START EEN COMMUNICATIE MET JE ONDERBEWUSTZIJN EN ACTIVEER JOUW ROEPING.

Werkend in de grafische vormgeving en zonder enige ervaring op spiritueel vlak, kwam Janosh in 2003 tot de ontdekking dat hij helderziend is. Tijdens een diepe meditatie werd zijn potentieel geactiveerd, waarna Janosh van de één op de andere dag ineens in staat was om energieën waar te nemen.

De mooiste waarnemingen zijn kleurrijke, geometrische hologrammen, die Janosh begon na te maken op zijn computer.

De geometrische beelden -die Janosh doorkrijgt van de Arcturianen- zijn in werkelijkheid ‘codes’. Ze geven ons toegang tot ons onderbewustzijn en daarmee tot ons ware potentieel.

“Janosh is -naast digitaal kunstenaar- ook een begaafd healer. Hij heeft duizenden privé-sessies gegeven, in binnen- en buitenland. Daarin werkt hij samen met zijn gidsen en past hij een eigen techniek toe om mensen versneld bij hun spirituele kern te brengen. Binnen de Bridgeman Academie doet hij dit, samen met de andere teachers, ook voor jou.”

Activeer jouw roeping op basis van 13 kernsleutels, waaronder Passie, Eigenwaarde, Zelfvertrouwen, Geborgenheid, Eigenliefde, Daadkracht en Focus.

 Als kind kreeg je de vraag: ‘Wat wil je worden als je later groot bent?’ Of je dat nou geworden bent of niet, in feite zegt het weinig over wie jij bent. Deze workshop laat je inzien dat alles zomaar in een stroomversnelling kan komen als je eenmaal afgestemd raakt op een veel belangrijkere vraag: ‘Waarom ben ik hier, op deze aarde?’​

Activeer jezelf op een diep niveau en leg nieuwe verbindingen die je eerder nog niet zag. In 40 dagen ga je aan slag met 13 sleutels, die je helpen om te leven vanuit je hart, zonder kaders en zonder jezelf te begrenzen. Maak contact met je passie, eigenwaarde, zelfvertrouwen. Voel de waarde van het kunnen volharden en het belang van focus als schild tegen afleiding, manipulatie en onzuivere krachten. Geniet van een inspirerende, energie-gevende reis, waarop ruim 2500 deelnemers je voor gingen.

ACTIVATIES

13 actieve meditaties (activaties) met geometrische patronen en 432Hz muziek. De activaties helpen je o.a. om versneld in een hogere staat van Zijn te komen.

RITUELEN

Bij elke sleutel hoort een ritueel, waarmee je je intenties verwezenlijkt (je bent niet verplicht om deze te doen).

Praktische informatie

Deze online training duurt 39 dagen.

Iedere 3 dagen ontsluit de volgende activatie. Je krijgt toegang tot deze online training via de Bridgeman Online Academy. Je houdt een jaar lang toegang tot de bijzondere activaties van Janosh.

Jouw bijdrage is €49,00 inclusief BTW.

BOEK HIER JOUW ONLINE TRAINING EN START VANDAAG >