Lichter Leven Summit

Leef lichter, leef gelukkiger

Lichter leven. Leven in het ‘nu’. Kortom: gelukkiger zijn. Wil jij dat ook? Dan ben je niet de enige.

Om je te helpen een licht(er) leven te leiden, bieden we je namens alle deelnemers deze online lichter leven summit aan.

Er staan 15 video’s online in je eigen online leeromgeving waarin een inspirerende lichtwerker jou vertelt wat lichter leven voor hem of haar inhoudt en hoe het pad ernaartoe geplaveid is. We hopen dat jij door hun verhalen geïnspireerd raakt in je eigen pad naar een lichter leven.

Aan het eind van de lichter leven summit heb je:

  • Meer inzicht in wat lichter leven is;
  • Verschillende perspectieven op lichter leven opgedaan;
  • Handige handvatten voor hoe je lichter kunt leven;
  • Inspiratie om jouw eigen pad naar een lichter leven te bewandelen.

Michael Pilarczyk

 

Michael begeleidde inmiddels 175.000 mensen naar een mooier en lichter leven. Zijn boek “Dansen in de hemel” ging 80.000 keer over de toonbank. Met zijn Meditation Moments app helpt hij tienduizenden mensen met mediteren. Hoor wat lichter leven voor hem inhoudt.

Hannah Cuppen Lichter leven summit

Hannah Cuppen

 

De angst voor verlating en de angst voor verbinding. Onlosmakelijk aan elkaar verbonden en een rode draad in veel van onze levens. Zo ook die van Hannah Cuppen. Haar liefdesrelaties werden hierdoor continu gesaboteerd, totdat ze besloot het écht in de diepte aan te kijken. Ze vatte haar proces samen in het boek Liefdesbang. 80.000 mensen lazen het. Tegenwoordig neemt ze mensen mee naar Peru om hun liefdesroep te vinden. Wat is jouw liefdesroep?

Patrick Kicken Bridgeman

Patrick Kicken

 

De meesten kennen hem als gevierd dj, maar Patrick is ook auteur. Niet zomaar auteur: auteur van het boek ‘leven zonder stress’. Patrick heeft enige tijd geleden al ontdekt wat lichter leven voor hem inhoudt en heeft er een boek over kunnen schrijven. Ook is Patrick bekend van de honderden podcasts over non-dualiteit. Hij interviewde Eckhardt Tolle, Mooji en andere leraren. Ontdek wat lichter leven voor hem inhoudt!

Sonja Kimpen

 

Mensen laten genieten van maximum energie om met plezier hun dromen waar te maken was al heel vroeg haar passie. Na haar masteropleiding in de bewegingswetenschappen, heeft ze decennialang deze passie inhoudelijk uitgebouwd. Wetenschappelijke inzichten in diverse domeinen volgt ze tot op heden op de voet. Sonja heeft een zeer brede expertise die garant staat voor een synergetische totaalaanpak mét resultaat. Een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar maken: dàt is haar doel!

Wouter De Jong Summit

Wouter de Jong

 

Na een loopbaan als jurist en acteur (Diverse theaterproducties en televisieprogramma, o.a. Goede Tijden Slechte Tijden en Villa Achterwerk) maakte Wouter in 2010 een switch naar trainer en spreker. Wouter schreef onder andere het boek ‘Mindgym, sportschool voor de geest’ en recent verscheen het boek ‘Superkrachten voor je hoofd’ speciaal voor kinderen. Wouter vertelt je over zijn inzichten.

 

Richard de Leth Summit

Richard de Leth

 

Richard wist na zijn doctoraal geneeskunde alles over ziekte en de dood, maar niets over gezondheid en optimaal leven. Hij besloot zijn witte jas aan de wilgen te hangen en op ontdekkingsreis te gaan. Richard richtte OERsterk op. Zijn missie? 1.000.000 mensen gelukkig en fit in Nederland.

Altazar Rossiter Bridgeman

Altazar Rossiter (Engeland)

 

Altazar is een groot lichtmeester en wijsheidsleraar. Hij woont in Londen en komt regelmatig naar Nederland om zijn wijsheid te delen. Altazar beschikt over de unieke gave om onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen en heeft zo al vele mensen mogen begeleiden naar een lichter leven. Voor eenieder was dat lichter leven weer anders. Spirituele intelligentie is zijn toverwoord.

Aymeric Blanc Bridgeman

Aymeric Blanc (Frankrijk)

 

Aymeric is geboren met een hoog bewustzijn betreffende zijn eigen gaven en was al vanaf jonge leeftijd erg geïnteresseerd in natuurlijke wetenschappen. Hij beoefent dan ook al sinds zijn zesde onder andere yoga en meditatie. Hij zingt en speelt intuïtief helende muziek. Wat houdt een lichter leven voor hem in?

Miro Kloosterman Lichter leven summit

Miro Kloosterman

 

Miro is bij het grote publiek bekend geworden door zijn rol als Thijs Kramer in GTST. De acteur -tevens model- sleepte ook de mannelijke hoofdrol in de wacht van de musical The Bodyguard en is nog lang niet klaar. Miro speelt niet altijd de liefste jongens, maar dat is een schril contrast met het werkelijke leven. Wat weinig mensen weten van Miro, is dat hij over een enorme wijsheid beschikt en zijn leven in heeft gericht op een manier waar velen alleen maar van kunnen dromen.

Marieke van Meijeren

Marieke van Meijeren

 

Marieke is de oprichter van de Bewustzijn School. ‘De spreekster van de nieuwe wereld’ is een titel die ze daarbij cadeau heeft gekregen. En met reden. Na het perfecte plaatje te hebben geleefd (reclamebaan, goed appartement in de stad enzovoorts) kwam ze tot een belangrijk besef: iedereen heeft een unieke manier om zichzelf te laten leiden. Hoe ziet zij een lichter leven?

Tijn Touber Summit

Tijn Touber

 

Als muzikant richtte Tijn de succesvolle band Lois Lane op. Hij gooide zijn leven over een andere boeg en leefde 14 jaar als een yogi. Sinds tien jaar is hij terug in de maatschappij en schreef hij talloze boeken over verlichter leven. Tijn neemt je mee in de wereld van meditatie en je zielsbewustzijn.

Vera Helleman

Vera Helleman

 

Vera is ontwikkelaar van de nieuwe coachvorm EmotieCoaching, oprichter van het EmotieExpertiseCentrum, trainer en schrijfster van o.a. de bestseller ‘Moeiteloos jeZelf zijn’. Zij heeft de bijzondere gave de mens voelend waar te nemen en iedere verandering in de verbale en non-verbale communicatie die hierop van invloed is op te merken en inzichtelijk te maken.

Geert Kimpen Bridgeman

Geert Kimpen

 

“Een theaterman die hopelijk nog meer verrassingen voor ons in petto heeft.”, kopte het NRC in 1994. Van in de prijzen vallen in het theater, rolde Geert naar in de prijzen vallen in de literatuur. Veel mensen kennen hem van zijn meesterwerk, ‘de Kabbalist’, dat 100.000 keer verkocht werd en in 15 talen werd uitgebracht. Ook zijn laatste boek ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’ is een meesterwerk. Wat kan Geert je vertellen over lichter leven?

Giel Beelen

Giel Beelen wist al heel vroeg wat hij wilde. Hij fantaseerde en visualiseerde als kind over de radio en op zijn 10e maakte hij daar zijn debuut als presentator van het kinderprogramma Truffel.

In de loop der jaren won hij meerdere awards en behaalde hij het wereldrecord radiomaken van 198 uur. Na een moeilijke periode in zijn leven ontdekte Giel de wereld van bewustwording.

Hij startte het internetplatform KUKURU waar hij bekende inspirators als Wim Hof, Richard de Leth en Jan Geurtz interviewde. Giel is wakker en komt in dit interview met Robert met een bijzondere coming out!

Robert Bridgeman

Robert is het sprekende voorbeeld van hoe het is om vanuit je essentie te leven. Hij vertelt graag over zijn persoonlijke ervaringen, maar liever faciliteert hij het bewustzijn van anderen. Dit gaan wij met deze summit realiseren! Robert neemt je, samen met deze inspirerende sprekers mee, om de sleutel te vinden die leidt naar jouw unieke ‘zijn’; het geheim van een gelukkig en bewuster  leven. Met humor en passie maakt hij de bevindingen van wetenschappelijke onderzoek begrijpelijk en reikt hij eenvoudige technieken aan die je direct kan gebruiken in het dagelijks leven. In deze video blikt hij terug op de Summitgesprekken en beantwoord hij vragen van deelnemers.

Wat deelnemers zeggen over de Summit

Allereerst wil ik jullie heel erg hartelijk bedanken voor de Summit Lichter Leven. Wat fantastisch was het. Ik heb enorm genoten van de mooie gesprekken. Ik vond het heel inspirerend en ik heb weer veel geleerd.

Heel hartelijk bedankt voor de fantastische online summit. Ik heb veel geleerd, enorm genoten en voelde bij elk interview mijn trilingsfrequentie weer een stukje stijgen ?

Dank voor de prachtige, inspirerende interviews!! Ik heb geleerd, opgesnoven, genoten, herkend, bewonderd en nieuwe inspirators gevonden. Dank voor de openheid en eerlijkheid van allen. Ik besef steeds meer hoe dankbaar ik ben voor alles wat op mijn pad gekomen is (inclusief, of eigenlijk juist, alle shit), omdat het mij leidt naar waar ik echt heen wil. En daar hebben de interviews ook aan bijgedragen. Nogmaals dank, ook voor de liefde die hier ingestoken is en wellicht tot ziens op Terra Nova…

Super veel dank voor de mooie summit. Heel inspirerend om zo veel verschillende mensen te horen over een lichter leven!  Ik heb er van genoten!!

Dank!! Voor de prachtige, inspirerende en fantastische sprekers en lessen. Ik heb ze allemaal beluisterd en ervan genoten. Iedere spreker op zijn eigen manier en toch zo universeel. Ook genoot ik van jouw afsluiting. Je was zo lekker ontspannen en vrij. Respect voor jou, echt waar. Je moet wel heel erg in een flow zitten om alles wat je doet te kunnen doen, wat een energie zeg. Ga lekker zo door en tot weer.

Een berichtje om jullie te bedanken voor de fantastische summit!  Ik heb enorm genoten van de mooie gesprekken. De vorm was heel prettig en de inhoud en diepgang heel inspirerend. En juist alles in de mix geeft iedereen de mogelijkheid om er dingen uit te pikken die passen. En dat past heel goed bij mij 😉 Complimenten!  Nogmaals veel dank en ik kan niet wachten tot de start van de transformatief coachopleiding.

Wat een super leuke, leerzame en fijne summit! Ik heb er zeker inzichten uit gehaald 🙂 Robert en team nogmaals dank!

Wat kan je verwachten?

INSPIRATIE

15 inspirerende video’s

EXTRA’S

Boekentips, beluister podcasts, bekijk een korte videotraining over kristallen of ontvang speciale aanbiedingen van onze gasten!

LICHTER LEVEN

Ontdek hoe jij Lichter kunt gaan leven

Deel dit!