Opschonen maakt ruimte voor liefde

Rianne support jou bij innerlijke processen van heling en transformatie, zodat jij op liefdevolle manier de blokkerende emoties rondom jouw (ex)partner kunt loslaten. Dan maak je ruimte om het volle potentieel in te nemen met je huidige- of toekomstige partner.

Een clearing is net anders dan het zetten van een intentie, maar minstens even zo belangrijk. Je schoont je eigen innerlijke blokkades en triggers op. Gevoelens van schaamte, schuld, verdriet, woede, achterdocht, jaloezie en ga zo maar door. Je doorvoelt ze, omarmt ze, en… Je laat ze los. Zodat je vrijer bent.

Grijp de kans om je negatieve emoties te transformeren. Heb jezelf weer lief door je op te schonen van de hechting, teleurstelling en verdriet dat jij bij je draagt vanuit de relatie met je ex.

Bevrijd jezelf en voel je lichter

Met deze clearing breng jij jezelf weer in evenwicht. De pijnlijke gevoelens die jij ervaart komen voort uit jouw hechting aan de uitkomst van je relaties. Jouw verwachtingen. Als jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw gevoelens van verdriet, teleurstelling en hechting, kun je jezelf er ook van bevrijden. In de clearing:

  • Bevrijd jij jezelf van alle projecties en energieën van lage trilling tussen jou en je partner;
  • Bevrijd jij jezelf van de illusies die je ooit hebt gekoesterd;
  • Bevrijd jij jezelf van karma vanuit zielenverbintenissen dat niet meer dienend is;
  • Bevrijd jij jezelf van de verwachtingen die niet zijn uitgekomen die je verdriet doen;
  • Bevrijd jij jezelf van je identificatie met jouw rol als ‘partner van’;
  • Bevrijd jij jezelf van onbalans in geven en ontvangen;
  • Bevrijd jij jezelf van gevoelens en energie van lage trilling die je (onbewust) hebt overgenomen en meedraagt vanuit je relatie;
  • Bevrijd jij jezelf van negatieve seksuele energie tussen jou en je partner.

De clearing is specifiek gericht op jou en jouw (ex)partner. Jij brengt jullie verbinding en relatie weer energetisch in evenwicht en je kunt de clearing opnieuw gebruiken als je voelt dat dit weer nodig is.

In de ontmoeting met Rianne

Rianne Manten is een liefdevol spiritueel teacher. Haar expertise ligt op het gebied van liefde, relaties, (fysieke) intimiteit en het ervaren van plezier in het leven. Ze ondersteunt je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en vrij van oordeel.

Rianne:
Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van universele liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid.

Beweeg je vrijer in je relatie

Schoon jezelf nu op van alles wat je belemmert bij het aangaan van een liefdevolle verbinding met je (toekomstige) partner. Pak het eigenaarschap over jouw bestaand en vermogen om lief te hebben vandaag nog terug.

Nu voor 24,95. Je krijgt direct toegang tot ons online leerplatform met daarin jouw protocol, incl. begeleidende video’s en PDF.

Schrijf je hier in >