3-daagse training
Start vandaag met lichter leven

 

Inschrijven

Start vandaag met de lichter leven 3-daagse videotraining. Dit is een videotraining die jou in drie dagen de inzichten en tools geeft om lichter te leven. Hoe we dat doen? Dat leggen we je kort uit.

Jij ontvangt iedere dag die de training duurt van ons een mail met daarin de link naar een video. Elke video richt zich op een ander element. Alle elementen gecombineerd zijn van essentieel belang als je afreist naar een lichter leven.

De eerste dag van de training -en daarmee de eerste video- staat in het teken van bewustwording. Bewustwording is van groot belang: dit vormt de bedding en het fundament voor je verdere proces.

Op de tweede dag van de training ontvang je een video die gaat over transformatie. Transformatie van belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades. Want deze kun je transformeren tot liefde, waardoor je lichter leeft.

De driedaagse training eindigt met een video die gaat over het volgen van je passie. Passie is -we hebben het wel vaker gezegd- de gps van de ziel. Jouw passie vertelt je waar jouw zielsbestemming ligt: het drijft je tot grote hoogten, soms verder dan je had verwacht te kunnen gaan.

Meld je nu aan voor de driedaagse online training en leef lichter.

Transformeer jezelf, transformeer de wereld.

Schrijf je hier vandaag nog in >

Robert Bruggeman

Robert Bruggeman