TRAINING | into me I see

EMBODY THE DIVINE MYSTICAL DANCE


Leergang 4:  Start 5 april 2024 (wachtlijst)
Leergang 5: start 27 september 2024

Verlang jij ernaar om te dansen en te vrijen met het leven? Alleen, of juist samen en in volle verbinding met je dierbaren? Volledig comfortabel te zijn met je diepste binnenste en onder je eigen huid te kunnen kruipen? Je levensenergie passievol opnemen en in je creatiekracht komen vanuit zachtheid en wijsheid? Jouw leven en lichaam innemen vanuit bezieling?

Dat vraagt allereerst de vaardigheid om volledig in liefde, zachtheid en integriteit in verbinding te zijn met jezelf. Je kunt een ander tenslotte alleen ontmoeten en meenemen naar waar je zelf bent geweest. Ontdek in deze training de kracht van diepgaande emotionele en fysieke intimiteit.  Vanuit overgave en vertrouwen.

Het persoonlijke ontwikkeltraject

Alles wat leeft is tot op celniveau terug te brengen naar een mannelijke- en vrouwelijke kern.

Zelfs op het kleinste atoomniveau in de cellen is deze tweedeling aanwezig. De mannelijke kern is de stabiliteit. De vrouwelijke beweging en expansie. Als jouw mannelijke en vrouwelijke energetische krachtvelden niet in evenwicht zijn, uit zich dit in kleine energetische explosies.

Je raakt het gevoel van verbinding en vertrouwen in je eigen lichaam kwijt. Je gevoel van wijsheid, door allerlei grensoverschrijdende ervaringen. Als jij je bezieling kwijtraakt, verlies je daarmee ook je gevoel voor je eigen verlangens , richting en creatiekracht.

Het verwonde vrouwelijk energetische krachtveld uit zich in allerlei vormen van drama. Denk dan aan roddelen, boosheid, paniekgevoelens, ongezonde hechting en verdriet, misschien schreeuwen en huilen. Maar ook lichamelijke mankementen, zoals hoofdpijn en ga zo maar door.

Ik heb genoten, gelachen, gehuild, diepe stukken aangekeken, gedanst, geleerd en ben geroeid! Fantastisch vond ik het!”

Zijn jouw mannelijke en vrouwelijke energievelden beter in evenwicht? Ben je in staat om volledig in acceptatie te zijn met jezelf? Dan ben je ook in staat om jezelf te dragen, ongeacht wat er op je levenspad komt. Het mechanisme is daarin voor iedereen hetzelfde, maar de knoppen… Die zijn individueel en voor ieder persoon uniek.

Tijdens deze training doorleef en doorgrond jij jezelf volledig. Je pelt jezelf energetisch volledig af zodat je jouw levensenergie belichaamt vanuit hoge trilling. Daarvoor wordt je één met al jouw innerlijke delen: je kinddelen en je schaduwkanten, maar ook je beschermers, je potentieel in authenticiteit, lichtheid en innerlijke vrijheid. Vanuit een zacht en liefdevol ownership kun jij je bewustzijn elke dag verder verruimen en je vibratie inzetten voor creatie en expressie vanuit jouw unieke potentieel.

Ik heb mogen ervaren dat er zoveel liefde kan stromen voor en tussen vrouwen die ik een paar maanden geleden nog nooit had ontmoet. Ieder van hen heeft mij geïnspireerd om mijzelf meer te laten zien.”

“Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan wat ik ervaar als een inwijding. Kostbaar, iets heiligs.”

 

Het professionele ontwikkeltraject

Tijdens deze training leer je -vanuit je eigen doorleving- om snel en effectief thema’s en persoonlijke ervaringen te duiden bij je cliënten. Je kunt dan doelgericht en effectief energie transformeren.

Je herkent feilloos de energievelden van Shiva en Shakti. Merkt waar een eventuele onbalans bij je cliënten zich bevindt. Je bent in staat deze onbalans te duiden en zichbaar te maken. Je kunt er liefdevol mee zijn, wat je in staat stelt om ook je cliënten vanuit zachtheid met hun onbalans te laten verblijven.

Jij hebt al een set skills om te kunnen werken met het veld van Shiva en Shakti. Daarnaast leer je er tijdens deze training ook mee werken met inzet van:

 • Hand mudra’s;
 • Begeleide yogaposes;
 • Systemisch werk.

Je kunt je cliënt alleen meenemen tot waar je zelf bent geweest. Met de kennis van het Shiva- en Shaktiveld ben je in staat om jouw cliënten te begeleiden naar een dieper energetisch evenwicht, zachtheid en verbinding met zichzelf en de wereld.

Crawl inside your body, find yourself where you are most ruined. Love yourself there!”

“De reis heeft wijsheid, inzicht, en overgave gebracht die ik hiervoor niet belichaamde.”

“Nu aan het einde van de training ben ik in verbinding met diepere lagen van mijn barende oerkracht en is de levenslust weer begonnen te stromen.”

Dit trainingstraject is ontwikkeld als persoonlijk én professioneel ontwikkeltraject. Na afloop heb je een diepgaande energetische verbinding en evenwichtige intimiteit met jezelf die ook doorwerkt in de verbinding met je partner, je buitenwereld en het hele universum. Dit evenwicht kun jij op jouw beurt weer liefdevol doorgeven aan je cliënten.

Ik wil graag met 1 zin omschrijven wat deze training mij gebracht heeft maar dit is met geen pen te beschrijven. Tranen van ontroering en dankbaarheid.”

“Voor het eerst kan ik stevig staan en toch kwetsbaar zijn. Durf voor het eerst te vertrouwen op mijzelf en de taal die mijn systeem spreekt.”

INTIEME OVERGAVE

Dit trainingstraject is gericht op de energetische verbinding met jezelf. Vanuit diepe kwetsbaarheid jezelf volledig aannemen zoals je bent. Dit proces vraagt tederheid, ruimte, zachtheid, geduld, koestering, liefde en vaardigheid.

Doorgrond innerlijk de principes van evenwicht en bewustzijn in vrije stroom, expansie en de expressie van (levens)energie. Evenwicht in:

Binnen en buiten [geven & ontvangen}

Boven en onder [eenheidsbewustzijn & IK-kracht]

Links en rechts [mannelijk & vrouwelijk]

In deze training wordt je gevraagd om tot volledige zelfaanvaarding te komen. Voluit genietend, zacht, intiem, verfijnd en open, zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde. Ware overgave aan intimiteit, seksualiteit en het leven zelf. Vanuit verbinding met jouw waarheid, waardigheid, integriteit en zelfvertrouwen.

 

Download hier de prospectus >

en lees alles over deze unieke opleiding

Wat ga je ervaren?
MASTER YOUR JOY. CRAWL INSIDE.  

Je leert werken met de chakrapsychologie van de zeven universele identiteiten: hoe deze doorwerken in jouw denken, voelen en gedrag, de schaduwkanten ervan en jouw potentieel hierin.

Dit is een diepgaande innerlijke reis waarbij je al je onderdrukte en afgestoten energie in jezelf doorvoelt en integreert. Het vraagt het vermogen om vanuit eigenaarschap en kwetsbaarheid jezelf volledig zichtbaar te maken.

Je krijgt uitleg over één van de zeven chakra’s. Je doet energetische oefeningen en clearings voor het activeren/balanceren van die chakra, meditaties, visualisaties en ontspanning.

Je leert verbinden met het krachtveld van het energetische heilige huwelijk van eenheidsbewustzijn en de Ik-kracht.

Je doorgrond de drie vormen van Kundalini-energie en gebruikt deze tijdens je transformatieprocessen:

Prana Kundalini

Shakti kundalini

Para Kundalini

Je leert werken met de helende werking en creatiekracht en van de verschillende Shakti–energieën en archetypen. De Shakti-energieën zijn energetische krachtvelden waar iedereen mee verbonden is. De krachtvelden van creatie, expressie, voelen, beweging, stroming, overvloed en flow. Alle expressievormen van de vrouwelijke essentie.

“Er ging een extra wereld voor mij open. Ik ben beland in een staat van multidimensionaal Zijn vanuit rust, vrijheid en liefde.”

 

Recencies

 • Fantastisch. Ze neemt echt de tijd om alle zo nauwkeurig mogelijk te beantwoorden en blijft op humoristische wijze oordeelloos. Ze is echt een voorbeeld. She walks the walk, not just talks the talk
 • Rianne is zo zorgvuldig en helder. Fantastische teacher. Op haar terrein / thema’s uniek! Ik hou van haar!
 • Super! Rianne heeft veel kennis en is ervaringsdeskundige, haar passie voor wat ze deelt via deze training voelbaar, meteen rust en humor brengt ze dit over
 • Warm, zacht, open, eerlijk, liefdevol en heel wijs
 • Ik voel me dankbaar dat ik van Rianne mag leren. Ze deelt haar kennis in duidelijke taal. Je voelt haar verbondenheid met de groep, ze ziet ieders verhaal en je voelt je daarin gesteund maar ze doet het met gepaste afstand. En dat bedoel ik op de meest positieve manier. Ik kan erg van haar leren hoe ze hiermee omgaat.
 • Liefdevol, warm, wijs en betrokken, sturend in vrijheid
 • Vanuit een zuivere intentie, enorme wijsheid, open, powervolle energie
 • Ze faciliteert echt heel krachtig op een zuivere zachte manier. Heb ook echt het gevoel dat ik gewoon mag zijn en niets verplicht is.
 • Iemand die weet waar ze het over heeft, iemand met veel ervaring. Open, warm, oordeelloos. Iemand bij wie ik kwetsbaar durf te zijn.
 • Als een fijne, zachtmoedige vrouw die goed aanvoelt wat je nodig hebt.
 • Zeer gecenterd, aanwezig, helder, liefdevol!

Opbouw van de training:

De training bestaat uit zeven fysieke bijeenkomsten, die elk een eigen thema hebben en elkaar opvolgen op een manier die dienend is aan het hoogste potentieel van de training.
Afhankelijk van de behoefte en energie in de groep kan er afgeweken worden van de volgorde in deze opbouw. Ook kan er verbredende of verdiepende content worden toegevoegd.

In de basis verkennen we energetisch:
– Bezielde verlangens en intenties;
– Commitment en consistentie;
– Openen en ontvangen, overvloed;
– Het veld van aarde en eenheid;
– Innerlijke vrouwelijk energie;
– Innerlijk mannelijke energie;
– Voorvaderlijn;
– Voormoederlijn;
– Het innerlijk heilige huwelijk;
– Hergeboorte initiatie van je ziel;
– Innerlijke energetische uitlijning & evenwicht;
– The Land of the Womb (baarmoeder & yoni);
– De 8 vrouwelijke Siddhi’s;
– Activatie kundalini energie;
– Bezielde intimiteit & seksualiteit;
– Overgave en vrouwelijk orgasme;
– 7 initiatiepoorten van seksualiteit;
– Yogini reis;
– Sharings en meer.

Locatie: live bij Heart House in Bussum*

Leergang 4 (2024-2025) – wachtlijst

 • 5 april 2024
 • 23 en 24 mei 2024
 • 20 en 21 juni 2024
 • 12 en 13 september 2024
 • 3 en 4 oktober 2024
 • 14 en 15 november 2024
 • 13 en 14 maart 2025

Leergang 5 (2024-2025)

 • 27 september 2024
 • 17 en 18 oktober 2024
 • 12 en 13 december 2024
 • 16 en 17 januari 2025
 • 13 en 14 februari 2025
 • 6 en 7 maart 2025
 • 26 en 27 juni 2025

SCHRIJF JE HIER IN VOOR LEERGANG 4 (Start april 2024)
SCHRIJF JE HIER IN VOOR LEERGANG 5 (Start september 2024)

9.30-17.30 uur

Na het doorlopen van deze training ontvang je een certificaat van deelname.

Investering: €4.766,- excl. btw (betalen in 3 of 5 termijnen is mogelijk)
Deze training is speciaal ontwikkeld en afgestemd op vrouwelijke deelnemers.

 

Rianne werkt als teacher en energiewerker voor de Bridgeman Academie en dompelt zichzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk.

Zij belichaamt liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen.

Het is haar missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum. Thuiskomt in je eigen bezielde versie van je IK.

Deelnemers ervaren dat Rianne hen faciliteert in hun proces met zorgvuldige directheid, maar ook humor. Voorbij alle bullshit, recht in het hart. Puur, verfijnd, zuiver afgestemd en zonder oordeel. Via haar veilige energieveld openen zij innerlijke deuren waarvan ze het bestaan niet wisten.

Lees hier de recensies over de trainingen van Rianne >Deze vrouwen delen hun bezielde en doorleefde ervaring en wijsheid over het innerlijk heilige huwelijk n.a.v. deelname aan .into me I see.