Opleiding tot transformatiecoach

Opleiding tot transformatiecoach volgens de Bridgeman Methode

De opleiding is van start gegaan op 12 oktober.  Data over 2018 zijn nog niet bekend. Download onze flyer om op de hoogte te blijven. Wij organiseren in 2018 ook een retraite voor coaches. Lees hier meer.

Wat betekent coachen nu eigenlijk in deze tijd van groeiend bewustzijn? Hoe werk je als coach systematisch zonder je intuïtie in de steek te laten? En belangrijker nog; hoe help je je cliënt op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf?

Deze opleiding is bedoeld voor beginnende of ervaren coaches die een unieke combinatie van bewustwordingsmethoden willen leren en overbrengen. Dus als jij professioneel mensen wilt coachen en op zoek bent naar een ander soort opleiding waarbij je jouw eigen talenten en passie kan combineren en inzetten, dan is deze opleiding voor jou!

Over de methode

De Bridgeman Methode is samengesteld met elementen uit onder andere de 33 methoden die Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen wereldwijd bestuderen. Zowel moderne als traditionele methoden. Daarnaast is het werk van Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Thich Nath Hahn, Sayadaw U Pandita, Schri Nisargadatta Maharaj en anderen bestudeerd.
Deze methoden komen aan bod: NLP, EFT, Touch of Matrix, SIYLI Methode (Google), Anthony Robbins, Avatar, Life Success/ The Secret (Bob Proctor), New Paradigm Multidimetional Transformation (voorheen Shamballah MDH), Yoga (diverse vormen), Mindfulness, Viapssana en andere meditatievormen, Reiki, Siam Reiki, Osho meditatie, Art of Being, Advaita Vedanta, Noord Amerikaans Sjamanisme, Tibetaans Boeddhisme, Zen Boeddhisme, Quantum-Light Breath (Jeru Kabal), Theravada Boeddhisme, Seneca Wolfclan Teaching Lodge, Santana Dharma, Abraham Hicks, Bowen Method (Australie), Hermes Trismegitus, Hersenonderzoek, MIR methode, Hypnobirthing, Regressietherapie, Sjamanisme en Theta Healing.

Transformatiecoach

Over het programma

De bouwstenen van de opleiding
ZELFONTWIKKELING: Innerlijk leiderschap, werken met je diepere wijsheid en hoger zelf, persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie en coach kwaliteiten.

ONTWIKKELING ALS COACH: Coachtechnieken en methoden, interventiesessies, EFT-training en angstcoaching.

T-MODEL & LICHTER LEVEN PROGRAMMA: Je leert deze effectieve methode toe te passen als coach. Het programma is een schatkist aan oefeningen, methodieken en technieken. Je kunt deze gebruiken in losse sessies alsmede in programma’s van 3, 5 of 10 sessies van 2/ 4 uur. Daarnaast leer je maatwerktoepassingen hanteren.

PRAKTIJK: Je leert de technieken tijdens de opleiding direct toe te passen. Gedurende de opleidingsperiode doe je als beginnend coach veel ervaring op met coachen. Als ervaren coach verdiep je je kennis, ervaring en inzicht.

Flyer

Wil je weten wat de toelatingscriteria zijn, recensies lezen of wil je alles nog eens rustig nalezen? Download dan hier de flyer en ontvang deze direct in jouw mailbox!
*Let op: deze opleiding is al begonnen. De data in de flyer zijn niet meer actueel.

RECENSIES

Previous Next

Opleidingsdata (groep reeds gestart):

 • Introductiedag 22 september
 • 12 en 13 oktober 2017
 • 8 en 9 februari 2018
 • 15 en 16 maart 2018
 • 14 en 15 juni 2018
 • 20 en 21 september 2018

De lestijden zijn tussen 9.00-18.00 uur. Op sommige eerste dagen van het opleidingsweekend serveren wij tevens een diner.

Locatie

De training wordt gegeven in trainingscentrum De Rosse, Bathmen (Overijssel). Vlak aan de A1 bij Deventer. In de nabije (prachtige) omgeving zijn uitstekende Bed & Breakfast te vinden.

Opleidingseisen

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Deze opleiding is bedoeld voor beginnende of ervaren coaches die een unieke combinatie van bewustwordingsmethoden willen leren en overbrengen.

De kosten van deze opleiding
€4917,36,- exclusief BTW (€ 5.950,- inclusief btw)
Excl. modules**

Inclusief:

 • handboek
 • scholing door ervaren leraren
 • begeleiding door een mentor
 • toegang tot het opleidingsmateriaal (online)

Exclusief:

 • locatiekosten 375,00 incl. btw
 • overnachtingen (zijn in de omgeving te boeken)
 • aanvullende modules**
 • aan te schaffen boeken

**Als coach is het belangrijk om een aantal vaardigheden te ontwikkelen. Daarom maken een aantal de onderstaande trainingdagen deel uit van de opleiding tot transformatiecoach. De onderwerpen die tijdens de scholingsdagen aan de orde komen zijn: coachvaardigheden, zelfreflectie, jij als coach, portfolio en ontwikkeling. Deze 6 dagen worden separaat geboekt. Vrijstelling is mogelijk op basis van eerder behaalde diploma’s en/of werkervaring. De kosten voor deze 6 dagen scholing bedrage €1350,00 (incl. BTW).

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar info@bridgeman.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een (kort) intakegesprek.

Wens je meer informatie over deze opleiding? Mail dan naar het secretariaat via info@bridgeman.nl en wij helpen je graag verder.

Webinar over de Coachopleiding

In juni 2017 gaf Robert een webinar over de opleiding tot transformatiecoach. In deze video vertelt hij alles over het ontstaan van de opleiding en hoe de opleiding er in september uit gaat zien.

Deel dit!