Transformation Experience (21 t/m 26 november 2022)

21 nov
Terra Nova Center Frankrijk

6 dagen

€1.395,00 incl. BTW Inschrijven!

Transformation Experience

Aan het einde van deze retraite is jouw leven veranderd!

Ga met deze retraite de diepte in. De retraite staat onder leiding van Sandra Baaijens en Twan van den Heuvel. Ze begeleiden jou en de groep. Robert Bridgeman neemt je op zorgvuldig uitgekozen momenten deze week mee in zijn methode. Samen laten zij bij jou een bijzondere innerlijke reis ontstaan.

Een week waarin jij jezelf tot op een diepe laag kunt transformeren. Een week waarin jij een flinke doorbraak in jouw leven kan ervaren. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel opschonen, zodat er ruimte ontstaat voor wie je echt in werkelijkheid bent en waardoor je verder kunt groeien én ontwikkelen op elk niveau. Ben jij klaar voor de volgende stap?

In een groep ga jij hier op Terra Nova de verbinding aan en met jezelf aan de slag. Je gaat ervaren hoe bijzonder krachtig het is om, in de energie van de groep, je persoonlijke proces, en waar jij aan wilt werken, te openen.

Het maakt niet uit waar je mee zit of wat jouw intentie is. Of het nu diepgewortelde trauma’s zijn of dat je ‘gewoon’ vast zit op een bepaald punt in je leven. We geven je de mogelijkheid om tot de kern te komen en een slag te slaan in wat jou tegen houdt in je dagelijks leven.

Deze retraite is voor jou wanneer jij voelt of weet dat het tijd is om afscheid te nemen van oude gedragingen en een nieuwe of volgende stap te zetten in je leven.

Je gaat doorzien en voelen hoe jouw innerlijke kracht zich manifesteert én hoe deze te gaan ervaren, shiften en helen op de meest optimale manier voor jou.