ONLINE
Wij zijn reeds gestart, inschrijven is niet meer mogelijk

1 april & 15 april
6 mei & 13 mei
van 20.30 – 22.30 uur

€77,00 incl. BTW voor vier avonden. Bestel hier jouw ticket >
Ben je een avond verhinderd? Geen probleem, wij sturen binnen enkele dagen een opname na.
WIJ ZIJN REEDS GESTART. INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK. VANAF MEI ZIJN DEZE ONLINE VERKRIJGBAAR. WIJ INFORMEREN ONZE NIEUWSBRIEFLEZERS HIER TIJDIG OVER.


Een geheim, zo oud als de mensheid, zit verstopt in ons hart. Alleen zij die de reis naar binnen durven maken, zullen ontdekken wat niet buiten onszelf te vinden is: de essentie van ons bestaan. De Heilige graal in jezelf.

Janosh en Robert Bridgeman nemen je samen -online- mee op reis naar de Heilige Graal in jezelf. Vier weken vol healing, meditaties, activaties en initiaties. Ontdek hoe Heilige Geometrie je optilt en jouw leven verandert, als je het omarmt zoals onze voorouders dat deden. In oude culturen werd deze universele ‘taal’ gebruikt voor diverse rituelen en inwijdingen. Waarom? Achter de Heilige Geometrie gaat het geheim van de schepping schuil. Heilige Geometrie brengt ons in contact met wie we werkelijk zijn.

Laat je gedurende de vier sessies inspireren door de unieke combinatie van Janosh en Robert. Ervaar de geometrische ‘DNA-codes’ van Janosh, diep doordringend in het onderbewustzijn. Leer hoe jij kunt bijdragen aan je eigen evolutieproces en hoe je (via actieve meditatie) in contact komt met jouw ‘Heilige Graal’. Laat je raken door de diepe transformatiesessies van Robert, waarbij karmische wonden en oud zeer oplossen en transmuteren in liefde.

WAT ZIJN ACTIVATIES?

De codes die Janosh ontwerpt hebben een geestverruimend effect. Ze helpen oude emoties en programma’s opruimen en activeren het ‘slapende’ deel van je DNA. Elke code heeft z’n eigen energiefrequentie. Denk aan Passie, Zelfvertrouwen, Eigenwaarde en Authenticiteit. Verbind je met deze frequenties en verander je gedachtepatronen. Zo versnel je je spirituele groei en ascentie naar een hoger bewustzijn. Je ervaart meer liefde, vreugde en vrijheid in je leven. Bovendien word je zo, net als Janosh, herinnerd aan je spirituele missie en de gaven die je meekreeg. Want misschien voel je dat je meer kunt, hier iets belangrijks te doen hebt. Misschien zoek je nog naar wie je bent en wat je wilt. Weet dat alles wat je nodig hebt opgeslagen ligt in jou. Activeer je potentieel en volg je hart.

 

De combinatie van de geometrie en geluidsfrequenties: dat is de ultieme ervaring die Janosh met je deelt. Terwijl de code laag voor laag wordt opgebouwd, luister je naar speciale muziek die zorgt dat de frequentie nóg dieper bij je binnenkomt

WAT ZIJN TRANSFORMATIEPROTOCOLLEN?

De protocollen van Robert nodigen het licht van de Bron in jezelf, alsmede je gidsen, uit om diep in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele bestaanslagen te werken. Het licht dringt door in je DNA-programmering en elk ander aspect van je multidimensionale wezen.

Door de universele intelligentie van het licht dat alle mentale intelligentie ver overschrijdt, heel je diepe wonden in jezelf. Variërend van trauma’s uit je jeugd, andere levens, andere dimensies, beperkende overtuigingssystemen, laag zelfbeeld, niet-helpend gedrag, innerlijke beschermingsmechanismen en saboteurs, innerlijke kindstukken, entiteiten en energetische implantaten. Door het licht van de Bron in jezelf middels een protocol te vragen om deze blokkades om te zetten (transmuteren) in liefde, laat je ze los en download je vervolgens wat wel heilzaam en helpend voor je is. Een transformatieprotocol gaat samen met muziek op diverse hertzfrequenties. Dit geeft een diepgaand en magisch effect.

Schrijf je hier in >

Programma

20.30 – 22.30 uur

Week 1: Ontdek je Meesterschap (1 april)
Tijdens de eerste sessie volgen we de weg naar binnen. Wie ben jij? En wat maakt jou zo uniek? Wat is nodig voor jou om meesterschap te bereiken in wie je bent en wat je doet? Verhoog je trilling ontwaak vervolgens het Meesterschap in jezelf met een transformatieprotocol en activaties.

Week 2: Contact met de Heilige Graal diep vanbinnen (15 april)
In deze sessie zoeken we samen naar de Heilige graal in jou. Vervolgens maken we er contact mee en lossen we blokkades op die zich tussen jou en je innerlijke Graal bevinden. Je ontdekt jezelf op een hele nieuwe manier en krijgt inzicht in je eigen Multi-dimensionaliteit.

Week 3: Ervaar het Christusbewustzijn (6 mei)
De volgende stap is de overgang naar de vijfde dimensie, of het Christusbewustzijn. Dit heeft niets te maken met religie, of de kerk, maar alles met het nieuwe menselijk bewustzijn dat in deze tijd aan het oppervlak komt. Ontdek de onvoorwaardelijke liefde in jezelf. Vind de plaats waar je compassievol, wijs en zacht bent en laat de magie van het Christusbewustzijn je verrassen.

Week 4: Vind de Heilige Graal in jezelf (13 mei)

De afgelopen weken werkte je toe naar dit moment. Een moment van eenwording met de Bron in jezelf. Ontmoet jezelf op een manier waarop je jezelf nog niet eerder leerde kennen. Jij bent de Schepper in de tijdelijke verschijningsvorm van een mens. Dat mag je zelf ervaren.

Ticket om weg te geven
Ken je iemand die volgens jou gebaat is bij dit programma? Dan hebben we wat leuks voor je. Als jij een kaart afneemt, krijg je één kaart extra van ons, vrij van kosten. Op die manier kun je ook anderen helpen om de heilige graal in zichzelf te vinden. Jij mag namelijk beslissen wie de tweede kaart ontvangt.

De inschrijving is gesloten. Wij zijn gestart. Binnenkort worden nieuwe online trainingen bekend gemaakt. 

 

 

Over Janosh

Werkend in de grafische vormgeving en zonder enige ervaring op spiritueel vlak, kwam Janosh in 2003 tot de ontdekking dat hij helderziend is. Tijdens een diepe meditatie werd zijn potentieel geactiveerd, waarna Janosh van de één op de andere dag ineens in staat was om energieën waar te nemen.

Lees verder >

Over Robert

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu 12 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen.

Lees verder >