Retraite Vol vertrouwen zichtbaar zijn (online) voor coaches artsen en therapeuten – Terra Nova

Voor holistische coaches, artsen en (fysio)therapeuten die overvloed in hun leven willen.

BEN JIJ EEN COACH, ARTS OF THERAPEUT?

 • Vind je het een uitdaging om jezelf zichtbaar te maken?
 • Durf je nog niet volledig te vertrouwen op je (coaching) kwaliteiten als professional?
 • Verlang je naar een constante stroom goed betalende cliënten?

Lees verder en ontdek wat deze retraite jou kan brengen.

Herken je dit?

Zichtbaar zijn, vooral online, vind je lastig. Terwijl je diep vanbinnen voelt dat je vol vertrouwen je podium wilt pakken. Want je hebt zoveel moois aan de wereld te geven. Iets houdt je tegen, want elke keer dat je een stap vooruit zet, voel je dat je weer teruggetrokken wordt. In plaats van dat je die stap vooruit zet, zet je een stap achteruit. Bedenkt je ego allerhande verhalen en redenen waarom je het nu niet moet doen, waardoor je weer veilig bent. Een coping mechanisme tegen angst voor afwijzing. Een mechanisme dat je klein en op je plek houdt.

Tijdens sessies met cliënten maak je je geregeld zorgen over de uitkomst van een sessie (doe ik het wel goed genoeg?). Je vraagt je af of je projecteert, je weet niet zeker of je 100% objectief en oordeel loos naar een cliënt kijkt. Of je twijfelt aan je waarneming. Je vraagt je af of dat wat je doorkrijgt, het dat dan wel is. Doe ik het wel goed? Ben ik wel goed genoeg? Je wilt van dit gevoel af, zeker weten dat je waarneming goed is en vol vertrouwen je sessies doen.

Ondertussen droom je van een bloeiende praktijk waar de cliënten binnen stromen. Echt zichtbaar, dat ben je nog niet. Je verschuilt je achter zinnen als ‘Dat hoeft niet voor mij’ en ‘Wie ben ik nou?’. Waardoor je minder cliënten en minder impact hebt dan je wilt.

HOE ZOU HET ZIJN…?

…als je niet langer door dit soort blokkades, angsten en gedachten geremd zou worden? Dat je ongeremd je dromen achterna zou gaan en er ook nog eens volop van zou genieten? Dat je impact op het leven van anderen hebt én je je vrij voelt om jezelf te zijn. Vrij om te staan voor waar jij in gelooft en dit vol passie met de wereld durft te delen.

Deze Transformatieretraite is ontwikkeld voor jou om op een diepe laag te ontdekken waar jij in je zichtbaarheid en werk als coach, holistisch arts of therapeut tegenaan loopt en dit te transformeren. Ook zal deze retraite je helpen in je sessies te verdiepen met je cliënten. Je kunt een ander tenslotte alleen meenemen, daar waar je zelf bent geweest.

WAT HOUDT DEZE RETRAITE IN?

 

 • Verdieping van jezelf: Verdiep jezelf als coach door je eigen persoonlijke blokkades te doorbreken, nieuwe inzichten te verkrijgen over hoe jij zelf in je leven staat en praktische tools te integreren die je direct kunt toepassen in je praktijk.
 • Authenticiteit en Zichtbaarheid Vergroten: Transformeer belemmerende overtuigingen, vergroot je authenticiteit en leer hoe je met vertrouwen zichtbaar kunt zijn, waardoor je aantrekkingskracht als coach wordt versterkt.
 • Innerlijke Balans en Zelfontwikkeling: Ontdek en verstevig een diepere innerlijke balans en bevorder je eigen persoonlijke ontwikkeling als coach, waardoor je krachtiger en effectiever wordt in je vaardigheden als coach.
 • Afstemming en Intuïtie Ontwikkelen: Ontwikkel een diepere afstemming met jezelf door alles wat tussen jou en deze afstemming in staat te transformeren en versterk daardoor je intuïtie als coach en healer.
 • Vertrouwen Opbouwen in Eigen Capaciteiten: Bouw een sterk fundament van vertrouwen in je eigen capaciteiten als coach op, door twijfels en belemmeringen door te breken waardoor je met meer impact en zelfvertrouwen kunt coachen en begeleiden.
breaktrough to abundance

WAAROM MOET JIJ BIJ DEZE RETRAITE ZIJN?

Meesterschap in coaching/healing
Door je eigen schaduwstukken op te ruimen, verrijk jij jezelf niet alleen als mens maar ook als coach. Wanneer jij zelf aan zelfontwikkeling doet, ga jij ook cliënten krijgen die hier helemaal vol voor willen gaan. Daarbij ben je na deze retraite in staat je cliënten dieper te brengen, omdat je die diepte in jezelf verder hebt aangeboord.

Betekenisvol zichtbaar zijn vanuit verbinding
Je angst voor zichtbaar zijn (online) is weg. Je begrijpt en voelt dat zichtbaar zijn een middel  is om jouw visie, missie en passie in de wereld te zetten. Dat zichtbaar zijn niet om jou gaat, dat het gaat om de impact die je op het leven van anderen hebt. Met jouw coaching, aanwezigheid en boodschap. Betekenisvol vanuit verbinding.

Netwerken met andere professionele coaches
Omdat deze week alleen voor coaches/healers is, is het een geweldige kans om te netwerken met andere professionele facilitators. Alle deelnemers van deze week nemen het transformatiewerk serieus, kennen de gebruikte technieken en het transformatiewerk. Dat zorgt voor een waanzinnig sterk veld, waardoor je sneller en dieper zult gaan, zodat je ook zelf als coach een veld opent waarmee jij kunt werken in jouw praktijk.

Na deze retraite

 • Heb jij als coach een dieper zelfbewustzijn ontwikkeld, waardoor je meer inzicht hebt in je eigen drijfveren en overtuigingen, waardoor jij authentieker en krachtiger kan coachen.
 • Heb jij als coach jouw eigen creatieve expressie aangewakkerd, wat niet alleen de kwaliteit van je coaching versterkt, maar ook een positieve invloed heeft op heel veel andere aspecten van je leven, zoals op jouw manier van zichtbaar zijn. Zodat je vol vertrouwen je podium pakt.
 • Ben je in staat jouw nieuwe manier van zijn in te brengen als facilitator in het werk wat je faciliteert, waarmee je jouw cliënten ook weer verder brengt.
 • Heb je meer vertrouwen in jezelf, voel je een hernieuwde passie voor je vak en ben je heel veel oude blokkades en programmeringen lichter.
 • Je hebt helder voor ogen wat je wel en wat je niet wilt; de waakvlam in jou is in een kampvuur veranderd. Je voelt je unstoppable!
 • Ben je niet langer bang om zichtbaar te zijn: een cruciale stap in het aantrekken van een overvloedige stroom aan cliënten waarmee je de mooiste resultaten behaalt
 • Ben je een heel netwerk van gelijkgestemde professionals rijker, waardoor je blijvende steun en inspiratie kunt vinden in een community van coaches en healers.

Programma Retraite

Start
De start van de vroege ochtend bestaat uit lichaams- en adembeoefening. Deze twee starters van je dag geven een moment van naar binnen keren en verbinding maken met je lichaam en adem. Deze zijn essentieel voor jouw proces en afgestemd op de thema’s die deze week aan bod komen. De beoefening en meditatie worden verzorgd door een van onze ervaren coaches die tijdens de retraite onderdeel uitmaakt het Transformatie team. Hiermee wordt de basis gelegd voor de sessies die volgen gedurende de rest van de dag.

Ochtend
In die ochtendsessie brengt de energie van de groep ons naar het openen van de Transformatie sessies. Wat er aan bod komt is afhankelijk van de groepsenergie, wat jij inbrengt en het thema wat er speelt: zichtbaar zijn. Zo wordt er gewerkt aan thema’s die jou als persoon en jou als holistisch coach raken. Doormiddel van verschillende transformatieve (coach-) technieken, breathwork en energiewerk, geven we je de mogelijkheid gedrag en patronen in te zien en op te lossen.

Middag
We lunchen samen waarna de pauze de middagsessie van start gaat. Deze is vergelijkbaar met de ochtendsessie. Soms zal de middagsessie afgewisseld worden met een avondsessie.

Deze retraite staat onder leiding van Birgit Christine en Faya van den Berg. Ze begeleiden, coachen en trainen al jaren binnen het vakgebied, zowel individuen als groepen.

birgit christine

Over Birgit

Als Healer, Coach en Energiewerker benut Birgit Christine meerdere talenten om patronen te doorbreken, innerlijke strijden te shiften. Ze doorziet met scherp oog waar de pijnpunten zitten. Het healerschap is onderdeel van haar passie en ze heeft een groot aantal retraites en workshops in Nederland & Frankrijk (Terra Nova) gefaciliteerd. Ook begeleidt ze Transformatie retraites binnen Bridgeman in Nederland en heeft ze een succesvolle transformatie praktijk in Heart House Bussum. Birgit promoot vol passie haar programma’s en retraites via de Bridgeman Academy, haar eigen website en social media.

Birgit: “Het diep in mijn eigen schaduw duiken heeft mijn leven gered, en het is mijn missie om dit met andere delen. Schaduwwerk en Overgave zijn onmisbaar, zeker in het coachvak en zichtbaar zijn online. Kwetsbaarheid evenmin. En daar nodig ik mensen toe uit.”

813a2336-7af7-4a98-b0c1-2d9694739317

Over Faya

Terwijl Faya de reguliere zorg vanaf vroeger tienerleeftijd als cliënt verkende, nam spiritualiteit langzaam steeds meer ruimte bij haar in. Gedurende haar werk als orthopedagoog en behandelcoördinator in de jeugdzorg merkte ze dat er wat miste, iets woordeloos wat alleen te voelen en belichamen is. In 2019 kwam de Bridgeman Academie op haar pad en is Faya vol in het energiewerk gedoken, zowel als cliënt, als facilitator. Faya is sinds 2020 betrokken bij de Bridgeman Academie in o.a. de Transformatie coachopleiding als hoofdmentor met coördinerende taken en host bij de Energy Mastery Mystery School van Altazar Rossiter.

Haar eigen verlangen om alle delen van zichzelf in zachtheid in te sluiten, zich steeds verfijnder innerlijk met zuiverheid af te stemmen en haar eigen diepte te blijven ontdekken helpen haar in haar werk. Het is Faya’s intentie om de woordeloze diepte, integriteit en verfijning waar ze zelf naar gezocht heeft, in te brengen als facilitator.

Retraite locatie

Terra Nova is een prachtig landgoed van 7 hectare dat midden in het oude Katharengebied in het Zuid Franse Occitanië gelegen is. Vlak onder de rook van de Pyreneeën en midden in de natuur. Geen steden, vliegvelden of snelwegen in de verre omtrek. Op Terra Nova is stilte nog stilte. Terra Nova is Latijn voor Nieuwe Aarde. En die hoge energie is voelbaar op het moment dat je een voet op het landgoed zet. Terra Nova voorziet in alle comfort voor
uitstekende retraites en groepsactiviteiten. Nette kamers met badkamer en suite, een heerlijke werkruimte genaamd de Source, de professionele keuken met eetzaal, de woonkamer met open haard, de sauna, het zwembad, het labyrint, het naast gelegen natuurmeer, de paarden en heerlijke wandelmogelijkheden in het groen.

Spirituele plek
Terra Nova is een plaats van hoge trilling. Het ligt op een uurtje rijden van het Pyreneeën gebergte, met haar wandel mogelijkheden, talloze spirituele grotten en heilige plaatsen. Deze regio, Occitanië en in het bijzonder de Languedoc, is van oudsher een spirituele regio. Een gebied van de Kelten, de Druïden en later de Katharen. In de bergen hebben de Romeinen en de Roomse inquisitie niet veel grond aan de voeten gehad en hierdoor is de oorspronkelijke energie van onze Europese voorouders nog goed voelbaar. Ook is dit het gebied waar Maria Magdalena leefde na de kruisiging van Yeshua. In de regio zijn heilige
bronnen, inwijdingsgrotten en grottekeningen te vinden. De spirituele plaats Rennes le Chateau ligt op een klein uur rijden, net als de inwijdingsgrotten van Ussat en het beroemde Montségur.

De heuvel waar Terra Nova Center op is gebouwd is een plaats waar veel leylijnen samen komen.

Klik hier om de locatie te bekijken >

Praktische gegevens

Datum: 23 t/m 28 juni 2024
Locatie: Terra Nova Center in Frankrijk
Investering: €2.095,- excl BTW* incl. overnachtingen, ontbijt, lunch,diner en drinken

*Betalen in 3 termijnen is mogelijk bij de boeking

Er zijn eenpersoonskamers beschikbaar tegen een meerprijs van 150 Euro.  Dit wordt toegewezen op volgorde van reservering. Indien de groep groter wordt dan 18 deelnemers huren wij een extra locatie op 10 minuten afstand. Dit laten wij aan jou weten bij de boeking.

Deel dit!