Masterclass The Art of Inner Flow (Rianne Manten) VERPLAATST naar 18 september

08 sep
Online

20.00 uur

€10,00 incl. BTW Inschrijven!

Fall in love with life

Jij – en ieder mens- beschikt over diepe wijsheid en creatiekracht. Ook jij bent in staat om hier vanuit zachtheid en intimiteit expressie aan te geven. De belichaming van deze flow is een resultaat van gerichte energetische beoefening. Als jij je hiervoor opent, neem jij meer en meer jouw levenskracht in vanuit een diepe bezieling.

Ter ere van het tienjarig bestaan van de Bridgeman Academy ga jij met Rianne Manten online op verkenning. Op reis naar jezelf. Je kruipt comfortabel onder je eigen huid en verbindt je met het veld van overgave aan zachte stroming van jouw zielsverlangens.

LET OP: Dit webinar is verplaatst naar 18 september om 19.30 uur

Dansen en vrijen met het leven zelf

Intieme verbinding met het universum, jezelf en je dierbaren. Jezelf kunnen dragen met al wat is. Jezelf innerlijk en waarlijk kunnen aankijken, ongeacht wat je ziet. En daardoor weer dansend en vrijend met het leven zelf kunnen bestaan.

Zegt jouw hart ‘ja’? Onder liefdevolle begeleiding van Rianne Manten draagt jouw systeem bij je aan waar je naar mag kijken. Waar je misschien blokkades voelt en waar je mag helen.

Treed in een diep vertrouwen en zachte overgave. Ervaar een helderheid en richting in jouw leven. Zuiver, puur en gedragen door jezelf en het universum.

Waar: Online
Wanneer:
zondag 18 september (in plaats van 8 september)
Hoe laat:
19.30 uur

Investering: €10,00

Je leert en ervaart aan de hand van Rianne haar werkwijze en energieveld hoe jij je levensvreugde, creativiteit, wijsheid en seksuele essentie helemaal opnieuw inneemt. Door Rianne haar innerlijke veld, dat zij volledig aanneemt en aankijkt, word jij energetisch uitgenodigd om in zachtheid en verbinding ook jezelf aan te kijken. En je daardoor te verbinden met het universum.

Maak nu de eerste stap en meld je aan voor deze masterclass.