3-daagse training
Start vandaag met lichter leven

 

Inschrijven

Start vandaag met de lichter leven 3-daagse videotraining. Dit is een videotraining die jou in drie dagen de inzichten en tools geeft om lichter te leven. Hoe we dat doen? Dat leggen we je kort uit.

Jij ontvangt iedere dag die de training duurt van ons een mail met daarin de link naar een video. Elke video richt zich op een ander element. Alle elementen gecombineerd zijn van essentieel belang als je afreist naar een lichter leven.

De eerste dag van de training -en daarmee de eerste video- staat in het teken van bewustwording. Bewustwording is van groot belang: dit vormt de bedding en het fundament voor je verdere proces.

Op de tweede dag van de training ontvang je een video die gaat over transformatie. Transformatie van belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades. Want deze kun je transformeren tot liefde, waardoor je lichter leeft.

De driedaagse training eindigt met een video die gaat over het volgen van je passie. Passie is -we hebben het wel vaker gezegd- de gps van de ziel. Jouw passie vertelt je waar jouw zielsbestemming ligt: het drijft je tot grote hoogten, soms verder dan je had verwacht te kunnen gaan.

Meld je nu aan voor de driedaagse online training en leef lichter.

Transformeer jezelf, transformeer de wereld.

Schrijf je hier vandaag nog in >

Robert Bruggeman

Robert Bruggeman

 

 

Welkom bij de Bridgeman Lichtwerkersacademie. Wij helpen jou bij je persoonlijke ontwikkeling met als voornaamste doel een lichter leven leiden. De Bridgeman Lichtwerkers Academie is een bewustzijnsorganisatie die er speciaal voor jou -en anderen die lichter willen leven- is.

Onze opleidingen, trainingen en cursussen helpen je de ‘meest authentieke versie van jezelf te worden’ en het potentieel te ontwikkelen waarmee je geboren bent. Kortgezegd houdt dat in wij je helpen om dichterbij je kern te komen, dichterbij je ware zelf. Los van allerlei belemmerende overtuigingen.

 

Zoek jij concrete bouwstenen voor een spiritueel leven en innerlijke transformatie? Bekijk dan onze online training Spiritueel leven. Nu voor €49,00

Lees verder >>

 

Zoek jij live events, workshops of retraites waarbij je diepgaand blokkades en trauma’s kunt ontwortelen aan de hand van diverse holistische methodieken

Lees verder >>

 

Wil jij opgeleid worden tot professioneel lichtwerker. Met onze opleidingen word je een volleerd Transformatie Coach of Energy Facilitator Trainer.

Lees verder >>

 

Wil jij 6 dagen de diepte in? Kom dan naar onze transformatieretraite of naar onze retraite speciaal voor coaches! Of ervaar de stilte tijdens onze 8-daagse Vipassana stilteretraite.

Lees verder >>

Bridgeman Lichtwerkersacademie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling. De organisatie biedt een plek waar ieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen.

Wil jij werken aan meer zelfvertrouwen, het vinden van je passie en werken aan je persoonlijke ontwikkeling dan ben je bij Bridgeman aan het goede adres. Dit kan zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Oprichters Robert Bruggeman en Monique van Leeuwen deden jaren veldonderzoek over de hele wereld. Op basis van technieken en werkwijzen die zijn geworteld in de oorspronkelijke tradities in Azië, Europa en Noord-Amerika in combinatie met moderne methoden en hersenonderzoek van gerenommeerde universiteiten, ontwikkelden zij de Bridgeman Zelfrealisatie Methode.

Onze opleidingen, trainingen en cursussen helpen je de ‘meest authentieke versie van jezelf te zijn’ en het potentieel te ontwikkelen waarmee je geboren bent.

In gesprek met Janosh

.


Lees verder
Frankrijk | Transformatie retraite (22 t/m 27 juni 2020)

Bewustwordingsretraite 22 t/m 27 juni 2020 Op een prachtige heuvel in het zuiden van Frankrijk ligt het centrum Terra Nova. Midden in het land van de Katharen, tegen de Pyreneeën aan.


Lees verder
Previous Next

Over de Bridgeman Methode

Robert Bruggeman en Monique van Leeuwen reizen de wereld over en onderzoeken methoden die levenskwaliteit diepgaand bevorderen in landen als Nepal, Thailand, Vietnam en India en ook Europa en de VS.

In 2010 ontwikkelden Robert en Monique de Bridgeman Methode waarmee jij je leven kunt optimaliseren en je meer uit jezelf kan halen! Robert en Monique werkten met mensen uit meer dan 26 verschillende landen en leiden wereldwijd coaches op.

Bij Bridgeman zijn diverse (online)workshops te volgen. Daarnaast geven wij opleidingen tot Bridgeman Transformatiecoach , Altazar Facilitator trainer en is Bridgeman actief in het bedrijfsleven.

 Wens je meer info?

Neem dan contact met ons op:


 

In de media

In gesprek met Janosh

Afgelopen week had ik een prachtig gesprek met Janosh. Wij hebben het over de gebeurtenissen in de wereld en hoe wij daar allebei op onze eigen manier mee omgaan. Bekijk of belu...

Lees verder

Er knaagt iets

Je hebt een prachtig leven, maar er knaagt iets. Je hebt een leuke baan, een leuke eigen zaak, of andere zinvolle activiteiten. Maar er knaagt iets. Je voelt je best gelukkig in...

Lees verder

Het vergeten potentieel – lichter leven

Het vergeten potentieel Als een kind wordt achtergelaten in het oerwoud en opgevoed door apen, dan leeft, denkt en doet het kind alles wat diezelfde apen leven, denken en doen. Sp...

Lees verder

Lichter leven

Lichter leven Je ziet de term steeds vaker langs komen op social media: lichter leven. Maar wat is dat nu eigenlijk? En vooral, hoe doe je dat? Licht leven? Zoals ik ernaar k...

Lees verder

Shop

Start vandaag met Lichter Leven

Bestel nu jouw boek bij Bol.com. Volg op een bewuste manier je eigen (levens)pad geïnspireerd door 33 religies, mystieken, tradities en methoden Start vandaag met lichter leven van Robert Bruggeman is hét handboek voor iedereen die een weg zoekt in de wirwar van spirituele leraren, cursussen, websites, stromingen en tradities die allemaal de waarheid in pacht zeggen te hebben.


Bestel nu

Agenda

13 apr
Inside Out Jongerenretraite (13 t/m 18 april) De Folkshegeskoalle – Terschelling | 5 nachten | €750,00 of via donaties

Lees verder of aanmelden > >

13 apr
Lichter leven Online Summit (doorlopend) Online | | €29,00

Lees verder of aanmelden > >

25 mei
Frankrijk | Transformatie retraite EXCLUSIVE (25 t/m 30 mei 2020) VOLGEBOEKT Terra Nova - Zuid Frankrijk | 5 nachten | €1.750 incl. BTW

Lees verder of aanmelden > >

Onze samenwerkingspartners: