De Drie Musketeachers XXL DAG, Roelofarendsveen

20 mei
Hal 60 in Roelofarendsveen

11.00-17.00 uur

€175,- Inschrijven!

XXL DAG!

Wil jij verder de diepte in, op zoek naar die diepe transformatie dan is deze unieke dag echt iets voor jou! We duiken nog dieper de Quantum methode in, en Robert gaat nog dieper aan de slag met jouw transformatie, en Janosh zet met zijn activeringen nog meer in beweging. Ben jij klaar om echt te investeren in jezelf? Een dag met impact en transformatie? Dan moet jij hierbij zijn! 175- inclusief lunch.

GA OP ONTDEKKINGSTOCHT

Even los van al die prestaties die je in je leven hebt neergezet, wie ben jij nu echt en kun jij deze persoon zijn? Wat is jouw grootste verlangen? Sta jij aan de zijlijn van jouw leven en weet je niet hoe je de controle kunt terugpakken? Ga op zoek naar je patronen en triggers en ga ermee aan de slag! Begin hier je reis naar bewustzijn, zelfliefde, vrijheid en een gelukkiger leven! Deze show is life changing! Het is niet voor niets De Grote Transformatie Show! Er is nog zoveel over jezelf te ontdekken, geloof ons, je raakt nooit uitgeleerd!

TRANSFORMATIE OP ZIELSNIVEAU

Hoe kan het ook anders, deze theatershow heeft drie fantastische sprekers die je de diepgang kunnen geven die je nodig hebt! Roy Martina, Janosh en Robert Bridgeman hebben jarenlang ervaring en zijn expert op het gebied van transformatie op zielsniveau, ieder vanuit een ander perspectief. Ze zullen je inspireren en je voorzien van de nodige tools en handvatten. Maar in plaats van je belerend de les te lezen, zullen deze teachers je al hun kennis aanreiken met een glimlach en een knipoog. Tenslotte: humor relativeert! Kortom, dit zijn drie belangrijke stukjes om je innerlijke puzzel compleet te kunnen maken! De Drie Musketeachers hebben maar één doel en dat is jou dichter bij je hart brengen! Ben je klaar voor de quantumsprong?

Doe je met ons mee? Koop nu je ticket voor deze dag

Wat: De Grote Transformatieshow van De Drie Musketeachers
Wanneer: 20 mei 2023 van 11:00 uur – 17:00 uur
Waar: HAL60, Roelofarendsveen
Voor wie: iedereen die zijn bewustzijn wil vergroten
Prijs: € 175,- exclusief €3,50 service kosten inclusief lunch

 

 (Dit event wordt georganiseerd door Univibes, heb je vragen.. neem dan contact op met info@univibes.nl)