Online training: Manifesteren vanuit je hart

Je kent het misschien wel. Je maakt plannen en je bent reuze enthousiast. Alleen na een maand of misschien twee raak je de ‘drive’ kwijt. Hoe komt dit toch?

Het kan ermee te maken hebben dat de doelen die je stelt voor jezelf vanuit je (lagere) ego komen. Je wilt ze met je mind, maar ze zijn misschien helemaal niet bedoeld voor jou. Stel je eens voor dat er diepere missies en verlangens in jou aanwezig zijn? En stel je eens voor dat je dié zou kunnen ontdekken en manifesteren. Wat zou dat doen met de kwaliteit van je leven?

En ik hoor je al denken. Hoe doe ik dat? Wat zijn mijn diepere verlangens eigenlijk? Hoe kan ik die werkelijkheid laten zijn en vervullen? Wat is mijn zielsmissie? En hoe kan ik mijn bestemming in het leven vinden? Wat heb ik hier te doen in dit leven? Leef ik op dit moment wel mijn zielsmissie of denk ik dat alleen maar? En hoe ga ik het dit jaar anders aanpakken dan de vorige jaren?

Dit zijn vragen die je wellicht wel herkent bij jezelf. En zoals ik dat zie is dat volkomen normaal. Ik heb dit al vele malen voorbij zien komen. Bij mijzelf. Bij vrienden en kennissen. Bij de vele mensen die ik gecoacht hebt. Door te ervaren leer je. Ik denk dat we ook allemaal wel verschillende banen en richtingen hebben gekozen in het leven die niet pasten. Je leert naarmate je verder groeit in het leven. Ontdekking is daar onderdeel van. Het heeft ook allemaal te maken met het ontwakingsproces, bij het dichter bij je eigen essentie komen.

In deze workshop neem ik je mee op ontdekkingsreis naar jouw zielsverlangens, naar jouw zielsmissie. We maken de weg vrij door eventuele blokkades te transformeren en vervolgens ga jij voelen. Voelen wat jij hier echt te doen hebt. Misschien is dat wel totaal iets anders dan je in gedachten had. En misschien zit je wel al in de goede richting, maar lukt het je nog niet om hier eigenaarschap over te pakken en lukt het je nog niet om echt je zielsmissie te gaan leven. Het is mogelijk.

Alleen één ding is zeker. Van één ding ben ik overtuigd. Deze workshop gaat jou de goede richting in helpen. Jij hebt het al in je. Diep van binnen weet jouw ziel allang wat je hier mag gaan doen. Jouw ziel weet allang welke lessen je mag leren en wat jij komt manifesteren in dit leven. Het is alleen een kwestie van dat weer te gaan herinneren. Sterker nog…

Het is tijd om het weer te gaan herinneren. Juist nu in deze tijd is het zo hard nodig. Daarom wil ik je uitnodigen. Uitnodigen om met mij en alle andere deelnemers op reis te gaan. Samen op reis naar het vinden van onze zielsmissies en het manifesteren vanuit het hart. Samen op reis naar een mooiere nieuwe wereld!

Sluit jij aan in deze 4 weekse online training? Je kunt direct beginnen!

Invulling workshop Manifesteren vanuit je Hart

Week 1

Wat is manifesteren vanuit het hart?
In week 1 gaan we dieper in op manifestatie. Wat is dat en hoe geef je deze op dit moment vorm in je leven? Niet alleen als het gaat om je werk, maar ook thuis, in je relatie(s), financieel, spiritueel en als het gaat om je bijdrage aan de wereld. Aan de hand van voorbeelden en verhalen krijg je inzicht in wat bewuste manifestatie is en hoe je deze kunt vormgeven vanuit je hart en Ziel.

Week 2

De blokkades transformeren tussen jou en je manifestatiekracht
In deze sessie
gaan we de diepte in. Doormiddel van een protocol transformeren we de blokkades tussen jou en je manifestatiekracht. Of deze nu fysiek, emotioneel, mentaal, of spiritueel zijn. Hierdoor krijg je een steeds dieper inzicht in wat je wilt manifesteren. Ook luisteren we naar de fluisteringen van je Ziel. Deze communiceert met je in gevoelens. Door je in een diepe staat te brengen kun je luisteren naar deze gevoelens zodat het steeds helderder wordt wat je te doen hebt.

Week 3

Ervaar je Zielsverlangens op de verschillende vlakken van je leven
Nu is het tijd om je Ziel te vragen wat er voor jou in het verschiet ligt. Als je echt heel diep naar binnen gaat bij jezelf, wat zou je dan willen in je leven? In je werk? Thuis? In je relaties? Doormiddel van trance en diepgaande oefeningen en technieken ga je we op onderzoeksreis in jezelf.

Week 4

Manifesteer vanuit je hart, technieken en tips om het in je dagelijks leven te integreren
Nu je weet wat je op diep niveau wilt binnen de verschillende vlakken van je bestaan, is het tijd je Zielsmissies handen en voeten te geven. In deze sessie krijg je de manifestatietechnieken- en tools aangereikt die je kunt gebruiken bij het werkelijkheid maken van je Zielsverlangens.

Wat je van ons krijgt

Wil jij het feest van je authentieke leven vieren? Dan is Manifesteren Vanuit Je Hart ontwikkeld voor jou. In vier live onlinesessies leg jij samen met Robert jouw zielsverlangens bloot en manifesteer je ze. Daarbij transformeren we jouw blokkades en helpen we je om écht te voelen. Je krijgt diepe inzichten én praktische tips die je in het dagelijkse leven kunt inzetten om jouw doelen te manifesteren. Maar je krijgt nog meer.

  • Je investeert in deze onlineworkshop Manifesteren  €77,00 incl. BTW (slechts 19,25 per week!)
  • 4 weken lang inspirerende video’s
  • Podcasts met meditaties
  • Download van het Levenswiel
  • Samenvattingen & Huiswerk
  • Vele bonussen, waaronder een activatie van Janosh over ‘manifesteren’ in week 4.

Graag zien we jou terug bij de onlineworkshop Manifesteren Vanuit je Hart! Jij bent het waard om je zielsmissie te leven. Om licht te leven.

Deel dit!