Lichter Leven Summit

Leef lichter, leef gelukkiger

Lichter leven. Leven in het ‘nu’. Kortom: gelukkiger zijn. Wil jij dat ook? Dan ben je niet de enige.

Er zijn meerdere wegen die leiden tot een lichter leven. Niet voor iedereen is de weg die valt af te leggen hetzelfde. Dat komt omdat ieder zijn eigen, persoonlijke ballast draagt. De weg is dus – zoals zoveel dingen – op maat. Daar komt bij dat ook niet iedereen hetzelfde verstaat onder lichter leven. We hebben allemaal andere doelen en andere waarden die het leven lichter voor ons maken.

Raak jij wel eens verdwaald tijdens je zoektocht naar een lichter leven? Misschien kunnen we je dan helpen. Het hernieuwde boek ‘Start met Lichter Leven’ komt in februari 2020 uit. In navolging daarop hebben we wat voor je: gedurende dertien dagen publiceren wij een video! In die video spreekt Robert met verschillende gastsprekers -met o.a. Tijn Touber, Geert Kimpen, Hannah Cuppen, Michael Pilarczyk en Patrick Kicken- over wat lichter leven voor hen inhoudt. Hou het goed in de gaten en bekijk hoe verschillend de paden naar lichter leven kunnen zijn. Schrijf je hier alvast in! De summit is gratis als je direct aansluit.

Michael Pilarczyk
7 maart

Michael begeleidde inmiddels 175.000 mensen naar een mooier en lichter leven. Zijn boek “Dansen in de hemel” ging 80.000 keer over de toonbank. Met zijn Meditation Moments app helpt hij tienduizenden mensen met mediteren. Hoor wat lichter leven voor hem inhoudt.

Hannah Cuppen Lichter leven summit

Hannah Cuppen
8 maart

De angst voor verlating en de angst voor verbinding. Onlosmakelijk aan elkaar verbonden en een rode draad in veel van onze levens. Zo ook die van Hannah Cuppen. Haar liefdesrelaties werden hierdoor continu gesaboteerd, totdat ze besloot het écht in de diepte aan te kijken. Ze vatte haar proces samen in het boek Liefdesbang. 80.000 mensen lazen het. Tegenwoordig neemt ze mensen mee naar Peru om hun liefdesroep te vinden. Wat is jouw liefdesroep?

Patrick Kicken Bridgeman

Patrick Kicken
9 maart

De meesten kennen hem als gevierd dj, maar Patrick is ook auteur. Niet zomaar auteur: auteur van het boek ‘leven zonder stress’. Patrick heeft enige tijd geleden al ontdekt wat lichter leven voor hem inhoudt en heeft er een boek over kunnen schrijven. Ook is Patrick bekend van de honderden podcasts over non-dualiteit. Hij interviewde Eckhardt Tolle, Mooji en andere leraren. Ontdek wat lichter leven voor hem inhoudt!

Sonja Kimpen
10 maart

Mensen laten genieten van maximum energie om met plezier hun dromen waar te maken was al heel vroeg haar passie. Na haar masteropleiding in de bewegingswetenschappen, heeft ze decennialang deze passie inhoudelijk uitgebouwd. Wetenschappelijke inzichten in diverse domeinen volgt ze tot op heden op de voet. Sonja heeft een zeer brede expertise die garant staat voor een synergetische totaalaanpak mét resultaat. Een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar maken: dàt is haar doel!

Wouter De Jong Summit

Wouter de Jong
11 maart

Na een loopbaan als jurist en acteur (Diverse theaterproducties en televisieprogramma, o.a. Goede Tijden Slechte Tijden en Villa Achterwerk) maakte Wouter in 2010 een switch naar trainer en spreker. Wouter schreef onder andere het boek ‘Mindgym, sportschool voor de geest’ en recent verscheen het boek ‘Superkrachten voor je hoofd’ speciaal voor kinderen. Wouter vertelt je over zijn inzichten.

 

Richard de Leth Summit

Richard de Leth
12 maart

Richard wist na zijn doctoraal geneeskunde alles over ziekte en de dood, maar niets over gezondheid en optimaal leven. Hij besloot zijn witte jas aan de wilgen te hangen en op ontdekkingsreis te gaan. Richard richtte OERsterk op. Zijn missie? 1.000.000 mensen gelukkig en fit in Nederland.

Altazar Rossiter Bridgeman

Altazar Rossiter (Engeland)
13 maart

Altazar is een groot lichtmeester en wijsheidsleraar. Hij woont in Londen en komt regelmatig naar Nederland om zijn wijsheid te delen. Altazar beschikt over de unieke gave om onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen en heeft zo al vele mensen mogen begeleiden naar een lichter leven. Voor eenieder was dat lichter leven weer anders. Spirituele intelligentie is zijn toverwoord.

Aymeric Blanc Bridgeman

Aymeric Blanc (Frankrijk)
13 maart

Aymeric is geboren met een hoog bewustzijn betreffende zijn eigen gaven en was al vanaf jonge leeftijd erg geïnteresseerd in natuurlijke wetenschappen. Hij beoefent dan ook al sinds zijn zesde onder andere yoga en meditatie. Hij zingt en speelt intuïtief helende muziek. Wat houdt een lichter leven voor hem in?

Miro Kloosterman Lichter leven summit

Miro Kloosterman
14 maart

Miro is bij het grote publiek bekend geworden door zijn rol als Thijs Kramer in GTST. De acteur -tevens model- sleepte ook de mannelijke hoofdrol in de wacht van de musical The Bodyguard en is nog lang niet klaar. Miro speelt niet altijd de liefste jongens, maar dat is een schril contrast met het werkelijke leven. Wat weinig mensen weten van Miro, is dat hij over een enorme wijsheid beschikt en zijn leven in heeft gericht op een manier waar velen alleen maar van kunnen dromen.

Marieke van Meijeren

Marieke van Meijeren
15 maart

Marieke is de oprichter van de Bewustzijn School. ‘De spreekster van de nieuwe wereld’ is een titel die ze daarbij cadeau heeft gekregen. En met reden. Na het perfecte plaatje te hebben geleefd (reclamebaan, goed appartement in de stad enzovoorts) kwam ze tot een belangrijk besef: iedereen heeft een unieke manier om zichzelf te laten leiden. Hoe ziet zij een lichter leven?

Tijn Touber Summit

Tijn Touber
16 maart

Als muzikant richtte Tijn de succesvolle band Lois Lane op. Hij gooide zijn leven over een andere boeg en leefde 14 jaar als een yogi. Sinds tien jaar is hij terug in de maatschappij en schreef hij talloze boeken over verlichter leven. Tijn neemt je mee in de wereld van meditatie en je zielsbewustzijn.

Vera Helleman

Vera Helleman
17 maart

Vera is ontwikkelaar van de nieuwe coachvorm EmotieCoaching, oprichter van het EmotieExpertiseCentrum, trainer en schrijfster van o.a. de bestseller ‘Moeiteloos jeZelf zijn’. Zij heeft de bijzondere gave de mens voelend waar te nemen en iedere verandering in de verbale en non-verbale communicatie die hierop van invloed is op te merken en inzichtelijk te maken.

Geert Kimpen Bridgeman

Geert Kimpen
18 maart

“Een theaterman die hopelijk nog meer verrassingen voor ons in petto heeft.”, kopte het NRC in 1994. Van in de prijzen vallen in het theater, rolde Geert naar in de prijzen vallen in de literatuur. Veel mensen kennen hem van zijn meesterwerk, ‘de Kabbalist’, dat 100.000 keer verkocht werd en in 15 talen werd uitgebracht. Ook zijn laatste boek ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’ is een meesterwerk. Wat kan Geert je vertellen over lichter leven?

Robert Bridgeman
19 maart

Robert is het sprekende voorbeeld van hoe het is om vanuit je essentie te leven. Hij vertelt graag over zijn persoonlijke ervaringen, maar liever faciliteert hij het bewustzijn van anderen. Dit gaan wij met deze summit realiseren! Robert neemt je, samen met deze inspirerende sprekers mee, om de sleutel te vinden die leidt naar jouw unieke ‘zijn’; het geheim van een gelukkig en bewuster  leven. Met humor en passie maakt hij de bevindingen van wetenschappelijke onderzoek begrijpelijk en reikt hij eenvoudige technieken aan die je direct kan gebruiken in het dagelijks leven.

Wat kan je verwachten?

INSPIRATIE

13 dagen lang inspirerende video’s

EXTRA’S

Boekentips, een winactie of ontvang speciale aanbiedingen van onze gasten!

LICHTER LEVEN

Ontdek hoe jij Lichter kunt gaan leven

Deel dit!