Ingrid Kramer

Ingrid Kramer

Over Ingrid

Als Hoog Gevoelige Vrouw ben ik door een periode van strijd, verdriet, twijfel en onzekerheid gegaan, omdat ik niet wist hoe ik met mijn Hoog Gevoeligheid om moest gaan. Mijn moeder stierf op mijn vijfde jaar aan Lupus en toen viel de binding binnen het gezin uit elkaar. Een vader, twee broers een huishoudster en ik werden vreemden van elkaar. Ik voelde anderen heel goed aan en slaapwandelde, hoorde s’ nachts geluiden, zag schimmen, maar wist ik er niet mee om te gaan. Het voelde me als een “Outsider” en beschermde mezelf door in mijn eigen wereld te gaan. Eenieder zorgde op zijn manier het hoofd boven water te houden. En ik probeerde met alle winden mee te gaan, zodat ik liefde kon ontvangen en de vrede kon bewaren maar liep regelmatig tegen het tegenovergestelde aan. In de pubertijd was ik op het gebied van intimiteit heel nieuwsgierig en vrij, maar verwarde seks met liefde en gaf geen grenzen aan. Door cursussen persoonlijke ontwikkeling, coaching en o.a. mijn Tantra studie in India (Osho Centre) heb ik ook daar anders mee om leren gaan. Ik was nooit goed genoeg en “Never Give Up! Was mij geleerd van jongs af aan en ben als een vechter de strijd dat ”leven” heet aangegaan. Ik mocht niet falen en moest leren en leren en mijn “mannetje” staan!

Van Strijder naar zachtheid en Zelfliefde:

En ja toen heeft een “Burn Out” binnen het onderwijs mij tot inzicht gebracht dat ik een andere richting in moest slaan en koos voor mijn missie, dat wat mijn hart me ingaf en ben naar India gegaan en kwam Tantra tegen en ben deze levensvisie aangegaan en erna in Nederland vele trainingen aangegaan op het gebied van Tantra/Sjamanisme, Kundalini Yoga en Quantum Hypnose. Als Tantra/Kundalini Yoga Coach, Energetisch Healer/Reader en Quantum Hypnose Coach , heb ik nu 20 jaar mijn bedrijf en heb vele mensen in hun kracht gebracht.

Wat brengt het jou?

Door Bewust in Contact met je ware zelf te komen kun je werkelijk vol zelfvertrouwen en lichtheid in het leven staan. Ook op het gebied van intimiteit. Door mijn levenservaring en deskundigheid kan ik je navigeren naar de liefdevolle, stralende innerlijke kracht in jou. De Magie van Energie is namelijk niet alleen van mij maar ook van jou!

Specialisatie:  HSP en op het gebied van intimiteit (Tantra/Sjamanisme), Tantra/Kundalini Yoga Coach, Reiki Master, Quantum Hypnose Coach

E ingrid@bewustincontact.nl

T 06-49716353

I bewustincontact.nl/