Inner Flow weekend retreat

Tijdens deze weekend retraite ga jij je systeem energetisch doorgronden en opschonen ten aanzien van je partnerrelatie imprints, je seksualiteit en levensenergie.  

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde.

7,8 en 9 juni 2024 (mannen en vrouwen)
of 22, 23 en 24 november 2024 (vrouwen)

Rianne werkt als teacher en energiewerker voor de Bridgeman Academie en dompelt zichzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk.

Zij belichaamt liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen.

Het is haar missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum. Thuiskomt in je eigen bezielde versie van je IK.

Deelnemers ervaren dat Rianne hen faciliteert in hun proces met zorgvuldige directheid, maar ook humor. Voorbij alle bullshit, recht in het hart. Puur, verfijnd, zuiver afgestemd en zonder oordeel. Via haar veilige energieveld openen zij innerlijke deuren waarvan ze het bestaan niet wisten.

Wil je meer weten over Rianne? Kijk dan vooral even op deze pagina.

MASTER | the art of love weekend retreat

COMPLETELY SURRENDER TO YOUR OWN ENERGY AND SEXUALITY.

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde

Deze weekend retraite is ontwikkeld voor diegene die naar diepgaand evenwicht en expansie verlangt. Expansie van bewustzijn, creativiteit en zachtheid. In zichzelf en in de partnerrelatie. Dit is een proces van persoonlijke transformatie aan de hand van healing, lichaamswerk, chakra psychologie en ook individuele interventies. 

De energetische innerlijke dans expressie geven van aanwezigheid en bewustzijn, van voelen en kanaliseren, van eigenwaarde en wilskracht, van zachtheid en begrenzing, van openen en expanderen, van autonomie en overgave.  

Dit is een proces waarin jij je eigen ontwikkeling volgt, je individualiteit en eigen wil behoud om vervolgens vanuit de bedding van vrije keus en heelheid samen te ZijnJij expressie geeft aan deze stroming van levensenergie en seksualiteit vanuit intimiteit, innerlijk evenwicht, autonomie, integriteit en waarheid. In je (partner)relaties en in je hele Zijn. 

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen en verbinden het veld van onvoorwaardelijke liefde. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent. 

Recensies

“Ik heb genoten van het weekend. Vond het een mooie en bijzondere ervaring. Dankzij de innerlijke processen, heb ik echt mijzelf weer gevonden. In de week na de retraite voelde ik zoveel liefde, kracht en energie. En nog steeds. Heerlijk!”

“Ik heb het weekend ervaren als onwijs bijzonder en liefdevol, wat ben ik dankbaar dat ik mij laat begeleiden door jou sinds vorig jaar. Ik zeg bewust “laat begeleiden”, want dat laat ik nooit toe, ik leek heel gemakkelijk te coachen, maar dat kon ik gewoon manipuleren of ervoor weglopen. Dat kan bij jou niet, daar waar jij geweest bent en dat zo deelt, maakt het voor mij veilig om te openen. En dat was de basis voor dit weekend, ik voelde me veilig en kon daardoor nog beter bij mijn gevoel komen. En omdat we een weekend samen waren, kon ik er ook niet onderuit of ervoor weglopen/afvinken. De groepsdynamiek was echt fantastisch en onze ervaringen met elkaar was super waardevol.”

“Wat een veilige setting was dit om met deze processen in de weer te gaan. Ik zag er erg tegenop om het aan te gaan, maar het voelde al direct heel veilig, niet in de laatste plaats door hoe jij Rianne en je team de begeleiding vormgaven. Eerlijk, warm, puur, betrokken en inspirerend!”

“Ik heb het weekend ervaren als mooi, intens, krachtig, zacht, liefdevol en leerzaam. Een mooie en logische stap in de mooie reis die ik aan het maken ben naar mijzelf/naar binnen. Dank, lieve Rianne, voor jouw fijne, pure, liefdevolle, enthousiaste begeleiding!”

DEVOTED TO LOVE, WITHOUT NEEDYNESS.

Een partnerrelatie is in onze maatschappij de centrale emotionele relatie. De relatie waarbij je de grootste spiegeling ervaart ten aanzien van je schaduwkanten. De grootste fabel van deze tijd over romantische liefde is dat de ander jouw (ego) verlangens moet kunnen bevredigen. Voor veel mensen samengevat in: ‘wat krijg/haal ik uit deze relatie? 

De ontnuchterende werkelijkheid is dat een ware liefdesrelatie een ego-vermorzelaar is. Ik ervaar het als een intens pad naar onvoorwaardelijke liefde en zelfrealisatie.  

Veel mensen verlangen naar verbinding met de eenheid en universele liefde uit behoefte naar innerlijke vrede, rust en Zijn. Echter het belichamen van deze kosmische energie vraagt integratie en innerlijke evenwicht van al je menselijkheid. 

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent. 

WAT GA JIJ ERVAREN?

Tijdens deze weekend retraite ga jij je systeem energetisch doorgronden en opschonen ten aanzien van je partnerrelatie imprints, je seksualiteit en levensenergie. 

Middels systemisch werk, diepgaande energetische clearings en individuele interventie sessies schoon jij laag voor laag jouw energieveld op. Alle programma onderdelen zijn overigens met kleding ‘aan’ en niet gericht op onderlinge seksuele interactie. 

Dit proces is individueel. Het is n.l. gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie.

Er is een maximaal aantal toelaatbare deelnemers per weekend. Dit proces is individueel. Het is gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie.

PRAKTISCHE INFORMATIE

7,8 en 9 juni 2024 (mannen en vrouwen)
of 22, 23 en 24 november 2024 (female only)

Hoe laat: start vrijdag 10.30. 00 uur en eindtijd zondag +/- 16.00
Investering: €967,00 incl. BTW*, overnachtingen, eten & drinken

*Betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk.

Waar

Transitium Zeeveld in Castricum 

Boeken?

Klik hier om te boeken voor juni 2024 (voor mannen en vrouwen)
Klik hier om te boeken voor november 2024 (alleen voor vrouwen)