Light Body Activation Ceremony door Altazar Rossiter (25 en 26 februari)

25 feb
Isis Sofia In Dalfsen

9.00-17.00 uur (2 dagen)

€495,00 incl. BTW Inschrijven!

Jouw ziel wordt gedragen door een energiestructuur die eeuwig in beweging is, dwars door de beperkingen van tijd en ruimte heen. Jouw merkaba, oftewel lichtlichaam. Activeer jij deze energie? Dan verander jij je bewustzijn. Je geeft je ziel alle ruimte om zich optimaal te manifesteren in je lichaam. Maar wat betekent dit voor jou?

Wanneer jij je merkaba activeert, voel je jezelf en je energiesysteem steeds fijngevoeliger aan. Je blijft hierdoor dichter bij wie je in de kern bent. Weet steeds beter wat in lijn ligt met je Zelf: voelt steeds sterker aan met welke universele krachtvelden je te maken hebt. Hoe deze invloed uitoefenen op jou en je energiesysteem.

De kennis en fijngevoeligheid die je activeert tijdens de merkaba workshop maakt dat je beter in staat bent om te gaan met wat je op je pad tegenkomt. Maar het gaat dieper dan dit.

Wil jij meer weten over merkaba en wat je mag verwachten als je de volle verantwoordelijkheid neemt over je eigen energiesysteem? Lees dan verder.

OVER DE WORKSHOP

De werking van jouw Merkaba wordt bepaald door je persoonlijke vibratie en je mate van ‘aanwezigheid’. Het gericht activeren en afstemmen ervan is een empowerment-proces. Merkaba-velden kunnen mentaal/intellectueel worden geconstrueerd en geactiveerd en de energieën kunnen voor elk doel worden gebruikt.

Het principe van de hier aangeboden ceremoniële activering is het grotendeels op basis van “energieveld” geheugen, intuïtie en integriteit. Afstemming op de vibratie van liefde is hierbij essentieel. Universele liefde, d.w.z. liefde voor alles wat er is, zonder oordeel, vooroordelen of voorwaarden.

Lees alles over de workshop hier>>

Boekentip(s)

Ontwikkel je spirituele intelligentie met Altazar Rossiter

€20,00

Spirituele Intelligentie (SQ) is de motor die je persoonlijke groei aandrijft, w...
Lees verder