Informatief webinar Transformatief coachen: thema ‘Ontwortelen’

05 aug
Online

20.00 uur

€0,00 Inschrijven!

Ben je coach (of wil je dit worden) en wil je bij cliënten in één dag een doorbraak realiseren waar je normaliter misschien wel maanden over zou doen? Of wil je niet vakmatig met energie leren werken?  Dan is dit je kans om al je vragen live door Robert Bridgeman beantwoord te krijgen.

Robert neemt je mee in de essentie van transformatief coachen volgens de Bridgeman methodiek. Daarbij zoomt hij in op jouw rol als coach, het doorgronden van diepgewortelde blokkades en belemmerende overtuigingen én het ontwortelen hiervan, oftewel de interventie.

Tijdens deze sessie staat Ontwortelen centraal.

Robert heeft ruim 4500 mensen begeleid naar een lichter leven met behulp van de Bridgeman methodiek en honderden mensen tot transformatief coach opgeleid. Grijp je kans om verder te gaan dan andere coaches en een holistische aanpak te integreren, waarbij jij het fysieke, mentale, emotionele én spirituele lichaam kunt benaderen en faciliteren in blijvende heling en transformatie.

 

De Bridgemanmethodiek is gebaseerd op de kennis van 35 spiritueel leraren en moderne, Westerse wetenschappen. Jij beschikt als transformatief coach over kennis gebaseerd op 13 jaar intensief onderzoek en zult je cliënten blijvend verder kunnen helpen in minder tijd.