TRAINING | into me I see

EMBODY THE DIVINE MYSTICAL DANCE


Start 23 september 2022 (boek hier)

Wil jij graag vanuit zachtheid, openheid en verbinding leven en omgaan met mensen om je heen, je cliënten en het leven zelf? Dat vraagt allereerst de vaardigheid om volledig in liefde, zachtheid en integriteit in verbinding te zijn met jezelf. In evenwicht met je innerlijk mannelijk en vrouwelijk krachtbron. . Je kunt een ander tenslotte alleen ontmoeten en meenemen naar waar je zelf bent geweest. Ontdek in deze training de kracht van diepgaande emotionele en lichamelijke intimiteit in je eigen leven en vakmatig als energiewerker. Vanuit overgave en vertrouwen.

Dit trainingstraject is tevens ontwikkeld als persoonlijk ontwikkeltraject voor diegenen die verlangen naar diepgaande energetische verbinding en evenwichtige intimiteit. Emotioneel en fysiek. Met zichzelf, met hun cliënten, partner, de buitenwereld en het hele universum. Werk jij vakmatig met energie? Deze training leert je vervolgens om snel en effectief thema’s en persoonlijke ervaringen te duiden bij je cliënten, zodat je doelgericht en effectief energie kunt transformeren.

Tijdens deze training leer je om jezelf energetisch af te pellen zodat je volledig je eigen levensenergie belichaamt vanuit hoge trilling. Vanuit eigenaarschap kun jij elke dag je bewustzijn verder verruimen en je vibratie inzetten voor creatie en expressie vanuit jouw unieke potentieel in belichaamde shaktikrachten. Het vergt eenwording met al je innerlijke delen. Zoals je schaduwkanten, je kinddelen, je beschermers maar ook je potentieel in authenticiteit, lichtheid en innerlijke vrijheid.

Intimacy implies letting someone else get close to us to see all our secrets and hidden places. Crawl inside your body, find yourself where you are most ruined. Love yourself there!

INTIEME OVERGAVE

Dit trainingstraject is gericht op de energetische verbinding met jezelf. Vanuit diepe kwetsbaarheid jezelf volledig aannemen zoals je ben en wie je bent. Dit is een proces dat tederheid, ruimte, zachtheid, geduld, koestering, liefde en vaardigheid vraagt. Je hele lichaam energetisch openstellen is tenslotte een gift aan de wereld en vraagt intimiteit en vertrouwd zijn met je innerlijke behoeften, verlangens en grenzen.

Innerlijk systemisch doorgronden van de principes van evenwicht en bewustzijn. Evenwicht in vrije stroom, expansie en expressie van (levens)energie:

Binnen en buiten [geven & ontvangen]
Boven en onder [eenheidsbewustzijn & IK-kracht]
Links en rechts [mannelijk & vrouwelijk]

Het vraagt volledige zelfaanvaarding. Aanvaarding waarbij jij je volledig vanuit zachtheid overgeeft aan de stroom van het leven. Voluit genietend, zacht, intiem, verfijnd en open, zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde. Ware overgave aan intimiteit, seksualiteit en het leven zelf. Vanuit verbinding met jouw waarheid, waardigheid, integriteit en zelfvertrouwen.

Wat ga je ervaren?
MASTER YOUR JOY. CRAWL INSIDE.  

Je leert werken met de chakrapsychologie van de zeven universele identiteiten: hoe deze doorwerken in jouw denken, voelen en gedrag, de shaduwkanten ervan en jouw potentieel hierin.

Dit is een diepgaande innerlijke reis waarbij je al je onderdrukte en afgestoten energie in jezelf doorvoelt en integreert. Het vraagt het vermogen om vanuit eigenaarschap en kwetsbaarheid jezelf volledig zichtbaar te maken.

Je krijgt uitleg over één van de zeven chakra’s. Je doet energetische oefeningen en clearings voor het activeren/balanceren van die chakra, meditaties, visualisaties en ontspanning.

Je leert verbinden met het krachtveld van het energetische heilige huwelijk van eenheidsbewustzijn en de Ik-kracht.

Je doorgrond de drie vormen van Kundalini-energie en gebruikt deze tijdens je transformatieprocessen:

Prana Kundalini
Shakti kundalini
Para Kundalini

Je leert werken met de helende werking en creatiekracht en van de verschillende Shakti–energieën en archetypen. De Shakti-energieën zijn energetische krachtvelden waar iedereen mee verbonden is. De krachtvelden van creatie, expressie, voelen, beweging, stroming, overvloed en flow. Alle expressievormen van de vrouwelijke essentie.

Recencies

 • Fantastisch. Ze neemt echt de tijd om alle zo nauwkeurig mogelijk te beantwoorden en blijft op humoristische wijze oordeelloos. Ze is echt een voorbeeld. She walks the walk, not just talks the talk
 • Rianne is zo zorgvuldig en helder. Fantastische teacher. Op haar terrein / thema’s uniek! Ik hou van haar!
 • Super! Rianne heeft veel kennis en is ervaringsdeskundige, haar passie voor wat ze deelt via deze training voelbaar, meteen rust en humor brengt ze dit over
 • Warm, zacht, open, eerlijk, liefdevol en heel wijs
 • Ik voel me dankbaar dat ik van Rianne mag leren. Ze deelt haar kennis in duidelijke taal. Je voelt haar verbondenheid met de groep, ze ziet ieders verhaal en je voelt je daarin gesteund maar ze doet het met gepaste afstand. En dat bedoel ik op de meest positieve manier. Ik kan erg van haar leren hoe ze hiermee omgaat.
 • Liefdevol, warm, wijs en betrokken, sturend in vrijheid
 • Vanuit een zuivere intentie, enorme wijsheid, open, powervolle energie
 • Ze faciliteert echt heel krachtig op een zuivere zachte manier. Heb ook echt het gevoel dat ik gewoon mag zijn en niets verplicht is.
 • Iemand die weet waar ze het over heeft, iemand met veel ervaring. Open, warm, oordeelloos. Iemand bij wie ik kwetsbaar durf te zijn.
 • Als een fijne, zachtmoedige vrouw die goed aanvoelt wat je nodig hebt.
 • Zeer gecenterd, aanwezig, helder, liefdevol!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: live bij Heart House in Bussum*

Leergang 2 (plaatsen vrij)
23 september 2022
13 en 14 oktober
17 en 18 november
8 en 9 december
12 en 13 januari
16 en 17 februari
10 maart 2023

Boek hier >

9.30-17.30 uur

Na het doorlopen van deze training ontvang je een certificaat van deelname.

[*Indien wij vanwege de maatregelen niet live bij elkaar kunnen komen faciliteren wij een online bijeenkomst]

Investering: €3.666,- excl. btw (betalen in 3 of 5 termijnen is mogelijk)
Deze training is speciaal ontwikkeld en afgestemd op vrouwelijke deelnemers.

 

CHAKRAPSYCHOLOGIE

Het chakrasysteem is een energiesysteem dat door het hele lichaam loopt en waar ons mentale en fysieke welzijn van afhankelijk is.

Bewustwording op dit gebied betekent dat je je lichaam, je emoties, je denken en je leven kunt balanceren en helen.

Deze energiecentra, ook wel chakra’s of schijf genoemd, bevinden zich in je systeem en ook in je fysieke lichaam. De vrije stroom van kundalini–energie vraagt vrije doorgang in en door je hele systeem vanuit verschillende richtingen en specifiek naar beneden en naar boven.

Het proces van groeien, leren en verruimen van bewustzijn gaat over bevrijden. Chakra voor chakra, laag voor laag je opgeslagen, energetische imprints die een lage trilling hebben shiften naar hoge trilling.

Lees hier meer over chakra’s

SHIVA & SHAKTI

De krachtvelden van de mannelijke en vrouwelijke polariteiten zijn van essentieel belang om te doorgronden als je met energie werkt.

Alles wat leeft (mensen, dieren, planten) is namelijk opgebouwd uit cellen die bestaan uit een innerlijke energetische mannelijke en vrouwelijke polariteit. Zelfs op het kleinste atoomniveau in de cellen is deze tweedeling aanwezig. De mannelijke kern is de stabiliteit. De vrouwelijke beweging en expansie.

Deze twee kosmische polariteiten vragen om evenwicht. Dit wordt ook wel het heilige huwelijk genoemd. Het creëert de bedding voor manifestatie vanuit onbegrensde mogelijkheden, want expanderen kan tenslotte enkel vanuit evenwicht.

Heling hierin vraagt het vermogen om zonder terug te deinzen alles onder ogen te zien.  Te doorvoelen vanuit rust en kalmte. In je eigen centrum te blijven staan, ongeacht de tegenstand en ongeacht de omstandigheden.

WIE IS RIANNE?

In de ontmoeting met Rianne word jij je bewust van wat niet authentiek en inconsistent is. Rianne ziet, hoort en voelt wat er in je systeem gebeurt en brengt jou in verbinding met jouw eigen kracht, levensvreugde en essentie. Zij reikt in al haar puurheid en zonder oordeel een liefdevolle hand uit om alles, licht en donker, er te laten zijn. Zonder schaamte en opsmuk. Als geen ander weet zij wat het betekent om ‘je kracht weg te geven’. In het bijzijn van Rianne is ‘in proces zijn en gaan’ de natuurlijkste zaak van de wereld. Zij is een krachtige vrouw met veel levenservaring die je goed begeleid in jouw innerlijke proces. Gericht op het balanceren van de universele menselijke schaduwkanten als angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid. Van emotionele afhankelijkheid naar verbinding vanuit onvoorwaardelijke liefde.

RIANNE’S MISSIE

Het is haar missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid.

Met passie faciliteer ze in het transformeren van jouw schaduwkanten. De dynamiek in de (partner)relatie is hierin de grootste spiegeling en opener. De expressie van zuivere seksuele energie geeft tevens bedding voor [orgastische] versmelting met de eenheid.

Rianne ondersteunt je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van seksuele energie Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en oordeelloos.

Lees hier de recensies over de trainingen van Rianne >