EMBODY | the art of masculine and feminine energy

Beoordeeld met een 9,4 door oud deelnemers!

Heart House in Bussum

Data 3-luik:
.Into the Sacred Masculine; zaterdag 27 augustus
.Into the Sacred Feminine; zaterdag 8 oktober
.Into the Sacred Unity; zaterdag 19 november

09:30 – 17:30 uur
Boek hier >

Rianne werkt als teacher en energiewerker voor de Bridgeman Academie en dompelt zichzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk.

Zij belichaamt liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen.

Het is haar missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum. Thuiskomt in je eigen bezielde versie van je IK.

Deelnemers ervaren dat Rianne hen faciliteert in hun proces met zorgvuldige directheid, maar ook humor. Voorbij alle bullshit, recht in het hart. Puur, verfijnd, zuiver afgestemd en zonder oordeel. Via haar veilige energieveld openen zij innerlijke deuren waarvan ze het bestaan niet wisten. .

Wil je meer weten over Rianne? Kijk dan vooral even op deze pagina.

Robert Bruggeman

EMBODY | the art of masculine and feminine energy

Rianne faciliteert een unieke driedaagse intensive die jou uitdaagt om je ten volle te openen en verbinden met jouw innerlijke mannelijke en vrouwelijke energiestromingen. Vanuit deze staat van zijn ervaar jij een krachtig evenwicht, van waaruit jij jezelf kunt verbinden met jezelf, partner of andere relaties. Daardoor worden je relaties stabieler en sterker: zowel de emotionele, spirituele en mentale, maar ook de fysiek intieme relaties die je aangaat.

Het belichamen van universele liefde vraagt eigenaarschap en evenwicht van je innerlijke mannelijke en vrouwelijke essentie. Open, aanwezig, onderzoekend met het vermogen alle sensaties volledig waar te nemen. Stel je voor dat jij dit kunt. Hoeveel mooier en puurder zouden je relaties, met jezelf en met anderen, dan voelen?

Het is heel belangrijk om de krachtvelden van de mannelijke en vrouwelijke polariteiten te doorgronden wanneer je met energie werkt. Alles wat leeft (mensen, dieren, planten) is namelijk opgebouwd uit cellen die bestaan uit een innerlijke energetische mannelijke en vrouwelijke polariteit. Zelfs op het kleinste atoomniveau in de cellen is deze tweedeling aanwezig. De mannelijke kern is de stabiliteit. De vrouwelijke is beweging en expansie.

Deze twee kosmische polariteiten vragen om evenwicht. Dit wordt ook wel het heilige huwelijk genoemd. Het creëert de bedding voor manifestatie vanuit onbegrensde mogelijkheden, want expanderen kan tenslotte enkel vanuit evenwicht. Heling hierin vraagt het vermogen om zonder terug te deinzen alles onder ogen te zien.  Te doorvoelen vanuit rust en kalmte. In je eigen centrum te blijven staan, ongeacht de tegenstand en ongeacht de omstandigheden.

Ik zat vol met imprints die gaan over behoeftigheid naar liefde en aandacht van anderen.

Allemaal ter compensatie van mijn eigen innerlijke (karmische) wonden. Obsessies, bezitterigheid, please-gedrag, afhankelijkheid, agressie, respectloosheid, manipulatie en controle kwamen dan ook in allerlei vormen voorbij in mijn relaties.

Het is aan onszelf om daar bewust van te worden en ons af te vragen waarom we dit gedrag accepteren of creëren.

Portal Tablets of Light

Tijdens de cirkelmomenten waarbij de innerlijke opschoning en transformatieprocessen plaatsvinden, zullen ook deze Portal Tablets of Light onderdeel zijn van het energetische krachtveld. Deze creaties zijn tailormade opgestemd op mijn veld als facilitator en de thematiek waarmee we werken. Meer informatie over lichttaal activatieschijven kun je vinden op de website van Moon via www.tabletsoflight.org.

WAT GA JIJ ERVAREN?

Tijdens deze deep dive duik jij in je eigen persoonlijke proces ten aanzien van het de krachtvelden van Shiva & Shakti.

  • Je balanceert jouw innerlijke mannelijke energie uit.
  • Je balanceert jouw innerlijke vrouwelijke energie uit.
  • Je bouwt een innerlijk evenwicht tussen beide energieën en verbindt jezelf aan het volle potentieel van jouw hartchakra en onvoorwaardelijke liefde.

Met oefeningen, begeleide visualisatie en energetische clearing protocollen schonen we laag voor laag jouw innerlijk energieveld op.

De vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt wanneer jij je blokkades loslaat is een enorm cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde.

Praktische informatie

3-daagse Intensive live event ~ Integration of The Divine Unity

Data 3-luik:
.Into the Sacred Masculine; zaterdag 27 augustus
.Into the Sacred Feminine; zaterdag 8 oktober
.Into the Sacred Unity; zaterdag 19 november

Tijden: start 09.30 uur en eindtijd +/- 17.30 uur.

Investering: €499,- inclusief btw en lunch.

Locatie: Heart House in Bussum. Overnachten/Dineren is mogelijk in de omgeving (op eigen kosten).

Je kunt hier boeken >

Je doorloopt het traject individueel, omdat het is gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie.

Previous Next