Bas van Goch

Bas van Goch

Over Bas
Zelf ben ik begonnen met Mindfulness toen ik begin dertig was en vast liep. Ken je het dertigers-dilemma? Precies dat. Ik zat met vragen als: is dit het nou? Wat wil ik in het leven? Wat wil het leven van mij? Wat heeft het voor zin..? Ik was altijd met de ander bezig; wat ze denken over mij, hun verwachtingen, wat zij nodig hebben. Zelden stond ik stil bij mijzelf, en wat ik echt nodig had. Ik zat vast in mijn hoofd, en was uit contact met mezelf en mijn gevoel.
Door mindfulness te gaan beoefenen en dit uit te breiden met andere vormen van meditatie als Vipassana en Zen kwam ik eruit. Ik ging steeds meer voelen, ontdekte wat ik wil, wat ik belangrijk vind, en vond er zelfs mijn passie in; anderen ondersteunen en begeleiden op hun pad naar groei en bewustwording. Na mijn opleiding bij Bridgeman ben ik eerst begonnen met het trainen van collega’s. Ik werkte bij een high-tech startup en zag daar veel slimme jonge mensen die tegen dezelfde dingen aanliepen als ik voorheen. Naast mijn ‘gewone’ werk gaf ik Mindfulness Based Emotional Intelligence training aan groepen. Heel leuk en waardevol om te doen.
Inmiddels ben ik voor mijzelf begonnen en bied ik nu mindfulness trainingen aan binnen andere bedrijven. Ook organiseer ik geregeld activiteiten en evenementen voor oud-deelnemers van mijn trainingen en andere particulieren.
Specialiteit: Mindfulness en meditatie. Trainingen binnen organisaties en bedrijven (met name high tech). Daarnaast verschillende activiteiten en evenementen voor particulieren.

E info@basvangoch.com

T 06-41223492

I basvangoch.com/