Path of the Seven Shadows

Let op: Deze training verdwijnt uit ons assortiment vanaf (eind) augustus!
De training blijft onbeperkt in jouw account staan.

Open jezelf voor je innerlijke vrijheid

Ben jij benieuwd hoe jij je liefdevoller, energieker, vrijer en evenwichtiger kunt voelen? Vol in verbinding met jezelf en de buitenwereld? Clear je chakra’s en ervaar een intiem evenwicht met je innerlijke wereld

Innerlijke vrijheid gaat o.a. over leven vanuit eigenwaarde, in contact met jouw waarheid, je behoeften, verlangens en je grenzen. Het vraagt volledige integriteit en intimiteit met jouw binnenwereld en energetische opschoning met jouw onderbewuste. Jouw onderstroom.

Open jezelf voor je volste potentieel in flow en kracht

In jouw lichaam bevinden zich plekken waar energie samenkomt. Deze plekken zijn als het ware besturingssystemen die informatie verzamelen en verwerken. Dit worden ook wel chakra’s genoemd. Het zijn centra van energetische activiteit waar levensenergie wordt ontvangen, geëxpandeerd en uitgedrukt. Het zijn als ware stations die verschillende frequenties ontvangen en uitzenden. Bewust en onbewust.

Wil je deze levensenergie vrij laten stromen, dan vraagt dit je om te openen. In je onderbewuste zitten alleen gevoelens, gedachten, imprints, triggers, identificaties enzovoorts die je saboteren of ondermijnen in die vrije stroom van energie. Met gericht energiewerk kun jij dit doorgronden en opschonen.

Wil jij weten hoe jij je innerlijke vrije stroom van levensenergie kunt optimaliseren? Meld je dan aan voor het online chakra clearingprogramma van Rianne Manten.

Bereik een optimaal, liefdevol evenwicht

Er zijn zeven basischakra’s die veel invloed uitoefenen op je hele zenuwstelsel. Deze chakra’s zijn namelijk verbonden aan je ruggenwervel en beïnvloeden primair je zenuwstelsel en daarmee ook je staat van bewustzijn. Als deze niet optimaal in evenwicht zijn, ervaar jij de schaduwkanten die eraan verbonden zijn. We spreken dan over resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

Jij wil je -net als iedereen- gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen om wie je bent. We zijn allemaal op zoek naar liefde. Liefde vanuit je omgeving vind je alleen vanuit liefde voor jezelf. Voel jij je cynisch, angstig, verdrietig, woedend of ervaar je veel andere negatieve emoties? Of voel je dat je vaak terugvalt in gedrag en triggers die je overvallen? Dan is de kans groot dat één van je chakra’s niet in evenwicht is.

Jij kunt gelukkig je chakra’s laag voor laag opschonen en weer een diep, liefdevol evenwicht bereiken. Het belichamen van de kosmische energie, van onvoorwaardelijke liefde, vraagt eigenaarschap. Een commitment aan het in evenwicht brengen en het ombuigen van je schaduwkanten naar je potentieel. Met dit proces her-claim jij je recht om:

 • Te bestaan;
 • Te voelen en plezier te hebben;
 • Je IK- en manifestatiekracht te belichamen;
 • Te beminnen en bemind te worden;
 • Waarheid te spreken en te horen;
 • Te (door)zien;
 • Wijsheid te belichamen.

START DIRECT >

(Jouw bijdrage is nu €25– in plaats van €539,-)

Laatste kans! Deze training verdwijnt per 1 september uit ons online assortiment!!

 

WORTELCHAKRA

Dit chakra is de fundering van jouw hele chakrasysteem. Wanneer het basischakra uit evenwicht is dan weerspiegelt zich dat in alle andere chakra’s. Het basischakra laat zich uit balans halen door de schaduwenergie van angst. Grote en kleine expressies hiervan. Vaak klampen mensen zich vast ter compensatie aan controle, routine, zekerheid of bijvoorbeeld voedsel. Mensen ervaren een angst voor eenzaamheid en een gevoel van leegte. Of juist het tegenovergestelde: een totaal gebrek aan focus en weinig verbinding met hun eigen lichaam. Het potentieel van het basischakra weerspiegelt de stevigheid om zonder terugdeinzen alles onder ogen te zien en voluit aanwezig te blijven.

SACRAALCHAKRA

Dit chakra is het centrum van gewaarwording. Het centrum van voelen, sensaties, lust, verlangens, genot, vreugde, behoeftigheid, kwetsbaarheid etc. Dit energiecentrum is vanuit deze sensorische waarnemingen gekoppeld aan de uitwisseling tussen je binnenwereld en je buitenwereld. Door ervaringen die gevoelens van pijn en leegte veroorzaken, bewegen we vaak energetisch weg bij het tweede chakra. Sluiten we ons af voor onze zintuigen. Verdoven, dissociëren, verwarring, schuld, disconnectie, depressies, grenzeloosheid en onverzadigbaarheid zijn vervolgens diverse uitingen van onbalans in dit chakra. Het potentieel van dit chakra weerspiegelt om te transformeren en je bewustzijn te expanderen.

 

ZONNEVLECHTCHAKRA

Dit chakra is het centrum van polariteiten. Het zetelt onze IK BEN. Het is het centrum van macht en onmacht, van winnen of verliezen, van manipulatie en controle.  Op een bepaalde laag zijn we allemaal onderworpen aan de onderdrukking van het maatschappelijke stelsel. Als we door ervaringen in ons leven het contact kwijt zijn met onze eigen innerlijke macht en de heiligheid van onze ‘IK KRACHT’, dan voelen we ons slachtoffer vanuit een diep gevoel van machteloosheid. In essentie gaat het derde chakra om de belichaming van je psychische vrijheid. Volledige integratie van jouw waarheid en al het risico op afkeuring loslaten. Alle schaamte loslaten. Alle gehechtheid aan uitkomsten en teleurstelling loslaten.

HARTCHAKRA

Alles in de natuur streeft naar evenwicht en het hartchakra is het energetische centrum van o.a. evenwicht, liefde, acceptatie, koestering en beminning. Wanneer we door een ander worden bemind dan zien we de goddelijke spiegeling van wie we in werkelijkheid zijn in de ander. Op het moment dat we -op welke manier dan ook- geen evenwicht ervaren in onszelf en in onze relaties, verstoort het de energie. Dit kan zich uiten in gevoelens van afwijzing, verlating, eenzaamheid, verlies, verdriet en teleurstelling in je partnerrelatie, vriendschappen, familieleden of andere vormen van relaties. Liefde opent en geeft daarmee contact en verbinding met de meest pure en zuivere essentie van je Zijn.

KEELCHAKRA

Daar waar het sacraalchakra de poort is waar de buitenwereld sensorisch binnenkomt, is het keelchakra het energetische centrum waarmee de innerlijke vibratie naar buiten gecommuniceerd wordt. Middels onze zelfexpressie komt de buitenwereld te weten wat er in onze binnenwereld leeft. Tevens is het de poort/filtering tussen hoofd en lichaam. Als het hoofd en lichaam vanuit vrije stroom op elkaar afgestemd zijn, kan er ‘waarlijk/waarheid’ gecommuniceerd worden. Onbalans in zelfexpressie kan zich uiten in vele gevoelens en sensaties. Denk hierbij o.a. aan spreekangst, leugens, geheimen, moeite hebben met het verwoorden van emoties of juist heel veel praten, ongepast onderbreken, roddelen, zwakke of harde stem, verlegenheid en verbaal geweld.

3e-OOGCHAKRA

Het zesde chakra houdt de beelden in het geheugen die alle waarnemingen vormen en staat ook symbool voor het doorzien van illusies. Elk chakra geeft ons informatie, maar het is de taak van het 3e-oogchakra om alle stukken informatie in elkaar te passen en betekenisvolle patronen op te stellen. Deze zelfreflectie leidt tot zelfkennis. Energetische onbalans geeft o.a. waanideeën, obsessies, nachtmerries, hoofdpijn, gebrek aan fantasie of verbeelding, slecht geheugen, zicht- en concentratieproblemen. Bovendien belemmert de ‘chakrademoon’ illusie het bewustzijn om zuiver de waarheid en realiteit waar te nemen. Een open en evenwichtig 3e-oogchakra geeft het vermogen om het grotere geheel te zien en de diepere betekenis en helderheid vinden.

KRUINCHAKRA

Het 7e chakra symboliseert de multi-dimensionaliteit van je Zijn. Het opgaan in het goddelijke bewustzijn. Bij het openen van het kruinchakra gaat het niet zozeer over het verruimen van het bewustzijn maar over het doorzien van gehechtheid aan het aardse bestaan. Energetische onbalans geeft o.a. cynisme, starheid, spirituele verslavingen, migraine en het vastklampen aan overtuigingen. Omgaan met gehechtheid en verslavingen vraagt een zekere mate van energetisch koorddansen en het loslaten van de fixatie op onze buitenwereld. Het potentieel van het kruinchakra om wijsheid te belichamen geeft bedding aan de beschouwing van universele waarheid, wijsheid en verbinding met andere dimensies. Kortom, ware overgave aan het eenheidsbewustzijn en vertrouwen in de oneindige stroming van het universele systeem.

START DIRECT >

(Jouw bijdrage is nu €25,- in plaats van €539,-)

 LET OP: Laatste kans, deze training verdwijnt per 1 september! (En is wel onbeperkt beschikbaar in jouw account!)

De ontmoeting met Rianne

Rianne werkt als teacher en energiewerker voor de Bridgeman Academie en dompelt zichzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk.

Zij belichaamt liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen.

Het is haar missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum. Thuiskomt in je eigen bezielde versie van je IK.

Deelnemers ervaren dat Rianne hen faciliteert in hun proces met zorgvuldige directheid, maar ook humor. Voorbij alle bullshit, recht in het hart. Puur, verfijnd, zuiver afgestemd en zonder oordeel. Via haar veilige energieveld openen zij innerlijke deuren waarvan ze het bestaan niet wisten.

Wil jij delen in de kennis van Rianne? Klik hier >

Recensies

“Zeven chakra’s zeven workshops… Een magische reis gefaciliteerd vol liefde en passie, zacht doch krachtig door Rianne heb ik ervaren als een diepgaande innerlijke reis met zoveel inzichten en heling”

“De heldere uitleg waar de chakra’s voor staan, de functie als er een vrije stroming en evenwicht is en de schaduwzijdes waar we op vast lopen of blokkeren, de informatie die ligt opgeslagen in deze schijven, de programma’s die we elke dag weer draaien……op een systemische manier inzichtelijk gemaakt in de workshop voor mezelf… Helderheid in schaduw en potentieel” 

“De heling door middel van protocollen heeft op alle chakra’s donkere stukken geshift waardoor ik me steeds vrijer voel om het leven te gaan leven vanuit een innerlijk drive, vanuit passie en liefde”

Ik vind de theorie heel duidelijk en helder verwoordt. Ik vind dat Rianne het heel fijn, rustig en overzichtelijk vertelt. De verschillende clearings hebben een diep energetisch effect. Je kan dat niet direct duiden maar voel je in je hele lijf.

Tijdens deze chakra training van Rianne krijg je in korte heldere video’s een praktische maar ook diepgaande uitleg over de werking van chakra’s. De clearings brengen elke keer op een miraculeuze wijze veranderingen op gang die niet te verklaren zijn, maar wel voelbaar! In het moment en (soms heel subtiel) ook diepgaand in de periode erna. Echt een aanrader!

Rianne neemt je met haar prettige stem mee in “de wereld van de chakra’s”.  De compacte informatie in de documenten en het luisterfragment geven je inzicht in de betekenis van de verschillend chakra’s. Via de protocollen kun je je laten leiden om intuïtief verbinding te maken met de energie die soms blokkeert en soms wil stromen. Een mooie ontdekkingsreis via je lijf, hoofd en hart.

Rianne is een ervaren teacher waaraan je merkt dat ze veel situaties heeft doorleefd en is daarom een goede teacher die goed geaard in haar energie zit. Het zo grondig uitzuiveren van al je chakra’s is in mijn ogen superbelangrijk bij een ieders proces naar een ruimer bewustzijn en lichter leven vanuit eigen kracht. Rianne creëert een hele prettige, veilige sfeer; met haar energie, lieve stem en wijsheid. Ongelooflijk wat het voor mij allemaal in gang gezet heeft. Ik ben onder de indruk. Dankjewel!

Ik vond de cursus heel boeiend. Vooral de uitleg over wat ieder chakra inhoudt was erg uitgebreid. Ik heb er ontzettend van genoten en ik heb er ook veel aan gehad. Ook heb ik inzicht gekregen. Ik ben Rianne heel erg dankbaar.

Uitgebreid, duidelijk en veel info! Dankjewel Rianne

Lieve Rian, jouw integere, uitnodigende open benadering geven mij de kracht en moed om mijn weg te gaan.  Van harte mijn dank je wel.

Zeer fijne en krachtige clearings. Voor mij persoonlijk heb ik per chakra een langere integratietijd nodig (tot ca 2 maanden). Dan ga ik de effecten merken en voel ik dat ik toe ben aan de volgende stap. Een aanrader, deze training!

 

Wat ontvang jij?

De reeks clearings worden je nu aangeboden voor 333,-. De clearings zijn dan voorgoed van jou. Wanneer je een onbalans voelt, kun je een clearing altijd herhalen. Je zult voorgoed beter doorzien en lichter leven.

Als jij de onlinetraining Path of the Seven Shadows afneemt ontvang jij:

 • Video’s met duidelijke structuur uitleg;
 • Toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving;
 • Verrijkende teaching per chakra en de invloed die zij uitoefent;
 • Uitleg met verschillende helingsstructuren zodat je jouw unieke pad kan volgen;
 • Aansluiting in een besloten Facebookgroep voor je vragen en ervaringen. Rianne gaat zo nu en dan ook live in deze groep.

Vul je leven met een diep energetisch balans.

START DIRECT >

(Jouw bijdrage is nu €25,- in plaats van €539,-)