Weekendretreat Freedom of Inner Flow (24,25 en 26 november) WACHTLIJST

24 nov
ZeeVELD te Castricum

3 dagen

Inschrijven!

INTO YOUR OWN SOULFUL INTIMACY

Deze weekend retraite is ontwikkeld voor diegene die naar diepgaand evenwicht en expansie verlangt. Expansie van bewustzijn, creativiteit en zachtheid.

Wil jij je met het hele universum verbinden door diep onder je eigen huid te kruipen en jezelf waarlijk aan te kijken? Daardoor dansend en vrijend met het leven jouw bestaan innemen? Gedragen en verbonden zijn met jezelf en je dierbaren?

Wil je volledig comfortabel zijn met je diepste binnenste en vanuit zachtheid en wijsheid je creatiekracht passievol laten stromen? Jouw seksualiteit en lichaam innemen vanuit bezieling? Dit is jouw uitnodiging om jezelf, vanuit de bezielde aanwezigheid en natuurlijke veiligheid van Rianne haar Zijn en haar belichaamde energieveld, volledig en dieper te ontmoeten. Je ontmoet jezelf daarmee in een veld van verfijnde subtiliteit, berusting en scherpe helderheid.

Je werkt tijdens deze retreat met -en in- een groep, die zich vormt als een helende cirkel. Een cirkel en een krachtig energetisch multidimensionaal veld, dat afgestemd is op het belichamen van jouw volste potentieel in Bezielde Intimiteit. Herkenning van elkaars verhalen en contact met elkaar op een dieper niveau dan we in het dagelijks leven gewend zijn, brengen je versnelt dieper in contact met je binnenwereld.

Dit proces is individueel. Het is n.l. gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie.

Wanneer: 24, 25 en 26 november 2023
Hoe laat: start vrijdag 10.30 uur en eindtijd zondag +/- 16.00 uur.
Investering: €879,00 incl. BTW, overnachtingen, eten & drinken. Betalen in 3 termijnen is mogelijk!

Waar?
Transitium ZeeVELD in Castricum (Noord-Holland)