Weekendretreat met Rianne Manten (13, 14 en 15 juni) – Women only

13 jun
ZeeVELD te Castricum

3 dagen

€967,- incl. BTW Inschrijven!

SURRENDER TO YOUR SOULFUL SEXUALITY

Deze weekend retraite is ontwikkeld voor diegene die naar diepgaand evenwicht en expansie verlangt. Expansie van bewustzijn, creativiteit en zachtheid.

Wil jij je met het hele universum verbinden door diep onder je eigen huid te kruipen en jezelf waarlijk aan te kijken? Daardoor dansend en vrijend met het leven jouw bestaan innemen? Gedragen en verbonden zijn met jezelf en je dierbaren?

Wil je volledig comfortabel zijn met je diepste binnenste en vanuit zachtheid en wijsheid je creatiekracht passievol laten stromen? Jouw seksualiteit en lichaam innemen vanuit bezieling? Dit is jouw uitnodiging om jezelf, vanuit de bezielde aanwezigheid en natuurlijke veiligheid van Rianne haar Zijn en haar belichaamde energieveld, volledig en dieper te ontmoeten. Je ontmoet jezelf daarmee in een veld van verfijnde subtiliteit, berusting en scherpe helderheid.

Je werkt tijdens deze retreat met -en in- een groep, die zich vormt als een helende cirkel. Een cirkel en een krachtig energetisch multidimensionaal veld, dat afgestemd is op het belichamen van jouw volste potentieel in Bezielde Intimiteit. Herkenning van elkaars verhalen en contact met elkaar op een dieper niveau dan we in het dagelijks leven gewend zijn, brengen je versnelt dieper in contact met je binnenwereld.

Deze retraite is alleen voor vrouwen

Wanneer: 13, 14 en 15 juni 2025
Hoe laat: start vrijdag 10.30 uur en eindtijd zondag +/- 16.00 uur.
Investering: €967,00 incl. BTW, overnachtingen, eten & drinken. Betalen in 3 termijnen is mogelijk!

Waar?
Transitium ZeeVELD in Castricum (Noord-Holland)