Online Training Spiritueel Leven | Bridgeman

Nu permanent in prijs verlaagd naar 59,00 euro

Ontwikkel in deze ONLINE training zo’n diep en omvattend bewustzijn dat je echt LEEFT vanuit verbinding met je ziel!

Je wilt graag leven in jouw flow. Dat je zinvol en gelukkig bent. Er toe doet. Je geniet en de tegenslagen die er zijn kan je goed aan. Je hebt het lef om je eigen pad te volgen, omdat nu je écht weet wat jouw verlangens en passies zijn. En je weet ook hoe je dit gaat bereiken. Door de training ‘Spiritueel Leven met beide benen op de grond’ ontdek jij in 6 maanden tijd wie jij diep van binnen bent. Je leert je ware essentie kennen. En er naar te leven!

Spiritueel leven is een bewust leven waarbij je gebruik maakt van alles wat het universum jou te bieden heeft. Het is een prachtig leven. Jouw unieke leven. Het is een leven met beide benen op de grond.

Je krijgt toegang tot je eigen online leeromgeving. Iedere twee weken krijg jij toegang tot de modules (13 in totaal). Je krijgt tevens gelijk toegang tot de online meditatiecursus van 4 weken. Je houdt onbeperkt toegang! Dus geen nood als je het in 6 maanden niet kunt afronden ;-).

Deze Online Intensive bied je precies de juiste hulp om kunnen groeien in je bewustzijn.  Een bewustzijn van liefde, compassie, wijsheid en geven. Een blijvende verandering tot de kern van jouw eigen unieke zijn! 

“Ik heb de laatste module van de online training afgerond. De 1e opdracht nogmaals gedaan en gewoon 10 onderdelen verbeterd!

Wat zit er veel waardevolle informatie in de training. Ik kan hem zo nog een keer doen en geloof dat ik dan opnieuw heel veel ontwikkelingen doormaak.

1.000 x dank Robert Bridgeman voor de mooie waardevolle cursus ??!”

 

Bewustwording

Hoe bewuster jij van jezelf en het universum bent en weet hoe je ermee kan werken, hoe dichter jij bij je werkelijke ‘ik’, je essentie, komt. En dat heb je nodig om in jouw levensflow te komen! We gaan aan de slag met:

 • Jouw gedachten en zaken waarvan jij overtuigd bent
 • Het loslaten van emotionele blokkades (zoals angst, boosheid en verdriet)
 • Wat jouw aangeleerde en natuurlijke talenten en vaardigheden zijn
 • Het contact maken en in verbinding zijn met je Hoge Zelf
 • Het inzetten van helder voelen, helder zien, helder horen of helder ruiken.
 • Het werken met helpers, gidsen, engelen en entiteiten
 • Het schoonmaken en onderhouden van je chakrasysteem
 • Het gebruik maken van de buitenwereld als je eigen spiegel

‘Het is mijn levensmissie om zoveel mogelijk mensen te helpen op het pad van spiritueel leven en om hiermee de wereldharmonie te realiseren.’

“Het is fijn om na de video direct aan de slag te gaan met je eigen werkboek. Je krijgt genoeg tijd om het te integreren in je dagelijkse leven en de oefeningen direct op te pakken. De aanpak van Robert is zeer verhelderend. Een mooie stap voor mij om bewuster te leven. Niet alleen ik leer ervan, maar binnen mijn gezin kan ik het ook toepassen. Win-Win 😉 Bedankt Robert!
Marga D.

Het is mijn levensmissie om zoveel mogelijk mensen te helpen op het pad van spiritueel leven en om hiermee de wereldharmonie te realiseren.

Een spiritueel en bewust mens:

 • Zorgt beter voor zichzelf
 • Zorgt beter voor anderen
 • Zorgt beter voor de natuur
 • Zorgt beter voor Moeder Aarde

Ben jij bereid om écht diep naar binnen te gaan? Zodat je voelt hoe het is om vanuit dankbaarheid te leven? Om onbevangen te kunnen geven? Om te accepteren, los te laten en te eindelijk écht te genieten? Om te ervaren hoe het is om te leven in overgave? Meld je dan nu aan!

“Deze online training is zeker aan te raden. Ik vind het erg prettig dat de training zo praktisch is, alleen al in de eerste module wordt een complete lifestyle aangeboden die al veel rust en balans geeft. Ik vind het echt prettig dat deze training zich richt op alle levensgebieden, wat me nu al veel meer verbinding met mezelf geeft en vertrouwen.”
Claudia

Schrijf je hier in om deel te nemen aan deze online training

“Ik heb zojuist de laaste module gedaan van een spritueel leven.  Ik ben Robert Bridgeman ontzettend dankbaar voor alle kennis en ervaring die hij gedeeld heeft in de cursus. Ik ben gegroeid van een een leven uit angst naar een leven dat ik prachtig vind en waarvan ik geniet. Ik voel dat er nog veel meer is en ook daar ben ik nieuwsgierig naar.
Het voelt als thuiskomen.
Heel veel dank hiervoor… Hanneke 

Over de 13 modules

Module 1 ‘Bewuster worden & Lifestyle’
Jij wilt gelukkig zijn? Wat maakt het zo vreselijk lastig om dat geluk dan te ervaren?  Wat is die negativiteit die je regelmatig voelt?

Module 2 ‘Wie je in essentie bent’
We gaan de diepte in! Je ziet dat jij niet jouw persoonlijkheid bent, maar daar identificeer jij je wel mee. Logisch, dit is namelijk ontstaan in de loop van je leven. Wat is jouw échte identiteit?

Module 3 ‘Waarom je doet wat je doet’
In deze module ontdek je waarom je doet wat je doet. Wat is eigenlijk authentiek leven? Wat ervoor zorgt dat je niet, of minder, in verbinding staat met je ziel?
Inclusief extra video’s over de Bridgeman Adem Methode!

Module 4 ‘Emotionele balans’
Zonder dat je het weet, zit jij vol emotionele wonden, blokkades en trauma’s. Ze houden je weg van je authenticiteit en benemen je een licht en gelukkig leven.

Module 5 ‘Angst en liefde’
Spiritueel leven, is leven vanuit liefde. Waar angst is, is geen ruimte voor liefde. Waar liefde is, is geen ruimte voor angst! Dit is een belangrijke sleutel in jouw proces.

Module 6 ‘Omgaan met anderen’
Diep in ons hart weten we dat allemaal; de mening van anderen stelt niets voor. Toch vinden we wat anderen van ons vinden, zo belangrijk. En we oordelen.

Module 7 ‘Ken je brein’
We gebruiken onze hersenen non stop, maar bijna niemand begrijpt hoe hersenen precies werken. Dat is best gek en ook onhandig. Want waarom doe je wat je doet?

Mail module 8 ‘Mentale kracht’
Wat zou er gebeuren als je alles wat je denkt dat je weet, durft los te laten? Als je niet meer zo hoeft te oordelen over alles en iedereen. Als je dat kunt, ben je vrij!

Module 9 ‘Ontmoet je essentie’
Voor veel mensen is de verbinding met hun hogere bewustzijn geen onderdeel van hun dagelijks leven. Sterker nog, vaak zijn mensen zich helemaal niet bewust van de mogelijkheid!

Module 10 ‘Spiritueel leven’
Leer de sleutels hanteren voor een spiritueel leven. Transformeren naar een nieuw bewustzijn. Een bewustzijn van liefde, compassie, wijsheid en geven.

Module 11 ‘Het NU’
Door te ZIJN, verbind jij jezelf met jouw ziel en stromen alle zielskwaliteiten door jou heen je leven in. Doorzie jij het concept van het ‘NU’ en de methoden hiervoor?

Module 12 ‘Het nieuwe bewustzijn’
Als er één ding zeker is in het leven, is het dat alles continue beweegt. Wil jij kunnen leven vanuit een bewustzijn van geven, liefde en compassie?

Module 13 ‘Leren manifesteren’
Jij bent nu in staat te ontdekken wat jouw echte, jouw authentieke, passies zijn. Want jij weet wie jij bent en wat jij wilt. Je bent er klaar voor om te manifesteren en visualiseren!

Met beide benen op de grond

Heb je bij Bridgeman het Lichter leven programma gevolgd? Dan is deze training een geweldige aanvulling daarop. Er komen een aantal elementen in terug uit het Lichter Leven programma, maar het is nog uitgebreider en diepgaander op het bewustzijnsvlak. Ik garandeer je dat je nog dichter bij jouw essentie komt!

Wat weet ik daarvan?

Mijn naam is Robert Bridgeman en jaren geleden leidde ik een totaal ander leven. Ik leefde ongezond, was vaak boos, voelde mij leeg en onbegrepen. Ik greep naar drank en sigaretten en ik zocht naar steeds meer geld. Op een dag was ik alles kwijt. Deze omstandigheden brachten mij zover dat ik vele uithoeken van mijn eigen bewustzijn ben gaan bekijken en onderzoeken. En tijdens deze weg heb ik ervaren hoe het is om je onbegrepen te voelen, een buitenbeentje te zijn. Ik weet ook hoe complex je ontdekkingsreis is en hoe het is om in die tijd zo kwetsbaar te zijn. Hoe lastig het is om uit oude patronen te stappen en te leven naar je hart.

En nu deel ik graag mijn kennis en ervaring met jou. Lees meer over wat ik allemaal heb gedaan:

 • Als transformatief coach heb ik meer dan 40 interventie- en ontwortelmethoden onderzocht en eigen gemaakt
 • Als trainer heb ik meer dan 1.000 mensen begeleid in hun persoonlijke proces naar een lichter en bewuster leven
 • Als kennisexpert heb ik mij laten scholen in hersenwetenschap bij Google en Stanford University
 • Als activist stel ik misstanden aan de kaak door het maken van documentaires over o.a. de vleesindustrie en de mensenrechten
 • Als pionier heb ik 2 keer de Kilimanjaro beklommen,  in korte broek en voor wetenschappelijk onderzoek over de Bridgeman Adem Methode
 • Als leraar heb ik meer dan 140 meditatietrainers en coaches opgeleid
 • Als student heb ik 4 spiritueel leraren/mentoren die mij continue richting geven in mijn eigen spirituele ontwikkeling
 • Als schrijver heb ik inmiddels 5 boeken geschreven om zoveel mogelijk mijn kennis en inzichten, over al het bovenstaande, aan jou over te dragen.

Ik wil met deze intensive spiritueel en bewust leven beschikbaar maken voor iedereen.
Bewuste mensen zorgen beter voor zichzelf, voor elkaar en voor de wereld.
For the good of all!’

Robert Bridgeman

Schrijf je hier in om deel te nemen aan deze online training

Deel dit!