Informatieochtend .Into Me I See – Ontmoet Rianne

01 jun
HeartHouse Bussum

10.00-12.00 uur

€0,00 Inschrijven!

Een informatieochtend over de jaaropleiding .Into Me I See. Rianne en vrouwen die hebben deelgenomen vertellen je over de energetische groepsreis.

.Into me I see

Deze opleiding is voor alle vrouwen die verlangen naar een krachtige rug, een zachte voorkant en een wild hart. Een jaarreis waarin je als vrouw een energetische groepsreis aangaat met als koers dat jij als vrouw je authentieke, zachte, wijze en bezielde ‘Godin Zijn’ elke dag meer belichaamd. In evenwicht met je innerlijk mannelijk en innerlijk vrouwelijk krachtveld.

Dit vanuit de eeuwenoude bloedwijsheid herontdekt en (vakmatig) kleur geeft op authentieke wijze. Zuiveren we de barende oerkracht en nodigen we helderheid en vuur uit om geboorte te geven aan jouw uniciteit. Als vrouw en vakmatig.

Deze opleiding is gericht op de energetische verbinding met jezelf. Vanuit diepe kwetsbaarheid jezelf volledig aannemen zoals je ben en wie je bent. Dit is een proces dat tederheid, ruimte, zachtheid, geduld, koestering, liefde en vaardigheid vraagt. Je hele lichaam energetisch openstellen is tenslotte een gift aan de wereld en vraagt intimiteit en vertrouwd zijn met je innerlijke behoeften, verlangens en grenzen.

Ben je nieuwsgierig? Kom maar langs!

Datum: zaterdag 1 juni
Tijd: programma van 10:00-12:00 uur (mogelijkheid stellen vragen na afloop)
Locatie: Heart House, Bussum

Deelname is gratis

Deze ochtend is speciaal voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in de opleiding. 

“Echt mindblowing deze training! Zoveel waardevolle informatie. Mooie rituelen en diepgaande protocollen. Het klopt aan alle kanten.’’
Nora Eker

“Verdieping, verrijking, magie…. Diep dankbaar dat ik in deze reis gestapt ben onder de bezielende leiding van Rianne en in de bedding van deze groep prachtige vrouwen.”
Sonia Hoenders

“Woorden schieten tekort om deze levens veranderende reis te beschrijven…diepe dankbaarheid.”
Sanne Huijbers

“Een grote WOW voor alle cirkel dagen. En met elke cirkel meer die diepe duisternis is. Daartegenover gelukkig zoveel humor en liefde. Het voelt nu voor mij alsof ik door een vrachtwagen overreden bent, maar dit totaal niet erg vind, want ik voel me nu zoooooo vrij, samengesmolten met mezelf, tot in elke vezel ontspannen. Diepe buiging voor het werk wat je doet Rianne. Ik gun dit elke vrouw.”
Lydia Rijkelijkhuizen

In de ontmoeting met Rianne

Rianne belichaamt liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijke. Zij dompelt zichzelf al ruim 30 jaar aanhoudend onder in holistische heling en multidimensionaal transformatiewerk. Via haar veilige energieveld open jij innerlijke deuren waarvan je het bestaan niet wist. Het is haar missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Emotioneel en seksueel. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum.

Rianne faciliteert diverse retraites, workshops en online trainingen en ze werkt daarbij met de diverse krachtvelden van de chakra’s, innerlijk vrouwelijk en innerlijk mannelijk en de eeuwenoude bloedwijsheid.

 

Rianne:

“Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Thuiskomt in je eigen bezielde versie van je IK. Zodat jij in staat bent om jezelf volledig te dragen in alles wat zich aandient. Ongeacht de omstandigheden, personen of consequenties die zich wel of juist niet aandienen. De energetische relatie die jij met jezelf hebt, is namelijk bepalend voor alle andere relaties in je leven en bovendien de relatie met het hele leven. Jij stelt jezelf in staat om via mijn energieveld comfortabel onder je eigen huid te kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum.”

Schrijf je hier in voor de informatieochtend