HEAL | the art of vulnerable intimacy

Vanuit onze eigen persoonlijke ervaring aangaande seksueel misbruik en diepgaande helingsprocessen voelen we beide de bedding om anderen hierin gericht te faciliteren. Steeds vaker worden we benaderd voor de workshop Cleansing Emotional & Sexual Energy door deelnemers die seksueel misbruikt zijn geweest. Zowel mannen als vrouwen.

Rianne

Rianne heeft de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Haar praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die vast zitten in (of ervaring hebben met) een manipulatieve en gewelddadige relatie. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel, seksueel of psychisch. Haar manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

Sharon

Sharon werkt bij Om-Mij, een centrum voor persoonlijke ontwikkeling en groei waar o.a. met therapeutische Ayahuasca sessies gewerkt wordt. Daar is ze verantwoordelijk voor de begeleiding evenals de nazorg. Daarnaast heeft ze zich verdiept in diverse vormen van zelfheling, bewustwording en meditatie. Ze begeleidt mensen met spiegel en heling sessies op maat, haar manier van werken is direct, liefdevol, vreugdevol en verhelderend. Robert Bruggeman

 

 

HEAL | the art of vulnerable intimacy

Vanuit onze eigen persoonlijke ervaring aangaande seksueel misbruik en diepgaande helingsprocessen voelen we beide de bedding om anderen hierin gericht te faciliteren. Steeds vaker worden we benaderd voor de workshop Cleansing Emotional & Sexual Energy door deelnemers die seksueel misbruikt zijn geweest. Zowel mannen als vrouwen.

De workshop is daar zeker geschikt voor, maar we merkten ook dat het prettiger zou zijn om dieper op het seksueel misbruik in te kunnen gaan. Met meer aandacht voor heling hierin. Om aan die behoefte te voldoen hebben we het verlangen gevoeld om op een speciale 1-daags event te faciliteren voor het energetisch helen van dit innerlijk(kind) trauma.

Vanuit onze eigen persoonlijke ervaring van seksueel misbruik en diepgaande helingsprocessen voelen we beide de bedding om anderen hierin ook gericht te faciliteren. Door de pijn van de ervaring heen volledig je ownership en innerlijke kracht herpakken.

Hoe fijn is om vrij, schaamteloos en oordeelloos (weer) te kunnen genieten van je eigen seksuele energie en de uitwisseling hierin met een partner? Dat kan. Het is haalbaar. Ook als je misbruik hebt ervaren. Je kunt helen en het trauma transformeren.

Voor jezelf.
Voor je (toekomstige) kinderen.
Voor je (toekomstige) partner.
Voor de trillingsfrequentie van het collectief.

SEXUELE ENERGIE

Bij een seksuele eenwording komt er een enorme hoeveelheid energie vrij. Dat weten we allemaal. De seksuele daad is op alle niveaus de meest intieme energetische uitwisseling die mogelijk is tussen twee mensen. Sex (penetratie) brengt twee lichamen zo dicht bij elkaar als de fysieke grenzen toelaten.

Vrijen en specifiek het moment van orgasme vormt echter ook een energetische poort waarmee je energie binnenlaat. Van je partner, zijn / haar bijbehorende energieën en energie uit het veld. Volgens bepaalde sjamanistische wetten creëert het hebben van seks als je ‘all the way’ gaat een energetische verbinding die vier tot zeven jaar duurt. Het is dus zaak om er heel zorgvuldig mee om te gaan.

Seksueel misbruik kan deze stroom van kundalini-levensenergie diepgaand verstoren en beïnvloedden. We helpen je met het opschonen van jouw seksueel misbruik ervaring(en). Vaak zijn we ons niet bewust van onze energieën die we vasthouden of toelaten van anderen, tot we deze hebben losgelaten!

De (keuze)vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt als je blokkades loslaat is een groots cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde. Alleen dan sta je in je kracht vanuit eigenwaarde en (zelf)liefde.

Previous Next

WAT GA JE ERVAREN?

Tijdens deze workshop begeleid door Sharon en Rianne, ga jij je systeem energetisch opschonen ten aanzien van (emotionele) verstrikkingen die jij nog bij je draagt van seksueel misbruik. We zullen bedding geven voor diepgaande heling hierin vanuit alle lagen, alle levens, alle dimensies en vormen van bestaan.

Praktische informatie
Wanneer:  29 januari 2022
Waar: HeartHouse in Bussum
Hoe laat: inloop vanaf 09.00 uur, start 09.30 uur en eindtijd rond 17.30
Investering: €160,- incl btw
Inclusief lunch, thee/koffie bij ontvangst en in de pauze.

VOLGEBOEKT!
Wil je op de wachtlijst? Mail dan naar info@bridgeman.nl

 

Shop

Start vandaag met Lichter Leven

Bestel nu jouw boek bij Bol.com. Volg op een bewuste manier je eigen (levens)pad geïnspireerd door 33 religies, mystieken, tradities en methoden Start vandaag met lichter leven van Robert Bruggeman is hét handboek voor iedereen die een weg zoekt in de wirwar van spirituele leraren, cursussen, websites, stromingen en tradities die allemaal de waarheid in pacht zeggen te hebben.


Bestel nu

Agenda

10 dec
MASTER | the art of love weekend retreat (10,11 en 12 december) ZeeVELD te Castricum | | €639,00 incl. BTW

Lees verder of aanmelden > >

13 dec
Regressie training – 13 t/m 18 december (Volgeboekt) Terra Nova Frankrijk | 5 dagen | €1.350,00 incl. BTW

Lees verder of aanmelden > >

17 dec
Altazar Rossiter Workshop (17 december 2021) VOLGEBOEKT Heart House in Bussum | 09:00-17.00 uur | €160,00 incl. btw

Lees verder of aanmelden > >