Total Release (Basiscursus door Yvonne Toeset) 5 en 6 juli (Bussum)

05 jul
HeartHouse Bussum

09.00-17.00 uur

€394,00 incl. BTW Inschrijven!

Stel je voor dat je een reis kunt maken naar een diepere verbinding met je ware zelf. Een wereld waarin je alle belemmeringen loslaat en je volledig bevrijd voelt. Dit is de belofte van Total Release, een unieke ervaring die wordt geleid door niemand minder dan Yvonne Toeset.

Ben je klaar om een transformerende reis te maken, waarbij je jezelf bevrijdt van emotionele blokkades en deuren opent naar ongekende mogelijkheden? Total Release neemt je mee op een avontuurlijke ontdekkingstocht naar jouw innerlijke kracht en potentieel.

Tijdens deze bijzondere sessie leer je:

✨ Loslaten en bevrijden: Vergeet het verleden dat je vasthoudt en omarm een leven van vrijheid. Laat negatieve patronen en emoties los, zodat je in harmonie kunt leven met jezelf en anderen.
✨ Diepe emotionele heling: Doorbreek de emotionele ketens die je gevangen houden en omarm een leven van emotionele balans en welzijn.
✨ Krachtige zelfontdekking: Leer jezelf kennen op een dieper niveau, ontdek je ware passies en talenten, en krijg inzicht in wat je echt wilt bereiken in het leven.
✨ Empowerment: Krijg de tools en het vertrouwen om je eigen pad te leiden en moeiteloos obstakels te overwinnen die je groei belemmeren.
✨ Positieve transformatie: Ervaar een positieve verschuiving in je energie en mindset, waardoor je meer vreugde en vervulling in het leven zult ervaren.

Yvonne Toeset, onze ervaren teacher, zal je met haar warme en empathische aanpak begeleiden bij elke stap van deze reis. Haar wijsheid en inzicht zijn onmisbaar bij het ontsluiten van jouw volledige potentieel.

Als je verlangt naar een leven van bevrijding, innerlijke vrede en persoonlijke groei, is Total Release de ervaring die je niet wilt missen.

Dit is een tweedaagse cursus op 5 en 6 juli in Bussum.

Boekentip(s)

De weg van de minste weerstand – Yvonne Toeset

€0,00

Gratis E-book De weg van de minste weerstand Jouw totale bevrijding In dit E-...
Lees verder