Over Altazar Rossiter

Altazar Rossiter is een moderne mysticus, spreker en auteur met een diep, inzichtelijk spiritueel en intuïtief vermogen. Als holistisch mentor en spiritualiteitsleraar helpt hij jou door het faciliteren van de juiste energie om dichterbij je authentieke zelf te komen.

Altazar is al jaren een autoriteit op het gebied van partneren met spirituele intelligentie en leidt, hierdoor gefaciliteerd, publieke workshops in het transformatieve proces. Hij heeft hierover ook meerdere boeken gepubliceerd.
Het werken met Altazar is erg verrijkend wanneer je tegen grote veranderingen in je leven aanloopt. Hij biedt je een bron die je ondersteunt om vrede in jezelf te vinden, om in je kracht te staan, om jezelf volledig te accepteren en om ownership over je leven te claimen.

Door een reeks van innovatieve trainingen en workshops die Altazar heeft ontwikkeld helpt hij jou diep te transformeren op energetisch, spiritueel en cellulair niveau.”

AANBOD ALTAZAR

Grouding your souls energy

Dagworkshop door Altazar Rossiter

Wil je je potentie als mens aanspreken? Meld je dan aan voor de 1-daagse training van Altazar Rossiter.

Vaak, afhankelijk van de behoefte van de groep, gaan de workshops verder dan je persoonlijke blokkades en komen we in contact met het collectief bewustzijn. Het bewustzijn dat een grote invloed op ons leven heeft zonder dat we het direct zien.

Starseed Integration

Tweedaagse door Altazar Rossiter

Starseed Integration is about expanding your consciousness to consider aspects of your being that may originate from extra-terrestrial sources. It’s about finding the optimum expression of your being in this Earth reality..

Energy Mastery Mystery School

Opleiding door Altazar Rossiter

Het Energy Mastery Mystery School jaarprogramma overstijgt alles wat je intellectueel kan bevatten. Door samen te leren werken met je eigen Spirituele Intelligentie creëer jij meesterschap over jezelf!

Gratis Podcast

Luister naar de wijsheid van je hart

Misschien wel de grootste uitdaging in ons leven: luisteren naar ons hart. De wijsheid van je hart is altijd aanwezig. Het fluistert en zingt je toe. Dat betekent echter niet dat je het hoort.

Bepaalde persoonsdelen en conditioneringen in jou zijn waarschijnlijk gewend om het te negeren. Vooral als je het lied van je hart niet leuk vindt. Je hart zingt namelijk zowel je ellende als je vreugde en de droevige liedjes zijn misschien wel de belangrijkste.

De wijsheid van je hart daagt je altijd uit om trouw te zijn aan jezelf. Het is een innerlijke gids die je aanspoort om alles in je leven te veranderen wat op gespannen voet staat met de stroom van je welzijn. Maar weten hoe je naar deze innerlijke wijsheid luistert en erop vertrouwen, zijn de grote uitdagingen van het leven.

Ga jij de uitdaging aan om naar de fluisteringen van je hart te luisteren!

Luister hier de eerste podcast gratis.

Master your Energy

Podcast Challenge

Ben je gevoelig voor je omgeving? Kun jij emoties van anderen heel intens voelen en heb je tijd voor jezelf nodig om tot rust te komen? Herken jij jezelf hierin?

Dit zijn hele mooie eigenschappen die jouw leven verrijken. Maar alleen als jij zelf goed geaard bent. Zou het niet fantastisch zijn als jij weet hoe je jezelf (beter) kunt aarden? Je eigen energie kunt houden? Minder heen en weer geslingerd wordt in het leven – en het drama wat dat gevoelsmatig soms met zich mee kan brengen? Stabiel, gecentreerd en gelijkertijd verbonden met al wat is.

Tijdens de Master Your Energy Challenge deelt Altazar Rossiter zijn teachings met jou via zes online podcast challenges. De hedendaagse mysticus daagt jou tijdens de challenge uit om anders te kijken. Anders te voelen. Anders te reageren. Je ontvangt korte en eenvoudige practices die je hiervoor gebruikt.

Ga jij de uitdaging aan om naar de fluisteringen van je hart te luisteren en volg de gehele Challenge voor 10,-.

Deel dit!