Ineke over haar aanmelding voor de training Transformatief Coachen

3 oktober 2019

Mijn naam is Ineke Hoogland. Ik ga de opleiding tot transformatief coach volgen omdat het voelt als precies de juiste en logische volgende stap.

Nadat ik de EmotieCoachopleiding bij Vera Helleman had afgerond en een transformatieretraite bij Robert Bridgeman op Terra Nova had gevolgd in december 2018, kreeg ik een enorme behoefte aan het vervolgen van dit pad en besloot ik deel te nemen aan het Awake en Awareprogramma van Bridgeman. Daar ben ik een soort van wakker gemaakt voor alles wat in de coachopleiding verdere verdieping gaat krijgen. Ik verlang er intens naar om mijn talenten in te zetten en anderen stappen te helpen ondernemen op hun pad.

 

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *