ONLINE
Start direct

€55,00 incl. BTW voor vier weken. Schrijf je hier in >


Een geheim, zo oud als de mensheid, zit verstopt in ons hart. Alleen zij die de reis naar binnen durven maken, zullen ontdekken wat niet buiten onszelf te vinden is: de essentie van ons bestaan. De Heilige graal in jezelf.

Janosh en Robert Bridgeman nemen je samen -online- mee op reis naar de Heilige Graal in jezelf. Vier weken vol healing, meditaties, activaties en initiaties. Ontdek hoe Heilige Geometrie je optilt en jouw leven verandert, als je het omarmt zoals onze voorouders dat deden. In oude culturen werd deze universele ‘taal’ gebruikt voor diverse rituelen en inwijdingen. Waarom? Achter de Heilige Geometrie gaat het geheim van de schepping schuil. Heilige Geometrie brengt ons in contact met wie we werkelijk zijn.

Laat je gedurende de vier online sessies inspireren door de unieke combinatie van Janosh en Robert. Ervaar de geometrische ‘DNA-codes’ van Janosh, diep doordringend in het onderbewustzijn. Leer hoe jij kunt bijdragen aan je eigen evolutieproces en hoe je (via actieve meditatie) in contact komt met jouw ‘Heilige Graal’. Laat je raken door de diepe transformatiesessies van Robert, waarbij karmische wonden en oud zeer oplossen en transmuteren in liefde.

*Deze serie is al eerder opgenomen, je volgt deze online training daarom individueel. Je ontvangt 4 weken lang een video in je persoonlijke online leeromgeving*

 

WAT ZIJN ACTIVATIES?

De codes die Janosh ontwerpt hebben een geestverruimend effect. Ze helpen oude emoties en programma’s opruimen en activeren het ‘slapende’ deel van je DNA. Elke code heeft z’n eigen energiefrequentie. Denk aan Passie, Zelfvertrouwen, Eigenwaarde en Authenticiteit. Verbind je met deze frequenties en verander je gedachtepatronen. Zo versnel je je spirituele groei en ascentie naar een hoger bewustzijn. Je ervaart meer liefde, vreugde en vrijheid in je leven. Bovendien word je zo, net als Janosh, herinnerd aan je spirituele missie en de gaven die je meekreeg. Want misschien voel je dat je meer kunt, hier iets belangrijks te doen hebt. Misschien zoek je nog naar wie je bent en wat je wilt. Weet dat alles wat je nodig hebt opgeslagen ligt in jou. Activeer je potentieel en volg je hart.

De combinatie van de geometrie en geluidsfrequenties: dat is de ultieme ervaring die Janosh met je deelt. Terwijl de code laag voor laag wordt opgebouwd, luister je naar speciale muziek die zorgt dat de frequentie nóg dieper bij je binnenkomt

WAT ZIJN TRANSFORMATIEPROTOCOLLEN?

De protocollen van Robert nodigen het licht van de Bron in jezelf, alsmede je gidsen, uit om diep in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele bestaanslagen te werken. Het licht dringt door in je DNA-programmering en elk ander aspect van je multidimensionale wezen.

Door de universele intelligentie van het licht dat alle mentale intelligentie ver overschrijdt, heel je diepe wonden in jezelf. Variërend van trauma’s uit je jeugd, andere levens, andere dimensies, beperkende overtuigingssystemen, laag zelfbeeld, niet-helpend gedrag, innerlijke beschermingsmechanismen en saboteurs, innerlijke kindstukken, entiteiten en energetische implantaten. Door het licht van de Bron in jezelf middels een protocol te vragen om deze blokkades om te zetten (transmuteren) in liefde, laat je ze los en download je vervolgens wat wel heilzaam en helpend voor je is. Een transformatieprotocol gaat samen met muziek op diverse hertzfrequenties. Dit geeft een diepgaand en magisch effect.

Schrijf je hier in >

Met onze speciale gasten:

Altazar Rossiter

Patty Harpenau

Tamara Puffer

Roy Martina

Wat deelnemers over deze training zeggen

Angela: Er is veel meer rust. En ik heb veel oude stukken los kunnen laten! Echt een transformatie diep van binnen!!

Suzanne: Ik merk dat er allerlei subtiele dingen gebeuren; rust ,meer evenwicht.

San: Mijn ervaring was veel herkenning, bevestiging, fijn om gelijkgestemden te treffen. Heb mijn eigen energie gezien, dingen verwerkt jee er gebeurde zoveel

Rianne: Ik vind het zo jammer dat het alweer de laatste webinar is. Iedere keer was echt fantastisch, met fijne gastsprekers. Dichter bij mezelf komen.

Eline: Lieve Robert en Janosh, wat een reis deze 4 avonden, ik heb genoten, diep mogen ervaren, loslaten en toelaten, wat een energie, levensveranderend, ik ben geraakt en geïnspireerd om verder door te gaan op mijn reis naar binnen, naar mijn ziel. ik blijf jullie volgen en hoop dat jullie samen meer van dit soort unieke projecten gaan doen.

 

Programma

Week 1: Ontdek je Meesterschap
Tijdens de eerste sessie volgen we de weg naar binnen. Wie ben jij? En wat maakt jou zo uniek? Wat is nodig voor jou om meesterschap te bereiken in wie je bent en wat je doet? Verhoog je trilling ontwaak vervolgens het Meesterschap in jezelf met een transformatieprotocol en activaties. Met deze week als gast Tamara Puffer.

Na 3 dagen: een extra meditatie van Robert

Week 2: Contact met de Heilige Graal diep vanbinnen
In deze sessie zoeken we samen naar de Heilige graal in jou. Vervolgens maken we er contact mee en lossen we blokkades op die zich tussen jou en je innerlijke Graal bevinden. Je ontdekt jezelf op een hele nieuwe manier en krijgt inzicht in je eigen Multi-dimensionaliteit. Met deze tweede week als gast Patty Harpenau.

Met deze week een extra meditatie in de e-mail.

Week 3: Ervaar het Christusbewustzijn
De volgende stap is de overgang naar de vijfde dimensie, of het Christusbewustzijn. Dit heeft niets te maken met religie, of de kerk, maar alles met het nieuwe menselijk bewustzijn dat in deze tijd aan het oppervlak komt. Ontdek de onvoorwaardelijke liefde in jezelf. Vind de plaats waar je compassievol, wijs en zacht bent en laat de magie van het Christusbewustzijn je verrassen. Met deze derde week als gast Roy Martina.

Week 4: Vind de Heilige Graal in jezelf

De afgelopen weken werkte je toe naar dit moment. Een moment van eenwording met de Bron in jezelf. Ontmoet jezelf op een manier waarop je jezelf nog niet eerder leerde kennen. Jij bent de Schepper in de tijdelijke verschijningsvorm van een mens. Dat mag je zelf ervaren. Met deze laatste week als gast Altazar Rossiter.

Alle webinars duren circa 2 uur en worden soms afgesloten met de eerder opgenomen Q&A.

Schrijf je hier in en je ontvangt direct de eerste video in je online omgeving (€55,00)>

 

 

Over Janosh

Werkend in de grafische vormgeving en zonder enige ervaring op spiritueel vlak, kwam Janosh in 2003 tot de ontdekking dat hij helderziend is. Tijdens een diepe meditatie werd zijn potentieel geactiveerd, waarna Janosh van de één op de andere dag ineens in staat was om energieën waar te nemen.

Lees verder >

Over Robert

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu 12 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen.

Lees verder >