Joyce Jairam

Joyce Jairam

Over Joyce

De snelweg naar Vreugde, Succes & Vervulling

Ik ben Joyce Jairam. Als moeder van een prachtige dochter Zeynab en met een achtergrond in HBO-Rechten, werk ik als gastouder met kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast ben ik een ervaringsdeskundige met een scherp ontwikkelde intuïtie en een gepassioneerde Quantum Hypno Coach.

Ik ben geboren in Suriname en kwam op mijn 17-jarige leeftijd naar Nederland. Mijn rijke levenservaring en professionele kennis hebben mij gevormd tot de krachtige vrouw en moeder die ik vandaag de dag ben.

Mijn roeping is om vrouwelijke professionals en startende onderneemsters te begeleiden bij het ontdekken van hun allerhoogste potentieel en daarvoor te gaan staan. Mijn missie is om hen te helpen een succesvol en vervuld leven te leiden.

Wil je jouw zielsmissie ontdekken en een betekenisvol leven leiden? Laten we de eerste stap zetten naar een leven vol betekenis en impact! Bel me vandaag nog om een kennismakingsgesprek te plannen via zoom (online vanuit huis). Mailen mag ook.

Met gratie, gemak & genot.

Specialisatie: Quantum Hypno Coach (Zielsmissie in lijn met je onderneming)

Carrière met betekenis & vervulling; Ondernemen vanuit jouw zielsmissie (levensdoel); Ontdek jouw allerhoogste potentieel; Ontdek jouw diepste droomleven en impact op de wereld.

E Joycejairam11@gmail.com

T 06-48759464

I