LICHTER LEVEN

8 december 2019

LICHTER LEVEN

 
Tegenwoordig zoeken talloze mensen naar wegen die leiden tot een lichter leven. Wegen die leiden tot bewuster leven, meer in het nu. Manieren om meer. te genieten van het moment, om te ontdekken wie ze in werkelijkheid zijn en om hun leven bewust te manifesteren op een manier die authentiek is voor ze. Steeds meer mensen willen zich op persoonlijk en spiritueel vlak ontwikkelen en zoeken naar de juiste tools en methoden.
 
Zo begon het voor mij -inmiddels elf jaar geleden- natuurlijk ook. De zoektocht, die je voert langs leraren, workshops, online cursussen, boeken, retraites en lange perioden in andere culturen is mij niet onbekend. Sterker nog, met name de eerste vier jaar na mijn ontwaken, door een verlichtingservaring, ben ik er volle bak ingegaan om alles op te zuigen wat ik kon vinden en mijn trilling compleet te shiften. Een ontwikkeling die nooit meer gestopt is.
 
Ik ging in de leer bij de Indiase healer Darshan Singh, de Thaise energiemaster Lee Wei-de, Noord-Amerikaanse sjamanen, Westerse mediums, healers en genezers, Kabbalisten en mystici.
 
Ook studeerde ik bij Boeddhistische meditatiemeesters in Nepal, Thailand en Vietnam en bij talloze andere leraren zoals Chade-Meng Tan in San Francisco, Altazar Rossiter, Koos Ris, Charlotte Korbee, Dingeman Boot, Wim Hof en vele anderen.
 
Tot op de dag van vandaag leer en verdiep ik mij verder: ik zou niet eens meer zonder willen.
 
Het meeste heb ik geleerd van mijn directe ervaringen. Verlichtingservaringen waarbij ik één werd met het universum. Downloads van waaruit ik informatie en kennis uit de Acashic Records binnenkreeg. In de inmiddels zes boeken die ik publiceerde bij verschillende uitgevers, kun je hier alles over lezen.
 
Ik ken het zoeken. Ik ken óók het verdwalen. Meerdere malen kwam ik onbedoeld in sekteachtige omgevingen terecht in het begin. Bij organisaties en teachers die sterke mindcontrol- en brainwashingtechnieken toepasten. Gelukkig kwam ik er steeds weer uit. Het was vallen en opstaan, maar het was het meer dan waard!
 
Ik kon mij in die periode volledig geven omdat ik toen niets meer had. Mijn ex vrouw was bij me weggegaan, mijn baan was ik kwijt en een huis had ik niet meer.
 
Van 2010 tot 2012 woonden mijn huidige vrouw Monique Bruggeman en ik in Vietnam.
 
Toen we in Nederland terugkwamen, zwanger van onze oudste, hadden we niets meer. Geen spullen, geen geld, geen huis: niets. We moesten van voren af aan beginnen. We woonden anti kraak en hebben Bridgeman Lichtwerkers Academie vanaf de grond opgebouwd om zo onze eigen ontwikkeling te kunnen delen met anderen, for the good of all.
 
Veel mensen die ontwaken kunnen het zich niet permitteren -of wíllen het zichzelf niet aandoen- om er zo voor te gaan en zich er zo in te storten. Wie wil er nu huis en haard, relatie en baan kwijtraken om zichzelf te hervinden en spiritueel te ontwikkelen? Wie heeft er de tijd en de mogelijkheden om een reis af te leggen zoals die van Monique en mij?
 
“Stel je eens voor”, dacht ik in 2010, “dat er een programma zou bestaan dat mensen helpt bij het ontwaken. Een programma waarbij je niet alleen leert om bewuster te leven, te mediteren, je trilling te verhogen en je levensstijl te veranderen, maar waarin je ook leert trauma’s en blokkades te transformeren. Waarin je je overtuigingssysteem flink door de mangel haalt en uiteindelijk je passie ontdekt. Waarbij je jouw passie in lijn met je zielsmissie kunt manifesteren. Met als doel een lichter, vrijer, bewuster, liefdevoller en intenser leven. Hoe mooi zou dat zijn?”
 
Maar dat programma bestond nog niet. Dus besloot Spirit het via mij als voertuig te ontwikkelen.
Toen Monique en ik in Vietnam woonden, runden we daar het Live Your Own Nature (LYON) Center in een van de expatwijken van Saigon. Ik was begonnen met het bieden van coaching en healing en mijn cliënten kwamen uit allerlei landen. Mensen uit 26 nationaliteiten heb ik mogen begeleiden naar een lichter leven. In die periode begon het Lichter Leven Programma zich te vormen.
 
De opbouw diende zich aan. Oefeningen kwamen door me heen. Theoretische kaders ontstonden. Allemaal terwijl ik al aan het coachen was geslagen.
 
Na bijna 1000 mensen in het Lichter Leven Programma te hebben mogen begeleiden, kan ik uit ervaring zeggen wat een krachtig en volledig programma het is geworden. Voor mensen die net ontwaakt zijn, maar ook voor mensen die al enige tijd op het pad zijn.
 
Het Lichter Leven Programma is zo volledig en compleet, dat alles erin zit: je werkt aan je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen, leert een om een lichtere levensstijl aan te nemen… Je transformeert je persoonlijkheid. Je ervaart wie je in werkelijkheid bent, leert je trauma’s, innerlijke kindstukken, angsten en blokkades te transformeren. Je verdiept je relaties met anderen, je leert je leven bewust te manifesteren én je leert je passie te ontdekken als GPS van je ziel.
 
Door dit programma te volgen hoef je jouw relatie niet uit te maken. Je hoeft niet te stoppen met je baan of bedrijf en je hoeft de spirituele wereld niet in te duiken met alle risico’s op het verdwalen in sektes en bij charlatans.
 
Je kunt vanuit je leven zoals het nu is gaan werken en transformeert stap voor stap, waardoor er niets kapot hoeft te gaan in je bestaan.
 
 
Die weg heb ik voor je gelopen. Tegenwoordig heb ik me volledig toegelegd op healing- en transformatiewerk hier op Terra Nova Center in zuid Frankrijk. Om het Lichter Leven Programma voortgang te geven heb ik inde afgelopen zeven jaar talloze coaches opgeleid die het programma kunnen voortzetten en begeleiden.
 
Zo wordt het programma het doorgegeven en kan het zich uitspreiden over de mensheid.
 
Zou jij het Lichter Leven Programma willen volgen en zoek je een coach? Hier vind je de beste coaches die dit programma te bieden heeft:
https://bridgeman.nl/coaches-map/
 
Ook is er de mogelijkheid om het programma online bij mij te volgen onder de naam ‘Spiritueel Leven Met Beide Benen Op De Grond’. Hier is de link:
https://bridgeman.nl/spiritueel-leven/
 
 
Ik wens je een Licht leven toe!
 
X R
 
#Lichterleven #bridgemanlichtwerkersacademie #coach
#Bridgemanmethode
Deel dit!

Één suggestie bij “LICHTER LEVEN

 1. Hans van holstein zegt:

  Toen ik aan het lichter leven progamma begon bij Robert waren mijn eerste intenties om te veranderen en een beter mens te worden. Maar toen ik er dieper in kwam veranderde plotseling mijn perspectief. Dat wat verleden en toekomst leek verscheen alleen nog maar in wat nu leeft.
  Ik zag duidelijk dat wat ik ook zocht of wat ik ook dacht te willen het gewoon hier is, eenvoudig in wat er is. Ik hoefde nergens naartoe en ik hoefde niets anders te worden
  Of met andere woorden
  mijn zelf was bewust geworden van zichzelf.
  Omdat ik er ben is er aanwezigheid
  en omdat er aanwezigheid is ben ik er.
  Het was mij duidelijk geworden in mijn hele wezen dat ik de aanwezigheid ben in al wat verschijnt.
  Het enigste wat ik mezelf moest toelaten was om in deze aanwezigheid te rusten, het te omarmen en te vertrouwen . De rest wat plaats vond was bijzaak en verder niet van belang.

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *