Zonnevlechtchakra healing ONLINE (20 mei 2021)

20 mei
Online

9.00-12.00 uur

€77,00 Inschrijven!

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je zeven schaduwenergieën die gekoppeld zijn aan het chakra-energiesysteem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht.

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatietraject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basischakrasysteem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

In deze online training van 9.00-12.00 uur staat de Zonnevlechtchakra centraal.

Boek hier gelijk jouw ticket

Deep dive ONLINE clearings per chakra

Tijdens de online cirkel-sessies faciliteert Rianne diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het chakra dat die dag centraal staat. Zowel de schaduw als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakrapsychologie.

ZONNEVLECHTCHAKRA (Schaamte)

Dit chakra is het centrum van polariteiten. Het zetelt onze IK BEN. Het is het centrum van macht en onmacht, van winnen of verliezen, van manipulatie en controle.  Op een bepaalde laag zijn we allemaal onderworpen aan de onderdrukking van het maatschappelijke stelsel. Als we echter door ervaringen in ons leven het contact kwijt zijn met onze eigen innerlijke macht en de heiligheid van onze ‘IK KRACHT’ dan voelen we ons slachtoffer vanuit een diep gevoel van machteloosheid. In essentie gaat het 3de chakra om belichaming van je psychische vrijheid. Volledige integratie van jouw waarheid en al het risico op afkeuring loslaten. Alle schaamte loslaten. Alle gehechtheid aan uitkomsten en teleurstelling loslaten.