Spiritueel leven ‘Met beide benen op de grond’

Spiritueel leven

Leef! Met beide benen op de grond
Online training voor slechts €119,-
(of 4 termijnen van 29,75!)

Ontwikkel in 6 maanden zo’n diep en omvattend bewustzijn dat je echt LEEFT vanuit verbinding met je ziel!

Je wilt graag leven in jouw flow. Dat je zinvol en gelukkig bent. Er toe doet. Je geniet en de tegenslagen die er zijn kan je goed aan. Je hebt het lef om je eigen pad te volgen, omdat nu je écht weet wat jouw verlangens en passies zijn. En je weet ook hoe je dit gaat bereiken. Door de training ‘Spiritueel Leven met beide benen op de grond’ ontdek jij in 6 maanden tijd wie jij diep van binnen bent. Je leert je ware essentie kennen. En er naar te leven!

Spiritueel leven is een bewust leven waarbij je gebruik maakt van alles wat het universum jou te bieden heeft. Het is een prachtig leven. Jouw unieke leven. Het is een leven met beide benen op de grond.

Deze Online Intensive biedt je precies de juiste hulp om kunnen groeien in je bewustzijn.  Een bewustzijn van liefde, compassie, wijsheid en geven. Een blijvende verandering tot de kern van jouw eigen unieke zijn! 

Tijdens deze maanden gooi jij je valkuilen overboord (ik weet niet wat ik wil, dus doe ik maar niets), ga jij je je angsten aan (ik durf niet, omdat ik niet goed genoeg ben)  en doorbreek je oude patronen (je gaat dus wél sporten). Gaandeweg groeit jouw vertrouwen, sta je lichter in het leven en ontdek je verlangens en passies. Je leert te leven vanuit de verbinding met je ziel. Dat is leven in jouw flow.

Deze training is een uitstekend vervolg op de 10-daagse online challenge, waar je al een beetje kunt proeven hoe het is om met mij aan de slag te gaan. Wil je echt die wezenlijke verandering in je leven? Meld je aan en doe mee!

Jij bent een spiritueel wezen die een menselijke ervaring beleefd. Ik laat je graag zien dat de spirituele wereld dus ook voor jou toegankelijk is.

Bewustwording

Hoe bewuster jij van jezelf en het universum bent en weet hoe je ermee kan werken, hoe dichter jij bij je werkelijke ‘ik’, je essentie, komt. En dat heb je nodig om in jouw levensflow te komen! We gaan aan de slag met:

 • Jouw gedachten en zaken waarvan jij overtuigd bent
 • Het loslaten van emotionele blokkades (zoals angst, boosheid en verdriet)
 • Wat jouw aangeleerde en natuurlijke talenten en vaardigheden zijn
 • Het contact maken en in verbinding zijn met je Hoge Zelf
 • Het inzetten van helder voelen, helder zien, helder horen of helder ruiken.
 • Het werken met helpers, gidsen, engelen en entiteiten
 • Het schoonmaken en onderhouden van je chakrasysteem
 • Het gebruik maken van de buitenwereld als je eigen spiegel

Praktische informatie

De online training is opgebouwd uit 13 modules, die je in een periode van 26 weken ontvangt. Waar jij de training volgt is helemaal aan jou. En wil je een module nog eens bekijken, dan kan dat natuurlijk ook. Bij deze challenge ontvang je:

 • Om de week een nieuwe module. Deze module blijft het hele jaar voor jou toegankelijk
 • Ruim 25 uur aan videotraining (13 modules van 1 á 2 uur)
 • Per module een ondersteunende podcast
 • Ruim 25 verschillende beoefeningen/opdrachten
 • Aanvullende inspirerende instructie- of inspiratievideo’s van mezelf en anderen
 • Gratis 4-weekse meditatiecursus ter waarde van €69,-
 • Een digitaal werkboek per module
 • Tips voor ondersteunende boeken
 • Toegang tot de besloten Facebook groep en op robertbridgeman.nl
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot dit alle onderdelen van de online training.
 • Je betaalt nu 119,00 incl. BTW
Previous Next

Het is mijn levensmissie om zoveel mogelijk mensen te helpen op het pad van spiritueel leven en om hiermee de wereldharmonie te realiseren.

Een spiritueel en bewust mens:

 • Zorgt beter voor zichzelf
 • Zorgt beter voor anderen
 • Zorgt beter voor de natuur
 • Zorgt beter voor Moeder Aarde

Ben jij bereid om écht diep naar binnen te gaan? Zodat je voelt hoe het is om vanuit dankbaarheid te leven? Om onbevangen te kunnen geven? Om te accepteren, los te laten en te eindelijk écht te genieten? Om te ervaren hoe het is om te leven in overgave? Meld je dan nu aan!

Online programma van 6 maanden
‘Spiritueel leven met beide benen op de grond’.

€119,00 incl. BTW

(Klik hier om je in te schrijven)
Betaal je liever in 4 termijnen? Klik dan hier.

Over de 13 modules

Module 1 ‘Bewuster worden & Lifestyle’
Jij wilt gelukkig zijn? Wat maakt het zo vreselijk lastig om dat geluk dan te ervaren?  Wat is die negativiteit die je regelmatig voelt?

Module 2 ‘Wie je in essentie bent’
We gaan de diepte in! Je ziet dat jij niet jouw persoonlijkheid bent, maar daar identificeer jij je wel mee. Logisch, dit is namelijk ontstaan in de loop van je leven. Wat is jouw échte identiteit?

Module 3 ‘Waarom je doet wat je doet’
In deze module ontdek je waarom je doet wat je doet. Wat is eigenlijk authentiek leven? Wat ervoor zorgt dat je niet, of minder, in verbinding staat met je ziel?

Module 4 ‘Emotionele balans’
Zonder dat je het weet, zit jij vol emotionele wonden, blokkades en trauma’s. Ze houden je weg van je authenticiteit en benemen je een licht en gelukkig leven.

Module 5 ‘Angst en liefde’
Spiritueel leven, is leven vanuit liefde. Waar angst is, is geen ruimte voor liefde. Waar liefde is, is geen ruimte voor angst! Dit is een belangrijke sleutel in jouw proces.

Module 6 ‘Omgaan met anderen’
Diep in ons hart weten we dat allemaal; de mening van anderen stelt niets voor. Toch vinden we wat anderen van ons vinden, zo belangrijk. En we oordelen.

Module 7 ‘Ken je brein’
We gebruiken onze hersenen non stop, maar bijna niemand begrijpt hoe hersenen precies werken. Dat is best gek en ook onhandig. Want waarom doe je wat je doet?

Mail module 8 ‘Mentale kracht’
Wat zou er gebeuren als je alles wat je denkt dat je weet, durft los te laten? Als je niet meer zo hoeft te oordelen over alles en iedereen. Als je dat kunt, ben je vrij!

Module 9 ‘Ontmoet je essentie’
Voor veel mensen is de verbinding met hun hogere bewustzijn geen onderdeel van hun dagelijks leven. Sterker nog, vaak zijn mensen zich helemaal niet bewust van de mogelijkheid!

Module 10 ‘Spiritueel leven’
Leer de sleutels hanteren voor een spiritueel leven. Transformeren naar een nieuw bewustzijn. Een bewustzijn van liefde, compassie, wijsheid en geven.

Module 11 ‘Het NU’
Door te ZIJN, verbind jij jezelf met jouw ziel en stromen alle zielskwaliteiten door jou heen je leven in. Doorzie jij het concept van het ‘NU’ en de methoden hiervoor?

Module 12 ‘Het nieuwe bewustzijn’
Als er één ding zeker is in het leven, is het dat alles continue beweegt. Wil jij kunnen leven vanuit een bewustzijn van geven, liefde en compassie?

Module 13 ‘Leren manifesteren’
Jij bent nu in staat te ontdekken wat jouw echte, jouw authentieke, passies zijn. Want jij weet wie jij bent en wat jij wilt. Je bent er klaar voor om te manifesteren en visualiseren!

Met beide benen op de grond

Heb je bij Bridgeman het Lichter leven programma gevolgd? Dan is deze training een geweldige aanvulling daarop. Er komen een aantal elementen in terug uit het Lichter Leven programma, maar het is nog uitgebreider en diepgaander op het bewustzijnsvlak. Ik garandeer je dat je nog dichter bij jouw essentie komt!

Wat weet ik daarvan?

jaren geleden leidde ik een totaal ander leven. Ik leefde ongezond, was vaak boos, voelde mij leeg en onbegrepen. Ik greep naar drank en sigaretten en ik zocht naar steeds meer geld. Op een dag was ik alles kwijt. Deze omstandigheden brachten mij zover dat ik vele uithoeken van mijn eigen bewustzijn ben gaan bekijken en onderzoeken. En tijdens deze weg heb ik ervaren hoe het is om je onbegrepen te voelen, een buitenbeentje te zijn. Ik weet ook hoe complex je ontdekkingsreis is en hoe het is om in die tijd zo kwetsbaar te zijn. Hoe lastig het is om uit oude patronen te stappen en te leven naar je hart.

En nu deel ik graag mijn kennis en ervaring met jou. Lees meer over wat ik allemaal heb gedaan, zodat ik deze splinternieuwe challenge voor jou heb kunnen maken.

 • Als transformatief coach heb ik meer dan 40 interventie- en ontwortelmethoden onderzocht en eigen gemaakt
 • Als trainer heb ik meer dan 1.000 mensen begeleid in hun persoonlijke proces naar een lichter en bewuster leven
 • Als kennisexpert heb ik mij laten scholen in hersenwetenschap bij Google en Stanford University
 • Als activist stel ik misstanden aan de kaak door het maken van documentaires over o.a. de vleesindustrie en de mensenrechten
 • Als pionier heb ik 2 keer de Kilimanjaro beklommen,  in korte broek en voor wetenschappelijk onderzoek over de Bridgeman Adem Methode
 • Als leraar heb ik meer dan 140 meditatietrainers en coaches opgeleid
 • Als student heb ik 4 spiritueel leraren/mentoren die mij continue richting geven in mijn eigen spirituele ontwikkeling
 • Als schrijver heb ik inmiddels 5 boeken geschreven om zoveel mogelijk mijn kennis en inzichten, over al het bovenstaande, aan jou over te dragen.

Ik wil met deze intensive spiritueel en bewust leven beschikbaar maken voor iedereen.
Bewuste mensen zorgen beter voor zichzelf, voor elkaar en voor de wereld.
For the good of all!’

Robert Bridgeman

Robert Bridgeman is in essentie een inspirator en ‘boodschapper’. Een leraar met een missie. Door persoonlijke gebeurtenissen besloot hij zijn leven aan zijn passie te wijden: bewustwording faciliteren bij anderen. Hij heeft zelf een flinke reis afgelegd om te kunnen leven vanuit passie en overgave. Dit is zowel een intense innerlijke reis als een fysieke reis over de wereld geweest.

Robert mediteerde wekenlang in kloosters en zat in zweethutten met sjamanen. Tevens is hij verbonden aan het toonaangevende Search Inside Yourself Leadership Institute in San Francisco (Mindfulness voor het bedrijfsleven) dat voortkomt uit een samenwerking tussen Google en Stanford University.

En vandaag de dag is Robert gespecialiseerd in de processen van innerlijke heling, vergroting van zelfbewustzijn, ontwaken, versterken van je spirituele wijsheid en manifestatie. Robert schreef vier boeken en twee e-boeken over bewustwording en publiceert binnenkort zijn vijfde boek: De essentie van transformatief coachen.

Deel dit!