Training beter ademen | Marleen van den Hout

Ademhaling

Je ademhaling is één van de meest onderschatte middelen om jezelf te versterken. Met je ademhaling verbeter je bijvoorbeeld je immuunsysteem en kun je je hartslag en bloeddruk reguleren. Het helpt om spanning en stress los te laten en je gedachten tot rust te brengen. Ook kun je je ademhaling inzetten om beter te slapen, paniek te voorkomen, hoofdpijn op te lossen en je concentratie te verhogen. Met een andere ademhaling verbeter je je sportprestaties of breng je jezelf in een heerlijk stille meditatie.

Het boek: start vandaag met ademen

Samen met Robert beschreef Marleen de Beter ademen-methode in het Boek Start vandaag met ademen.

Over het boek: in Start vandaag met ademen geven Robert Bridgeman en Marleen van den Hout je alle tools in handen om met behulp van een hele nieuwe ademmethode je levenskwaliteit te optimaliseren. Ademhalingstechnieken zijn er in alle soorten en maten.

Bestel hier het boek

SVA

Over de training

Je leert de  basis van Beter ademen in één dag. Je krijgt een nieuwe kijk op ademhalen en leert zowel theoretisch als praktisch het hoe en waarom van de methode. Na deze dag pas je toe wat je hebt geleerd. Je krijgt daarbij online ondersteuning en kunt persoonlijke vragen stellen.

In de dagen na de basistraining went je lichaam stapsgewijs aan een nieuwe balans. Bovendien ben je al na een week of twee in staat stress te doorbreken op elk moment van de dag. Je ervaart al meer innerlijke stilte en voelt je beter.

Verdieping

Wil je meer leren, dan biedt de tweedaagse Verdieping mogelijkheden. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe jij je energieniveau verhoogt, blokkades loslaat, weerstand versterkt, beter slaapt, migraine voorkomt, concentratie verhoogt, verkoudheid oplost en meer harmonie vindt. De verdieping is een effectieve weg naar een natuurlijk en gezond adempatroon.

Wil je meer weten over de training en de mogelijkheden? Ga dan naar de site van Marleen (klik hier).

Over de trainer

Drs. Marleen van den Hout werkt als trainer en coach met zowel lichaam als geest, gedachten en gevoel, bewuste en onderbewuste processen in jezelf.

Zij leidt jou terug naar je intuïtie en zelfcompassie. Haar basis als ademtrainer ligt in de professionele dans, stem- en lichaamswerk, Psychosynthese, Bridgemanmethode, meditatie en uiteenlopende ademtechnieken (o.a. Buteyko, Wim Hof, Stans van der Poel, Van Dixhoorn, Yoga) en meditatie.

Praktisch

De trainingsdagen vinden maandelijks plaats op vrijdag of zaterdag in Utrecht of Zwolle. Tijd: 09.30 – 17.00 uur

Je vindt de data van alle trainingen op de website van Marleen. Het bestellen van tickets gaat ook direct via de pagina van Marleen.

Neem een kijkje op de site van Marleen.

Deel dit!