Transformatieretraite voor coaches, artsen en therapeuten (Terra Nova) 23-28 juni 2024

23 jun
Terra Nova Frankrijk

5 dagen

€2.095 ex BTW Inschrijven!

Ben jij coach, arts of therapeut?

  • Vind je het een uitdaging om jezelf zichtbaar te maken?
  • Durf je nog niet volledig te vertrouwen op je (coaching) kwaliteiten als professional?
  • Verlang je naar een constante stroom goed betalende cliënten?

HERKEN JE DIT?

Zichtbaar zijn, vooral online, vind je lastig. Terwijl je diep vanbinnen voelt dat je vol vertrouwen je podium wilt pakken. Want je hebt zoveel moois aan de wereld te geven. Iets houdt je tegen, want elke keer dat je een stap vooruit zet, voel je dat je weer teruggetrokken wordt. In plaats van dat je die stap vooruit zet, zet je een stap achteruit.

Ondertussen droom je van een bloeiende praktijk waar de cliënten binnen stromen. Echt zichtbaar, dat ben je nog niet. Je verschuilt je achter zinnen als ‘Dat hoeft niet voor mij’ en ‘Wie ben ik nou?’. Waardoor je minder cliënten en minder impact hebt dan je wilt.

Hoe zou het zijn als je niet langer door dit soort blokkades, angsten en gedachten geremd zou worden? Dat je ongeremd je dromen achterna zou gaan en er ook nog eens volop van zou genieten? Dat je impact op het leven van anderen hebt én je je vrij voelt om jezelf te zijn. Vrij om te staan voor waar jij in gelooft en dit vol passie met de wereld durft te delen.

Deze Transformatieretraite is ontwikkeld voor jou om op een diepe laag te ontdekken waar jij in je zichtbaarheid en werk als coach, holistisch arts of therapeut tegenaan loopt en dit te transformeren. Ook zal deze retraite je helpen in je sessies te verdiepen met je cliënten. Je kunt een ander tenslotte alleen meenemen, daar waar je zelf bent geweest.

Datum: 23 t/m 28 juni 2024
Locatie: Terra Nova Center in Frankrijk
Gegeven door: Faya van den Berg en Birgit Christine