Roald Ploegmakers

Roald Ploegmakers

Over Roald

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en heb meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer. Mijn hart ligt dan ook bij het coachen van ondernemers, CEO’s en managers. Ik heb mezelf (persoonlijk) ontwikkeld tot business- en transformatief coach. Behalve methoden als EFT, regressie- en reïncarnatie therapie gebruik ik ook technieken uit mijn opleiding tot Wim Hof instructeur.

Ik geloof niet in een ‘quick fix’ maar zet in op een duurzame transformatie. Door obstakels te onderzoeken en te zien als groeikansen kan je gaan excelleren. Wanneer je bewustzijn groeit, worden belemmerende patronen en blokkades zichtbaar en kan je die transformeren. Hierdoor kom je uiteindelijk veel sterker te staan en dichter bij je authentieke zelf. Ik ga holistisch te werk. Dit houdt in dat we op elke laag aan de slag gaan: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Je kan bij mij het Lichter Leven programma volgen maar je kan ook terecht voor een maatwerk- of business coaching traject. Bezoek mijn website voor meer informatie of bel me voor een persoonlijke kennismaking.

Specialiteit: Transformatie coach voor ondernemers, CEO’s en managers.

E roald@zakelijketrainer.nl

T 06-51754945

I roaldploegmakers.nl