HEAL | the art of vulnerable intimacy

Vanuit onze eigen persoonlijke ervaring aangaande seksueel misbruik en diepgaande helingsprocessen voelen we beide de bedding om anderen hierin gericht te faciliteren. Steeds vaker worden we benaderd voor de workshop Cleansing Emotional & Sexual Energy door deelnemers die seksueel misbruikt zijn geweest. Zowel mannen als vrouwen.

Rianne

Rianne werkt als teacher en energiewerker voor de Bridgeman Academie en dompelt zichzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk.

Zij belichaamt liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen.

Het is haar missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum. Thuiskomt in je eigen bezielde versie van je IK.

Deelnemers ervaren dat Rianne hen faciliteert in hun proces met zorgvuldige directheid, maar ook humor. Voorbij alle bullshit, recht in het hart. Puur, verfijnd, zuiver afgestemd en zonder oordeel. Via haar veilige energieveld openen zij innerlijke deuren waarvan ze het bestaan niet wisten.

Sharon

Sharon werkt bij Om-Mij, een centrum voor persoonlijke ontwikkeling en groei waar o.a. met therapeutische Ayahuasca sessies gewerkt wordt. Daar is ze verantwoordelijk voor de begeleiding evenals de nazorg. Daarnaast heeft ze zich verdiept in diverse vormen van zelfheling, bewustwording en meditatie. Ze begeleidt mensen met spiegel en heling sessies op maat, haar manier van werken is direct, liefdevol, vreugdevol en verhelderend. Robert Bruggeman

 

 

HEAL | the art of vulnerable intimacy

Vanuit onze eigen persoonlijke ervaring aangaande seksueel misbruik en diepgaande helingsprocessen voelen we beide de bedding om anderen hierin gericht te faciliteren. Steeds vaker worden we benaderd voor de workshop Cleansing Emotional & Sexual Energy door deelnemers die seksueel misbruikt zijn geweest. Zowel mannen als vrouwen.

De workshop is daar zeker geschikt voor, maar we merkten ook dat het prettiger zou zijn om dieper op het seksueel misbruik in te kunnen gaan. Met meer aandacht voor heling hierin. Om aan die behoefte te voldoen hebben we het verlangen gevoeld om op een speciale 1-daags event te faciliteren voor het energetisch helen van dit innerlijk(kind) trauma.

Vanuit onze eigen persoonlijke ervaring van seksueel misbruik en diepgaande helingsprocessen voelen we beide de bedding om anderen hierin ook gericht te faciliteren. Door de pijn van de ervaring heen volledig je ownership en innerlijke kracht herpakken.

Hoe fijn is om vrij, schaamteloos en oordeelloos (weer) te kunnen genieten van je eigen seksuele energie en de uitwisseling hierin met een partner? Dat kan. Het is haalbaar. Ook als je misbruik hebt ervaren. Je kunt helen en het trauma transformeren.

Voor jezelf.
Voor je (toekomstige) kinderen.
Voor je (toekomstige) partner.
Voor de trillingsfrequentie van het collectief.

SEXUELE ENERGIE

Bij een seksuele eenwording komt er een enorme hoeveelheid energie vrij. Dat weten we allemaal. De seksuele daad is op alle niveaus de meest intieme energetische uitwisseling die mogelijk is tussen twee mensen. Sex (penetratie) brengt twee lichamen zo dicht bij elkaar als de fysieke grenzen toelaten.

Vrijen en specifiek het moment van orgasme vormt echter ook een energetische poort waarmee je energie binnenlaat. Van je partner, zijn / haar bijbehorende energieën en energie uit het veld. Volgens bepaalde sjamanistische wetten creëert het hebben van seks als je ‘all the way’ gaat een energetische verbinding die vier tot zeven jaar duurt. Het is dus zaak om er heel zorgvuldig mee om te gaan.

Seksueel misbruik kan deze stroom van kundalini-levensenergie diepgaand verstoren en beïnvloedden. We helpen je met het opschonen van jouw seksueel misbruik ervaring(en). Vaak zijn we ons niet bewust van onze energieën die we vasthouden of toelaten van anderen, tot we deze hebben losgelaten!

De (keuze)vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt als je blokkades loslaat is een groots cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde. Alleen dan sta je in je kracht vanuit eigenwaarde en (zelf)liefde.

Previous Next

WAT GA JE ERVAREN?

Tijdens deze workshop begeleid door Sharon en Rianne, ga jij je systeem energetisch opschonen ten aanzien van (emotionele) verstrikkingen die jij nog bij je draagt van seksueel misbruik. We zullen bedding geven voor diepgaande heling hierin vanuit alle lagen, alle levens, alle dimensies en vormen van bestaan.

Praktische informatie
Wanneer:  25 juni 2022 (1 plaats vrij)
Waar: HeartHouse in Bussum
Hoe laat: inloop vanaf 09.00 uur, start 09.30 uur en eindtijd rond 17.30
Investering: €160,- incl btw
Inclusief lunch, thee/koffie bij ontvangst en in de pauze.

SCHRIJF JE HIER IN

 

Shop

Trauma (door Robert Bridgeman en Christine Pannebakker)

TRAUMA, je bent gek als je het niet hebt Een holistische visie en aanpak Hij specialiseerde zich in traumawerk, leidde honderden transformatiecoaches op en hielp duizenden mensen om door hun blokkades heen te breken. Zij geloofde dat ze geen trauma had omdat dat is voorbehouden aan de mensen die écht iets hebben meegemaakt.


Bestel nu

Agenda

17 apr
Webinar Rianne Manten: Verfijn je innerlijk kompas Online | 20.00 uur | €0,00

Lees verder of aanmelden > >

21 apr
Living Your Soul’s Frequency: Altazar Rossiter Workshop (21 april 2024) Isis Sofia in Dalfsen | 09:00-17.00 uur | €197,00 incl. btw

Lees verder of aanmelden > >

23 apr
Masterclass Transformatief coachen (Online) Online | 20.30 uur | €gratis

Lees verder of aanmelden > >