ervoor weglopen/afvinken. De groepsdynamiek was echt fantastisch en onze ervaringen met elkaar was super waardevol.”

“Wat een veilige setting was dit om met deze processen in de weer te gaan. Ik zag er erg tegenop om het aan te gaan, maar het voelde al direct heel veilig, niet in de laatste plaats door hoe jij Rianne en je team de begeleiding vormgaven. Eerlijk, warm, puur, betrokken en inspirerend!”

“Ik heb het weekend ervaren als mooi, intens, krachtig, zacht, liefdevol en leerzaam. Een mooie en logische stap in de mooie reis die ik aan het maken ben naar mijzelf/naar binnen. Dank, lieve Rianne, voor jouw fijne, pure, liefdevolle, enthousiaste begeleiding!”

DEVOTED TO LOVE, WITHOUT NEEDYNESS.

Een partnerrelatie is in onze maatschappij de centrale emotionele relatie. De relatie waarbij je de grootste spiegeling ervaart ten aanzien van je schaduwkanten. De grootste fabel van deze tijd over romantische liefde is dat de ander jouw (ego) verlangens moet kunnen bevredigen. Voor veel mensen samengevat in: ‘wat krijg/haal ik uit deze relatie? 

De ontnuchterende werkelijkheid is dat een ware liefdesrelatie een ego-vermorzelaar is. Ik ervaar het als een intens pad naar onvoorwaardelijke liefde en zelfrealisatie.  

Veel mensen verlangen naar verbinding met de eenheid en universele liefde uit behoefte naar innerlijke vrede, rust en Zijn. Echter het belichamen van deze kosmische energie vraagt integratie en innerlijke evenwicht van al je menselijkheid. 

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent. 

WAT GA JIJ ERVAREN?

Tijdens deze weekend retraite ga jij je systeem energetisch doorgronden en opschonen ten aanzien van je partnerrelatie imprints, je seksualiteit en levensenergie. 

Middels systemisch werk, diepgaande energetische clearings en individuele interventie sessies schoon jij laag voor laag jouw energieveld op. Alle programma onderdelen zijn overigens met kleding ‘aan’ en niet gericht op onderlinge seksuele interactie. 

Dit proces is individueel. Het is n.l. gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie.

10,11,12 juni 2022 (volgeboekt)
Hoe laat: start vrijdag 10.30. 00 uur en eindtijd zondag +/- 16.00
Investering: €749,00 incl. BTW*, overnachtingen, eten & drinken

25,26 en 27 november 2022 (plaatsen vrij)
Hoe laat: start vrijdag 10.30. 00 uur en eindtijd zondag +/- 16.00
Investering: €749,00 incl. BTW*, overnachtingen, eten & drinken

Waar

Transitium Zeeveld in Castricum 
Boeken?
De retraite van juni is volgeboekt. Wij werken momenteel met een wachtlijst.

Klik hier om te boeken voor november 2022.