Miriam de Goed – Puik

Miriam de Goed – Puik

Over Miriam

Liefde, Gezondheid en Geluk staan bij mij op nummer één in het leven! Natuurlijk gaat dat met vallen en opstaan maar het belangrijkste is dat je weer opstaat. Al heel jong wist ik dat het helpen van mensen of er te zijn voor anderen mijn missie is. Toch is er soms een lange weg voor nodig om het juiste pad te bewandelen.

In 2002 heb ik naast mijn reguliere werk mij om laten scholen en heb vele opleidingen gedaan om daar te zijn waar ik nu ben.

Met veel liefde en interesse voor het menselijk lichaam ben ik in 2006 mijn eigen praktijk begonnen.

In de loop der jaren merkte ik dat er heel veel bij kwam kijken want wilde graag op vele vlakken jong en oud zowel fysiek als psychisch op weg helpen naar gezondheid&Geluk. Heb vele studies gedaan om daar invulling aan te kunnen geven. Mijn visie is dat iedere dag een dag met een zonnetje zou moeten zijn. Helaas is dit voor veel mensen niet het geval door de dagelijkse confrontatie met allerlei vormen van stress.

In 2022 heb ik de modules Quantum Connection Hypnose Techniek bij Roy Martina en Milan Somers gevolgd. Voor mij een opleiding die de puntjes op de bekende i zette. Hoe fijn is het als iedereen weet dat hij de beste versie van zichzelf kan zijn.

Specialisatie: Gezins – en Kindercoach, Quantum Hypnose Coach, Vitaalveld Therarpeut, en EFT

E info@vitalita.nl

T 06-24240256

I vitalita.nl