Hij was vaak boos…

8 juni 2020

Hij was vaak boos. Snel geïrriteerd, agressief zelfs. Of het nu zijn vrouw was, zijn moeder, zijn zus, of zijn kinderen. Hij kon zomaar ineens schreeuwen tegen ze. Fysiek worden.

Hij had haar al wel eens geslagen. Net als zijn ex vriendinnen. Die hadden het hem niet vergeven. Zij wel. Dat was zijn geluk tot nu toe geweest.

Het leek alsof hij iemand anders werd als hij in zijn agressie schoot. Hij had vaak een black out. Als hij dan bijkwam was het kwaad al geschied. Verder was hij een aardige man met het hart op de juiste plaats. Goede baan, veel vrienden… Hij bedoelde het nooit zo. Had ook altijd spijt, achteraf.

Toen hij bij mij kwam was hij ten einde raad. Hij vroeg me of we dit stuk in hem konden transformeren. Ik antwoordde bevestigend. Hij ging liggen onder de Grote koperen piramide in mijn werkruimte. Ik bracht hem in een diepe trance en samen reisden we af in zijn herinneringen, naar de oorzaak van zijn agressie.

Hij was twee jaar oud toen zijn moeder hem op een dag te lang alleen liet. Ze was depressief in die periode en kon hem niet geven wat hij nodig had. Hij miste haar warmte en liefde. We kwamen in een herinnering terecht waarin hij alleen in zijn bedje zat te schreeuwen om zijn moeder. Op dat moment kwam er een kort daarvoor overleden man langs. De entiteit was gestorven tijdens een ongeval waarbij hij was aangereden door een dronken automobilist. Hij was nog steeds woedend om het onrecht wat hem was aangedaan. Na zijn begrafenis was hij gaan rondzwerven. Hij wist niet dat er een licht is waar hij naartoe zou kunnen. Bij toeval bewoog hij zich op die dag door het huis en hoorde een kind krijsen.

Toen de entiteit de peuter zag huilen in zijn bedje voelde hij een mogelijkheid om verder te leven. Via het lichaam van het kind. Hij kroop in het aura van het kind en bleef daar. Tijdens het opgroeien van kind naar volwassen man bleef de overleden man in het aura. Hij leefde door mijn cliënt heen. Zijn gedachten, emoties en gedrag werden door mijn cliënt beschouwd als de zijne.

Ik sprak de overleden man erop aan via mijn cliënt. In een dialoog kwam hij tot het inzicht dat het genoeg was zo. Hij had lang genoeg geleefd via een lichaam dat niet van hem was.

Mijn cliënt voelde en besefte dat hij de man al die tijd bij zich had gedragen. Dat hij zich met de gedachten, emoties en vooral de agressie van de man had geïdentificeerd. Het was tijd deze entiteit los te laten.

We werkten met een entiteitenprotocol, waarbij we de energie van de Bron en het IK BEN van mijn cliënt vroegen alle identificatie en gehechtheid met de entiteit te transformeren in liefde en terug te sturen naar de Bron. Zo transformeerden we ook de banden, haken en verbindingen tussen cliënt en entiteit. We transformeerden en de pijn, trauma, agressie en alle aanverwante stukken in liefde.

We lieten de entiteit met behulp van lichtwezens de overgang naar het licht maken. Hij was vergeven en genezen. Hij was vrij. Vervolgens lieten we het kleine jongetje van twee dat nog vastzat diep in de cliënt opgroeien naar een volwassen man en lieten zijn Ziel incarneren in de vrijgemaakte delen van zijn systeem. Een diepe vrede kwam over de cliënt.

Onlangs sprak ik mijn cliënt. Zijn leven was totaal veranderd. Er was geen agressie meer. Hij had enorm moeten wennen dat hij bepaalde gedachten niet meer had en bepaalde emoties niet meer voelde.

Zijn muzieksmaak was van heavy metal naar klassieke muziek veranderd. Hij ervoer veel meer rust en vrede in zijn leven. Ook was hij nu in staat veel meer intimiteit toe te staan in de relaties met zijn vrouw, kinderen, moeder en zus. Hij was attenter geworden. Stond steviger in het leven.

Dit voorbeeld is één van honderden inmiddels. Na tien jaar in dit werk krijg ik een steeds dieper inzicht in de entiteiten en persoonlijkheidsdelen die mensen beheersen en die problematiek veroorzaken. Meestal treden ze toe in aura en lichaam in de vroege jeugd. Ik heb de hoop dat steeds meer mensen gaan inzien hoe dit mechanisme werkt. Onder andere daarom leid ik Transformatie coaches op: zodat er steeds meer healers komen die dit prachtige werk kunnen doen en daarmee mensen en entiteiten kunnen bevrijden. Inmiddels mocht ik meer dan 100 van deze mensen opleiden.

Jiddu Krishnamurti zei:
“De enige hoop voor de transformatie van de mensheid is de transformatie van het individu.”

Dat geloof ik ook.

Wil jij ook leren diepgaand te doorgronden en ontworstelen bij je cliënten? Er zijn altijd nog een paar plekjes vrij in komende Transformatie coachopleidingen.

Kijk hier maar eens>

Wil je zelf een sessie ervaren? Kom dan naar een Exclusive Transformatie Retraite hier, bij mij, onder de koperen piramide in ons Terra Nova centrum in Zuid Frankrijk: www.terranova.center

Graag tot dan.

One Love

X Robert

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *