3-daagse training
Start vandaag met lichter leven

 

Inschrijven

Start vandaag met de lichter leven 3-daagse videotraining. Dit is een videotraining die jou in drie dagen de inzichten en tools geeft om lichter te leven. Hoe we dat doen? Dat leggen we je kort uit.

Jij ontvangt iedere dag die de training duurt van ons een mail met daarin de link naar een video. Elke video richt zich op een ander element. Alle elementen gecombineerd zijn van essentieel belang als je afreist naar een lichter leven.

De eerste dag van de training -en daarmee de eerste video- staat in het teken van bewustwording. Bewustwording is van groot belang: dit vormt de bedding en het fundament voor je verdere proces.

Op de tweede dag van de training ontvang je een video die gaat over transformatie. Transformatie van belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades. Want deze kun je transformeren tot liefde, waardoor je lichter leeft.

De driedaagse training eindigt met een video die gaat over het volgen van je passie. Passie is -we hebben het wel vaker gezegd- de gps van de ziel. Jouw passie vertelt je waar jouw zielsbestemming ligt: het drijft je tot grote hoogten, soms verder dan je had verwacht te kunnen gaan.

Meld je nu aan voor de driedaagse online training en leef lichter.

Transformeer jezelf, transformeer de wereld.

Schrijf je hier vandaag nog in >

Robert Bruggeman

Robert Bruggeman

 

 

Welkom bij de Bridgeman Lichtwerkersacademie. Wij helpen jou bij je persoonlijke ontwikkeling met als voornaamste doel een lichter leven leiden. De Bridgeman Lichtwerkers Academie is een bewustzijnsorganisatie die er speciaal voor jou -en anderen die lichter willen leven- is.

Onze opleidingen, trainingen en cursussen helpen je de ‘meest authentieke versie van jezelf te worden’ en het potentieel te ontwikkelen waarmee je geboren bent. Kortgezegd houdt dat in wij je helpen om dichterbij je kern te komen, dichterbij je ware zelf. Los van allerlei belemmerende overtuigingen.

 

Zoek jij concrete bouwstenen voor een spiritueel leven en innerlijke transformatie? Bekijk dan onze online training Spiritueel leven. Nu voor €49,00

Lees verder >>

 

Zoek jij live events, workshops of retraites waarbij je diepgaand blokkades en trauma’s kunt ontwortelen aan de hand van diverse holistische methodieken

Lees verder >>

 

Wil jij opgeleid worden tot professioneel lichtwerker. Met onze opleidingen word je een volleerd Transformatie Coach of Energy Facilitator Trainer.

Lees verder >>

 

Wil jij 6 dagen de diepte in? Kom dan naar onze transformatieretraite of naar onze retraite speciaal voor coaches! Of ervaar de stilte tijdens onze 8-daagse Vipassana stilteretraite.

Lees verder >>

Bridgeman Lichtwerkersacademie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling. De organisatie biedt een plek waar ieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen.

Wil jij werken aan meer zelfvertrouwen, het vinden van je passie en werken aan je persoonlijke ontwikkeling dan ben je bij Bridgeman aan het goede adres. Dit kan zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Oprichters Robert Bruggeman en Monique van Leeuwen deden jaren veldonderzoek over de hele wereld. Op basis van technieken en werkwijzen die zijn geworteld in de oorspronkelijke tradities in Azië, Europa en Noord-Amerika in combinatie met moderne methoden en hersenonderzoek van gerenommeerde universiteiten, ontwikkelden zij de Bridgeman Zelfrealisatie Methode.

Onze opleidingen, trainingen en cursussen helpen je de ‘meest authentieke versie van jezelf te zijn’ en het potentieel te ontwikkelen waarmee je geboren bent.

De officiële lancering van 2044 (Robert Bridgeman)

D-day. 21 -02- 21 Vandaag is het zover.


Lees verder
Frankrijk | Transformatie retraite (22 t/m 27 juni 2020)

Bewustwordingsretraite 22 t/m 27 juni 2020 Op een prachtige heuvel in het zuiden van Frankrijk ligt het centrum Terra Nova. Midden in het land van de Katharen, tegen de Pyreneeën aan.


Lees verder
Previous Next

Over de Bridgeman Methode

Robert Bruggeman en Monique van Leeuwen reizen de wereld over en onderzoeken methoden die levenskwaliteit diepgaand bevorderen in landen als Nepal, Thailand, Vietnam en India en ook Europa en de VS.

In 2010 ontwikkelden Robert en Monique de Bridgeman Methode waarmee jij je leven kunt optimaliseren en je meer uit jezelf kan halen! Robert en Monique werkten met mensen uit meer dan 26 verschillende landen en leiden wereldwijd coaches op.

Bij Bridgeman zijn diverse (online)workshops te volgen. Daarnaast geven wij opleidingen tot Bridgeman Transformatiecoach , Altazar Facilitator trainer en is Bridgeman actief in het bedrijfsleven.

 Wens je meer info?

Neem dan contact met ons op:

  [honeypot website]

   

  In de media

  De officiële lancering van 2044 (Robert Bridgeman)

  D-day! 21 -02- 21 Vandaag is het zover! Vanaf vandaag mogen de boeken officieel verzonden worden. Een kwestie van dagen nog voor het op je deurmat valt!  Het is een mijlpaal ...

  Lees verder

  Fear and the collective (by Altazar Rossiter)

  In the earlier stages of my evolving awareness I could clearly see that it was as if a blanket of fear had been laid across the world, like a fog. And all that was necessary to...

  Lees verder

  In de voetsporen van de Katharen

  In het dal van de Ariége, vlakbij het stadje Tarascon, liggen de Église-grotten van Ussat. Naar verluid de initiatiegrotten van de Katharen. In de drie officiële bronnen over...

  Lees verder

  In proces

  Pfff. Heftige processen de laatste drie maanden. Mijn vader is bezig doormiddel van reïncarnatietherapie zijn familiekarma te helen. En ik resoneer volle bak mee. Zijn heel...

  Lees verder

  Shop

  Start vandaag met Lichter Leven

  Bestel nu jouw boek bij Bol.com. Volg op een bewuste manier je eigen (levens)pad geïnspireerd door 33 religies, mystieken, tradities en methoden Start vandaag met lichter leven van Robert Bruggeman is hét handboek voor iedereen die een weg zoekt in de wirwar van spirituele leraren, cursussen, websites, stromingen en tradities die allemaal de waarheid in pacht zeggen te hebben.


  Bestel nu

  Agenda

  06 mrt
  Altazar Rossiter Workshop (6 maart) ONLINE Online | 09.00 - 17.30 uur | €160,00

  Lees verder of aanmelden > >

  07 mrt
  Altazar Rossiter Workshop (7 maart) ONLINE Online | 09.30 - 17.30 uur | €160,00

  Lees verder of aanmelden > >

  11 mrt
  Kruinchakra Healing ONLINE (11 maart 2021) Online | 09.00-12.00 | €77,00 incl. BTW

  Lees verder of aanmelden > >

  Onze samenwerkingspartners: